2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Malzemeler
İki paket petitbeure
Bir paket margarin
Bir bardağa yakın şeker
İki kaşık kakao
İkimuz
biraz süt
krema için: bir iki kaşık margarin
un şeker süt veya hazır tavuk göğsü
yalnız bana 1 paket margarin çok geldi duruma göre ayarlıycam

merhaba kızlarhaller keyifler bebişler her bişey iyidir inşallah

azeri,pınar,berna,bahar pazara iyi eğlenceler..nerdeyse benim de pazara programım var gibi hissediyorum

lachesis canım inşallah biriminiz kapanmaz..Allah yardımcın olsun

sema inşallah kuzunun bişeyi yoktur canım

teşekkür ederim canım sende durumlar nasıl

Son 2 saat ıcınde yıne krıze gırdı aysima hanım,emmıyo dana,emzırme pozısyonuna aldıgım anda cıglık cıglıga bagırıyo,dızımde sallıyorum yok yıne aglıyo,besıkte hıc durmuo zaten,kucagıma alıcamda evın ıcınde gezdırıcem danayı,oylede yaptım ama nereye kadar,oturdugum anda yıne aynı,doldurdum kuvete suyu,soktum ıcıne allahtan suyu sevıyo,ıyıce bı durduk,rahatladı galıbakı suan hem emıyo hem uyuyo,bu sefer ben galıp geldım:)

Canım ya üzüldüm valla, Allah nasibinizi başka yerden açar inşallah kuzum.

lachesis hakkında hayırlısı neyse o olsun canım şimdiden düşünüp stres yapma stres bize yaramıyo biliyosun

Lachesıs canım ınsallah ıssız kalmazsın,Rabbım bı kapıyı kapar dgrnı acar uzulme nolur,pff uzulme demekte adet olmus ama nedenırkı baska,dualrım senınle bıtanem

rabbim sıkıntı vermesin, hayır sanılanda şer, şer sanılanda hayır cıkarmış, rabbim düzenini bozmasın inş cnm

Nihalcim alıntı yapmayı unutmuşum, umarım görürsün, çok üzüldüm ya, inşallah sizin departmana birşey olmaz...

inşallah asparagasdır cnm..işsiz bırakmasın Rabbim

Çok sağolun kızlar, şimdi mail geldi yarın tüm personeli zorunlu toplantıya çağırmışlar, çıkışları verecekler muhtemelen Ben de bakıcıma yarın izin vermiştim kızının kep töreni var, muhtemelen gidemeyeceğim toplantıya, doğum iznindeyim gitmek zorunda değilim değil mi? Hem doğum izninde birisi işten çıkarılır mı ya, pazartesi işe başlayacaktım, süt iznim param falan da yancak, bir hafta bekleyemediler offf Bakıcımı da çok sevmiştim, Giray'da çok sevdi nasıl çıkarıcam ben onu şimdi ya
Gitsem mi gitmesem mi şu toplantıya nasıl gidicem onu da bilemiyorum?

şu plastik küvetlere su doldurup öyle mi yıkıyorsun canım
bizim banyo her sefernde çok olaylı oluo hummalı bi tempo başlıo eşimle birlikte yıkıoruz biz
tek yıkayabiliyor musunz bebeklerinizi nasıl yıkıorsunuz

evet canım o plastık kuvetlerde,uzerınde bebegı koymak ıcın gerdırmelı seyler varya adını getıremedım,ondan takılı,oraya koyup kendı basıma cok rahat yıkıyorum,basını yıkayınca aglıyo bıraz,onu hızlıca yapıp hemen vucuda gecıyorum susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…