- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.301
Benim de pazartesi apt. komşularım gelecek ve ben çok yalnızımnasıl altından kalkacağım bilmiyorum:44: Ben yaş pasta türünden kedidili tiramisu yapmayı düşünüyorum.BİM in kedi dili bisküvileriyle güzel oluyormuş.Bunun dışında kek,poğaça, hazır milföyden kıymalı garnitürlü börek, yalancı kumpir,kısır, sarmısaklı cevizli kabak salatası, fasülye kavurması yapıp masa açmayı düşünüyorum.Aaaayyyhhh yazarken bile yoruldum..
eşim de önümüzdeki hafta sonu silivriye gidelim diyo ama ben yoooo cücük kadar çocukla sahilde ne yaparım sabahtan akşama kadar
aqua park olsa olur diyorum oda tamam oraya gidelim diyo ben yine yan çiziyorum ammmaaan hafta sonuda çok kalaba olur oralar diye.
biraz daha büyüsün atlas şimdi cesaret edemiyom anacım yoksa bronzlaşmak çok istiyorum
"manisanın en uzak ve en küçük, torpille ilçe olmuş bir ilçesi( valla doğu görevi gelse de il merkezine doğuya gitsek diye düşünmüyo değilim, ama meleğim küçük bir kaç yıl daha çekicez burayı, Allahtan ailelerimize yakın mesafede, sıkılınca atlayıp gidiyoruz ama artık bebekle zor oluyor, hele de sıcakta "
işte burda((
bu yaz kayınvalidemler antalyaya gidelim dedi tatile onlar 2 görümcem kocaları 5 çocuk görümcemin görümcesi ve kaynanası yok dedim saol konyanın sıcağında yanmaya razıyım
Bende tırstım biraz kuzum büyükçekmecede ki aqua marine bayanlara ücretsizmiş bizim buraya pankart asmışlar annem eşim kardeşim gidiyorlar pazar günü ben anca bir ay fln daha geçsin sonra giderim ben bronzlaşmayı sevmiyorumm ama ya haşema giyiniyorum sonra evde üstümü çıkarınca bi tek yüzüm bronzlaşmış oluyu gıcık oluyorum bi tek geçen sene balayına tesettür otele gitmiştik orda pikini giydim ilk kez bi güzel yandım bayanlar havuzunda
Ayy misafirden konuşulmuş benimde pazar günü pek ağır misafirlerim var 3 erkek anası gelecek bize
Pınar kuzum eskisi gibi gaz olmaz kii artık yapayım sana mercimek köftesi ama bizim kültürümüzde yok tadını beğenmezseniz karışmam :)))
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
ayselcim ben şimdiden sorayım
edirne kapıdan rami minbüsüne bineyim
tam olarak nerde ineyim
bernacım bundan sonra sana geliyorum kontrollere ok tatlımdoktora verceğimi sana veririm, cennet mah. şurası zaten 10 dk
şaka bi yana bu akşamki muayenede soracaklarımdan doğru düzgün cevap alamazsam değiştirecem doktoru....
Canım ramiye gelice köşeyi 2 dk geçti mi in foto şen var onun azıcık aşağısındayım sen beni ara çıkar alırım ben seni
evet bende dydum bayanlara ücretsiz olduğunu ama sadece hafta içi diye biliyorum yoksa hergün mü
aysel bna pastavari şeyler yap..cnm çok istedi :)) bu arada bndn istediin bişey varsa çekinmeden söyle yapıp getirirm çok ciddiyim
bıcı bıcı sonrası :))
Eki Görüntüle 443570
hani köşeyi dönerken karadağ marketmiydi neydi orası mı orda mı inim
he kuzum karadağ marketi geçince in çaldır çıkar alırım seni 2 dk mesafedeyim oraya
Annem ben sana yaprım bundan pazar günü merak etmeee:)
ayyy manisa kocişimin askerlik yaptığı yer
kırkağaçta yaptıysa sevmez manisayı :))))))))))))))
tamam canım
sen çıkmıyormusun
canımsın.....................
bende beğendim tadıda güzel olur herhal bu yorumundan yapmam gerektiğini anladımbakalım tadı nas olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?