- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.401
Teşekkür ederimmm kuzummmmerhaba kızlarhaller keyifler bebişler her bişey iyidir inşallah
azeri,pınar,berna,bahar pazara iyi eğlenceler..nerdeyse benim de pazara programım var gibi hissediyorum
lachesis canım inşallah biriminiz kapanmaz..Allah yardımcın olsun
sema inşallah kuzunun bişeyi yoktur canım
ay ne güzel kaynaşmışsınız birbirinize gidip geliyorsunuz kıskandııımmm
evet banyo filesiyle kolay oluyo..aslında hiç cesaret edemezdim ama geçen tam banyo sırasında telde konuşuyodu bnde bekle bekle sinirlendim eeehh kendim yıkarım dedm ve baktım yıkayabiliyomuşum..hatta brzdan 2.denememi yapcam suya sokup çıkarcam sokup çıkarcam hamsi paluu gibi..belki aklı başına gelir..
Maşallah Gökalp'e nice yaşlarını görmeyi nasıp etsin rabbimbugün 3 aylık oldu oğluşumm kızlaaaaar:)))))))))))
ewlatlarımızın nice nice yaşlarını da görürüz inşallah
günaydın annişler ve bebeişler keyifler iyidir inş.
sabahın 6 sında kalktı bizimki normalde emer uyurdu o saatte bu sabah uyumadı velet az önce hamağına koydum da öyle sallaya sallaya uyudu
şimdi atlas uyurken uykusunda bi sıçrıyo beşiği sallanıyo o derece ama uyumaya devam ediyo
ve bu sabah bunu bir kaç kez yaptı hiç böyle yapmaz dı
acaba rüyamı görüyo yada bi sancısı mı var ki
ben daha hiç denemedim yalnız yıkamayı istiyorum aslında ama bakalım
benim dr o gereksz yere yapanlardan çıktı cnm sezeryan olmaktan çok kandırılmak koyuyo adama iri bebek dedi3600 normal doğabilecek bi kiloSelam kızlarr uzun zaman oldu gıremıorum anneme ınıorum orda cag dısı yavaslıkta bı ınternet oldugu ıcın gırmemeyı yeglıorum:))) Evıme sankı saddamın fuzesı dusmus gıbı her sabah bırakıp cıkıorum:) Gunu annemde gecırıorum dısarı cıkcksm oglanı bırakıorum vs yenı bır gelısme yok bende oglanın asısı bılıosunz 22 sıne kaldı kısmetse benım oglanın gunduz uykuları hayylaa yok ama bugun sıcaktnmıdr nedr yavrum gundz bıle uyudu:)) Benı gordugunz gıbı sıcaktan ayaktayım bı bakayım dedım lakın okdar cok sayfa bırıkmskıı atlaya atlayaaa baktım ılk gozume carpanlrı toplayıp hemen yazmak ıstedım sonununa kadr okumaya ne vaktım var nede goz nurum:) Hepınızı coook opuorum
Benı okudunmu bılmıorum ama aynı bahaneler yuzunden benıde sezryana almak ısteyn drumu 39. haftada guvenmeyerek degıstırdım ve ıykıde oyle yapmısım 10 gunde tanıdıgm bı doktra dogum yaptrmıs oldum. Bana en basındn berı kafası buyuk dedı en son 39 da catı muayenesındn sonra hayatta doguramazsn cok zor olur kafası sıkısır omzu takılır vakum gerekır gıbı seyler soyleyıp sezryn ıcın gun almamı tavsıye ettı normal dogm ıcın en bastan berı hazırlanan benn dunya basıma yıkıldı tabıkıde ona ınanmayark baska bı dr gıttım ve coook kolay bı dogumla oglumu kucagıma aldım. Ama soyle dusunku senınde hakkında hayırlısı buymus onemlı olan cocugunu saglıkla kucagına almandır. Lakın bu serefsız drlr ınsanı oyle bır korkutuolarkı mecbur ınanıosun. Ben 2. bı dr gorusu daha almak ıstedım eger oda onu onaylayıcı sozler soylesydı gıdıp gun alacaktım ama tam aksını soyleyınce dogumu bekledık. Gercı yıne kendılıgınden gelmedı o ayrı:))
14 saat sancı cektın ve en azındn denedım dıyebılıosun bende bunu denemek ıstedım kendılıgnden gelmeyınce sunı sancı aldım eger durum senın gıbı olsydı tabıkıde zorlamazdım ve en azındn denedım dıyıp gonul rahatlıgıyla sezryna gırerdım. Hıc takmayın bunları. Ama bende gereksız yere normal bır dogumu sezryn yapan drları ALLAH a havale edıorum.
Canım hediyeni çok beğendim bende böyle bişey almak istiyorum internetten mi aldın cevaplarsan sevinirim.
bende kıskanıyorum valla :)) sen nerdesin?
ben karşıda sancaktepede oturuyorum sen?
kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
Ben yatırıyorum süngerinin üstüne kuvetinde yıkıyorum kaç zamandır tek yıkıyorum kuzum.Bide hamsi paluu ne kız ?
:)
herkese günaydın
bebekleri biberona alışan arkadaşlar
bende yakında işe başlıcam ve annem mecburen sağdığım sütleri biberonla verecek
sizler ahngi biberonu kullanıyordunuz ben medelanın kaşık biberonunu almayı düşünüyorum
bu biberonun kullanımı hakkında bilgisi olan varmı ?
Geçmiş olsun canım benim, çok üzüldüm yakızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
Yok hayatım harikasın, bayılıyorum sana.hamsi balığı :)) hani karadeniz lehçesiyle söylemek istedim lakin beceremedimmi ne :44:
kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
çok geçmiş olsun cnm. en kısa zamanda geçer gider inşallah, böyle böyle büyüyecekler. Allah başka şey vermesin... bir de kolonya meselesine gelince. ellerini ağızlarına sokuyorlar sürekli. kolonya da acı bir tat bırakmazmıki ağızda?? bir de kaliteli bir kolonya al. Allah korusun, adileri kör bile yapar insanı.kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
çok geçmiş olsun çok da dikkat ediyormuşsun belki yediğin bi şey dokunmuştur başka bi doktora daha sorsa mıydın ki ?
çok geçmiş olsun cnm. en kısa zamanda geçer gider inşallah, böyle böyle büyüyecekler. Allah başka şey vermesin... bir de kolonya meselesine gelince. ellerini ağızlarına sokuyorlar sürekli. kolonya da acı bir tat bırakmazmıki ağızda?? bir de kaliteli bir kolonya al. Allah korusun, adileri kör bile yapar insanı.
cnm yatarak emzirince, kulak iltihabı olma riski yokmu? ben öyle biliyorum. aslında dediğin gibi ben de yatarak emzirmek istiyorum bazen. sıcaktan helak oluyor kerem bey.sırılsıklam oluyor, emmek istemiyor, bir de etrafı inceleme merakı eklenince, memeyi lastik gibi çekiştiriyor valla:)) bi bana bakıyor bir yastığa, eli uzanıyorsa arkama koydugum yastıgı taciz ediyor,tırnagıyla ses çıkarıyor, yok olmadı göğüslerimi. tırnagı varsa heryerimi çiziyor, sen görürsün şimdi deyip kafasını oynatmasın diye kafasını tuttugumda da, kafayı bu kez aşagı çeviriyor:)) gülsemmi ağlasammıkızlar beren kucagımda cogu sefer emmiyo aglıyo ama yatarak emzirdigimde sapur supur emiyo..yatarak emzlrmeyi denedinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?