- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.341
ay ne güzel kaynaşmışsınız birbirinize gidip geliyorsunuz kıskandııımmm
sen bilirsin canım sonuçta bir karar verilmiş sen olsan da olmasanda değişmeyecekÇok sağolun kızlar, şimdi mail geldi yarın tüm personeli zorunlu toplantıya çağırmışlar, çıkışları verecekler muhtemelenBen de bakıcıma yarın izin vermiştim kızının kep töreni var, muhtemelen gidemeyeceğim toplantıya, doğum iznindeyim gitmek zorunda değilim değil mi? Hem doğum izninde birisi işten çıkarılır mı ya, pazartesi işe başlayacaktım, süt iznim param falan da yancak, bir hafta bekleyemediler offf Bakıcımı da çok sevmiştim, Giray'da çok sevdi nasıl çıkarıcam ben onu şimdi ya
Gitsem mi gitmesem mi şu toplantıya nasıl gidicem onu da bilemiyorum?
siz nerelerdesiniz
kızlar oğlumun bu vakitten sonra emzik alma ihtimali var mıdır varsa yüzde kaçtır?
Son 2 saat ıcınde yıne krıze gırdı aysima hanım,emmıyo dana,emzırme pozısyonuna aldıgım anda cıglık cıglıga bagırıyo,dızımde sallıyorum yok yıne aglıyo,besıkte hıc durmuo zaten,kucagıma alıcamda evın ıcınde gezdırıcem danayı,oylede yaptım ama nereye kadar,oturdugum anda yıne aynı,doldurdum kuvete suyu,soktum ıcıne allahtan suyu sevıyo,ıyıce bı durduk,rahatladı galıbakı suan hem emıyo hem uyuyo,bu sefer ben galıp geldım:)
şu plastik küvetlere su doldurup öyle mi yıkıyorsun canım
bizim banyo her sefernde çok olaylı oluo hummalı bi tempo başlıo eşimle birlikte yıkıoruz biz
tek yıkayabiliyor musunz bebeklerinizi nasıl yıkıorsunuz
aynen yaa..noluyo bunlara kafayı yicem emmiyo ya emmiyo..emzii öyle bi iştahla emiyoki salak mememi emse öyle karnı doycak..Allahım sn sabır ver geldiler yine bna..dişlerimi sıkıyorum
evet banyo filesiyle kolay oluyo..aslında hiç cesaret edemezdim ama geçen tam banyo sırasında telde konuşuyodu bnde bekle bekle sinirlendim eeehh kendim yıkarım dedm ve baktım yıkayabiliyomuşum..hatta brzdan 2.denememi yapcam suya sokup çıkarcam sokup çıkarcam hamsi paluu gibi..belki aklı başına gelir..
şu plastik küvetlere su doldurup öyle mi yıkıyorsun canım
bizim banyo her sefernde çok olaylı oluo hummalı bi tempo başlıo eşimle birlikte yıkıoruz biz
tek yıkayabiliyor musunz bebeklerinizi nasıl yıkıorsunuz
evet canım o plastık kuvetlerde,uzerınde bebegı koymak ıcın gerdırmelı seyler varya adını getıremedım,ondan takılı,oraya koyup kendı basıma cok rahat yıkıyorum,basını yıkayınca aglıyo bıraz,onu hızlıca yapıp hemen vucuda gecıyorum susuyo
evet banyo filesiyle kolay oluyo..aslında hiç cesaret edemezdim ama geçen tam banyo sırasında telde konuşuyodu bnde bekle bekle sinirlendim eeehh kendim yıkarım dedm ve baktım yıkayabiliyomuşum..hatta brzdan 2.denememi yapcam suya sokup çıkarcam sokup çıkarcam hamsi paluu gibi..belki aklı başına gelir..
biz küvetine file geriyoruz atlasıda üzerine yatırıp yıkıyoruz bizimki keyif alıyor yıkanırken seviyo kerata
annem gelirdi her seferinde yıkamaya artık eşimle yıkayabiliyoruz
selam kızlar ben mayıs annesiyim oğlum 27 günlük gaz sancımız çok oluyo bide uykuları hiç düzenli değil.. sizlerin ne zaman geçti gaz sancılarınız en yoğun hangi haftasında oldu bide uykularınız düzene girdimi
selam kızlar ben mayıs annesiyim oğlum 27 günlük gaz sancımız çok oluyo bide uykuları hiç düzenli değil.. sizlerin ne zaman geçti gaz sancılarınız en yoğun hangi haftasında oldu bide uykularınız düzene girdimi
geçecek canım merak etme sabır
atlas da öyleydi kafayı yicektim valla, abisi gibi iştahsız olacak diye ödüm koptu
ama allahtan kısa sürdü gerçi arada yine tutuyo inadı emmiyo ama üstelemiyorum
sen pes etme dediğim gibi uykuluyken ver sürekli
kızlar beren kucagımda cogu sefer emmiyo aglıyo ama yatarak emzirdigimde sapur supur emiyo..yatarak emzlrmeyi denedinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?