- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.161
günaydınlarr..
kızlar size bi şey danışacam pzt akşam kahverengi bi leke geldi herhalde adetm başlıo dedim
ama ondan başka lekelenme olmadı
bundan yaklaşık bir yıl önce de böyle bi lekelenme olmuştu adet oldum sanmıştım
meğerse hamileymişim bebeğin tutunma kanı diye bi şey varmış oymuş
çokçok çok korkuyorum ya hamileysem korunduk da ama
ömerim de korunurken olmuştu
dün sağlıkocagına gittim ebeyi bulsam test yapacaktım yoktu
regl olanlar ilkinde bu tarz bi şeyle karşılaştı mı
içim içimi yiyo uykularım kaçıyo test yaptırmaktan da korkuyorum aslında ya pozitif çıkarsa:18::18:
O zaman hepimiz Yusuf Yusuf modunaa bağlamış durumdayızEvde yedekte 2 test duruyor ne olur ne olmaz Bende Regl im ama kuzenim hamile kaldı üzerine regl oldu,o yüzden bende piskoya bağladım.
Günaydııınnnn kızlar nasılsınız bi gün girmedim özledim yaa geçmişe bakamadım herkeşler iydir inş.Dün bazı işler için capacıty deki şubeye gitmek zorunda kaldım ama öldüm yollarda minibüse bin ondan in metrobüse bin ondan sonra tekrar minibüs bide felaket kalabalık Bi ara cennet mahallesi durağında inip Bernaya mı gitsem diye düşünmedim değil sırtımdan sular aktı resmenn öf ne sıcak yaa
Kuzum geçen bende yazdım adet olmuşum diye önce lekelenme sonra biraz kan şimdi tekrar lekelenme var ara ara yusuf yusuf olmuş durumdayım şuan kuzumm
Günaydın güzel arkadaşımmm. Gülnihalle gittim deme sakın pat diye düşüveririm şurdaaa,onca yol bebekle nasıl gidilir
Hava cidden çok sıcak, astımım var benimde pek zorlanıyorum hem evde hem dışarıda. İlaçlarıma başladım yine , bakalım.
Benim çantamda duruyor kuzum yapmaya korkuyorum ya pozitif çıkarsa bi tane yaptıydım geçenlerde negatif çıktı ama yinede yapıp rahatlamak iztiyorum
Günaydınn bitanemmmyok annem onla gidilir mi o sıcakta ben zor nefes alıyorum annemler aqua marine ya gidecek kardeşim gel oturursunuz kenarda girmezsiniz dedi ama ben cesaret edemiyorum sıcakta bişey olur minnoşa olimpiyatlarda koşmuş gibi nefes alıyor sonra üzülüyorum :))
şaşırmıştım bende bir an benim gözümde pek cesaretlisin sen kuzum gidin gidin tabiii giydirirsin mayosunu minnoşumunda,girmese bile havuza takılır öyle azcık güneş alır vücudu d vitamini fıstık gibii. başına da güzel bir şapka güneşten korusun ohhh. ben Alyamı denize sokucam bu yaz kesin kararlıyım.
Havalr cok sıcak ama evım guney cephe olmasına ragmen serın,kızımı sdc tulumuyla bıraktıgımda kolları bacakları buz gıbı oluyo ve baslıo hapsurmaya bende hemen uzerını gerı gıydırıyorum
BU sıcaklarda akşam petekler açıldı bizde piştik resmen kardeşim geldi evin ordaki parka çıkacaktık musluktan su çok sıcak akıyordu suyu biraz kıs dedim telefonla konuşurken gitmiş su yerine petekleri açmış bizde 5 dk sonra çıktık parka anam eve bi geldik ev buharlanıyor resmen bütün cam balkon ne varsa açtım ama yine de sabaha kadar sıcaktan uyuyamadıkk
günaydınlarr..
kızlar size bi şey danışacam pzt akşam kahverengi bi leke geldi herhalde adetm başlıo dedim
ama ondan başka lekelenme olmadı
bundan yaklaşık bir yıl önce de böyle bi lekelenme olmuştu adet oldum sanmıştım
meğerse hamileymişim bebeğin tutunma kanı diye bi şey varmış oymuş
çokçok çok korkuyorum ya hamileysem korunduk da ama
ömerim de korunurken olmuştu
dün sağlıkocagına gittim ebeyi bulsam test yapacaktım yoktu
regl olanlar ilkinde bu tarz bi şeyle karşılaştı mı
içim içimi yiyo uykularım kaçıyo test yaptırmaktan da korkuyorum aslında ya pozitif çıkarsa:18::18:
cnm Alyanın göbeği 8. gün düşmüşdü ve sonrasında bi hafta boyunca göbeği akmıştı
ve bizde doktora götürüp gümüş nitratla yaktırdık, işlemin ismi seni korkutmasın
böyle bi çubugun ucunda gümüş nitrat var onu göbek deliğine uyguluyor ve sonra kurudu,
şükür şmdi bi sorun yok, ama sizinki nasıl bi işlem görür bilmiorum, doktora göstermen lazm tabiki,
inş önemsiz bşeydir cnm bizleri haberdar et mtlaka gecmş olsun cnm.
canım kızımın 5. gün düştü göbeği,çok sıkıntı çektik sürekli kanadı neredeyse 1 ay kanama devam etti,Baticon ile sürekli temizledik şuan Allaha şükür tamamen geçti. gördüğüm kadarı ile göbeği erken düşen bebeklerde yaşanıyor bu sorun sık sık,etrafımda çok rastladım. bi görünsün doktora bakalım,hiç olmadı küçük bir operasyonla yakıyorlarmış.
zavallı kocam, oğlu memeyi reddettiği için oturup ağladı bugün..niye bu kdr dert etti bilmiyorm.."sn bilmiyosun bn ne sıkıntılar çekiyorm bu çocukta bi problem olunca 1 bardak su bile içmiyorum..babayım ben" dedi..sonra fakir ama gururlu baba münir özkul tribine bağladı..bn bilemezmişimbütün gün bu çocuun sıkıntısını çeken kim o zmn tamam kabul ediyorm bnden daha sabırlı ve çözümcü..yrn geç gelcek bakalm o gelene kdr bn ne yapcam çok korkuyorm ya susturamazsam..:26:
slm kızlar gece gece buralardayım çünkü önemli bişey var benim kızımın göbeği 3 günlükken düştü o yüzdenmi bilmem neden hala siyahlık vardı doktoru baticon la sil demişti sildim bende hemen hemen kırkı çıkana kadar bugün banyo yaptırdım akşama doğru altını açarken dikkatimi çekti bi beyazlık var iltahap gibi geldi bana misafirim vardı onlar gitti bende şim kızıma randevu aldım perşembeye tabiki çok üzgünümsizdede böyle şeyler varmı bebeklerinizin göbeği tamamen normale döndümü cevaplarsanız sevinirim üstelik benimki mart 1 doğumlu sanırım topiğin en büyüğü göbeği hala iyleşmedi gibi (
iyi geceler herkese sabah cevaplarınızı okurum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?