- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.121
aaa ne güzel yapmışsın Linayı pek beğendik kızçemleellerine sağlık cicimmm pek becerikli hatunsun sen beee
maşallah ne beceriklisin öyle,Alya da çoook tatlı
Ayyy soyle yeteneklı hatunlara bayılıyorum,lına ne guzel bı uyku arkadası olmus ellerıne saglık..
meraba teyzelerim bakınnn annem bana uyku arkadaşı yaptııııı kendi elleriyleeebende salıncağımda Linaya sarılıp uyuyorum, uyku arkadaşımın ismi Lina
meraba teyzelerim bakınnn annem bana uyku arkadaşı yaptııııı kendi elleriyleeebende salıncağımda Linaya sarılıp uyuyorum, uyku arkadaşımın ismi Lina
ohh menü süperr beğenilmez mi anacım ellerine sağlıkMerhaba kızlarrrr,
Bugün daha yeni oturdum ne yorulmuşum...
Akşama misafirim var kalktım temizlik ikram derken bu saat oldu...
Mercimekli köfteyle zeytinli mayalı poğaça yaptım, üstüne de dondurma, inş beğenirler :))
Bu aradaaa babalar günü hediyemiz geldi...
Daha dün sipariş verdim bugün elimizdeydi, ve de çok kaliteliymiş.
Ancak aksilik babamız evdeydi izin güünüydü bugün, kargocular da gelince görmesi kaçınılmaz oldu :)) bizde verdik kızımla...Çok beğendi babamız hemen giydi :)))
canım belliki bebekler bi atak geçiriyorlar bir çoğumuzun bebeği de aynıoğlu 15 haftalık ve ağlama krizlerine girio emmeyi bıraktı bide dişikaşınıo allahımm çok zorluo beniiii
canım benimde öyle sol göğüsten sağa göre daha az geliyor nedeni hakkında da hiçbir fikrim yokgeçenlerde burada konusu geçmişti sanırım, göğüslerden farklı miktarlarda süt gelmesi bahsiyle ilgili...benımde şu ara aynı durum söz konusu,sol göğsümden sağ göğsüme göre cok az süt gelıyo..:2: baya kafa yordum bu duruma, aklıma sürekli sol tarafıma ve göğsümün üstüne yattıgım geldi?? ilgilimidir degılmıdır ama hamilelikten kalma bu alışkanlık bu durumla ilintili olabılırmı acaba??
alya bebek arkadaşın çok cici olmuş annenin ellerine sağlık
kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı
olmazz mı pınarcım olmaz mı...
gökalp paşa keyfi istediğinde uyuyuor yoksa benim canım çıkıyor uyutacam diye, ayakta sallanmayı pek sevmiyor.. koluma yatırıyorum emziğini veriyorum ewin içinde döne döne geziyoz, o şekilde uyuyo ya da babası pusetinde sağ sol sallıyo öyle uyuyo.. ama o 2 şekilde de uyumuyorsa demekki uykusu yok diyorz, ki öyle oluyo gerçekten:) uykusu gelince yine o şekillerde uyuyo..
iyi akşamlar herkese... ay ay takipte okurdum ilk aylar gün geçtikçe uykular azalacak ve gün içinde uykusuz kalacaklar... bütün gün sokaklarda, parklarda, evde oyun derken akşam oluyor... uykusunuda yolda arabasının içinde yapıyor... dolayısıyla internetin yüzünü göremiyorum... umarım herkes iyidir...
* bizim dişler çok kaşınıyor...
* saçlarım acayip dökülüyor tutam tutam desem yalan olmaz...
mervecim gözün aydıno agrı olayı normal doğumda gecerli,bizimkini doğumdan saymıyolar
canım sut mıktarında bı değişiklik var mı,benım 2 gundur tas gıbı olan göğüslerim söndü gitti,adet mı olcaa acep karnımda da hafıfı bı agrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?