2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnnn kızlar nasılsınız akşam dağ gibi olan ütülerimi yaptım sonunda sabahta zaten 6 oldumu ayaktayız temizliğimi yaptım kızıma banyo yaptırdım ter içinde kladım bende banyo yaptım işe geldim şimdi mıyıştım uyuyasım var çook yorgunum ama acaip mutluyum ya içim içime sığmıyor eşimi ve kızımı çoook seviyorum ve her daim yanımda olan canım annem ve kardeşimi de

Teşekkür ederimmm kuzummm

ay ne güzel kaynaşmışsınız birbirinize gidip geliyorsunuz kıskandııımmm

Kuzum eyüpteyiz gele bilirsen buyur gel sende beklerimm

Ben yatırıyorum süngerinin üstüne kuvetinde yıkıyorum kaç zamandır tek yıkıyorum kuzum.Bide hamsi paluu ne kız ?
bugün 3 aylık oldu oğluşumm kızlaaaaar:)))))))))))
ewlatlarımızın nice nice yaşlarını da görürüz inşallah
Maşallah Gökalp'e nice yaşlarını görmeyi nasıp etsin rabbim
günaydın annişler ve bebeişler keyifler iyidir inş.
sabahın 6 sında kalktı bizimki normalde emer uyurdu o saatte bu sabah uyumadı velet az önce hamağına koydum da öyle sallaya sallaya uyudu

Kuzum biz hep o saatte kalkıyoruz kızım çok erkenci benim işe gidecek sanki geç kalıyor altı oldumu yatağı takır tukur sallanıyor ben kalktım diye:)Gülnihal de öyle sıçrıyor bazen kuzum bazen dudaklarını bile büzüyor öyle bi sinyel geliyor böhüüüüüü diye sonra susup uyumaya devam ediyor :)

ben daha hiç denemedim yalnız yıkamayı istiyorum aslında ama bakalım

ben de dün bi cesaret yıkadm cnm hem de evde kimse yokken ama bence sen evde biri varken kendin yıkamaya çalış zorlandığın bian olursa yardım istersin

benim dr o gereksz yere yapanlardan çıktı cnm sezeryan olmaktan çok kandırılmak koyuyo adama iri bebek dedi3600 normal doğabilecek bi kilo
9 ay boyunca buna gittiğim için hiç aklıma gelmedi bi de başka doktordan akıl almak aklıma tükiiriimm artık çok geç

herkese günaydın

bebekleri biberona alışan arkadaşlar
bende yakında işe başlıcam ve annem mecburen sağdığım sütleri biberonla verecek
sizler ahngi biberonu kullanıyordunuz ben medelanın kaşık biberonunu almayı düşünüyorum
bu biberonun kullanımı hakkında bilgisi olan varmı ?

lachesis canım inşallah işsiz kalmazsın
ama öyle olursada hakkında hayırlısı olsun
Rabbim bir kapı kapatır bir kapı açarmış
belki senin için çok daha iyi iş kapıları olur
ve yavrunlada daha çok kalmış olursun

günaydın kızlar..
sabahtan beri komisyonla konuşuyorum içim şişti.. haftaya prş. iznim bitiyor ama raporlar ve yıllık iznimle uzatmak istiyorm. heyet raporu yalan oldu.. amma da çok prosedür war,inşallah bi aksilik çıkmaz..

"çocuklarınızı çok öpünüz zira her öpücük için cennette bir derece verilir, melekler öpücüklerinizi sayarlar ve sizin için yazarlar" hadisi şerif

hadi yine iyiyiz

kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor (( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa(( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım(( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..

çok geçmiş olsun çok da dikkat ediyormuşsun belki yediğin bi şey dokunmuştur başka bi doktora daha sorsa mıydın ki ?

avent kullanıyorm cnm..pompanın biberonu yaa..başka biberon almaya grk duymadım..

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım benim, çok üzüldüm ya
hamsi balığı :)) hani karadeniz lehçesiyle söylemek istedim lakin beceremedimmi ne :44:
Yok hayatım harikasın, bayılıyorum sana.

çok geçmiş olsun cnmmm..çok üzüldüm yaa..RAbbim şifa versin miniğe biran önce inşallah.

çok geçmiş olsun cnm. en kısa zamanda geçer gider inşallah, böyle böyle büyüyecekler. Allah başka şey vermesin... bir de kolonya meselesine gelince. ellerini ağızlarına sokuyorlar sürekli. kolonya da acı bir tat bırakmazmıki ağızda?? bir de kaliteli bir kolonya al. Allah korusun, adileri kör bile yapar insanı.

çok geçmiş olsun çok da dikkat ediyormuşsun belki yediğin bi şey dokunmuştur başka bi doktora daha sorsa mıydın ki ?

bakalım bi test daha var 2 gün sürecek sonuç çıkması ona göre konuşucaz dedi doktor.araştırdığım kadarıyla bebeklerde süt ve süt ürünleri alerjisiyle karıştırılabiliomuş dizanteri belkide öyle bişey..bu durumda annenin beslenmesinden süt ve süt ürünlerini çıkarması gerekirmiş. ama benim bildiğim ve kardeşimde de yaşadığımız kadarıyla dizanteri çok daha ağır birşey çocuk hastanede karantinaya alınmıştı ama biz eve geldik..bilmiorum işallah büyük bi sorun olmaz. sizlerde dikkatli olun kakada en ufak değişiklikte en azından doktoru arayıp sorun..

bak bu kör yapma meselesi akalıma gelmemişti bi sanatçı bu yüzden kör olmuştu en iyisi sabunlu bezle falan silip durulamak ellerini..saolasın unutmuşum bunu tamamen :)

çok geçmiş olsun benim kızımda çok kaka yapıyo arada sırada yeşilde oluyo sanırım üşütmekten oluyo bence başka bi dr daha götür inşallah dizanteri değildir ellerine kolonya demiş ama oda zararlı çocuğun ağzına girecek sabunla yıka ellerini en iyisi bence

kızlar beren kucagımda cogu sefer emmiyo aglıyo ama yatarak emzirdigimde sapur supur emiyo..yatarak emzlrmeyi denedinizmi?
cnm yatarak emzirince, kulak iltihabı olma riski yokmu? ben öyle biliyorum. aslında dediğin gibi ben de yatarak emzirmek istiyorum bazen. sıcaktan helak oluyor kerem bey.sırılsıklam oluyor, emmek istemiyor, bir de etrafı inceleme merakı eklenince, memeyi lastik gibi çekiştiriyor valla:)) bi bana bakıyor bir yastığa, eli uzanıyorsa arkama koydugum yastıgı taciz ediyor,tırnagıyla ses çıkarıyor, yok olmadı göğüslerimi. tırnagı varsa heryerimi çiziyor, sen görürsün şimdi deyip kafasını oynatmasın diye kafasını tuttugumda da, kafayı bu kez aşagı çeviriyor:)) gülsemmi ağlasammı

dün amazondan sipariş verdiimz graco nun görüntülü telsizi geldi..müthişşş bi alet..aşık oldm..selçuk paşamız içerde uyurken hem izleyip hem dinledk..gözümden ayırmaya korktuum içn hep yanımızda duruyodu uyurkende akşamları o uyanmasın diye gece lambası eşliinde takılıyoduk hemen zom oluyoduk sosyal hayat sıfırdı..en azından şimdi ışıkta oturuyorz yavv..rahat rahat gülüşüp kıkırdaşıyorzda ohh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…