2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mevsim meyveleri özellikle de taze dut çok süt yapıyor...sütünü çok kafana takma düzelecektir..

Aynen cnm ya... Birde sert sert. Ben bizimkileri bile kesiyorum çok rahatsız ediciler...

tşkr ederiz teyzeleriii işte bir pijamanın bez bebege dönüşü

oooo işte ben buna süper derim asıl,ben pijamadan yaptıgını hiç düşünememiştim,cidden pek hoşş olmuş kuzumm akıllı kadının hali başkaa. bende evdeki daralan t-shirt lerimden kendime ceket yaptım yazlık, bir tek makine dikişi kaldı ona da anneciğime gidince yapıcam en kısa sürede.

oo menü tam benlikk daha ne yapcaksın begenmeyene ben akılsız derim vallahi,bebekli halinde bu menüyü çıkartmışsın bide bebege bakan olsa düşünemiyorum.
ayrıcaaa hediye işi güzel olmuş,sadece günü tutmamıs onun dısında sürpriz oldu kargo ile gelmeside. eşinin begenmesi süper olmus. ben de brseyler yapsam alsam artık kocişime,bekle bekle nereye kdrr

kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı

canımmm bu manzara bana pek bir tanıdık geldi sanırım Alya aynen bu söylediğini yapıyor sık sık ben yatarak emziriyorum uyuyakalıyor öylece yattıgı yerde bırakıyorum artık.

slm kızlar ben cok bunaldım artık kafamı kaldıramıyorum.ev işleri benı cok yoruyor cok halsızım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum hıc hemde cok halsız hissediyorum ve morelım cok bozuk.prensimin huyu deyişti uyku saatlerı yemek saatlerı bır turlu tuturamaz oldum bu zamana kadar her seyı zamanında yapıyordum bır duzenı vardı oda bozuldu.yetemıyormuyum acaba diyorum uykusunda sureklı aglıyor meme emmek yada mama yemek ıstemıyor zorla besliyorum memeyı bır cekıyor bırakıyor bır cekıyor bir bırakıyor dıyorum istemıyor mama verıyorum onada aynısı yapıyor ne yapacagımı sasırdım kafayı yıyeceyım .gunduz uyumuyor bugun sabah babanesıne ugradım orda bır uyudu kı anlatama 4 saat hıc kalmadan sasırdım resmen bır sey oldu sandım resmen eve geldı bıraz durdu sonra tekrara aglamaya basladı bırde agzından sureklı kopükler cıkarıyor tukruyunude yutamıyor sanırım.aylık doktor konturolerınıze goturuyormusunuz bebeklerınızı sizlerde.kızlar yemek bıle yemek istemez oldum ev işleri cabası hıc bıtmıyor evı her gun sılmek süpermek balkon tuvalet banyo aman allahım yapa yapa artık cıldıracagım camlarım berbat bır sürü ütü var nasıl yapacagım cıldıracagım yardımcı istedım bırı vardı arıyorum oda acmıyor telı bugun delı oldum sızde benım gıbımıısnız yoksa ben yetemıyormuyum.

bide bişi daha sorayım
atlas beni emerken uyuyo ama uyurkende memeyi emiyo
bu durumda süt alıyomudur, yoksa emiyormuş gibi mi yapıyordur
yani karnı doyuyormu ki

ewet cnm aysel girmedi galiba, inşallah gülnihalle ilgili falan kötü bişi yoktur..
bence sen memede değilde emzikle uyutmayı dene, tabi emziği tutuyorsa,çünkü memeyi çekince uyanır ama emziği kendi rızasıyla atıyor uykuya dalınca.. naçizane fikrim..
emerken de süt gidiyor tabi,ama kuvvetli çekemiyolar tabi uyumak üzere olduklarından,doyduklarınında farkında olmuyolar yawrular, çok masumlar yaaa

