- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.441
aslında sadece anne sütü alan bebeklere su vermeye gerek yok ama büyük bi baskı var çocugun yandıgına dairbende veriyorum havada sıcak ya yanmasın diye düşünüyorum ama kimiside verme diyo şaşırdım kaldım
Herkese selam; inşaAllah haller keyfler yerindedir...
Pazartesi günü Beypazarı'na(anneanneme) ve Nallıhan'a(babaanneme) gittik, salı akşamı kulağım ağrımaya başlayınca ve gecede kullaklığımı takamayınca apar topar dün ankaraya geri döndük ve hastaneye gittik, kulağım iltihaplanmış ve şişmiş, bu yüzden işitme cihazım içine sığmıyor, bu yüzden kulağım iyileşene kadar kulaklığımı takamayacağımoğlum geceleri annemin odasında yatıyor, uyanınca annem yanıma getiriyor emziriyorum ve tekrar oraya yatırıyorum
Onun sesini duyamamak çok zoruma gitmişti, ama şimdi o kadar şükrediyorum ki, Rabbim bana bir evlad vermiş, onu görüyorum, kokluyorum, işitme cihazımlada olsa duyuyorum, ya hiç duyamasaydım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, inşaAllah şükreden kullardan olurum
Bizden haberler böyle.... şimdi oğlum uyumuşken ara ara geçmişi okuyayım, çünkü geçmiş baya birikmiş
ne kadar güzelki şükür ediyorsun.şükretmeyen ve elindekinin değerini bilmeyen o kadar çok insan var ki...evlatlarımızı sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamız bizim için o kadar büyük şanski...Herkese selam; inşaAllah haller keyfler yerindedir...
Pazartesi günü Beypazarı'na(anneanneme) ve Nallıhan'a(babaanneme) gittik, salı akşamı kulağım ağrımaya başlayınca ve gecede kullaklığımı takamayınca apar topar dün ankaraya geri döndük ve hastaneye gittik, kulağım iltihaplanmış ve şişmiş, bu yüzden işitme cihazım içine sığmıyor, bu yüzden kulağım iyileşene kadar kulaklığımı takamayacağımoğlum geceleri annemin odasında yatıyor, uyanınca annem yanıma getiriyor emziriyorum ve tekrar oraya yatırıyorum
Onun sesini duyamamak çok zoruma gitmişti, ama şimdi o kadar şükrediyorum ki, Rabbim bana bir evlad vermiş, onu görüyorum, kokluyorum, işitme cihazımlada olsa duyuyorum, ya hiç duyamasaydım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, inşaAllah şükreden kullardan olurum
Bizden haberler böyle.... şimdi oğlum uyumuşken ara ara geçmişi okuyayım, çünkü geçmiş baya birikmiş
dün amazondan sipariş verdiimz graco nun görüntülü telsizi geldi..müthişşş bi alet..aşık oldm..selçuk paşamız içerde uyurken hem izleyip hem dinledk..gözümden ayırmaya korktuum içn hep yanımızda duruyodu uyurkende akşamları o uyanmasın diye gece lambası eşliinde takılıyoduk hemen zom oluyoduk sosyal hayat sıfırdı..en azından şimdi ışıkta oturuyorz yavv..rahat rahat gülüşüp kıkırdaşıyorzda ohh bee
kızlar ramazan geliyo napcazz?:44:
Ohh miss güle güle kullanın canımm :)))
Çok geçmiş olsunn canımmm
HE kuzum ya bende onu düşünüyorum geçen sene tutamadım sürekli mide bulantısı kusma olduğu için bu sene de emziriyoruz mamaya tam alışamadı kızım biberonun çoğunu ağzından akıtıyor yemiyor ama süt olunca hemen emiyor biberonu göğüsümünde teki kurudu zaten damla süt yok tek göğüsle oruç tutarsam sütüm yeter mi acabaa
ezan da 8 de okunuyo çok geç susuz dayanılır mı acaba ilk gün bi denerim eşim çok karşı tutmama zaten Allah yardımcımız olsun
bu sene tam sıcaklarda özellikle dışarda çalışanların Allah yardımcısı olsun
Gozleırnı dısarı alırım heeeeeeee sen bı ara heleee zaten yelsız yellenıorum cocugu anaama bırakır yalın ayak gelırdım belkıde:))) Tamam sekerımm takılıorum bende bıdaha olmasın tabı:)) Ben hep musaıtımm havalar ıyı olckmıs yanı daha serın bu fırsatı kacırmaylm ama gercktn bu sefer cımlere serılelım? BEn hep musaıt oldugumdan oturu dıger katılımcı arkadasların musaıtlık durumuna tabi olacagımdr dıye dusunuorum:))kuzum dedik ki, Mine'nin annesi 1 hafta önceden yapılan programlarda bile hop oturup hop kalkıyor, bir anda telefon edip hadi gel dediğimizde düşer bayılır artık diyerek, kadıncağızı bey huzur etmeyelim dedik :)))
şaka bir yana canım, spontane olduğundan gelemeyeceğini düşündük, aramadık seni o yüzden, yoksa pınar ile ilk konuştuğumuz kişi sen oldun ilk göz ağrım benim :)
haftaya birşeyler ayarlayalı mı? programın nasıl ?
