- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.141
moralim çok bozuk(sütüm çok azaldı önceden 2 satte 120 çıkardı şimdi 3 satte 60 ancak çıkıyor.çok üzülüyorum elimden gelen herşeyide yapıyorum dünden beri böyle.moralimde bozuk değil su zaten elimden düşmez helva yerim ne duysam yaparım.hergün marul yerdim 2 gündür yiyemedim acaba ondan mı oldu olabilir mi yemeyince acaba?ne yapıcam bilmiyorum ya 6 ay bari emzirsem diyordum..ne yapabilirim ben
kızlar ben bıkdım artık bebişin kıyafetlerindenki etiketleri kesmekten
miinnnacıkkk bi beze dünya kadar kullanım talimatı yıkama talimatı etikettt
offfff tam acele giydircek oluorum bi bakıorum kocamann etikettt
aslnda alır almaz kesiorum ama öyle sinsi yerlere koyuolarki etiketleri bazen
unutuorum
Aynen cnm ya... Birde sert sert. Ben bizimkileri bile kesiyorum çok rahatsız ediciler...
tşkr ederiz teyzeleriiiişte bir pijamanın bez bebege dönüşü
Merhaba kızlarrrr,
Bugün daha yeni oturdum ne yorulmuşum...
Akşama misafirim var kalktım temizlik ikram derken bu saat oldu...
Mercimekli köfteyle zeytinli mayalı poğaça yaptım, üstüne de dondurma, inş beğenirler :))
Bu aradaaa babalar günü hediyemiz geldi...
Daha dün sipariş verdim bugün elimizdeydi, ve de çok kaliteliymiş.
Ancak aksilik babamız evdeydi izin güünüydü bugün, kargocular da gelince görmesi kaçınılmaz oldu :)) bizde verdik kızımla...Çok beğendi babamız hemen giydi :)))
kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı
iki gündür emerek uyuyor yerine koyarken uyanıyor acaba onu mu istiyor diyorum
o zaman da memeyi ağzına verecem diye canım çıkıyo zor kabul ediyo anlamadım ben bu işten
bunlar bizi parmaklarında oynatıyo bacım
bide bişi daha sorayım
atlas beni emerken uyuyo ama uyurkende memeyi emiyo
bu durumda süt alıyomudur, yoksa emiyormuş gibi mi yapıyordur
yani karnı doyuyormu ki
slm kızlar ben cok bunaldım artık kafamı kaldıramıyorum.ev işleri benı cok yoruyor cok halsızım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum hıc hemde cok halsız hissediyorum ve morelım cok bozuk.prensimin huyu deyişti uyku saatlerı yemek saatlerı bır turlu tuturamaz oldum bu zamana kadar her seyı zamanında yapıyordum bır duzenı vardı oda bozuldu.yetemıyormuyum acaba diyorum uykusunda sureklı aglıyor meme emmek yada mama yemek ıstemıyor zorla besliyorum memeyı bır cekıyor bırakıyor bır cekıyor bir bırakıyor dıyorum istemıyor mama verıyorum onada aynısı yapıyor ne yapacagımı sasırdım kafayı yıyeceyım .gunduz uyumuyor bugun sabah babanesıne ugradım orda bır uyudu kı anlatama 4 saat hıc kalmadan sasırdım resmen bır sey oldu sandım resmen eve geldı bıraz durdu sonra tekrara aglamaya basladı bırde agzından sureklı kopükler cıkarıyor tukruyunude yutamıyor sanırım.aylık doktor konturolerınıze goturuyormusunuz bebeklerınızı sizlerde.kızlar yemek bıle yemek istemez oldum ev işleri cabası hıc bıtmıyor evı her gun sılmek süpermek balkon tuvalet banyo aman allahım yapa yapa artık cıldıracagım camlarım berbat bır sürü ütü var nasıl yapacagım cıldıracagımyardımcı istedım bırı vardı arıyorum oda acmıyor telı bugun delı oldum sızde benım gıbımıısnız yoksa ben yetemıyormuyum.
prematür dogan bebekler benden baska kimler var.
slm kızlar gece gece buralardayım çünkü önemli bişey var benim kızımın göbeği 3 günlükken düştü o yüzdenmi bilmem neden hala siyahlık vardı doktoru baticon la sil demişti sildim bende hemen hemen kırkı çıkana kadar bugün banyo yaptırdım akşama doğru altını açarken dikkatimi çekti bi beyazlık var iltahap gibi geldi bana misafirim vardı onlar gitti bende şim kızıma randevu aldım perşembeye tabiki çok üzgünümsizdede böyle şeyler varmı bebeklerinizin göbeği tamamen normale döndümü cevaplarsanız sevinirim üstelik benimki mart 1 doğumlu sanırım topiğin en büyüğü göbeği hala iyleşmedi gibi (
iyi geceler herkese sabah cevaplarınızı okurum artık...
