2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya sorma ya eve kapandık resmen birde senin iiyi çarşı pazar yapabileceğin bir çarşın var, bu köhne ilçede benim o şansımda yok ((((((( çok sıkılıyorum ya, en fazla evin bahçesine çıkıyoruz ya da arkadaşlara gidiyoruz, e okullarda kapanacak onlarda gidecek napıcam bennnnnnnnnnn, eşimin 10 gün izni var yarısı kardeşinin düğününde gidecek temmuzda, offfffffffff çok sıkıcı burasıııııııııııııııııııııııı

prematür dogan bebekler benden baska kimler var.

kaçıncı haftada doğdu ?

canım ben, hotmilk marka emzirme sütyeni kullanıyorum, normal sütyenlere önden açılma fonksiyonu eklenmiş, balenli, kumaşı öyle incecik değil, en önemliside emzirme sütyenleri gibi zevksiz şeyler değil, unnadoda kampanyaya çıkıyor, 130 liradan 35 e falan düşmüş oluyor, takip et bence

ben veriyorum canım pek sevmiyor ama içtiği kadar veriyorum ne kadar içerse

yaaa işte bir kötü sonuç daha

çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

aaay çok gecmış olsun canım,o haled bıle hazır
lık yapmıssın...

çok geçmiş olsun cnm..kötü olmuş

çok teşekkür ederim kızlar

elimin acısı geçti şükür,sadece kızımı giydirirken zorlanıyordum,onu da halledebiliyorum şimdi:)

Nihalcim alıntı yapmayı unutmuşum, umarım görürsün, çok üzüldüm ya, inşallah sizin departmana birşey olmaz...

Keşke 1 haftalık izin verseler iş yerinden amcamlara giderdim antalyaya ama nerdeeeakdenizin serin sularına atasım var kendimi her ne kadar yüzme bilmesemde can simitim sağolsun

Keşke 1 haftalık izin verseler iş yerinden amcamlara giderdim antalyaya ama nerdeeeakdenizin serin sularına atasım var kendimi her ne kadar yüzme bilmesemde can simitim sağolsun

akdenizin suları serin de kendi yanıyorrrrrrrrrrrrr, 2 görümcem de orda ama bu sıcak da antalya çekilmezzzzzzzzzzzz kız aysel, görümcem "abla şimdi dışardan geldim kafamı buzdolabına sokasım var" diyor :))))))))))))

Berna karı koca alemsınız valla,yazdıklarını merakla okuyorum

Berna =dişi Cem Yılmaz kuzum topiğimnizin neşeli azıcık kaçık deli ama aynı zaman da çoook tatluu annesi hani bi arkadaş demişti ya her yorumunu beğenesim var aynen öyle valla ayy kuzum benimmm

şımardım..ama burda ona uygun smile göremiyorm..

canım neresi o köhne yer

Eki Görüntüle 443439
böyle bişi gördüm fena değil bundan yapsam nasıl olur sizce altı mozaik pasta üstü tavuk göğsü bi siteden buldum

anaaammm..burhan altıntop gibi anamlayıp duruyorm şuan..kızz bna kastın mı var sniinn bn nası yapcam şimdi bu pastayıı..ağzımın suları klavyeye damladı abartmıyorm..ağzımın sulandını bile farketmemişim
hayır makarna yiorm hevesim kaçtı yiesim fln kalmadı..

Son düzenleme:

saol cnm takip edeyim mtlaka

Biz her yaz gidiyoz amcamlara kuzum geçen sene balayında da antalyaya gittik amcam tur rehberi bütün turlara beleş beleş gidiyoruz evde durmuyoruz ama bu sene bebiş faktörü var işte nasıl olurdu bilmiyorum ben kii yüzme bilmediğim halde raftinge gitmiş insanım hihihi :))))

eşim de önümüzdeki hafta sonu silivriye gidelim diyo ama ben yoooo cücük kadar çocukla sahilde ne yaparım sabahtan akşama kadar
aqua park olsa olur diyorum oda tamam oraya gidelim diyo ben yine yan çiziyorum ammmaaan hafta sonuda çok kalaba olur oralar diye.
biraz daha büyüsün atlas şimdi cesaret edemiyom anacım yoksa bronzlaşmak çok istiyorum

bizimde öyle olacak artık sanırım 2 si de orda olunca ama eylül de falan ancaaaaa :)))))))))

Annem ben sana yaprım bundan pazar günü merak etmeee:)

nerde oturuyosun canım sen?

bu yaz kayınvalidemler antalyaya gidelim dedi tatile onlar 2 görümcem kocaları 5 çocuk görümcemin görümcesi ve kaynanası yok dedim saol konyanın sıcağında yanmaya razıyım

canım neresi o köhne yer

manisanın en uzak ve en küçük, torpille ilçe olmuş bir ilçesi ( valla doğu görevi gelse de il merkezine doğuya gitsek diye düşünmüyo değilim, ama meleğim küçük bir kaç yıl daha çekicez burayı, Allahtan ailelerimize yakın mesafede, sıkılınca atlayıp gidiyoruz ama artık bebekle zor oluyor, hele de sıcakta

bende beğendim tadıda güzel olur herhal bu yorumundan yapmam gerektiğini anladım bakalım tadı nas olcak

nerde oturuyosun canım sen?

"manisanın en uzak ve en küçük, torpille ilçe olmuş bir ilçesi ( valla doğu görevi gelse de il merkezine doğuya gitsek diye düşünmüyo değilim, ama meleğim küçük bir kaç yıl daha çekicez burayı, Allahtan ailelerimize yakın mesafede, sıkılınca atlayıp gidiyoruz ama artık bebekle zor oluyor, hele de sıcakta "

işte burda ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…