2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $22.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $423283_362696660429355_1748843155_n.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlarrrr,
Bugün daha yeni oturdum ne yorulmuşum...
Akşama misafirim var kalktım temizlik ikram derken bu saat oldu...
Mercimekli köfteyle zeytinli mayalı poğaça yaptım, üstüne de dondurma, inş beğenirler :))

Bu aradaaa babalar günü hediyemiz geldi...
Daha dün sipariş verdim bugün elimizdeydi, ve de çok kaliteliymiş.
Ancak aksilik babamız evdeydi izin güünüydü bugün, kargocular da gelince görmesi kaçınılmaz oldu :)) bizde verdik kızımla...Çok beğendi babamız hemen giydi :)))

Son düzenleme:
ohh menü süperr beğenilmez mi anacım ellerine sağlık
ben gaz yapacak diye ne mercimek köfte nede kısır yiyorum burnumda tütüyo valla
yaaa aksiliğe bak babalar gününü de erkenden kutladınız böylelikle
oğlu 15 haftalık ve ağlama krizlerine girio emmeyi bıraktı bide dişikaşınıo allahımm çok zorluo beniiii
canım belliki bebekler bi atak geçiriyorlar bir çoğumuzun bebeği de aynı
ama sen emmiyo diye emzirmekten vazgeçmemelisin belki geçici bir dönem olabillir

canım benimde öyle sol göğüsten sağa göre daha az geliyor nedeni hakkında da hiçbir fikrim yok
belki senin dediğinle alakası vardır araştırmak lazım

kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı

kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı

olmazz mı pınarcım olmaz mı...
gökalp paşa keyfi istediğinde uyuyuor yoksa benim canım çıkıyor uyutacam diye, ayakta sallanmayı pek sevmiyor.. koluma yatırıyorum emziğini veriyorum ewin içinde döne döne geziyoz, o şekilde uyuyo ya da babası pusetinde sağ sol sallıyo öyle uyuyo.. ama o 2 şekilde de uyumuyorsa demekki uykusu yok diyorz, ki öyle oluyo gerçekten:) uykusu gelince yine o şekillerde uyuyo..

iyi akşamlar herkese... ay ay takipte okurdum ilk aylar gün geçtikçe uykular azalacak ve gün içinde uykusuz kalacaklar... bütün gün sokaklarda, parklarda, evde oyun derken akşam oluyor... uykusunuda yolda arabasının içinde yapıyor... dolayısıyla internetin yüzünü göremiyorum... umarım herkes iyidir...

* bizim dişler çok kaşınıyor...
* saçlarım acayip dökülüyor tutam tutam desem yalan olmaz...

iki gündür emerek uyuyor yerine koyarken uyanıyor acaba onu mu istiyor diyorum
o zaman da memeyi ağzına verecem diye canım çıkıyo zor kabul ediyo anlamadım ben bu işten
bunlar bizi parmaklarında oynatıyo bacım

sanada iyi akşamlar canım

bide bişi daha sorayım
atlas beni emerken uyuyo ama uyurkende memeyi emiyo
bu durumda süt alıyomudur, yoksa emiyormuş gibi mi yapıyordur
yani karnı doyuyormu ki

kızlar ben bıkdım artık bebişin kıyafetlerindenki etiketleri kesmekten
miinnnacıkkk bi beze dünya kadar kullanım talimatı yıkama talimatı etikettt
offfff tam acele giydircek oluorum bi bakıorum kocamann etikettt
aslnda alır almaz kesiorum ama öyle sinsi yerlere koyuolarki etiketleri bazen
unutuorum

Slm bayanlar... Sütle ilgili konuşulmuş. Ben kızım da bir çok gaz ilacı kullmıştım ama oğlumda hiç kullanmadım. Bulgur pilavı, kısır, bol soğanlı salata, dondurma ve çikolatayı hep yedim. Ama hergün düzenli olarak rezene kimyon içtim... Bu aralarbitki çaylarını aksatıyorum ama bir sıkıntı olmadı. Zaten hareketlendikçe gaz problemleri kalmıyor....

saol canımm vallahi korkmustum bir an. zaten tek denememiz var daha ondada isabet olsaydı yanmıstım , korkudan yeltenemedik bir daha
sütümde değişiklik yok sanırım,sağmadım hiç ama kızım şikayetçi değil. sadece regl olmadan 1 gün önce gece böyle azalır gibi oldu sabaha düzeldi. adet olcak olabilirsin,benim ruh halimde böyle bi boşluktaydı sonrasına oldum kurtuldum. gögüslerinin boşalması da regl ile alakalı olabilir hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…