2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki inanmıcaksınız ama beren doğduğundan beri hem alttan hem üstten gazını kendi çıkardı..bazen ben çıkartıyodum..

gaz çok illet bi şey çok zor yavrumun gözünden uyku akardı da o gaz yüzünden uyuyamazdı
gaz çıktıgı saniye gözündeki yaş düşmeden uyuyakalırdı
halsiz bitap düşerdi kuzum benim
bitkisel ilaçların hiçbiri kar etmedi biogaia kimyasalmış ancak o etki etti
kaç gece gaz değil başka bi şeyi var deyip acillere taşındık da
dr gazı var bu bi dönem geçecek sabret deyip göndermişti
evet bu bi dönemdi ama ilacı vardı
bilsem de versem kuzum rahatlasa boş yere haftalarca ağlamamış olsa ne iyi olurdu
gündüz uykusu nedir bilmedi bir buçuk ay
gece de 2 de yatar 5 te kalkardı 3 saatcik uykuyla günü tamamlardı
ahh ahhh ne zor günlerdi akllıma düştü az ağlamadım sabahlara dek
kucagımda hoplatıp dururdum tüm gün
o zamanlardan kalma sağ bileğimde tendon kalınlaşması oluştu dr ameliyat dedi
atel kullanıyorum şu an bebeğim küçük diye ameliyat olmadım

Son düzenleme:
işte anca uyucak uyanmaya yakın emiyo..ama her zmn nasıl uyutiim..ağlamaktan artk yoruluyo uyuya kalıyo..demn emdi..uykudan kalkınca..off çok zorrr

geçicek inşallah bu hali sabır... demesi kolay deme aynen ve aynen bende yaşadım halada yapıyo ara ara..ama şunuda gözlemledim emmiyo haliyle sinirleniyoruz oda huysuzlaşıyo daha beter alcağı varsada almıyo..

kızlar beren kucagımda cogu sefer emmiyo aglıyo ama yatarak emzirdigimde sapur supur emiyo..yatarak emzlrmeyi denedinizmi?

sıcaklardan canım benimkide öyle bende genelde yatarak emziriyorum dahauzun süre alıyo benim sıcaklığım onu bunaltmadığı için öbür türlü zaten emerken terliyo bide benim sıcaklığım ememiyo bende bitek ben sanıyodum yatarak emziren:)))eşim bize çok gülüyo öyle görünce:))

aaaa söylemeyi unuttum, eve geldiğimden beri mutfakta olup Berra ile uğraşınca yazamadım :)

Bugün başlangıcı tesadüf devamı kısmen planlı olan bir buluşma gerçekleşti :)

Palladium da babalar hediye amaçlı dolanırken karşıdan gelen bebekli anneyi nereden tanıyorum diye düşünürken bir baktım ki elnora yani Pınar :)

Hemen oturduk bir yere, sonra Nalan'ı aradık nln83, naber biz bir aradayız demek için ve müsaitsen gel dedik, ve 20 dakika sonra yanımızdaydı plansız programsız süper bir gün oldu :)))

Nalan benim kafadan zaten , işi yoksa gel diyince gelenlerden, eğer varsa aramızda böyle olan haber etsin , onuda bu şekilde taciz edelim, evinde sakin sakin otururken :)

Mesela Pınar ben böyle gelemem önceden program lazım diye tavrını hemen koydu :)))

oyy cnm bnm güzel anne

bni istediniz zaman taciz edebilirsiniz evime gelerekten

Evet çok güzel oldu. zaten ben kendimi acındırmıştım gamzeye burda tanıdığım kımse yok dıye bi yere gidersen beni ara takılırım sana sağolsun aradılar :)
Guzel bır gun oldu benim içinde

Evet çok güzel oldu. zaten ben kendimi acındırmıştım gamzeye burda tanıdığım kımse yok dıye bi yere gidersen beni ara takılırım sana sağolsun aradılar :)
Guzel bır gun oldu benim içinde

Gercekten bana da cok iyi geldi kizlar ya sizi tekrar gormek.. iyi ki geldin sen de nalancim .yalniz ne kadar yorulmuşsak oglus hala baygin yatıyor..:)

mama sandalyesi almak istiyorum. biliyorum biraz erken ama alıp koyayım kenara. chicco nun çift kılıflı sandaşyesini beğendim. çevresinde kullanan var mı? yada önereceğiniz başka bir model var mı???

mama sandalyesi almak istiyorum. biliyorum biraz erken ama alıp koyayım kenara. chicco nun çift kılıflı sandaşyesini beğendim. çevresinde kullanan var mı? yada önereceğiniz başka bir model var mı???

benim arkadaşım ve eşimin kardeşi kullanıyor memnunlar, ben de ondan almayı düşünüyorum 6 aylık olduğunda. 6 aydan itibaren kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…