slm kızlar gece gece buralardayım çünkü önemli bişey var benim kızımın göbeği 3 günlükken düştü o yüzdenmi bilmem neden hala siyahlık vardı doktoru baticon la sil demişti sildim bende hemen hemen kırkı çıkana kadar bugün banyo yaptırdım akşama doğru altını açarken dikkatimi çekti bi beyazlık var iltahap gibi geldi bana misafirim vardı onlar gitti bende şim kızıma randevu aldım perşembeye tabiki çok üzgünümsizdede böyle şeyler varmı bebeklerinizin göbeği tamamen normale döndümü cevaplarsanız sevinirim üstelik benimki mart 1 doğumlu sanırım topiğin en büyüğü göbeği hala iyleşmedi gibi (
iyi geceler herkese sabah cevaplarınızı okurum artık...
slm kızlar ben cok bunaldım artık kafamı kaldıramıyorum.ev işleri benı cok yoruyor cok halsızım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum hıc hemde cok halsız hissediyorum ve morelım cok bozuk.prensimin huyu deyişti uyku saatlerı yemek saatlerı bır turlu tuturamaz oldum bu zamana kadar her seyı zamanında yapıyordum bır duzenı vardı oda bozuldu.yetemıyormuyum acaba diyorum uykusunda sureklı aglıyor meme emmek yada mama yemek ıstemıyor zorla besliyorum memeyı bır cekıyor bırakıyor bır cekıyor bir bırakıyor dıyorum istemıyor mama verıyorum onada aynısı yapıyor ne yapacagımı sasırdım kafayı yıyeceyım .gunduz uyumuyor bugun sabah babanesıne ugradım orda bır uyudu kı anlatama 4 saat hıc kalmadan sasırdım resmen bır sey oldu sandım resmen eve geldı bıraz durdu sonra tekrara aglamaya basladı bırde agzından sureklı kopükler cıkarıyor tukruyunude yutamıyor sanırım.aylık doktor konturolerınıze goturuyormusunuz bebeklerınızı sizlerde.kızlar yemek bıle yemek istemez oldum ev işleri cabası hıc bıtmıyor evı her gun sılmek süpermek balkon tuvalet banyo aman allahım yapa yapa artık cıldıracagım camlarım berbat bır sürü ütü var nasıl yapacagım cıldıracagımyardımcı istedım bırı vardı arıyorum oda acmıyor telı bugun delı oldum sızde benım gıbımıısnız yoksa ben yetemıyormuyum.
hayr yani siz o etiketleri koyuosunuzda kim onları okuyo
yada kim üzerinde barındırıyoki te allam ya unuttugum zamanlar Alyamın tenine değiyo
diye aklım çıkıo
kızlar emzirme sütyenleri bizler için bulunmaz bir nimet elbette,
amma velakin şu da su götürmez bir gerçekki kıyafetlerin altında
hiç estetik durmuyornetten almak istedim balenli emzirme sütyeni
ama ölçüler kafamı bulandırdı ve fiyatları da cok geldi bana,
ve artık bunu unutmuşken dün bi sitede mükemmel bi yöntem
buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim, ben ilk fırsatta yapıcam bunu,
sizede şiddetle tavsiye ederim, sayfanın sonlarına dogru nasıl yapıldıgını açıklamış,
umarım sizlerede faydası olur:92:
Tembel Adam Yaratıcı Olur ! !: Emzirme ve Aksesuarları
zavallı kocam, oğlu memeyi reddettiği için oturup ağladı bugün..niye bu kdr dert etti bilmiyorm.."sn bilmiyosun bn ne sıkıntılar çekiyorm bu çocukta bi problem olunca 1 bardak su bile içmiyorum..babayım ben" dedi..sonra fakir ama gururlu baba münir özkul tribine bağladı..bn bilemezmişimbütün gün bu çocuun sıkıntısını çeken kim o zmn tamam kabul ediyorm bnden daha sabırlı ve çözümcü..yrn geç gelcek bakalm o gelene kdr bn ne yapcam çok korkuyorm ya susturamazsam..:26:
günaydınlarr..
kızlar size bi şey danışacam pzt akşam kahverengi bi leke geldi herhalde adetm başlıo dedim
ama ondan başka lekelenme olmadı
bundan yaklaşık bir yıl önce de böyle bi lekelenme olmuştu adet oldum sanmıştım
meğerse hamileymişim bebeğin tutunma kanı diye bi şey varmış oymuş
çokçok çok korkuyorum ya hamileysem korunduk da ama
ömerim de korunurken olmuştu
dün sağlıkocagına gittim ebeyi bulsam test yapacaktım yoktu
regl olanlar ilkinde bu tarz bi şeyle karşılaştı mı
içim içimi yiyo uykularım kaçıyo test yaptırmaktan da korkuyorum aslında ya pozitif çıkarsa:18::18:
amin Rabbim isteyene versinayyy bende cok korkuyordumm Allah korusun daha cok erken 2. içinbenim 3. günüm regl de canım. sabah uyandım 1-2 damla kahverengi leke, sonra hasta oldum dye sevindim tabii kii, normal kanama 2-3 saat sonra başladı benim. sende stres yapma bekle bakalım.korunduysan inşallah bu sefer denk gelmemiştir canım. ögleden sonra regl olmussan gerçek kanaman gelir. hiç olmadı hastanede test yaptır aklında kalmasın. pozitif çıkmaz inşallah canım,Allah olmayanlara isteyenlere versin. bizim vücudumuz daha hazır bile değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?