2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen bilirsin canım sonuçta bir karar verilmiş sen olsan da olmasanda değişmeyecek
ama doğum iznindeyken işten çıkarmaları hiçde yasal değil

aynen yaa..noluyo bunlara kafayı yicem emmiyo ya emmiyo..emzii öyle bi iştahla emiyoki salak mememi emse öyle karnı doycak..Allahım sn sabır ver geldiler yine bna..dişlerimi sıkıyorum

evet banyo filesiyle kolay oluyo..aslında hiç cesaret edemezdim ama geçen tam banyo sırasında telde konuşuyodu bnde bekle bekle sinirlendim eeehh kendim yıkarım dedm ve baktım yıkayabiliyomuşum..hatta brzdan 2.denememi yapcam suya sokup çıkarcam sokup çıkarcam hamsi paluu gibi..belki aklı başına gelir..

aynen yaa..noluyo bunlara kafayı yicem emmiyo ya emmiyo..emzii öyle bi iştahla emiyoki salak mememi emse öyle karnı doycak..Allahım sn sabır ver geldiler yine bna..dişlerimi sıkıyorum

geçecek canım merak etme sabır
atlas da öyleydi kafayı yicektim valla, abisi gibi iştahsız olacak diye ödüm koptu
ama allahtan kısa sürdü gerçi arada yine tutuyo inadı emmiyo ama üstelemiyorum
sen pes etme dediğim gibi uykuluyken ver sürekli

hamsi paluu mu ?

biz küvetine file geriyoruz atlasıda üzerine yatırıp yıkıyoruz bizimki keyif alıyor yıkanırken seviyo kerata
annem gelirdi her seferinde yıkamaya artık eşimle yıkayabiliyoruz

biz küvetine file geriyoruz atlasıda üzerine yatırıp yıkıyoruz bizimki keyif alıyor yıkanırken seviyo kerata
annem gelirdi her seferinde yıkamaya artık eşimle yıkayabiliyoruz

ilk defa bi başıma yıkadım az önce hep eşimle yıkamıştık
fileye yatırdm ya sırtını pek ii yıkayamadm ama yıkanmıştır herhalde kirinden ne oılacak missssssss

kızlar beren kucagımda cogu sefer emmiyo aglıyo ama yatarak emzirdigimde sapur supur emiyo..yatarak emzlrmeyi denedinizmi?

selam kızlar ben mayıs annesiyim oğlum 27 günlük gaz sancımız çok oluyo bide uykuları hiç düzenli değil.. sizlerin ne zaman geçti gaz sancılarınız en yoğun hangi haftasında oldu bide uykularınız düzene girdimi

hayırlı olsun bebeğin canım, öncelikle bu sorular için çok erkencisin :)

şöyle düşün aslında bebeğin 3 ay daha karnında olmalıydı, ve bebeğinin huyuna suyuna göre bu tarz sorunlar için 3 ay sonra kesin bitmesi ideal olanı, ga için diyorum bunu.

uyku senin elinde olan birşey, benim kızımda herşeyi maksimum bir düzen içinde o dönemleri geçirdiğinden hiç uyku sorunu yaşamadım , daha doğrusu ben hiç uykusuz kalmadım.

LeGa-Be-Be blog adresim, işine yarayacak şeyler okursun umarım, mail adresim gamze.malkoc@gmail.com hiç çekinme her sorunu cevaplarım

gazdan en çok biz çektik sanırımn hala ilacını vermessem gazını çıkaramaz çıksa da bitmez ağla ağla helak olur ne uyku kalır ne düzen
biogaia ile rahatladı benim yavrum bi dene istersen canım çok zor zamanlar hala ara ara yaşarım Allah yardımcn olsun

gazdan en çok biz çektik sanırımn hala ilacını vermessem gazını çıkaramaz çıksa da bitmez ağla ağla helak olur ne uyku kalır ne düzen
biogaia ile rahatladı benim yavrum bi dene istersen canım çok zor zamanlar hala ara ara yaşarım Allah yardımcn olsun

Cok sukur bız gaz ıcın hıc ılac kullanmadık,ben bol bol rezene cayı ıctım o donem,kızımada cok zorlanırsa oda en fazla 5kere olmustur corekotuyla halletmıstık,sımdı gaza daır hıcbı sıkıntımız yok,hos baska entrıkaları var hanımefendının..anaaaaam ben onun trıbını yırım yırım

ya geçer mi gerçekten..bn inanmıyorm geççene..çok aç kalıyo ama böyle..sütte göğüste bekliyo..sn biberon verdin mi..bn biberon veremiyorm baba izin vermiyo die..yoksa sağıp vercem hemn ama sn alıştırdın hep sağmasaydın böyle bişey olmıcaktı diyo...aslında doğru sölüo..keşke baştn girişmeseydim bu işe beceremedim..ne gzl emiyodu gayet rahattım..offff kafama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…