- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.221
bende şuan canım pasta istıyo ne yapım die düşünüyodum tarifini verırmısın
ayy çok teşekkür ederım.pekı sen şekerını azaltıp yapıyorum demişin ya verdiğin azaltılmış halımı yoksa bende azaltayım.tekrar teşekkür ederımtabıkı
25 gr kakao(1yemek kasıgı kadr)
125 gr margarın
1 ymurta
1 çay bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
kabartma tozu,vanılya
aldıgı kadar un
serbetı ıcın:
3 cay bardagı seker
3 cay bardagı su
bı kaç damla lımon suyu
önce serbetı hazırla,bı kenarda sogusun.
hamur ıcın un harıc tum malzemelrı karıstır,mikserle 2-3 dak. çırp,daha sonra unu azar azar ılave et.200 derece fırında catlayıncaya kadar pişir.fırında fazla kalmasın.sıcak kurabıyelerı soğuk serbette daldır cıkar fazla bekletme dagılır.afiyet olsun canım
doktor göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın silin demişti kaynanam hergün yaptırdı ondan olmasın sen o güne kadar hiç yaptırmadınmı banyo?
3 buçuk aylık kızım var ve eşimle daha öncelerde hep prezervatif kullandık.geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım.şimdi o kadar korkuyorum ne kullanıcağımı şaşırdım kaldım.çok araştırıyorum ama birinin memnun olduğundan diğeri memnun kalmıyor.doğumdan sonra prezarvetif kullandık ve en iyisi o gibi geldi hap hiç kullanmadım.prezervatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalmadan hemen çıkarıyor içimde tutmuyor hiç doğru mudur?birde yırtık patlak olma ihtimali var onu nasıl anlıcaz?ilişkiye girmeden bakıyoruz bir yırtık olmuyor.nasıl anlayabiliriz?şu an bebeğim çok küçük ve ben her ay strese girmek istemiyorum.prezarvetif kullanan var mı varsa kullanma yöntemini yazabilir mi benim için önemli bir konu..
3 buçuk aylık kızım var ve eşimle daha öncelerde hep prezervatif kullandık.geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım.şimdi o kadar korkuyorum ne kullanıcağımı şaşırdım kaldım.çok araştırıyorum ama birinin memnun olduğundan diğeri memnun kalmıyor.doğumdan sonra prezarvetif kullandık ve en iyisi o gibi geldi hap hiç kullanmadım.prezervatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalmadan hemen çıkarıyor içimde tutmuyor hiç doğru mudur?birde yırtık patlak olma ihtimali var onu nasıl anlıcaz?ilişkiye girmeden bakıyoruz bir yırtık olmuyor.nasıl anlayabiliriz?şu an bebeğim çok küçük ve ben her ay strese girmek istemiyorum.prezarvetif kullanan var mı varsa kullanma yöntemini yazabilir mi benim için önemli bir konu..
tabıkı
25 gr kakao(1yemek kasıgı kadr)
125 gr margarın
1 ymurta
1 çay bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
kabartma tozu,vanılya
aldıgı kadar un
serbetı ıcın:
3 cay bardagı seker
3 cay bardagı su
bı kaç damla lımon suyu
önce serbetı hazırla,bı kenarda sogusun.
hamur ıcın un harıc tum malzemelrı karıstır,mikserle 2-3 dak. çırp,daha sonra unu azar azar ılave et.200 derece fırında catlayıncaya kadar pişir.fırında fazla kalmasın.sıcak kurabıyelerı soğuk serbette daldır cıkar fazla bekletme dagılır.afiyet olsun canım
ohh menü süperr beğenilmez mi anacım ellerine sağlık
ben gaz yapacak diye ne mercimek köfte nede kısır yiyorum burnumda tütüyo valla
yaaa aksiliğe bak babalar gününü de erkenden kutladınız böylelikle
kızlar ben atlası zor uyutuyorum ayakta sallıyorum çığlık çığlığa salıncağına koyuyorum mızıklanıyo
sizinkilerde böyle bi sorun varmı
iyi akşamlar herkese... ay ay takipte okurdum ilk aylar gün geçtikçe uykular azalacak ve gün içinde uykusuz kalacaklar... bütün gün sokaklarda, parklarda, evde oyun derken akşam oluyor... uykusunuda yolda arabasının içinde yapıyor... dolayısıyla internetin yüzünü göremiyorum... umarım herkes iyidir...
