- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.461
Benımde ıcım cız edıo bazn uyanır gıbı oldugunu anlamıorum bı bakıorum yuzunu harıta gıbı etms kabrıo hemen:)) Sonra ınıo ama sımdı de yanagını cızmıs nasıl cızmıs anlamadım omzunda nazrlıgı var acaba dıorum omu cızdı bakıorum yuvarlak hatlı byaa anlamadım nasıl cızdı kendını:))) Yanı benımkıde hep sokuo ve kızarıoo dun dustan sonrada kızardı bayaa sampuanmı kacırdım anlamadm ama sonra gectı yanı oyle kanlanma gıbı bı durum yoksa ve goz harktlerı normal gozukuosa drlk bısey yoktr dıye dusunuorum:))
Tek memeyle yetmeye çalışıyorum bebişime dediğin gibi tutarsam ya hiç gelmezse o da var bide iş yerinde akşama doğru tek göğsüme süt doluyor şişoyr ötekinde tık yok kıyafetin üstünden acaip bi görüntü oluyor yaa bol giyiniyorum bide ama öteki garibim söndüü iyicee hem bebişim için üzülüyorum hemde tek memem büyük teki küçük ona üzülüyorum ühüüüüüüüüü
Yok kuzum kanlanma gibi değil banyo sonrası olur ya bazen öyle oldu geçmezse götürürüm doktora
Benımde ıste anca sutum yetıo okadr dolup tasmıo ama yetıo cok sukur:) Ama tabı yettırebılmek ıcın delı gıbı herseyı yııp ıcıorum otluorum bı rafım var gorsen ne caylar var:)) Su yıne oyle cok tuketıorum yanı ne bıleyım tabıkı borc etmek ıstemem kendımı keyfıyen tutmuoms gıbı bıle hıssedıorum ama mecbur cocuguma sut vermek ıcın tutamıcm heraldeHamılelıktede 10 gun tuttum sonra mıde bulantılrım baslayınca mecbur tutamadm ama ozaman bıle sankı keyfıyen tutmuoms gıbı kendımı suclu hıssettım Neyse ALLAH affetsın kazalrımızı tutmayı nasıp etsın dıyorum. Ayrıca o kızarıklıktan hıcbısey olmaz takma kafana benımkı hep kırmızı goz dolanıo:)))
haklısınız önce yavrularımız.. emziriyor olursak ki inşallah oluruz tutamayız
tutamazsak ilerde kaza yapmamız gerekecek koskoca bi ay
geçen yıldan da bir haftam var ondan önceki yıllarda da on beş günüm var
tek başına tutmak çok zor oluyo:18:
bi de bu ayı eklersek etti iki ay :18:Ben geçen sene bi gün tuttum sadece akşamı zor ettim bi ay var koskoca bi ayy
Tek memeyle yetmeye çalışıyorum bebişime dediğin gibi tutarsam ya hiç gelmezse o da var bide iş yerinde akşama doğru tek göğsüme süt doluyor şişoyr ötekinde tık yok kıyafetin üstünden acaip bi görüntü oluyor yaa bol giyiniyorum bide ama öteki garibim söndüü iyicee hem bebişim için üzülüyorum hemde tek memem büyük teki küçük ona üzülüyorum ühüüüüüüüüü
Kızlaarr sipariş verdiğim tişört geldi babalar günü hediymiz çok şugar olmuş kızımın resmi baskısı fln hoşuma gitttiiiii ayhh pazar günü önce babişe süprizi var kızımın sonra da arkadaşlarına süpriz günü pazar günü :))))
ayy cnmm üzülme..tekde olsa yetsinde yeterki idare edersin en azından 6 ay..inşallah daha fazla emzirrsn tabi..bnmde sanki fazla emziremicekmişim gbime geliyo korkuyorm
ayy ne güzel bnde vercektm sora vazgeçtm..güle güle giysin babiş..