Hayırlı ugurlu olsun 1 yıl ıste koskoca dıye yazıosun ama halbukı gecmıo dıye yakındıgımz zaman su gıbı akıp gıdıoSelam fıstıklar ve bebişleri. Misafirim olduğu için takip edemiyorum sizleri. Cepten 2 dk girip aklıma geleni yazayım dedim. Bugün topigimizi açalı 1 yıl olmuş. Koskoca 1 yıl... Nice nice güzel zamanlarda beraber olmak dileğiyle. Hepinizi cooook öpüyorum
kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
Kızlar öğlen eve gittiğimde Gülnihal çok huzursuzdu uykusu vardı uyutuyordum elleriyle yüzünü gözünü çizdi parmağı gözüne girdi kızardı gözü akşama geçmezse doktora götüreyim mi :26:
ezan da 8 de okunuyo çok geç susuz dayanılır mı acaba ilk gün bi denerim eşim çok karşı tutmama zaten Allah yardımcımız olsun
bu sene tam sıcaklarda özellikle dışarda çalışanların Allah yardımcısı olsun
Kızlar öğlen eve gittiğimde Gülnihal çok huzursuzdu uykusu vardı uyutuyordum elleriyle yüzünü gözünü çizdi parmağı gözüne girdi kızardı gözü akşama geçmezse doktora götüreyim mi :26:
Kuzum benimde eşim ve annem tutma diyor ben daynırım ama süt olur mu bakalım ne yapacaz az kaldı
Benımkıde hep sokuo parmagını gozune dedıgn gıbıde kızarıyoo hıc drluk bı durum yok:)) Uykusu gelınce yada uyanıck gıbı olunca dalıo suratına:) bazn uyrken yzuunu cımcıklemekten bı hal oluo sonra parmagını gozune sokup kendını uyandırıo bıde saskın saskın etrafa bakıoo noluoo yaa der gıbı:))) Bazn dayanamyıp ellerını pıjamasının ıcıne sokuorum gecelerı oyle bıblo gıbı uyuo uşağum:)) Bazn yemıo cıkartıoo kafasına gore:))
AY yerim ben o bibloyuuu ya :)))
ne bilim canımm ya hep yüzünü gözünü yoluyorda ilk defa gözüne soktu parmağını kırmızı kırmızı görünce gözünü içim cızz etti :))
cnm sn emziriyosun ve emziren anneler için bi zorunluluk yok..kaza edersin..çünkü günde en az 3 lt su içmemiz lazm yoksa süt azalır..bn emzrnce deli gibi susuyorm...sonuçta bi can bakıyosun kndini zorlama ama sn bilirsn..
Zaten sutum anca yetıo yıyıp ecmedıgm sey kalmıo anca yettırıorum oruc tutarsam katıyen sutum olmaz dıye dusunuorumVe cok uzun sure emzırdıkten sonra delı gıbı susuorum yanı cok zor gozukuo ozamana kadr emzırıo olursam muhtemelen ALLAH a sıgınarak tutamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?