- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.381
Çok sağolun kızlar, şimdi mail geldi yarın tüm personeli zorunlu toplantıya çağırmışlar, çıkışları verecekler muhtemelenBen de bakıcıma yarın izin vermiştim kızının kep töreni var, muhtemelen gidemeyeceğim toplantıya, doğum iznindeyim gitmek zorunda değilim değil mi? Hem doğum izninde birisi işten çıkarılır mı ya, pazartesi işe başlayacaktım, süt iznim param falan da yancak, bir hafta bekleyemediler offf Bakıcımı da çok sevmiştim, Giray'da çok sevdi nasıl çıkarıcam ben onu şimdi ya
Gitsem mi gitmesem mi şu toplantıya nasıl gidicem onu da bilemiyorum?
benim arkadaşım ve eşimin kardeşi kullanıyor memnunlar, ben de ondan almayı düşünüyorum 6 aylık olduğunda. 6 aydan itibaren kullanılıyor.
Nihalcim eger Giray ı bi kaç saatliğine bırakabilirsen git bence.varlıgını hissettır hepten unutmasınlar seni.
ben geçen boyattım loreal inoa marka boya bitkisel yağlardan yapılmış argan yağı falan.kızlar emzirme döneminde saç boyamak zararlımı çok kafam karışık bu konuda binbir çeşit renk oldu saçımda utanıyorum valla
Canım yöneticileri de kovuyorlar, büyük patron ingiliz bir adam çağırdı herkesi işte, baya bir kalabalık olacak orada farkedileceğimi sanmıyorum, çıkışları verecekler muhtemelen, bakıcımız yarın için istemişti ben de verdim, başkası da yok, olsa yine belki giderdim meraktan.
Aman napıyım ya üff, bebişime ben bakarım artık 2 yaşına kadar, kuzucuğum iyi olsunda gerisi boş geliyor artık.
tatlım her işte bi hayır wardır, üzme sen tatlı canını,Rabbim kuzucuklarımızın rızkını verir hiç dertlenme..bakıcınız için üzüldüm ama erkenden olması da bi yandan iyi, bebeğin ona o da bebeğine alışmamış olacak,hayırlısı...
Kızlar çok moralim bozuk, uzun arayışlar sonunda istediğim gibi bir bakıcı buldum, pazartesi de işe başlayacağım derken, bizim şirketin kapanma durumu varmış, herkesi işten çıkaracaklarmış, daha kesin değil ama öyle bir söylenti var. Lütfen dua edin bana işsiz kalmayayım. işimi seviyorum ve çok borcumuz var
ay ne güzel kaynaşmışsınız birbirinize gidip geliyorsunuz kıskandııımmm
ilk defa bi başıma yıkadım az öncehep eşimle yıkamıştık
fileye yatırdm ya sırtını pek ii yıkayamadm ama yıkanmıştır herhalde kirinden ne oılacak missssssss
selam kızlar ben mayıs annesiyim oğlum 27 günlük gaz sancımız çok oluyo bide uykuları hiç düzenli değil.. sizlerin ne zaman geçti gaz sancılarınız en yoğun hangi haftasında oldu bide uykularınız düzene girdimi
Derin hanım beşiğinde uyumak istemiyo suan bacaklarımın ustunde hala sallıyorum ee keyfının kahyasımım canım canı nasıl ısterse oyle prenses hanımın:)simdi kendımı soguk sulara atasım varrrr alllaaahımmm
kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım
eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu
40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu
mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı
eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de
boş yere sezeryana aldı beni
arkadaşm hareket bile edemiyordu yardmla oturup yardmla kalkıyordu
bense doğum kolay olsun die egzerszler yürüyüşler yaptım
gece doğurdu sabah taburcu oldu ben haftalarca yardmsz doğrulamadm
ve ne için üç kuruş fazla para için kandırdı aldattı beni
zehir zıkkım olsun
en çok zoruma giden şey de oğlumu en son ben gördüm
kucagma verdklernde narkozn etkisyle gözümü açamıyordm sarılamamştım bile
ben bu sendromu lohusalıkta çok yasadım normal dogum yapan bırını görunce oturup aglıyodum....
hamileliğim booyunca normal doğum ıcın negerekıyosa yaptım.yuruyus,egzersız,normal dogum taraftraı bı dr ıcın burdan 2,5 saat mesafe her ay gıttım geldım.gece suyum geldı acılma olmadı dr sunı sancı verdı taaammm 14 SAAT SUNI SANCI CEKTIM yıne acılmadı 3 cm acıldı benı acıl sezeryana aldılar,hayatta en korktugum seydı sezeryan maalesef yasadım.eger o dr kolay olsun dıye benı sezo ya aldıysa hakkımı helal etmıyorum.
Merve bebısım asada goruorum senııı::)) Uyku tutmadımı senıde:) Benm oglan yanımda sık nefes alıp verıoo heran uyumadıgım zamanı keske uyusaydım dıyebılrım:)))
teknolojinin gözünü seveyim bi de elektrikli termal bacakda sallama beşiği yapsalarya
yakında icat olursa hiç şaşırmamDD
bu linkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?