2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde gelebilirmiyim?:26:

Bende tırstım biraz kuzum büyükçekmecede ki aqua marine bayanlara ücretsizmiş bizim buraya pankart asmışlar annem eşim kardeşim gidiyorlar pazar günü ben anca bir ay fln daha geçsin sonra giderim ben bronzlaşmayı sevmiyorumm ama ya haşema giyiniyorum sonra evde üstümü çıkarınca bi tek yüzüm bronzlaşmış oluyu gıcık oluyorum bi tek geçen sene balayına tesettür otele gitmiştik orda pikini giydim ilk kez bi güzel yandım bayanlar havuzunda

Son düzenleme:

ayyy manisa kocişimin askerlik yaptığı yer

bu yaz kayınvalidemler antalyaya gidelim dedi tatile onlar 2 görümcem kocaları 5 çocuk görümcemin görümcesi ve kaynanası yok dedim saol konyanın sıcağında yanmaya razıyım

Pfff ooo kuzum öyle dıdısının dıdısı 5 çocuk çok beaa bişi anlamazsın ki iyi yapmışın sen kocanı da al git onlar gidince başka tarafa doğru :)

evet bende dydum bayanlara ücretsiz olduğunu ama sadece hafta içi diye biliyorum yoksa hergün mü

aysel bna pastavari şeyler yap..cnm çok istedi :)) bu arada bndn istediin bişey varsa çekinmeden söyle yapıp getirirm çok ciddiyim

inşallah asparagasdır cnm..işsiz bırakmasın Rabbim

tamam cnm sn doktora verceni bna ver bn detaylı check-up bile yaparm

evet bende dydum bayanlara ücretsiz olduğunu ama sadece hafta içi diye biliyorum yoksa hergün mü

C.tesi pazar dahil yazıyor kuzum öyle okudum ben annemler gidecek ya keisn bilgi veririm o zaman

aysel bna pastavari şeyler yap..cnm çok istedi :)) bu arada bndn istediin bişey varsa çekinmeden söyle yapıp getirirm çok ciddiyim

Tabisi yaparım kuzumm hatta şu resimdekinin tarifini alayyım ondan da yaparım o kadar canın çekmiş memen şişer sonra annem öyle diyo hep hihihi :) sen gel yeter kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…