* bizim dişler çok kaşınıyor...
* saçlarım acayip dökülüyor tutam tutam desem yalan olmaz...
slm kızlar ben cok bunaldım artık kafamı kaldıramıyorum.ev işleri benı cok yoruyor cok halsızım hıc bır sey yapmak ıstemıyorum hıc hemde cok halsız hissediyorum ve morelım cok bozuk.prensimin huyu deyişti uyku saatlerı yemek saatlerı bır turlu tuturamaz oldum bu zamana kadar her seyı zamanında yapıyordum bır duzenı vardı oda bozuldu.yetemıyormuyum acaba diyorum uykusunda sureklı aglıyor meme emmek yada mama yemek ıstemıyor zorla besliyorum memeyı bır cekıyor bırakıyor bır cekıyor bir bırakıyor dıyorum istemıyor mama verıyorum onada aynısı yapıyor ne yapacagımı sasırdım kafayı yıyeceyım .gunduz uyumuyor bugun sabah babanesıne ugradım orda bır uyudu kı anlatama 4 saat hıc kalmadan sasırdım resmen bır sey oldu sandım resmen eve geldı bıraz durdu sonra tekrara aglamaya basladı bırde agzından sureklı kopükler cıkarıyor tukruyunude yutamıyor sanırım.aylık doktor konturolerınıze goturuyormusunuz bebeklerınızı sizlerde.kızlar yemek bıle yemek istemez oldum ev işleri cabası hıc bıtmıyor evı her gun sılmek süpermek balkon tuvalet banyo aman allahım yapa yapa artık cıldıracagım camlarım berbat bır sürü ütü var nasıl yapacagım cıldıracagımyardımcı istedım bırı vardı arıyorum oda acmıyor telı bugun delı oldum sızde benım gıbımıısnız yoksa ben yetemıyormuyum.
selam kızlar ben eskiden burada gün sayıyordum ama işten çıktım ve evde internetimde yoktu koptum uzunca bi süre 18 martta eylül denizimi dünyaya getirdim artık bende kızımla aranızdayım
canım geri çekilme drken eşin dışarımı boşaltıyo yani çıkarken içinemi kaçırdı benim eşimde öle korunuyoda
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
CAnımmm inş.kapanmaz ya
bernacım bundan sonra sana geliyorum kontrollere ok tatlımsizin doktor mesleği zirvede bırakmak isteyenlerden heralde ama o zirveyi 90 yaşına kdr bulamayacak..65 yaşında git dinlen evinde torunlarınla oyna..böyle insanlar araştırmıyolarda eski bilgilerle yola devam ediyolar..bnce doktorunuzu değiştirin cnm..yada bna getirin yavruyu kontrole bende diyebilirim yani olur olur normal diye
senin doktor da normal değilmişayyy son yazdıklarına ne guldum yaa,yaslılıktan basından savıo o senıı:) bızım doktora dıorumkı kızım emerken bası cok terlıo neden acaba dıorum,ırsidir o ırsi dıo yaaaa,ne guzel teshıs ama kedıdır kedı gıbı bıse
kuzum bende şimdiden derdine düştüm, anneme bırakıp işe gidicem ya, çok ağlarsa da annemi bezdirirse, aradığımda oğlumun çığlıklarını duyarsam işe konsantre olamam kiii,çok zor olacak benim için..Tehlikeli hatun Bernaaa :)) Uyanık çocuk annesii yerim ben onu ya bıcırık benim kızda öyle veriyorum memeyi 1-2 çekiyor sonra geriliyor böhüüüüüü yapıyor ağlaya ağlaya yine emiyor öyle öyle vermeye çalışıyorum sabah ben çıkarken çığlık atıyordu resmen üzüldüm hem bebişime hem annemme yazık kadına yaa
canım evet geri çekilme dışarı boşalma ama bu bi korunma yöntemi değil
çünkü boşalmadan önceki geldiğini fark etmeyeceğin bi sıvı da hamile kalmana sebep olabilirmiş
evliliğimin ilk ayında hiç aklımda yokken 3 sene istemiyorum derken hamile kaldım
böyle bi yöntemle korunmaya kalksam şimdi gelir o damla da beni bulur
ayy çok teşekkür ederım.pekı sen şekerını azaltıp yapıyorum demişin ya verdiğin azaltılmış halımı yoksa bende azaltayım.tekrar teşekkür ederım
mutfağım programındamı izledinbendede var tarif denicem denicem bi türlü yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?