- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.261
Mırayhan senı sevıyom dadluuum
Canım ya üzüldüm valla, Allah nasibinizi başka yerden açar inşallah kuzum.
Anam ne güzel ferahlamış görünüyr, kuzum benim
Perım kuzucugunun kolları bacakları usumuyomu? Pfff benım kız ayazda kalmıs gıbı kollar bacaklar soguyo hemen
prezarvatifi taktıktan sonra ilişkiye girince boşalırken çıkartıyor prezarvatif olmasına rağmen.korkuyoruz yani öyle içinde beklemiyor..
Perım kuzucugunun kolları bacakları usumuyomu? Pfff benım kız ayazda kalmıs gıbı kollar bacaklar soguyo hemen
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
Canlarım, Ayselciğim, Buralardayım ya, sabah bilgisayarı açar açmaz otamatik kkyı da açıyorum, ama sadece okuyabiliyorum, oğlumdan fırsat bulmaıyorum, benim sıpa tamamen kucak bağımlısı oldu deliricem ya, ellerim kollarım tutmuyor artık, arabasına da salancağa da bırakınca yılan sokmuş gibi bağırıyor,
Kızlarrrrrrrrrr
Pazartesi işe başlayacam, çok üzgün ve mutsuzum, anneme gelip bakacak, ama ne bileyim nasıl olacak, moral verin bana yaaaaaa
Canlarım, Ayselciğim, Buralardayım ya, sabah bilgisayarı açar açmaz otamatik kkyı da açıyorum, ama sadece okuyabiliyorum, oğlumdan fırsat bulmaıyorum, benim sıpa tamamen kucak bağımlısı oldu deliricem ya, ellerim kollarım tutmuyor artık, arabasına da salancağa da bırakınca yılan sokmuş gibi bağırıyor,
Kızlarrrrrrrrrr
Pazartesi işe başlayacam, çok üzgün ve mutsuzum, anneme gelip bakacak, ama ne bileyim nasıl olacak, moral verin bana yaaaaaa
Kızlar pazar günü kaçta geleceksinizzzz ? Baharcım birde Salihadan haber çıktı mı bu hafta için nete giremeyeceğini söylemişti numaranı vermiştin galiba sen gelecek mi acabaa?
cnm numaramı werdim ama daha aramadı, pazar günü çok geçe kalmayalım bence,yine de sen bilirsin.. sen söle..
aynen canım yanlış ölçüyorlar düşünsene atlas boyu nerdeyse bana yetişecek ama gel gelelim boyunu ölçüyo sağlık ocağı doğduğu günle aynı
canım bende doktora sormuştum tükürüğü kaçıyor ondan öksürürmüş bebişler...
aşınızıda olmuşunuz evet sağlık ocakları malesef rastgele ölçüyor güven olmaz...
Öp Atlası kuzum minnoş pazar günü olsun da gelin artık yaw hals çarşambadayızzz
öperim canım sende öp benim kara kızımı
pazarada ne kaldı şurda ha bu arada kaç gibi geliyoruz
He valla kuzum boşuna para ödüyoruz her gittiğimizde sanki kilo boy neyin bakıyor bu bebe yeşil kaka yapıyor diyorum normal diyor çok kaka yapıyor diyorum normal diyo ateşi çıktı geçen dedim boğazına neyin baktı normal olur arada dediiben anormal bi doktor bulacamm
ayyy son yazdıklarına ne guldum yaa,yaslılıktan basından savıo o senıı:) bızım doktora dıorumkı kızım emerken bası cok terlıo neden acaba dıorum,ırsidir o ırsi dıo yaaaa,ne guzel teshıs ama kedıdır kedı gıbı bıse
valla onu bunu bilmem de evde oturup koca parası yemek daha tatlıymış beeeçalışan anne olmak iyidir kuzum üzülme, herşey ewlatlarımız herşeyin iyisine sahip olsun,bişileri eksik olmasın diye...
ilk gün zor geçer 2. gün alışmış olacaksın.. hem sende farkedeceksin ki işe gitmek sana terapi gibi gelecek, çocuğunla daha az ama daha kaliteli zaman geçirmeye başlayacaksın.. o yüzden sıkıntı etme, annene bırakıcak olmanın huzurunu yaşa, ya annelerimiz olmasaydı...
Kızlar pazar günü kaçta geleceksinizzzz ? Baharcım birde Salihadan haber çıktı mı bu hafta için nete giremeyeceğini söylemişti numaranı vermiştin galiba sen gelecek mi acabaa?
Mırayhan senı sevıyom dadluuum
Yerim ben Lidya'yı .İstanbula hiç gelmiyon mu kuzum akraba fln gelirsen mutlaka görüşelimm
Kızlarrrrrrrrrr
aynen canım yanlış ölçüyorlar düşünsene atlas boyu nerdeyse bana yetişecek ama gel gelelim boyunu ölçüyo sağlık ocağı doğduğu günle aynı
alemmiş sizin doktorlar
dayımlar var geliyoruz canım gelmez miyiz, inş bi geldiğimizde görüşürz
3 gibi gelirim şekerim hahahahahahahahah
Sen yeterki gel 2-3-5 hiç farketmez şekerimmmm:))))) inş. en kısa zamanda gelirsin de buluşuruz kuzumm
Ayhh canımmmm seni çook iyi anlıyorum bende işe başladım annem bakıyor azıcık zor oluyor çok özlüyorum ama annem olunca bakan içim çok rahat oluyor eminim annen çok iyi bi şekilde bakacaktir minişine ne yapıyorsak onlar için
Ya kızlar bide bende de mi alsam şu salıncaktan bizim ev çok küçük önceki evim büyüktü eşyamı ona göre almıştım şimdiki küçük mevcut eşyaları zor yerleştirdim y.odası takımım bi tanıdığın deposunda hatta alırım bide durmaz içinde dar olan ev iyice daralır diye korkuyorum hep koltuğun üstüne kızım minderini koyuyorum uzanıyor orda bakınıyor işte
Saolun kızlar a, annem biraz yaşlı olunca ona da kafam takılıyor, eve alışacaklar mı, bensiz Kerem doyacak mı, altı nasıld eğşecek falan, neyse yaşayıp göreceğiz bakalım,çalışan anne olmak iyidir kuzum üzülme, herşey ewlatlarımız herşeyin iyisine sahip olsun,bişileri eksik olmasın diye...
ilk gün zor geçer 2. gün alışmış olacaksın.. hem sende farkedeceksin ki işe gitmek sana terapi gibi gelecek, çocuğunla daha az ama daha kaliteli zaman geçirmeye başlayacaksın.. o yüzden sıkıntı etme, annene bırakıcak olmanın huzurunu yaşa, ya annelerimiz olmasaydı...
Ya canım ben de senin gibiyim, akşam 8den sonra hava toparlanıyor o zaman da oğlanın uyku saati geliyorBız nasıl dısarı cıkıcaz yaa,havalar cok sıcak,su saate kadar cıkmanın ımkanı yok zaten,su saatten sonrada bı carsı bı pazar yapıoz,terden su ıcınde kalıyo kuzucum,pfff yınemı eve mahkumıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?