- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.181
günaydın herkese ...
sabah rotavirüs aşımızı olduk geldik, kilomuz 6300 boy da 61.5
akşam da doktorumuza gidicez bi de o ölçsün,sağlık ocakları çok dikkatli özenli ölçmüyo maalesef..
gökalp 1 haftadır çok tıkanıyo kızlar yaaa ama nasıl öksürüyo tükürüğünümü yutamıyo acaba, uykudan sıçrayarak uyanıyorum kucağıma alıyorum geçiyo, offf korkutuyo beni, akşam doktora sorucam ama doktorumuz da 65 yaşında,herşeye olur olur diyo,normal diyo,soru sormaktan soğuttu adam beni..
günaydın herkese ...
akşam da doktorumuza gidicez bi de o ölçsün,sağlık ocakları çok dikkatli özenli ölçmüyo maalesef..
gökalp 1 haftadır çok tıkanıyo kızlar yaaa ama nasıl öksürüyo tükürüğünümü yutamıyo acaba, uykudan sıçrayarak uyanıyorum kucağıma alıyorum geçiyo, offf korkutuyo beni, akşam doktora sorucam ama doktorumuz da 65 yaşında,herşeye olur olur diyo,normal diyo,soru sormaktan soğuttu adam beni..
Allah korusun hakkaten acaip korkuorum aklımdan hiç çıkmıo yarın eşim evde iken sağlıkocagına gidip geleym bi inşallahben 1 kere adet oldum 1 hafta sürdü ..bu ay olmadım kahverengi lekelenme oldu bikaç gün geçti sonra..ben Allah korusun hamilemiyim diye düşündüm test alıyım dedim sora bi rahatlık geldi almadım bile ama aklıma takıldı 1 kere oldum daha olmadım..zaten doğumdan çok kısa süre sonra gebelik olursa büyük ihtimal düşük oluyomuş..aman Allah korusun..
korkma cnm benimde ilk öyle olmuşdu sonra adet olmuşdum...günaydınlarr..
kızlar size bi şey danışacam pzt akşam kahverengi bi leke geldi herhalde adetm başlıo dedim
ama ondan başka lekelenme olmadı
bundan yaklaşık bir yıl önce de böyle bi lekelenme olmuştu adet oldum sanmıştım
meğerse hamileymişim bebeğin tutunma kanı diye bi şey varmış oymuş
çokçok çok korkuyorum ya hamileysem korunduk da ama
ömerim de korunurken olmuştu
dün sağlıkocagına gittim ebeyi bulsam test yapacaktım yoktu
regl olanlar ilkinde bu tarz bi şeyle karşılaştı mı
içim içimi yiyo uykularım kaçıyo test yaptırmaktan da korkuyorum aslında ya pozitif çıkarsa:18::18:
oğlumun eli hep ağzında damağını kaşıyor sanırım başladı diş ağrıları...
ne bulsa ağzına götürüyo özellikle benim parmağımı birde sımsıkı tutmuş... annem hep der bu bebekler okadar güçlüdür ki...
Hafta sonu sarıyerde kahvaltıya gittik... benim için acayip denyim oldu... o sıcakta 3 çocuk ve 3 yetişkin corsaya sıkıştık... birde mertin puseti...
puset bomboş duruyor bebişler kucağımızda güle oynaya geldik... biri ağlıyor susuyor diğeri başlıyor...
Eki Görüntüle 443255 Eki Görüntüle 443256 Eki Görüntüle 443257
SON RESİMDEKİ MASA MERTİ ALDI KUCAĞINA NASIL ÖPÜP KOKLUYORLAR DİĞER ÇOCUKLARA BAKMIYORLAR BİLE OY BU NE TATLI CANIM FLN...BENDE ÇEKİNDİM AMA BENİ DİNLEMEDEN ALDILAR KUCAKLARINA... YAŞLI ADAM OYY MAŞALLAH DİYİP DİYİP DURDU... O DA ADAMIN PARMAĞINI TUTYOR MEST OLDULAR...
kız süpersiniz yaa ne güsel püfür püfür kahvaltı keyfioğlumun eli hep ağzında damağını kaşıyor sanırım başladı diş ağrıları...
ne bulsa ağzına götürüyo özellikle benim parmağımı birde sımsıkı tutmuş... annem hep der bu bebekler okadar güçlüdür ki...
Hafta sonu sarıyerde kahvaltıya gittik... benim için acayip denyim oldu... o sıcakta 3 çocuk ve 3 yetişkin corsaya sıkıştık... birde mertin puseti...
puset bomboş duruyor bebişler kucağımızda güle oynaya geldik... biri ağlıyor susuyor diğeri başlıyor...
