- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.421
kızlar gunaydın hepinıze yıne bulusma olmus ve paladyumda bana cok yakın ben nıye gelemıyorum bu bulusmalara
dün amazondan sipariş verdiimz graco nun görüntülü telsizi geldi..müthişşş bi alet..aşık oldm..selçuk paşamız içerde uyurken hem izleyip hem dinledk..gözümden ayırmaya korktuum içn hep yanımızda duruyodu uyurkende akşamları o uyanmasın diye gece lambası eşliinde takılıyoduk hemen zom oluyoduk sosyal hayat sıfırdı..en azından şimdi ışıkta oturuyorz yavv..rahat rahat gülüşüp kıkırdaşıyorzda ohh bee
saol cnmhayırlı olsun canım telsiziniz :)
kızlar merhaba herkese,
5 dakika önce son anda duyduğum telefona uyandım, meğersem önceki 5 cepten bir o kadardanda evden aramayı duymayarak eşimi meraktan öldürmüşüm :)
Berra'yı sabah 8 de emzirip uyumuştuk beraber, nasıl uyanmadı şaştım walla, kalkarken saati 10 falan zannederek kalkmıştım :)))
kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
cnm yatarak emzirince, kulak iltihabı olma riski yokmu? ben öyle biliyorum. aslında dediğin gibi ben de yatarak emzirmek istiyorum bazen. sıcaktan helak oluyor kerem bey.sırılsıklam oluyor, emmek istemiyor, bir de etrafı inceleme merakı eklenince, memeyi lastik gibi çekiştiriyor valla:)) bi bana bakıyor bir yastığa, eli uzanıyorsa arkama koydugum yastıgı taciz ediyor,tırnagıyla ses çıkarıyor, yok olmadı göğüslerimi. tırnagı varsa heryerimi çiziyor, sen görürsün şimdi deyip kafasını oynatmasın diye kafasını tuttugumda da, kafayı bu kez aşagı çeviriyor:)) gülsemmi ağlasammı
bernysita telsizi ne kadara aldın cnm?
Noldu keyfıne mınık bal bocegı:)) BEnı dun gece sıcak uyutmadıı dus aldım ıslak sacla otrdm pc basına kuzeyde yanımda uyuoduu kocamıda yataga sattım bırktım onu orda gectım salona bı bakım dedım sneı gordum lakın sen cıktın heralde:) NEyseee ıyı yapmssn annene gemıssın bende gunduzlerı suanda oldugu ıbı anneme gelıorum burdkı ınternet cok yavas sayfaları okucm dıyee resmn ter dokuorum:)) Banka ıslerım var dısarıya cıkmam lazm gel gorkı annem suan evde deıl kuzeyı mecbur yanıma alcm ama hava cok sıck cesrt edemıorum 3 ten sonra cıkarım dıyıorum bakalmBebeğimmm evet uyku tutmadı kızım annemin koynunda uyuyor şuanda,kardeşim geldi yaz tatili malum,bende anneme koştum hemen. ama gel gör ki gıdım uyku yok bende. keyfimde yok gerçi.
Dur kız tukurme kendıne:)) Olan olmus sonuc olarak bebısın saglıklı bı sekılde kollarında gerıye donup dusunup sıkma canını bazn ınsanın basıretı baglanıo ıstee demekkı hakkında hayırlısı buymusbenim dr o gereksz yere yapanlardan çıktı cnm sezeryan olmaktan çok kandırılmak koyuyo adama iri bebek dedi3600 normal doğabilecek bi kilo
9 ay boyunca buna gittiğim için hiç aklıma gelmedi bi de başka doktordan akıl almak aklıma tükiiriimm artık çok geç
Cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda sıfasını bulur. Sonuclarınızın hepsı tertemız cıkar ınsallah.kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
canımcım, öncelikle tesadüfi bir buluşma olduğundan, ve takdir edersin ki müneccin değiliz ki senin palladiuma yakın oturduğunu bilelim.
bir sonraki planlı buluşmaya katılırsan seninlede tanışmış oluruz ve böylece neden gelemiyorum diye sormana gerek kalmaz :)))
Ne goruorummmmmmmmmmBenım bu bulusmadan nıye haberım yokk Vayyyyyy beeee vayyyyyy beeeeeeeeeeeeeee
ömerim kakasını gaz çıkarır gibi pooooorttt sesiyle birlikte bi çırpıda yapıo ve tüm bezi dolduruyo
ishal gibi yani, genelde böyle oldugu için ishal oldugunu düşünmemiştim aslında:44: sizde durumlar nasıl
bi de pişik kremini her alt açmada kullanıyor musunuz
hangi marka kullanıyorsunuz
ben her alt açmada ıslak pamukla altını siliyorum ve sebamed marka pişik kremini kullanıyorum
yoğurt gibi sürüyorum bolca sıcakta bezde pişer diye
ömerim kakasını gaz çıkarır gibi pooooorttt sesiyle birlikte bi çırpıda yapıo ve tüm bezi dolduruyo
ishal gibi yani, genelde böyle oldugu için ishal oldugunu düşünmemiştim aslında:44: sizde durumlar nasıl
bi de pişik kremini her alt açmada kullanıyor musunuz
hangi marka kullanıyorsunuz
ben her alt açmada ıslak pamukla altını siliyorum ve sebamed marka pişik kremini kullanıyorum
yoğurt gibi sürüyorum bolca sıcakta bezde pişer diye
bizdede aynı durum var hatta belinden çıkıyo üst baş batıyo normaldede sıvı olduğu için anlamıyorum ishalmi değilmi ama 2 gündür ağlıyo sonra foşuuurttt diye yapıo sanırım ishalben bepanthen kullanıyorum ama çok fazla kullanma bence çünk krem poponun hava almasını önleyip daha çok pişik yapabiliyor bide su veriyormusunuz bebişlere
veriorum emekli bi ebe ver kabız olur dedi ara ara veriorum cnm
Selam fıstıklar ve bebişleri. Misafirim olduğu için takip edemiyorum sizleri. Cepten 2 dk girip aklıma geleni yazayım dedim. Bugün topigimizi açalı 1 yıl olmuş. Koskoca 1 yıl... Nice nice güzel zamanlarda beraber olmak dileğiyle. Hepinizi cooook öpüyorum
bizdede aynı durum var hatta belinden çıkıyo üst baş batıyo normaldede sıvı olduğu için anlamıyorum ishalmi değilmi ama 2 gündür ağlıyo sonra foşuuurttt diye yapıo sanırım ishalben bepanthen kullanıyorum ama çok fazla kullanma bence çünk krem poponun hava almasını önleyip daha çok pişik yapabiliyor bide su veriyormusunuz bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?