2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende şuan canım pasta istıyo ne yapım die düşünüyodum tarifini verırmısın

tabıkı
25 gr kakao(1yemek kasıgı kadr)
125 gr margarın
1 ymurta
1 çay bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
kabartma tozu,vanılya
aldıgı kadar un
serbetı ıcın:
3 cay bardagı seker
3 cay bardagı su
bı kaç damla lımon suyu
önce serbetı hazırla,bı kenarda sogusun.
hamur ıcın un harıc tum malzemelrı karıstır,mikserle 2-3 dak. çırp,daha sonra unu azar azar ılave et.200 derece fırında catlayıncaya kadar pişir.fırında fazla kalmasın.sıcak kurabıyelerı soğuk serbette daldır cıkar fazla bekletme dagılır.afiyet olsun canım

ayy çok teşekkür ederım.pekı sen şekerını azaltıp yapıyorum demişin ya verdiğin azaltılmış halımı yoksa bende azaltayım.tekrar teşekkür ederım

3 buçuk aylık kızım var ve eşimle daha öncelerde hep prezervatif kullandık.geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım.şimdi o kadar korkuyorum ne kullanıcağımı şaşırdım kaldım.çok araştırıyorum ama birinin memnun olduğundan diğeri memnun kalmıyor.doğumdan sonra prezarvetif kullandık ve en iyisi o gibi geldi hap hiç kullanmadım.prezervatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalmadan hemen çıkarıyor içimde tutmuyor hiç doğru mudur?birde yırtık patlak olma ihtimali var onu nasıl anlıcaz?ilişkiye girmeden bakıyoruz bir yırtık olmuyor.nasıl anlayabiliriz?şu an bebeğim çok küçük ve ben her ay strese girmek istemiyorum.prezarvetif kullanan var mı varsa kullanma yöntemini yazabilir mi benim için önemli bir konu..

doktor göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın silin demişti kaynanam hergün yaptırdı ondan olmasın sen o güne kadar hiç yaptırmadınmı banyo?

hayır göbeği düşene kadar hiç banyo yaptırmadım sildim sadece..düştükten 1-2 gün sora yaptırdık..aynı benim kaynanada yok biz yaptırırdıkta kendi konuştu kendi dinledi hiç kaale almadım doktor yaptırma demişti iltihap kapabilir..kesin banyo yaptığı için olmuştur..

slm kızlar uzun zamandır k k ya giremedim geçmişi okumaya vaktim yok ama pasta falan çok istettiniz yani bende bugün kakaolu ıslak kek yapıcem sizede tavsiye edebilirimm

bende bu konudan bunalmış durumdayım..geri çekilmeye güvenemiyorum..emzirirken hap kullanmak iyi değil..spiralde taktırmak istemiyorum.. o.k en uygunu şuan için ama onuda sevmiyorum..offf kaçıyorum valla yanaşmıyorum hiç hep stresle olurmu ne yapcaz bende bilmiyorum..emzirme bitince hap kullancam..

mutfağım programındamı izledin bendede var tarif denicem denicem bi türlü yapamadım..

canım hem prezervatif takıp hem niye geri çekiliyo?
bi arkadaş yırtık ihtimaline karşı iki tane takmasını tavsiye etmişti

canım geri çekilme drken eşin dışarımı boşaltıyo yani çıkarken içinemi kaçırdı benim eşimde öle korunuyoda

sağol canımcım, ben emziremediğim için yiyorum ama keşke emzirseydim de yiyemeseydim
evet aksilik oldu erken kutladık napalım :))

kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı

aynen ya çığlık atmayı öğrendi :)) büyüyorlarrrrrrrrrrrrr

canım benim saçlarımda öyle kel kalıcam galibaaaaaa, her yer saçççç ((

ah nericim ya hepimiz aynı durumdayız, eşim bir gün izinli olmasa napacaktım bilmiyorum, bir gün çalışıyor bir gün izinli, izinli olduğu günler işleniyorum ama canım çıkıyor ((

Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var

Ayy misafirden konuşulmuş benimde pazar günü pek ağır misafirlerim var 3 erkek anası gelecek bize
Pınar kuzum eskisi gibi gaz olmaz kii artık yapayım sana mercimek köftesi ama bizim kültürümüzde yok tadını beğenmezseniz karışmam :)))

canım geri çekilme drken eşin dışarımı boşaltıyo yani çıkarken içinemi kaçırdı benim eşimde öle korunuyoda

canım evet geri çekilme dışarı boşalma ama bu bi korunma yöntemi değil
çünkü boşalmadan önceki geldiğini fark etmeyeceğin bi sıvı da hamile kalmana sebep olabilirmiş
evliliğimin ilk ayında hiç aklımda yokken 3 sene istemiyorum derken hamile kaldım
böyle bi yöntemle korunmaya kalksam şimdi gelir o damla da beni bulur

CAnımmm inş.kapanmaz ya

bernacım bundan sonra sana geliyorum kontrollere ok tatlım doktora verceğimi sana veririm, cennet mah. şurası zaten 10 dk
şaka bi yana bu akşamki muayenede soracaklarımdan doğru düzgün cevap alamazsam değiştirecem doktoru..

senin doktor da normal değilmiş ..ırsidir normaldir olabilir vs demek içinmi okumuşlar onca sene..püfff

kuzum bende şimdiden derdine düştüm, anneme bırakıp işe gidicem ya, çok ağlarsa da annemi bezdirirse, aradığımda oğlumun çığlıklarını duyarsam işe konsantre olamam kiii,çok zor olacak benim için..

canım benim eşim ya dışarı boşaltır yada prezervatifle korunur ama hiç içime kaçırmaz kaçabiliyomuş demek bizde çok korkuyoruz kaza kurşunundan bide benim hamilelimde doğum sonrasıda çok sorunlu geçtii

ayy çok teşekkür ederım.pekı sen şekerını azaltıp yapıyorum demişin ya verdiğin azaltılmış halımı yoksa bende azaltayım.tekrar teşekkür ederım

bu orjınal halı canım 3 bardaksa 1 bardak koyuyorum ben ama damak tadına göre değişir ben çok şekerli sevmıyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…