2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nihalcim eger Giray ı bi kaç saatliğine bırakabilirsen git bence.varlıgını hissettır hepten unutmasınlar seni.

Nihalcim eger Giray ı bi kaç saatliğine bırakabilirsen git bence.varlıgını hissettır hepten unutmasınlar seni.

Canım yöneticileri de kovuyorlar, büyük patron ingiliz bir adam çağırdı herkesi işte, baya bir kalabalık olacak orada farkedileceğimi sanmıyorum, çıkışları verecekler muhtemelen, bakıcımız yarın için istemişti ben de verdim, başkası da yok, olsa yine belki giderdim meraktan.
Aman napıyım ya üff, bebişime ben bakarım artık 2 yaşına kadar, kuzucuğum iyi olsunda gerisi boş geliyor artık.
kızlar emzirme döneminde saç boyamak zararlımı çok kafam karışık bu konuda binbir çeşit renk oldu saçımda utanıyorum valla
ben geçen boyattım loreal inoa marka boya bitkisel yağlardan yapılmış argan yağı falan.

cnm inş sizi n birimde yoktur bişey ama varsada hayırlısı bak bende 1 hafta çalıştım biliyosun ama şimdi daha iyiyim kızımın düzenide daha bi oturdu hatta 1-2 ay daha ancak kendi düzeni tamammen oturur bize işmi yok:)

ay ne güzel kaynaşmışsınız birbirinize gidip geliyorsunuz kıskandııımmm

bende kıskanıyorum valla :)) sen nerdesin?

ilk defa bi başıma yıkadım az önce hep eşimle yıkamıştık
fileye yatırdm ya sırtını pek ii yıkayamadm ama yıkanmıştır herhalde kirinden ne oılacak missssssss

ben daha hiç denemedim yalnız yıkamayı istiyorum aslında ama bakalım

ayyyyy daha çok minik 3,5 aylık olduk daha anca düzeliyo canım yavaş yavaş düzelir merak etme

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr kızım bugün dönmeyi başardı :))))))) yere yatırmıştık bi geldik yüzüstü çok komikti :)))

Ayrıca akşamda kızımla parka gittik çok mutlu oldukkkkkkk :))))))))))

Derin hanım beşiğinde uyumak istemiyo suan bacaklarımın ustunde hala sallıyorum ee keyfının kahyasımım canım canı nasıl ısterse oyle prenses hanımın:)simdi kendımı soguk sulara atasım varrrr alllaaahımmm

teknolojinin gözünü seveyim bi de elektrikli termal bacakda sallama beşiği yapsalarya
yakında icat olursa hiç şaşırmamDD

Selam kızlarr uzun zaman oldu gıremıorum anneme ınıorum orda cag dısı yavaslıkta bı ınternet oldugu ıcın gırmemeyı yeglıorum:))) Evıme sankı saddamın fuzesı dusmus gıbı her sabah bırakıp cıkıorum:) Gunu annemde gecırıorum dısarı cıkcksm oglanı bırakıorum vs yenı bır gelısme yok bende oglanın asısı bılıosunz 22 sıne kaldı kısmetse benım oglanın gunduz uykuları hayylaa yok ama bugun sıcaktnmıdr nedr yavrum gundz bıle uyudu:)) Benı gordugunz gıbı sıcaktan ayaktayım bı bakayım dedım lakın okdar cok sayfa bırıkmskıı atlaya atlayaaa baktım ılk gozume carpanlrı toplayıp hemen yazmak ıstedım sonununa kadr okumaya ne vaktım var nede goz nurum:) Hepınızı coook opuorum

Benı okudunmu bılmıorum ama aynı bahaneler yuzunden benıde sezryana almak ısteyn drumu 39. haftada guvenmeyerek degıstırdım ve ıykıde oyle yapmısım 10 gunde tanıdıgm bı doktra dogum yaptrmıs oldum. Bana en basındn berı kafası buyuk dedı en son 39 da catı muayenesındn sonra hayatta doguramazsn cok zor olur kafası sıkısır omzu takılır vakum gerekır gıbı seyler soyleyıp sezryn ıcın gun almamı tavsıye ettı normal dogm ıcın en bastan berı hazırlanan benn dunya basıma yıkıldı tabıkıde ona ınanmayark baska bı dr gıttım ve coook kolay bı dogumla oglumu kucagıma aldım. Ama soyle dusunku senınde hakkında hayırlısı buymus onemlı olan cocugunu saglıkla kucagına almandır. Lakın bu serefsız drlr ınsanı oyle bır korkutuolarkı mecbur ınanıosun. Ben 2. bı dr gorusu daha almak ıstedım eger oda onu onaylayıcı sozler soylesydı gıdıp gun alacaktım ama tam aksını soyleyınce dogumu bekledık. Gercı yıne kendılıgınden gelmedı o ayrı:))

14 saat sancı cektın ve en azındn denedım dıyebılıosun bende bunu denemek ıstedım kendılıgnden gelmeyınce sunı sancı aldım eger durum senın gıbı olsydı tabıkıde zorlamazdım ve en azındn denedım dıyıp gonul rahatlıgıyla sezryna gırerdım. Hıc takmayın bunları. Ama bende gereksız yere normal bır dogumu sezryn yapan drları ALLAH a havale edıorum.

Merve bebısım asada goruorum senııı::)) Uyku tutmadımı senıde:) Benm oglan yanımda sık nefes alıp verıoo heran uyumadıgım zamanı keske uyusaydım dıyebılrım:)))

Merve bebısım asada goruorum senııı::)) Uyku tutmadımı senıde:) Benm oglan yanımda sık nefes alıp verıoo heran uyumadıgım zamanı keske uyusaydım dıyebılrım:)))

Bebeğimmm evet uyku tutmadı kızım annemin koynunda uyuyor şuanda,kardeşim geldi yaz tatili malum,bende anneme koştum hemen. ama gel gör ki gıdım uyku yok bende. keyfimde yok gerçi.

günaydın annişler ve bebeişler keyifler iyidir inş.
sabahın 6 sında kalktı bizimki normalde emer uyurdu o saatte bu sabah uyumadı velet az önce hamağına koydum da öyle sallaya sallaya uyudu

şimdi atlas uyurken uykusunda bi sıçrıyo beşiği sallanıyo o derece ama uyumaya devam ediyo
ve bu sabah bunu bir kaç kez yaptı hiç böyle yapmaz dı
acaba rüyamı görüyo yada bi sancısı mı var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…