2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnnn kızlar nasılsınız bi gün girmedim özledim yaa geçmişe bakamadım herkeşler iydir inş.Dün bazı işler için capacıty deki şubeye gitmek zorunda kaldım ama öldüm yollarda minibüse bin ondan in metrobüse bin ondan sonra tekrar minibüs bide felaket kalabalık Bi ara cennet mahallesi durağında inip Bernaya mı gitsem diye düşünmedim değil sırtımdan sular aktı resmenn öf ne sıcak yaa

Kuzum geçen bende yazdım adet olmuşum diye önce lekelenme sonra biraz kan şimdi tekrar lekelenme var ara ara yusuf yusuf olmuş durumdayım şuan kuzumm

O zaman hepimiz Yusuf Yusuf modunaa bağlamış durumdayız Evde yedekte 2 test duruyor ne olur ne olmaz Bende Regl im ama kuzenim hamile kaldı üzerine regl oldu,o yüzden bende piskoya bağladım.

O zaman hepimiz Yusuf Yusuf modunaa bağlamış durumdayız Evde yedekte 2 test duruyor ne olur ne olmaz Bende Regl im ama kuzenim hamile kaldı üzerine regl oldu,o yüzden bende piskoya bağladım.

Benim çantamda duruyor kuzum yapmaya korkuyorum ya pozitif çıkarsa bi tane yaptıydım geçenlerde negatif çıktı ama yinede yapıp rahatlamak iztiyorum

Günaydın güzel arkadaşımmm. Gülnihalle gittim deme sakın pat diye düşüveririm şurdaaa,onca yol bebekle nasıl gidilir
Hava cidden çok sıcak, astımım var benimde pek zorlanıyorum hem evde hem dışarıda. İlaçlarıma başladım yine , bakalım.

Günaydınn bitanemmm yok annem onla gidilir mi o sıcakta ben zor nefes alıyorum annemler aqua marine ya gidecek kardeşim gel oturursunuz kenarda girmezsiniz dedi ama ben cesaret edemiyorum sıcakta bişey olur minnoşa olimpiyatlarda koşmuş gibi nefes alıyor sonra üzülüyorum :))

herkes de aynı korku var sanırım
:18::18::18:
olursa oğlum yaşına gelmeden doğacak
düşünemiyorum halimi
eğer hamile değilsem ki inşallah değilimdir Allahım nolur inşallah değilimdir
bir değil birden fazla yöntemle korunacam
aylık iğneleri düşünüyorum geçen burdan bi arkadaş söylemişti aylık iğneyle korunuyorum diye
zararları hakkında bi fikriniz var mı ebe bana doğum kontrol hapı dedi ama
ben unuturum kesin ya

şaşırmıştım bende bir an benim gözümde pek cesaretlisin sen kuzum gidin gidin tabiii giydirirsin mayosunu minnoşumunda,girmese bile havuza takılır öyle azcık güneş alır vücudu d vitamini fıstık gibii. başına da güzel bir şapka güneşten korusun ohhh. ben Alyamı denize sokucam bu yaz kesin kararlıyım.

Gunaydın guzel anneler,akıllı uslu dedıgım kızım dun gece ıtıbarıyle resmen mutasyona ugradı,uykusu var uyumuyo,ac emmıyo,memeye gelınce bı gerıyo kendını mumkun dııl meme vermek,banyo yaptırdım rahatlasın dıye,hıııc fayda etmedı,gecede aynı seruvene devam ,cok uyumus gıbı sabah 8den berı ayaktayız,zombı modundayım anlıcanız

Ne bilim kuzum daha küççük gibi geliyor bi ay daha geçsin diye düşünüyorum annemlere dedim hazır kızlar geliyorken gidin siz sezonu açın ramazan gelmeden beraber adaya giderik kızım da bi ay daha büyümüş olur ben gidersem onu kesin suya sokrım cıbıl cıbıl ayhhh çok datlu olurlar kuzum yaa denizde :82:

Havalr cok sıcak ama evım guney cephe olmasına ragmen serın,kızımı sdc tulumuyla bıraktıgımda kolları bacakları buz gıbı oluyo ve baslıo hapsurmaya bende hemen uzerını gerı gıydırıyorum

BU sıcaklarda akşam petekler açıldı bizde piştik resmen kardeşim geldi evin ordaki parka çıkacaktık musluktan su çok sıcak akıyordu suyu biraz kıs dedim telefonla konuşurken gitmiş su yerine petekleri açmış bizde 5 dk sonra çıktık parka anam eve bi geldik ev buharlanıyor resmen bütün cam balkon ne varsa açtım ama yine de sabaha kadar sıcaktan uyuyamadıkk

