2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende doktora sormuştum tükürüğü kaçıyor ondan öksürürmüş bebişler...
aşınızıda olmuşunuz evet sağlık ocakları malesef rastgele ölçüyor güven olmaz...

bizim reflü sorunumuz var hırıltılı nefes ve öksürük o yüzden çok sık oluo
emerken boğazına kaçıyo nefessiz kalıyo
yatarken tükürüğü boğazına kaçar nefessiz kalır
ağlarken yine tükürüğü boğazına kaçar nefessiz kalır öksüre öksüre geçrimeye çalışıo bazen öksüremiyo bile rengi değişiyo Rabbim esirgesn
Allah korusun hakkaten acaip korkuorum aklımdan hiç çıkmıo yarın eşim evde iken sağlıkocagına gidip geleym bi inşallah

korkma cnm benimde ilk öyle olmuşdu sonra adet olmuşdum...

maşallah duygu cok tatlı olmuş yavru ...

kız süpersiniz yaa ne güsel püfür püfür kahvaltı keyfi
çocuklar için de değişiklik olmuş
HErkesler nerde bu gün ,neden bu kadar sessiz burasıı uyanınnn annişlerrr
ben geldim naber dün nerdeydin göremedim seni

aşkolsun aysel gerçekten burayamı geldin..söle bakiim..ona göre kızcam sana

yok yok bunlara bişey oldu..anlayamamak insanı dahada sinir ediyo

Ay annem bizim doktor da öyle ne söylesem normal normal diyor başka doktora gidecem önümüzdeki ay bide geçmiş olsunn Gökalpe

Ama ben yirimmm onuuuuuuuu ya çok datluu maşallah

kız süpersiniz yaa ne güsel püfür püfür kahvaltı keyfi
çocuklar için de değişiklik olmuş

ben geldim naber dün nerdeydin göremedim seni
Ay kuzum sorma dün diğer şubeye gittim bakırköye akşam altıda döndüm eve gelince serildim koltuğa o kadar sıcakti ki dünn

aşkolsun aysel gerçekten burayamı geldin..söle bakiim..ona göre kızcam sana

Dönüşte kuzum o kadar sıcaklamıştım ki bi an dedim şu cennet durağında insem Bernaya gitsem pardesü baş örtüsü ne varsa çıkarıp otursam şöölee bi rahatlasam bide su içsem sonra dedim dan diye ben geliyorum demek olmaz devam ettim eve doğru :))

sizin doktor mesleği zirvede bırakmak isteyenlerden heralde ama o zirveyi 90 yaşına kdr bulamayacak..65 yaşında git dinlen evinde torunlarınla oyna..böyle insanlar araştırmıyolarda eski bilgilerle yola devam ediyolar..bnce doktorunuzu değiştirin cnm..yada bna getirin yavruyu kontrole bende diyebilirim yani olur olur normal diye

duygu bn bu muşmulayı ısırırım yaa yanıma getirme sn onu..bnm oğlanda aynı böyle gayet ciddi babasıda bundan ya savcı ya hakim olur diyo..hayırlısı..

hatırlat pazar günü haşlıcam sni..

atlas beni çağırıyo ben kaçıyorum

Öp Atlası kuzum minnoş pazar günü olsun da gelin artık yaw hals çarşambadayızzz

He valla kuzum boşuna para ödüyoruz her gittiğimizde sanki kilo boy neyin bakıyor bu bebe yeşil kaka yapıyor diyorum normal diyor çok kaka yapıyor diyorum normal diyo ateşi çıktı geçen dedim boğazına neyin baktı normal olur arada dedii ben anormal bi doktor bulacamm

Seviyorum seniiiiii

He bide Selçuğun memelerle barışma yazısına bayııılllldımm sesli güldüm iş yerinde ama sayfa dondu o kadar altını yapmıştım gitti

kız yok barışmamış..bn onu kandırdım ya anladı kandırdımı resmen parmaanda oynattı dün beni..akşama kdr gayet güzel emdi..akşam üstü bastı yaygarayı eşime dedm erken çık işten brz valla bn uğraşamıyorm artk memeyi almıyo silikonuda almıyo ağlıyoda ağlıyo kucakta gezcek illa..bn o kdr nası taşiim kucakta kollarım koptu zaten sıcak bida oda sıcak yapıştık birbirimize..ya sıcakta bn çok tehlikeliyim valla ateşle yaklaşma

ayyy son yazdıklarına ne guldum yaa,yaslılıktan basından savıo o senıı:) bızım doktora dıorumkı kızım emerken bası cok terlıo neden acaba dıorum,ırsidir o ırsi dıo yaaaa,ne guzel teshıs ama kedıdır kedı gıbı bıse

doktor göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın silin demişti kaynanam hergün yaptırdı ondan olmasın sen o güne kadar hiç yaptırmadınmı banyo?

Tehlikeli hatun Bernaaa :)) Uyanık çocuk annesii yerim ben onu ya bıcırık benim kızda öyle veriyorum memeyi 1-2 çekiyor sonra geriliyor böhüüüüüü yapıyor ağlaya ağlaya yine emiyor öyle öyle vermeye çalışıyorum sabah ben çıkarken çığlık atıyordu resmen üzüldüm hem bebişime hem annemme yazık kadına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…