2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya üzüldüm valla, Allah nasibinizi başka yerden açar inşallah kuzum.

Anam ne güzel ferahlamış görünüyr, kuzum benim

Kuzummm nerelerdesin hoş geldinn bebişin nasııı

Perım kuzucugunun kolları bacakları usumuyomu? Pfff benım kız ayazda kalmıs gıbı kollar bacaklar soguyo hemen

Canım benim kızımda böyle çorap fln yok sadece bi çıtçıtlı badi o kadar ama hiç soğuk olmuyor akşam dışarı çıkarkende bi şort bi atlet giydirdim o kadar aşırı sıcak çüknüü

Lachesıs canım ınsallah ıssız kalmazsın,Rabbım bı kapıyı kapar dgrnı acar uzulme nolur,pff uzulme demekte adet olmus ama nedenırkı baska,dualrım senınle bıtanem

rabbim sıkıntı vermesin, hayır sanılanda şer, şer sanılanda hayır cıkarmış, rabbim düzenini bozmasın inş cnm

Canlarım, Ayselciğim, Buralardayım ya, sabah bilgisayarı açar açmaz otamatik kkyı da açıyorum, ama sadece okuyabiliyorum, oğlumdan fırsat bulmaıyorum, benim sıpa tamamen kucak bağımlısı oldu deliricem ya, ellerim kollarım tutmuyor artık, arabasına da salancağa da bırakınca yılan sokmuş gibi bağırıyor,
Kızlarrrrrrrrrr
Pazartesi işe başlayacam, çok üzgün ve mutsuzum, anneme gelip bakacak, ama ne bileyim nasıl olacak, moral verin bana yaaaaaa

Ayhh canımmmm seni çook iyi anlıyorum bende işe başladım annem bakıyor azıcık zor oluyor çok özlüyorum ama annem olunca bakan içim çok rahat oluyor eminim annen çok iyi bi şekilde bakacaktir minişine ne yapıyorsak onlar için

Ya kızlar bide bende de mi alsam şu salıncaktan bizim ev çok küçük önceki evim büyüktü eşyamı ona göre almıştım şimdiki küçük mevcut eşyaları zor yerleştirdim y.odası takımım bi tanıdığın deposunda hatta alırım bide durmaz içinde dar olan ev iyice daralır diye korkuyorum hep koltuğun üstüne kızım minderini koyuyorum uzanıyor orda bakınıyor işte

çalışan anne olmak iyidir kuzum üzülme, herşey ewlatlarımız herşeyin iyisine sahip olsun,bişileri eksik olmasın diye...
ilk gün zor geçer 2. gün alışmış olacaksın.. hem sende farkedeceksin ki işe gitmek sana terapi gibi gelecek, çocuğunla daha az ama daha kaliteli zaman geçirmeye başlayacaksın.. o yüzden sıkıntı etme, annene bırakıcak olmanın huzurunu yaşa, ya annelerimiz olmasaydı...

Kızlar pazar günü kaçta geleceksinizzzz ? Baharcım birde Salihadan haber çıktı mı bu hafta için nete giremeyeceğini söylemişti numaranı vermiştin galiba sen gelecek mi acabaa?

Kızlar pazar günü kaçta geleceksinizzzz ? Baharcım birde Salihadan haber çıktı mı bu hafta için nete giremeyeceğini söylemişti numaranı vermiştin galiba sen gelecek mi acabaa?

cnm numaramı werdim ama daha aramadı, pazar günü çok geçe kalmayalım bence,yine de sen bilirsin.. sen söle..

canım bende doktora sormuştum tükürüğü kaçıyor ondan öksürürmüş bebişler...
aşınızıda olmuşunuz evet sağlık ocakları malesef rastgele ölçüyor güven olmaz...
aynen canım yanlış ölçüyorlar düşünsene atlas boyu nerdeyse bana yetişecek ama gel gelelim boyunu ölçüyo sağlık ocağı doğduğu günle aynı

alemmiş sizin doktorlar

valla onu bunu bilmem de evde oturup koca parası yemek daha tatlıymış beee

bende şimdi onu sordum canım

Mırayhan senı sevıyom dadluuum

bende seni şekerim :))

Yerim ben Lidya'yı .İstanbula hiç gelmiyon mu kuzum akraba fln gelirsen mutlaka görüşelimm

dayımlar var geliyoruz canım gelmez miyiz, inş bi geldiğimizde görüşürz

Perım kuzucugunun kolları bacakları usumuyomu? Pfff benım kız ayazda kalmıs gıbı kollar bacaklar soguyo hemen

hahahahahahahahahahah ahhh bizim kızlarrrrrrrr

iş iş iş olmazsa olmuyor olunca da böyle oluyor, ama iyiki işimiz de evlatlarımızda varrrrr, Allah iş de evlat da aratmasın canım, şükredelim hepimiz, sende böyle düşün bozma moralini, onlar için çalışıyoruz artık biz

3 gibi gelirim şekerim hahahahahahahahah

Bız nasıl dısarı cıkıcaz yaa,havalar cok sıcak,su saate kadar cıkmanın ımkanı yok zaten,su saatten sonrada bı carsı bı pazar yapıoz,terden su ıcınde kalıyo kuzucum,pfff yınemı eve mahkumıyet

Saolun kızlar a, annem biraz yaşlı olunca ona da kafam takılıyor, eve alışacaklar mı, bensiz Kerem doyacak mı, altı nasıld eğşecek falan, neyse yaşayıp göreceğiz bakalım,
Ayselciğim bence salıncak alma be kuzum, zaten yaz boyu anladığım kadarıyla annen de sen de dışarı çıkıp geziyonuz, kışa da büyür zaten, evin de küçükmüş
Ya canım ben de senin gibiyim, akşam 8den sonra hava toparlanıyor o zaman da oğlanın uyku saati geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…