SON RESİMDEKİ MASA MERTİ ALDI KUCAĞINA NASIL ÖPÜP KOKLUYORLAR DİĞER ÇOCUKLARA BAKMIYORLAR BİLE OY BU NE TATLI CANIM FLN...BENDE ÇEKİNDİM AMA BENİ DİNLEMEDEN ALDILAR KUCAKLARINA... YAŞLI ADAM OYY MAŞALLAH DİYİP DİYİP DURDU... O DA ADAMIN PARMAĞINI TUTYOR MEST OLDULAR...
ben geldim naber dün nerdeydin göremedim seniHErkesler nerde bu gün ,neden bu kadar sessiz burasıı uyanınnn annişlerrr
Günaydııınnnn kızlar nasılsınız bi gün girmedim özledim yaa geçmişe bakamadım herkeşler iydir inş.Dün bazı işler için capacıty deki şubeye gitmek zorunda kaldım ama öldüm yollarda minibüse bin ondan in metrobüse bin ondan sonra tekrar minibüs bide felaket kalabalık Bi ara cennet mahallesi durağında inip Bernaya mı gitsem diye düşünmedim değil sırtımdan sular aktı resmenn öf ne sıcak yaa
Gunaydın guzel anneler,akıllı uslu dedıgım kızım dun gece ıtıbarıyle resmen mutasyona ugradı,uykusu var uyumuyo,ac emmıyo,memeye gelınce bı gerıyo kendını mumkun dııl meme vermek,banyo yaptırdım rahatlasın dıye,hıııc fayda etmedı,gecede aynı seruvene devam ,cok uyumus gıbı sabah 8den berı ayaktayız,zombı modundayım anlıcanız
günaydın herkese ...
Ay kuzum sorma dün diğer şubeye gittim bakırköye akşam altıda döndüm eve gelince serildim koltuğa o kadar sıcakti ki dünnkız süpersiniz yaa ne güsel püfür püfür kahvaltı keyfi
çocuklar için de değişiklik olmuş
ben geldim naber dün nerdeydin göremedim seni
aşkolsun aysel gerçekten burayamı geldin..söle bakiim..ona göre kızcam sana
günaydın herkese... zar zor uyuttuk... son çözüm yüzüne ağız mendillerinden örtüyorum öyle sallayınca uyuyuverdi...
günaydın herkese ...
Dönüşte kuzum o kadar sıcaklamıştım ki bi an dedim şu cennet durağında insem Bernaya gitsem pardesü baş örtüsü ne varsa çıkarıp otursam şöölee bi rahatlasam bide su içsem sonra dedim dan diye ben geliyorum demek olmaz devam ettim eve doğru :))
atlas beni çağırıyo ben kaçıyorum
sizin doktor mesleği zirvede bırakmak isteyenlerden heralde ama o zirveyi 90 yaşına kdr bulamayacak..65 yaşında git dinlen evinde torunlarınla oyna..böyle insanlar araştırmıyolarda eski bilgilerle yola devam ediyolar..bnce doktorunuzu değiştirin cnm..yada bna getirin yavruyu kontrole bende diyebilirim yani olur olur normal diye
hatırlat pazar günü haşlıcam sni..
Seviyorum seniiiiii
He bide Selçuğun memelerle barışma yazısına bayııılllldımm sesli güldüm iş yerinde ama sayfa dondu o kadar altını yapmıştım gitti
günaydın herkese ...
berenin 9. gün düşmüştü göbeği valla 1-2 gün daha bekledim öyle yıkadık..ve banyodan sonra çok iyi kuruladık..düştükten sonra kabuk gibi bişeler dökülüyodu kısa sürede geçti oda..şuan tamamen kapanmış hiçbişe yok.bence sen doktora götür olmaması lazım bu vakte kadar..
kız yok barışmamış..bn onu kandırdım ya anladı kandırdımı resmen parmaanda oynattı dün beni..akşama kdr gayet güzel emdi..akşam üstü bastı yaygarayı eşime dedm erken çık işten brz valla bn uğraşamıyorm artk memeyi almıyo silikonuda almıyo ağlıyoda ağlıyo kucakta gezcek illa..bn o kdr nası taşiim kucakta kollarım koptu zaten sıcak bida oda sıcak yapıştık birbirimize..ya sıcakta bn çok tehlikeliyim valla ateşle yaklaşma
Berna karı koca alemsınız valla,yazdıklarını merakla okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?