Canlarım Alya'm ayaklarını keşfetti,1 haftadır deli gibi gözleri ayaklarında. Parmaklarını oynatıyor gülüyor gülüyorr,şimdide ayaklarıyla konuşuyorr. Babası koltuk altlarından tutmuş bizim minnoş kendini aşağı eğiyor 2 büklüm ayaklarına bakmak için. Ellerini çok çabuk es geçti ayakları görünce kuşum benimmm

zavallı kocam, oğlu memeyi reddettiği için oturup ağladı bugün..niye bu kdr dert etti bilmiyorm.."sn bilmiyosun bn ne sıkıntılar çekiyorm bu çocukta bi problem olunca 1 bardak su bile içmiyorum..babayım ben" dedi..sonra fakir ama gururlu baba münir özkul tribine bağladı..bn bilemezmişim bütün gün bu çocuun sıkıntısını çeken kim o zmn tamam kabul ediyorm bnden daha sabırlı ve çözümcü..yrn geç gelcek bakalm o gelene kdr bn ne yapcam çok korkuyorm ya susturamazsam..:26:

Cnm öncelikle kendine iyi bakmalısın. Bu da beslenmeden geçiyor... İyi beslenki hem zince olasın hem de sütün artsın. Temziliği kafana çok takma. Her gün sileceğine üç günde bir sil. Valla ben her hafta sonu cam silip, alttan üstten her yeri süpürüp siliyorum. Onun dışında hafta içi de bir kaç kez ev süpürüp balkon yıkıyorum... Benim üç yaşın da bir kızım da var ama eşim çok yardımcı. Sen de eşinden yardım iste. Arada o süpürsün evi paylaşın işleri... böylelikle kendine zaman kalır az da olsa dinlenirsin.

Her ay kontrole götürüyorum. Bıngıldağına,kasıklarına, kulağına boğazına bakıp ciğerlerini dinliyor.

slm kızlar gece gece buralardayım çünkü önemli bişey var benim kızımın göbeği 3 günlükken düştü o yüzdenmi bilmem neden hala siyahlık vardı doktoru baticon la sil demişti sildim bende hemen hemen kırkı çıkana kadar bugün banyo yaptırdım akşama doğru altını açarken dikkatimi çekti bi beyazlık var iltahap gibi geldi bana misafirim vardı onlar gitti bende şim kızıma randevu aldım perşembeye tabiki çok üzgünüm sizdede böyle şeyler varmı bebeklerinizin göbeği tamamen normale döndümü cevaplarsanız sevinirim üstelik benimki mart 1 doğumlu sanırım topiğin en büyüğü göbeği hala iyleşmedi gibi(

iyi geceler herkese sabah cevaplarınızı okurum artık...

cnm Alyanın göbeği 8. gün düşmüşdü ve sonrasında bi hafta boyunca göbeği akmıştı
ve bizde doktora götürüp gümüş nitratla yaktırdık, işlemin ismi seni korkutmasın
böyle bi çubugun ucunda gümüş nitrat var onu göbek deliğine uyguluyor ve sonra kurudu,
şükür şmdi bi sorun yok, ama sizinki nasıl bi işlem görür bilmiorum, doktora göstermen lazm tabiki,
inş önemsiz bşeydir cnm bizleri haberdar et mtlaka gecmş olsun cnm.

kızlar emzirme sütyenleri bizler için bulunmaz bir nimet elbette,
amma velakin şu da su götürmez bir gerçekki kıyafetlerin altında
hiç estetik durmuyor netten almak istedim balenli emzirme sütyeni
ama ölçüler kafamı bulandırdı ve fiyatları da cok geldi bana,
ve artık bunu unutmuşken dün bi sitede mükemmel bi yöntem
buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim, ben ilk fırsatta yapıcam bunu,
sizede şiddetle tavsiye ederim, sayfanın sonlarına dogru nasıl yapıldıgını açıklamış,
umarım sizlerede faydası olur:92:
http://oblem.blogspot.com/2012/05/emzirme-ve-aksesuarlar.html