BEnde önce hazırladım sonra vazgeçtim kuzum Bahar siparişi verdim diyince dayanamadım onayladım siparişi bu gün geldi işte :))
kızım önceki gün normalden fazla kaka yapınca( 5-6) kere ve 2 kerede yeşil kaka yapınca dün sabah hastaneye götürdük gaita örneği alındı ve dizanteri dedi doktor(( 2 gün sonrada başka bi tahlili çıkıcak ona göre konuşucaz ( aslında kanlı falan gözükmüo kakası,kusması yok,ağlaması-huzursuzluğu yok sadece normalden biraz fazla kaka yaptı..ama dizanteri dedi nasıl bişeymiş anlamadım benim kardeşim de dizanteri olmuştu o tuvaletten çıkamıodu ve hastanede çocuğu karantinaya almışlardı yanına ziyarete bile girememiştik...buda mı dizanteri şimdi..herşeyine dikkat ediorum biberonlarını içme suyuyla yıkıorum her seferinde bide üstüne kaynar suda bekletiorum her seferinde içme suyuyla yıkamamıştım son 1-2 seferdir ondan mı acaba...bide ellerini yalamaya başladı çok acaba biyerden pislik mi bulaştı nooldu off yaa (( zaten az kilo almış iice karnı indi yavrumun ( doktor ellerini kolonyayla sık sık sil dedi dezenfekte amaçlı..sanki afrikada yaşıyoruz yaaa ne dizanterisi bu anlamadım (( sıcakta artık bu şikayetler artar genelde dedi doktor dikkatli olun kızlar..ben dikkat ediyorum ama yinede oldu..
Kızlaarr sipariş verdiğim tişört geldi babalar günü hediymiz çok şugar olmuş kızımın resmi baskısı fln hoşuma gitttiiiii ayhh pazar günü önce babişe süprizi var kızımın sonra da arkadaşlarına süpriz günü pazar günü :))))
benim tişört de şimdi geldi ..tek kelime ile bayıldımmmmmm:)))
iyiki de sipariş etmişim:)babacık bayılacak..
geçen sene hamileliğimde hiç tutmadım, önceki sene de ülser oldum tutamadım( 1 gün tutayım dedim hastanelik oldum tutmadım..ben ki ilkokula giderken bile 30 gün orucumu tutardım..
sütümün azalma kaygısı geçtikten sonra tutacam inşallah...
Canım ben her açışımda yıkıyorum, sonrada desitin mor kullanıyorum, çok hassas poposu var bi gün kullanmayınca sivilce oluyor, evet Kerem de ishal gibi kaç gündür sıcaklardan heralde, yarın doktora soracam bakalım,ömerim kakasını gaz çıkarır gibi pooooorttt sesiyle birlikte bi çırpıda yapıo ve tüm bezi dolduruyo
ishal gibi yani, genelde böyle oldugu için ishal oldugunu düşünmemiştim aslında:44: sizde durumlar nasıl
bi de pişik kremini her alt açmada kullanıyor musunuz
hangi marka kullanıyorsunuz
ben her alt açmada ıslak pamukla altını siliyorum ve sebamed marka pişik kremini kullanıyorum
yoğurt gibi sürüyorum bolca sıcakta bezde pişer diye
Canım ya nice yıllara hep beraber.Selam fıstıklar ve bebişleri. Misafirim olduğu için takip edemiyorum sizleri. Cepten 2 dk girip aklıma geleni yazayım dedim. Bugün topigimizi açalı 1 yıl olmuş. Koskoca 1 yıl... Nice nice güzel zamanlarda beraber olmak dileğiyle. Hepinizi cooook öpüyorum
Kerem de sadece bizim evde mutlu, annemlerede falan olunca huy değiştiriyor,bebeğim 3 buçuk aylık.başka bir evde olduğunda çok ağlıyor kızım.dün annemlere gittik o kadar çok ağladı ki eve geldik.dışarı çıkınca ve eve gelince susutu.bu bi kaç defa oldu neden böyle yapıyor anlayamıyorum acaba yabancı mı biliyor?
Yok ya gerek yok bence, ama için rahat edecekse götür, bu arada hediyeniz hayırlı olsun.Kızlar öğlen eve gittiğimde Gülnihal çok huzursuzdu uykusu vardı uyutuyordum elleriyle yüzünü gözünü çizdi parmağı gözüne girdi kızardı gözü akşama geçmezse doktora götüreyim mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?