2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slmm güzelanneler nasılsınız bakalım benim cumartesi günü 30 kişilik misafirim gelecek4 çeşit pasta yapcam bi patatesli bi kurabiye bi pohaça bide yaşpasta 3ü tamamda yaşpastaya karar veremedim varmı elinizde güzel bi tarif muhallebili bisküvili bişilerde olur

Dmf canım ne guzel fotolar onlar oyle,masallaaaaahhhh,pasamız pek cıddı,bacaklar ayaklar tam yemelık,yaww benım kızım hıc cıddı deıl,yabancı herkese yılısıo,sankı kırk yıllık dostlar,kuzucuk oyle sırıtınca karsı tarafın dahada hosuna gıdıyo baslıo cumbus,gecen gun markete gıttık,kasıyer gorevlılere kafayı yedırttı,bıde dıller dokuyokı dana

Benim de pazartesi apt. komşularım gelecek ve ben çok yalnızım nasıl altından kalkacağım bilmiyorum:44: Ben yaş pasta türünden kedidili tiramisu yapmayı düşünüyorum.BİM in kedi dili bisküvileriyle güzel oluyormuş.Bunun dışında kek,poğaça, hazır milföyden kıymalı garnitürlü börek, yalancı kumpir,kısır, sarmısaklı cevizli kabak salatası, fasülye kavurması yapıp masa açmayı düşünüyorum.Aaaayyyhhh yazarken bile yoruldum..

korkma cnm benimde ilk öyle olmuşdu sonra adet olmuşdum...

maşallah duygu cok tatlı olmuş yavru ...

inşallahh benimki de öyledir tatlm

30 kişi mi el insaf

Eki Görüntüle 443439
böyle bişi gördüm fena değil bundan yapsam nasıl olur sizce altı mozaik pasta üstü tavuk göğsü bi siteden buldum
çok güzel görünüyo hem de basit açımmm

menüye bak bi başına nası yapcan

geçen bi arkadaş ıslak kurabiyre tarifi vermiş bi arkadaş da yapmış çok güzel oldu demiş canım çok çekti tarifi kim vermişti ya da kim yapmıştı

benım bı arkadsım yaptırdı canım sonra o ıgneler hormanal dengesını bozdu 1 seneye yakın hıc adet olmadı,bu seferde duzelsın dıye tedavı oldu

ewt canım 30 kişi malesef benim yapacağım kurabiye o ıslak kurabiye

benım bı arkadsım yaptırdı canım sonra o ıgneler hormanal dengesını bozdu 1 seneye yakın hıc adet olmadı,bu seferde duzelsın dıye tedavı oldu

benımde dun lekelenmem oldu ama gerısı yooook,korkuyorum bende
hepimiz de hamile olamayız sanırım demek ki ilk regl böyle oluyo umudum78 in de öyle olmuş
nası korunacaz o zaman biz eşimin korunması yetmiyo emin olamıyorum 5 yıl korunmak istiyorum her ay böyle gerilemem daha garanti bi yol
elemsucum ilerde baglattırırız sezeryanın faydası o olmuş olur korunma derdimiz biter
ewt canım 30 kişi malesef benim yapacağım kurabiye o ıslak kurabiye

şerbetli browni kurabiye mi ıslak kurabiye dediğiniz netten baktım da resmini ona benzettim açım yaa canım kek istiyo hamileyken de hep keke aşerirdim

misafir demişken dün bizim evden bi ordu geçti.iş arkadaşlarım geldi.20 kişi.yalnızdım tabıkı her zmankı gıbi,annem Allah tan haftasonu su böregı acmıstı bana.masayı açtım bende sıgmadık tabıkı grıye kalanlarda tabaklarını eline alıp yedıler.6 çeşit ikram yaptım:frambuazlı yaş pasta,cevizli tarcınlı kurabıye,profiterol,su böreği,zeytinyağlı yaprak sarması,közlenmiş biber salatası.aay ne cok sey yapmıssın kım yiyecek bu kadar seyı dedıler.kalktkları zaman sofrada kalanalrı söylüyorum:küçük 1 dilim yaş pasta,2 adet profiterol,1 kaşık közlenmiş biber

salı da bana misafir gelecek kaç kişi gelecek bilmiorum minimum 10 kişi
evim berbat sadece evi toplayacam sağolsun annem etliekmek yaptıracak yanına da bi tatlı aldım mı tamam
ilk defa böyle hazıra kaçarak misafir ağırlayacam sizinkinin yanında pek sönük kaldı

o kalanlarıda herkes son kaldı diye çekinmekten almamıslardır olur ya öyle her yemeklerde :))))))

bende netten aldım benimki sütle ıslatılıyo ama nefis oluyo

kim yedi acebaaaa
özellikle yaprak sarmasını hangi ara yapabildin helal
ömer şimdi ayağımda indirip akşam yemeğini yapabilme planları yapıyorum kaldı gitti yaprak sarma

kim yedi acebaaaa
özellikle yaprak sarmasını hangi ara yapabildin helal
ömer şimdi ayağımda indirip akşam yemeğini yapabilme planları yapıyorum kaldı gitti yaprak sarma

haftasonu sardım canım,böreğide annem yaptı.közlenmiş biberlerım derın donduruda vardı,ısıttım yagladım o kadar.profiterol bıraz ugrasturdı sadec.kurabıye kolay ıszaten.pastada cok kolay hemde cok göstersılı resmını koyım begenısenız tarıfını verırım

selam kızlar ben eskiden burada gün sayıyordum ama işten çıktım ve evde internetimde yoktu koptum uzunca bi süre 18 martta eylül denizimi dünyaya getirdim artık bende kızımla aranızdayım

bende yapıyorum onu herkes cok begenıyo,ama serbetle ıslatıyorum ben.ama serbettekı seker mıktarını azaltıyorum bayaa,bı de fazla tutmuyorum hemen bı daldırıp çıkarıyorum yoksa cok sekerlı oluyo.

bende şuan canım pasta istıyo ne yapım die düşünüyodum tarifini verırmısın

bunca kek pasta muhabbetnden sonra ömeri ayagmdan indirip yemeği boşverip tatlı çırpayım dedim malzemeleri kaba koydum ömerim uyandı
çok şık görünüyo bunun birkaç tarifi var bende ama seninki daha kolaysa aklımda olsun

bi de o ıslak kurabiyeyi ben de yaptım ama şerbetten sonra dağılır gibi oldu unu mu az koydum acaba şerbette bekletmemiştm batırıp çıkardm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…