- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.281
Bız nasıl dısarı cıkıcaz yaa,havalar cok sıcak,su saate kadar cıkmanın ımkanı yok zaten,su saatten sonrada bı carsı bı pazar yapıoz,terden su ıcınde kalıyo kuzucum,pfff yınemı eve mahkumıyet
prematür dogan bebekler benden baska kimler var.
kızlar emzirme sütyenleri bizler için bulunmaz bir nimet elbette,
amma velakin şu da su götürmez bir gerçekki kıyafetlerin altında
hiç estetik durmuyornetten almak istedim balenli emzirme sütyeni
ama ölçüler kafamı bulandırdı ve fiyatları da cok geldi bana,
ve artık bunu unutmuşken dün bi sitede mükemmel bi yöntem
buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim, ben ilk fırsatta yapıcam bunu,
sizede şiddetle tavsiye ederim, sayfanın sonlarına dogru nasıl yapıldıgını açıklamış,
umarım sizlerede faydası olur:92:
Tembel Adam Yaratıcı Olur ! !: Emzirme ve Aksesuarları
Lıfe cok gecmıs olsun canım yaa,kemık gorunuo dıyınce ıcım bı tuhaf oldu,cok cok gecmıs olsun
esperenza kasılmaların bıtmıs olmasına cok sevındım,benımde aklıma dırek nazar mevzusu gelıo canım yaa
canımm geçmiş olsun benmde geçen iki parmağıma kızgın yağ sıçradı resmen ağladım acıdan anne olmasaydım kesinn uuvunurdum artık ağlamam lazım güçlü olmalıyım dedimm:) en fecisi bebeğime kucağıma çok zor aldımm eşim tuttu emzirdimm acıyı unuttum evladımı alamamak acıttı canımı
ben veriyorum canım pek sevmiyor ama içtiği kadar veriyorum ne kadar içerse
yaaa işte bir kötü sonuç daha
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
aaay çok gecmış olsun canım,o haled bıle hazır
lık yapmıssın...
çok geçmiş olsun cnm..kötü olmuş
Keşke 1 haftalık izin verseler iş yerinden amcamlara giderdim antalyaya ama nerdeeeakdenizin serin sularına atasım var kendimi her ne kadar yüzme bilmesemde can simitim sağolsun
Berna karı koca alemsınız valla,yazdıklarını merakla okuyorum
Berna =dişi Cem Yılmaz kuzum topiğimnizin neşeli azıcık kaçık deli ama aynı zaman da çoook tatluu annesi hani bi arkadaş demişti ya her yorumunu beğenesim var aynen öyle valla ayy kuzum benimmm
ya sorma ya eve kapandık resmenbirde senin iiyi çarşı pazar yapabileceğin bir çarşın var, bu köhne ilçede benim o şansımda yok ((((((( çok sıkılıyorum ya, en fazla evin bahçesine çıkıyoruz ya da arkadaşlara gidiyoruz, e okullarda kapanacak onlarda gidecek napıcam bennnnnnnnnnn, eşimin 10 gün izni var yarısı kardeşinin düğününde gidecek temmuzda, offfffffffff çok sıkıcı burasıııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 443439
böyle bişi gördüm fena değil bundan yapsam nasıl olur sizce altı mozaik pasta üstü tavuk göğsü bi siteden buldum
kaçıncı haftada doğdu ?
canım ben, hotmilk marka emzirme sütyeni kullanıyorum, normal sütyenlere önden açılma fonksiyonu eklenmiş, balenli, kumaşı öyle incecik değil, en önemliside emzirme sütyenleri gibi zevksiz şeyler değil, unnadoda kampanyaya çıkıyor, 130 liradan 35 e falan düşmüş oluyor, takip et bence
akdenizin suları serin de kendi yanıyorrrrrrrrrrrrr, 2 görümcem de orda ama bu sıcak da antalya çekilmezzzzzzzzzzzz kız aysel, görümcem "abla şimdi dışardan geldim kafamı buzdolabına sokasım var" diyor :))))))))))))
Keşke 1 haftalık izin verseler iş yerinden amcamlara giderdim antalyaya ama nerdeeeakdenizin serin sularına atasım var kendimi her ne kadar yüzme bilmesemde can simitim sağolsun
Biz her yaz gidiyoz amcamlara kuzum geçen sene balayında da antalyaya gittik amcam tur rehberi bütün turlara beleş beleş gidiyoruz evde durmuyoruz ama bu sene bebiş faktörü var işte nasıl olurdu bilmiyorum ben kii yüzme bilmediğim halde raftinge gitmiş insanım hihihi :))))
anaaammm..burhan altıntop gibi anamlayıp duruyorm şuan..kızz bna kastın mı var sniinn bn nası yapcam şimdi bu pastayıı..ağzımın suları klavyeye damladı abartmıyorm..ağzımın sulandını bile farketmemişim
hayır makarna yiorm hevesim kaçtı yiesim fln kalmadı..
ya sorma ya eve kapandık resmenbirde senin iiyi çarşı pazar yapabileceğin bir çarşın var, bu köhne ilçede benim o şansımda yok ((((((( çok sıkılıyorum ya, en fazla evin bahçesine çıkıyoruz ya da arkadaşlara gidiyoruz, e okullarda kapanacak onlarda gidecek napıcam bennnnnnnnnnn, eşimin 10 gün izni var yarısı kardeşinin düğününde gidecek temmuzda, offfffffffff çok sıkıcı burasıııııııııııııııııııııııı
Biz her yaz gidiyoz amcamlara kuzum geçen sene balayında da antalyaya gittik amcam tur rehberi bütün turlara beleş beleş gidiyoruz evde durmuyoruz ama bu sene bebiş faktörü var işte nasıl olurdu bilmiyorum ben kii yüzme bilmediğim halde raftinge gitmiş insanım hihihi :))))
canım neresi o köhne yer
anaaammm..burhan altıntop gibi anamlayıp duruyorm şuan..kızz bna kastın mı var sniinn bn nası yapcam şimdi bu pastayıı..ağzımın suları klavyeye damladı abartmıyorm..ağzımın sulandını bile farketmemişim
hayır makarna yiorm hevesim kaçtı yiesim fln kalmadı..
nerde oturuyosun canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?