2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum kanlanma gibi değil banyo sonrası olur ya bazen öyle oldu geçmezse götürürüm doktora

Yok kuzum kanlanma gibi değil banyo sonrası olur ya bazen öyle oldu geçmezse götürürüm doktora

Benımde ıste anca sutum yetıo okadr dolup tasmıo ama yetıo cok sukur:) Ama tabı yettırebılmek ıcın delı gıbı herseyı yııp ıcıorum otluorum bı rafım var gorsen ne caylar var:)) Su yıne oyle cok tuketıorum yanı ne bıleyım tabıkı borc etmek ıstemem kendımı keyfıyen tutmuoms gıbı bıle hıssedıorum ama mecbur cocuguma sut vermek ıcın tutamıcm heralde Hamılelıktede 10 gun tuttum sonra mıde bulantılrım baslayınca mecbur tutamadm ama ozaman bıle sankı keyfıyen tutmuoms gıbı kendımı suclu hıssettım Neyse ALLAH affetsın kazalrımızı tutmayı nasıp etsın dıyorum. Ayrıca o kızarıklıktan hıcbısey olmaz takma kafana benımkı hep kırmızı goz dolanıo:)))

haklısınız önce yavrularımız.. emziriyor olursak ki inşallah oluruz tutamayız
tutamazsak ilerde kaza yapmamız gerekecek koskoca bi ay
geçen yıldan da bir haftam var ondan önceki yıllarda da on beş günüm var
tek başına tutmak çok zor oluyo:18:

Ben humana içiyorum kuzum bide bol bol komposto ayva bitti kayısı var artık annem hep yapıyor azıcık şekerli benim sütüm çok iyiydi kızımın yemediği zamanalar hep akıyordu akıl edemedim sağıp dolaba atmayı ama koşumuzun camdan düşüp öldüğünü görünce gitti bütün süt şimdi tek meme anca yetiyor valla bide işe çıktım azaldı sanki az emdiği için

Ben geçen sene bi gün tuttum sadece akşamı zor ettim bi ay var koskoca bi ayy

Ben geçen sene bi gün tuttum sadece akşamı zor ettim bi ay var koskoca bi ayy
bi de bu ayı eklersek etti iki ay :18:
ilerde üç ayların başında tutmaya başlarsak anca öyle bitiririz hem kazamızı tutmuş oluruz hem sevapları toplarız
benm hamileliğim geçen sene ramazanın son haftasına gelmişti tutabilirdim ama eşim tutmamı istemedi kazaya bıraktım
neyse Allah kazaları tutmayı nasip etsin

witty
çok gwçmiş olsun. Hayal'in de elleri sürekli ağzında, korkuyorum ben de böyle bişey olmasından. ister istemez biçok yere değiyor.

Kızlaarr sipariş verdiğim tişört geldi babalar günü hediymiz çok şugar olmuş kızımın resmi baskısı fln hoşuma gitttiiiii ayhh pazar günü önce babişe süprizi var kızımın sonra da arkadaşlarına süpriz günü pazar günü :))))

ayy cnmm üzülme..tekde olsa yetsinde yeterki idare edersin en azından 6 ay..inşallah daha fazla emzirrsn tabi..bnmde sanki fazla emziremicekmişim gbime geliyo korkuyorm

ayy ne güzel bnde vercektm sora vazgeçtm..güle güle giysin babiş..

ayy cnmm üzülme..tekde olsa yetsinde yeterki idare edersin en azından 6 ay..inşallah daha fazla emzirrsn tabi..bnmde sanki fazla emziremicekmişim gbime geliyo korkuyorm

Ben o umutsuzluğa çoktan kapıldım kuzum işe başladım azaldı çünkü etrafimdaki herkeste sağolsun iyi moral veriyorlar işe çıktın artık sütün azalacak diyee

Geçmiş olsun, ishal etkenlerrinden biri de amip denen parazit. Amip dizanteri de yapabilir fakat her amip ishali dizanteri demek değildir.dizanteri çok ağır bir tablodur, resmen kurutur insanı.Çocuğunda amip e bağlı ishal ( gastroenterit) olmuş büyük ihtimalle,hoş anlattığın tablo 5-6 kez kaka zaman zaman hepimizin bebeklerinde oluyor ve çok üzerinde durulacak bir durum olmadığını düşünüyorum, yaptırdığın tetkik güvenilirse diyecek birşey yok..kolonyayla el silmeye gelince,kolonya ve alkol türevi şeyler mikropu kırmaz,mikropu yerinde tespit eder, bebeğe kolonya cildinin PH dengesini bozabilir bence, sık sık kendi ellerini yıkayıp bebeğinkileri de temiz bir bezle silebilirsin..

benim tişört de şimdi geldi ..tek kelime ile bayıldımmmmmm:)))
iyiki de sipariş etmişim:)babacık bayılacak..

geçen sene hamileliğimde hiç tutmadım, önceki sene de ülser oldum tutamadım( 1 gün tutayım dedim hastanelik oldum tutmadım..ben ki ilkokula giderken bile 30 gün orucumu tutardım..
sütümün azalma kaygısı geçtikten sonra tutacam inşallah...

benim tişört de şimdi geldi ..tek kelime ile bayıldımmmmmm:)))
iyiki de sipariş etmişim:)babacık bayılacak..

Aynen kuzum iyiki görmüşüm mesajını vermişim siparişi iyi oldu iyi :))

Kuzum inş.bebişler ek gıdaya neyin geçelim beraberce tutarız

sakızdan çıkan falımı yazıyorum:

annesi üzerine titrer
küçük çocuk gibi sever
oğlu çok kıymetli
kendisi gibi gelin ister

neyse haliim çıktı faliim

Canım ben her açışımda yıkıyorum, sonrada desitin mor kullanıyorum, çok hassas poposu var bi gün kullanmayınca sivilce oluyor, evet Kerem de ishal gibi kaç gündür sıcaklardan heralde, yarın doktora soracam bakalım,
Canım ya nice yıllara hep beraber.
Kerem de sadece bizim evde mutlu, annemlerede falan olunca huy değiştiriyor,
Yok ya gerek yok bence, ama için rahat edecekse götür, bu arada hediyeniz hayırlı olsun.
Ben de oruç tutamayacam heralde, Allahım affetsin, inşallah kaza yapabilmemizi nasip etsin.

bugün oğlum sabahtan bu saate kadar ağladı ne yapcağımı şaşırdım şurup vericektim önce bi su veriyim dedim bi içti bi içti yanmış gülücükler atmaya başladı sonra 6 ay anne sütünden başka bişi yok diyodum artık su vercem biz bile dayanamıyoruz yazık onlar napsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…