Havalr cok sıcak ama evım guney cephe olmasına ragmen serın,kızımı sdc tulumuyla bıraktıgımda kolları bacakları buz gıbı oluyo ve baslıo hapsurmaya bende hemen uzerını gerı gıydırıyorum

of ya havalar ısındı daha bi zorlaştı bence de, soysam üşür diye korkuyorum, giydirsem terliyor, ayar tutturmak zor..

ayy dün gece zaten feci sıcaktı boğuluyodum sanki bi de peteğin açık halini düşünemiyorum

ben 1 kere adet oldum 1 hafta sürdü ..bu ay olmadım kahverengi lekelenme oldu bikaç gün geçti sonra..ben Allah korusun hamilemiyim diye düşündüm test alıyım dedim sora bi rahatlık geldi almadım bile ama aklıma takıldı 1 kere oldum daha olmadım..zaten doğumdan çok kısa süre sonra gebelik olursa büyük ihtimal düşük oluyomuş..aman Allah korusun..

günaydın herkese... zar zor uyuttuk... son çözüm yüzüne ağız mendillerinden örtüyorum öyle sallayınca uyuyuverdi...

gerçektende isim korkutucu canım ne bileyim çok endişeliyim inşallah bişey çıkmaz randevuda perşembeye yarına kadar nasıl bekliceksem diyorum sağlık ocağına götürsemmi aile hekimi bişey dermi o beyazlık beni çok korkuttu eşim işten geç geldi sabah gösterdim yazık oda çok üzüldü napcaz bilmiyorum ilgin için teşekkür ederim canım alya prensesi öpüyorum:)

bende göbeği erken düştü diye sevinmiştim oysa çok erkenmiş3. gün aynen benimkide öyleydi ama düzeldi sanıyodum bakalım ne dicek doktor en azından başkalarıda yaşamış iyleşmiş bunu duymak bile rahatlatıyo insanı.)

Son düzenleme:
günaydın herkese ...
sabah rotavirüs aşımızı olduk geldik, kilomuz 6300 boy da 61.5
akşam da doktorumuza gidicez bi de o ölçsün,sağlık ocakları çok dikkatli özenli ölçmüyo maalesef..
gökalp 1 haftadır çok tıkanıyo kızlar yaaa ama nasıl öksürüyo tükürüğünümü yutamıyo acaba, uykudan sıçrayarak uyanıyorum kucağıma alıyorum geçiyo, offf korkutuyo beni, akşam doktora sorucam ama doktorumuz da 65 yaşında,herşeye olur olur diyo,normal diyo,soru sormaktan soğuttu adam beni..

canım okadar iyi anlıyorumki seni berende aynen böyleydi kahroluyodum..şimdi daha iyiyiz çok şükür..çoğumuzda var bu skıntı dönemsel bişe olduğunu düşünüyorum..inşallah en kısa zamanda eskisi gibi almaya başlar..

berenin 9. gün düşmüştü göbeği valla 1-2 gün daha bekledim öyle yıkadık..ve banyodan sonra çok iyi kuruladık..düştükten sonra kabuk gibi bişeler dökülüyodu kısa sürede geçti oda..şuan tamamen kapanmış hiçbişe yok.bence sen doktora götür olmaması lazım bu vakte kadar..

oğlumun eli hep ağzında damağını kaşıyor sanırım başladı diş ağrıları...
ne bulsa ağzına götürüyo özellikle benim parmağımı birde sımsıkı tutmuş... annem hep der bu bebekler okadar güçlüdür ki...

Hafta sonu sarıyerde kahvaltıya gittik... benim için acayip denyim oldu... o sıcakta 3 çocuk ve 3 yetişkin corsaya sıkıştık... birde mertin puseti...
puset bomboş duruyor bebişler kucağımızda güle oynaya geldik... biri ağlıyor susuyor diğeri başlıyor...

SON RESİMDEKİ MASA MERTİ ALDI KUCAĞINA NASIL ÖPÜP KOKLUYORLAR DİĞER ÇOCUKLARA BAKMIYORLAR BİLE OY BU NE TATLI CANIM FLN... BENDE ÇEKİNDİM AMA BENİ DİNLEMEDEN ALDILAR KUCAKLARINA... YAŞLI ADAM OYY MAŞALLAH DİYİP DİYİP DURDU... O DA ADAMIN PARMAĞINI TUTYOR MEST OLDULAR...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…