2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaay şansa bak sen yaa,kanal mı kapanıyo canım?inş kapanmaz cok zor valla,dualarımız senınle

kuzum ne ağır misafiri yaa, bizi ağır misafirden sayıp da sakın ha yorma kendini, kızarım walla bakkk özeline mesaj atıcam şimdi, bakarsın ok?

İnşallah canım ya tepetaklak oldum resmen Hala şoktayım bakıcı da belli etmemeye çalışıyorum, garibim ben işsiz kalırsam o da işsiz kalıcak offf

Canım bilgi alacağın kimse yok mu kesin kapanacaksa en azından başka iş bakarsın

Hüüüü sorma kuzum anneme mi üzüleyim kızıma mı şaşırdım kendimi kadınlar klübüne vurdum iştee

benim kocam da öyle ya, ben artık kaynanam diyorum ona, seninki kadar değil de öyle işte ama hoşuma gidiyo bu halleri :))))))))))

O zaman hepimiz Yusuf Yusuf modunaa bağlamış durumdayız Evde yedekte 2 test duruyor ne olur ne olmaz Bende Regl im ama kuzenim hamile kaldı üzerine regl oldu,o yüzden bende piskoya bağladım.

yaaaa nasıl olcak bu iş böyle, aklımızın bi kenarında hep bu mu olcak, bana doğum kontrol hapı da kesinlikle yasak kan pıhtılaşması yapıyo diye, benim pıhtılaşmaması lazım, hamile kalmam da çok riskli tekrar aynı rahatsızlığı yaşarım yoksa, nolacak bilmem (((((((((

bizim serüvenler bitmezzzzzzzzzzzzzzz, Allah kolaylık versin canım

Havalr cok sıcak ama evım guney cephe olmasına ragmen serın,kızımı sdc tulumuyla bıraktıgımda kolları bacakları buz gıbı oluyo ve baslıo hapsurmaya bende hemen uzerını gerı gıydırıyorum

ya sen aynı bensin :))) bende aynen öyleyim psikopata bağladım giyim konusunda

doktor göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın silin demişti kaynanam hergün yaptırdı ondan olmasın sen o güne kadar hiç yaptırmadınmı banyo?

evet canım göbeği düşene kadar banyo yaptırılmaz, bizim doktorumuz hiç birşey sürdürtmedi, öyle kendi kendine düştü, baticon falan ıslattığından geç iyileşiyormuş göbek, hiçbişey sürmedik hiç de sorun yaşamadık

valla bende öyleydimcanım, hazır alıyoduk hep, ilk kez dünkü ve bugünkü misafirlerime kendim yaptm, çocuklu kadınlarız ya napalım bir süre böyle :)))

selam kızlar ben eskiden burada gün sayıyordum ama işten çıktım ve evde internetimde yoktu koptum uzunca bi süre 18 martta eylül denizimi dünyaya getirdim artık bende kızımla aranızdayım

hoşgeldin canımmmmm, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş, ben Miray bu arada :))

Ayyyy kıyamam inş öyle bişey olmaz, dularım seninle, çok iyi anlıyorum seni, Allah yüzüne baksın inş canım

ay inşallah çıkarmazlar canım yaaa

aaay şansa bak sen yaa,kanal mı kapanıyo canım?inş kapanmaz cok zor valla,dualarımız senınle

Canım bilgi alacağın kimse yok mu kesin kapanacaksa en azından başka iş bakarsın

Çok sağolun kızlar, durum şuan söylentide yarın belli olcakmış bakalım ne olcak, ama bir birimi çıkarmışlar malesef Hemen iş baksam da yeni bebeğim var diye kimse işe almazki bizim sektörde süt izinleri, parası falan da yalan olcak

canım geri çekilme drken eşin dışarımı boşaltıyo yani çıkarken içinemi kaçırdı benim eşimde öle korunuyoda
prezarvatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalırken çıkartıyor prezarvatif olmasına rağmen.korkuyoruz yani öyle içinde beklemiyor..

canım hem prezervatif takıp hem niye geri çekiliyo?
bi arkadaş yırtık ihtimaline karşı iki tane takmasını tavsiye etmişti
prezarvatif yırtık olursa vede içinde tam tutmamak için ne olu ne olmaz diye.2 tane takılıyormu ki ben hiç duymamışım nasıl olur acaba ama bence daha garanti..

Canım ya üzüldüm valla, Allah nasibinizi başka yerden açar inşallah kuzum.
Anam ne güzel ferahlamış görünüyr, kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…