- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.241
İnşallah canım ya tepetaklak oldum resmenHala şoktayım bakıcı da belli etmemeye çalışıyorum, garibim ben işsiz kalırsam o da işsiz kalıcak offf
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
Ayy misafirden konuşulmuş benimde pazar günü pek ağır misafirlerim var 3 erkek anası gelecek bize
Pınar kuzum eskisi gibi gaz olmaz kii artık yapayım sana mercimek köftesi ama bizim kültürümüzde yok tadını beğenmezseniz karışmam :)))
İnşallah canım ya tepetaklak oldum resmenHala şoktayım bakıcı da belli etmemeye çalışıyorum, garibim ben işsiz kalırsam o da işsiz kalıcak offf
bernacım bundan sonra sana geliyorum kontrollere ok tatlımdoktora verceğimi sana veririm, cennet mah. şurası zaten 10 dk
şaka bi yana bu akşamki muayenede soracaklarımdan doğru düzgün cevap alamazsam değiştirecem doktoru..
senin doktor da normal değilmiş..ırsidir normaldir olabilir vs demek içinmi okumuşlar onca sene..püfff
kuzum bende şimdiden derdine düştüm, anneme bırakıp işe gidicem ya, çok ağlarsa da annemi bezdirirse, aradığımda oğlumun çığlıklarını duyarsam işe konsantre olamam kiii,çok zor olacak benim için..
zavallı kocam, oğlu memeyi reddettiği için oturup ağladı bugün..niye bu kdr dert etti bilmiyorm.."sn bilmiyosun bn ne sıkıntılar çekiyorm bu çocukta bi problem olunca 1 bardak su bile içmiyorum..babayım ben" dedi..sonra fakir ama gururlu baba münir özkul tribine bağladı..bn bilemezmişimbütün gün bu çocuun sıkıntısını çeken kim o zmn tamam kabul ediyorm bnden daha sabırlı ve çözümcü..yrn geç gelcek bakalm o gelene kdr bn ne yapcam çok korkuyorm ya susturamazsam..:26:
O zaman hepimiz Yusuf Yusuf modunaa bağlamış durumdayızEvde yedekte 2 test duruyor ne olur ne olmaz Bende Regl im ama kuzenim hamile kaldı üzerine regl oldu,o yüzden bende piskoya bağladım.
Gunaydın guzel anneler,akıllı uslu dedıgım kızım dun gece ıtıbarıyle resmen mutasyona ugradı,uykusu var uyumuyo,ac emmıyo,memeye gelınce bı gerıyo kendını mumkun dııl meme vermek,banyo yaptırdım rahatlasın dıye,hıııc fayda etmedı,gecede aynı seruvene devam ,cok uyumus gıbı sabah 8den berı ayaktayız,zombı modundayım anlıcanız
Havalr cok sıcak ama evım guney cephe olmasına ragmen serın,kızımı sdc tulumuyla bıraktıgımda kolları bacakları buz gıbı oluyo ve baslıo hapsurmaya bende hemen uzerını gerı gıydırıyorum
doktor göbeği düşene kadar banyo yaptırmayın silin demişti kaynanam hergün yaptırdı ondan olmasın sen o güne kadar hiç yaptırmadınmı banyo?
salı da bana misafir gelecek kaç kişi gelecek bilmiorum minimum 10 kişi
evim berbat sadece evi toplayacam sağolsun annem etliekmek yaptıracak yanına da bi tatlı aldım mı tamam
ilk defa böyle hazıra kaçarak misafir ağırlayacam sizinkinin yanında pek sönük kaldı
selam kızlar ben eskiden burada gün sayıyordum ama işten çıktım ve evde internetimde yoktu koptum uzunca bi süre 18 martta eylül denizimi dünyaya getirdim artık bende kızımla aranızdayım
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
kuzum ne ağır misafiri yaa, bizi ağır misafirden sayıp da sakın ha yorma kendini, kızarım walla bakkközeline mesaj atıcam şimdi, bakarsın ok?
Yok yok annem yorulmam ben :))) ayhh pazar günü olsunnn artıkkkkkkk
ay inşallah çıkarmazlar canım yaaa
aaay şansa bak sen yaa,kanal mı kapanıyo canım?inş kapanmaz cok zor valla,dualarımız senınle
Canım bilgi alacağın kimse yok mu kesin kapanacaksa en azından başka iş bakarsın
Ayyyy kıyamam inş öyle bişey olmaz, dularım seninle, çok iyi anlıyorum seni, Allah yüzüne baksın inş canım
bıcı bıcı sonrası :))
Eki Görüntüle 443570
keşke bende gelebilsemmmmmm ühühühühühühü
prezarvatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalırken çıkartıyor prezarvatif olmasına rağmen.korkuyoruz yani öyle içinde beklemiyor..canım geri çekilme drken eşin dışarımı boşaltıyo yani çıkarken içinemi kaçırdı benim eşimde öle korunuyoda
prezarvatif yırtık olursa vede içinde tam tutmamak için ne olu ne olmaz diye.2 tane takılıyormu ki ben hiç duymamışım nasıl olur acaba ama bence daha garanti..canım hem prezervatif takıp hem niye geri çekiliyo?
bi arkadaş yırtık ihtimaline karşı iki tane takmasını tavsiye etmişti
Atla gel kuzummm :))
Canım ya üzüldüm valla, Allah nasibinizi başka yerden açar inşallah kuzum.Çok sağolun kızlar, durum şuan söylentide yarın belli olcakmış bakalım ne olcak, ama bir birimi çıkarmışlar malesefHemen iş baksam da yeni bebeğim var diye kimse işe almazki bizim sektörde süt izinleri, parası falan da yalan olcak
Anam ne güzel ferahlamış görünüyr, kuzum benimbıcı bıcı sonrası :))
Eki Görüntüle 443570
Lidya ile atlayıp bir yere hemde 12 saatlik bir yere gitmek hahahahahahahahahahah :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?