Son düzenleme:

canım kızımın 5. gün düştü göbeği,çok sıkıntı çektik sürekli kanadı neredeyse 1 ay kanama devam etti,Baticon ile sürekli temizledik şuan Allaha şükür tamamen geçti. gördüğüm kadarı ile göbeği erken düşen bebeklerde yaşanıyor bu sorun sık sık,etrafımda çok rastladım. bi görünsün doktora bakalım,hiç olmadı küçük bir operasyonla yakıyorlarmış.

günaydın kızlar, eşimi işe yolladım kızımı sallıyorum, niye gündüzleri sallanmadan uyumuyor ki bugün eşimin doğumgünü, hediyesini işyerine yolladım çok heyecanlıyım. dün öğlen kargoya verdik diye msj atmışlardı bugün inş. gelir..bakalım ne tepki verecek..

canım ben de çok farklı değilim, kafamdan evi çıkaramıyorum zaten takıntılıydım iyice delirdim. bi misafir gelcek diye ödüm patlıor sanki evimde ne varsa. temizlikçi bulmak da bi dert, bulduğun işini doğru düzgün yapmıyor, geçen aldım, kapıları cifle silmiş bembeyaz izli hepsi, bişey demeye de utandım tekrar sildim o gidince..biri kızımı 2 saat baksa tüm evi temizlerim gibi geliyor. bunları aşmayı öğrenmeliyz galiba, önemli olan yavrularımız, kendime bunu telkin etmeye çalışıyorum

hayr yani siz o etiketleri koyuosunuzda kim onları okuyo
yada kim üzerinde barındırıyoki te allam ya unuttugum zamanlar Alyamın tenine değiyo
diye aklım çıkıo

ay deli oluyorum ben de, geçen bi tane kestim kitap yazsaydınız bari dedim kaç yapraktı resm

oo ne akıllı kadınmış hee ne güzel formül bulmuş iyi fikir denemek lazımm.

canımm ne duygusal eşin var seninde hee,iyi mi zor mu bilemedim ama olsun bee adamcagız nasıl üzülmüş,hehe asıl sıkıntının alasını çeken burda deseydinn susturursun canım şimdiden dert etme kendine,olumlu yaklaaş.

günaydınlarr..

kızlar size bi şey danışacam pzt akşam kahverengi bi leke geldi herhalde adetm başlıo dedim
ama ondan başka lekelenme olmadı
bundan yaklaşık bir yıl önce de böyle bi lekelenme olmuştu adet oldum sanmıştım
meğerse hamileymişim bebeğin tutunma kanı diye bi şey varmış oymuş
çokçok çok korkuyorum ya hamileysem korunduk da ama
ömerim de korunurken olmuştu
dün sağlıkocagına gittim ebeyi bulsam test yapacaktım yoktu
regl olanlar ilkinde bu tarz bi şeyle karşılaştı mı
içim içimi yiyo uykularım kaçıyo test yaptırmaktan da korkuyorum aslında ya pozitif çıkarsa:18::18:

ayyy bende cok korkuyordumm Allah korusun daha cok erken 2. için benim 3. günüm regl de canım. sabah uyandım 1-2 damla kahverengi leke, sonra hasta oldum dye sevindim tabii kii, normal kanama 2-3 saat sonra başladı benim. sende stres yapma bekle bakalım.korunduysan inşallah bu sefer denk gelmemiştir canım. ögleden sonra regl olmussan gerçek kanaman gelir. hiç olmadı hastanede test yaptır aklında kalmasın. pozitif çıkmaz inşallah canım,Allah olmayanlara isteyenlere versin. bizim vücudumuz daha hazır bile değil .

amin Rabbim isteyene versin
ömerim de yeni evliyken hiç hazırlıksız ve korunurken olmuştu
pzt akşam geldi bugün çarşamba hala kanama yok lekelenme bile yok
yavrum çok küçük inşallah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…