2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boşver evde sussunda gezmede ağlasın sonra çok uslu sessiz diye nazar ederler

oyy yavrummm konuşamıyolarki anlatsnlar

oyy yavrummm konuşamıyolarki anlatsnlar
Öyle valla kuzum ya geçen yazmıştım Gülnihal çığlık çığlığa diye eve gittim minnoş bi biberonu var 30 ml onunla 10 ml su verdim anam bi kana kana çti sonra da sustu uyudu doktorlar olmaz fln diyor ama işte ağlayan çocuk içti sustu uyudu hem mama veriyoruz onu da suyla hazırlıyoruz sonuçta değil mi

sen mama veriyomusun veriyosan zaten susuyolar mama verince suda vermek gerekiyomuş

vay be 1 sene oldu demek..geçen sene bu zamanlar henüz öğrenmemiştim bile hamiş olduğumu..nice senelere artık..

çok geçmiş olsn canm..

çok yoruldum...

öğlen 1 den beri daha şimdi oturdum

ev kalk gidiyorum demiş ve gitmiş, yarı yoldan çevirdim resmen, Berra'da bana o kadar yardımcı olmadı ki sormayın yani...

az öncede 2 gündür yapmadığı kakasını yaptı, bende yıkadım komple, şimdi uyuyacak diye ümit ediyorum, yatağında sesi çıkmıyor şimdilik...

bu arada geçen sene bugün veya 2 gün sonra idi Berra'nın benimle yaşam serüveninin başlangıcı :)

aynı gün kardeş mi yapsak ne :)))))

gecen yil oglumun gelecegini yani hamile oldugumu babalar gununde ogrenmistim ve harika bir babalar gunu surprizi olmustu bu yil oglumla babasinin resimli bir pasta yaptirmayi dusunuyorum ustune canim babammm diye yazdirmayi dusunuyorum ne dersiniz? siz ne dusunuyorsunuz babalar gunu icin?

canım sabun cevizini kullandın mı hiç?bulaşık makinesindeki performansını merak ediyorum özellikle,grupta soramadım Esra Hanım görür ayıp olur?

ayy çok güzel olur...

off daha yeni uyudu...
bizimkinin diş huzursuzluğu devam ediyor... yavrum okadar çok ağlıyorki 2 gündür sesi kısık...
sanırım bizimde uykumuz düzene girdi... bunun için zaman gerekiyormuş... gece iyi uyuyor ama bütün gün gündüz ayakta...

birde sizlere sorum olacak... ben adet olmadım henüz... fakat bazen çok az damla şeklinde yada lekemi desem çamaşırım kan oluyor ama bir kerelik... sizce normal bir durummu... doktorada gitmeye korkuyorum muayene eder diye...

benim oğlumda çoğu zaman öyle yapıyor.oro çinko diye bi krem kullanıyorum.doktor yazmıştı.yüzde 20 çinkosu var.iyi geliyor.ince bi tabaka sürmek yetiyor.

canım sabun cevizini kullandın mı hiç?bulaşık makinesindeki performansını merak ediyorum özellikle,grupta soramadım Esra Hanım görür ayıp olur?

kullanmadım canım, yalnız çok bilmişin blognda bulaşık mak ile ilgili bilgi okudum diye hatırlıyorum, bir bak istersen.

ben henüz boraks,sirke,limon tuzu,karbonat,arap sabunu ile takılıyorum, bir gün bende sabun cevizci olacağım :)

iyi geceler kızlar.kaç gündür geçmişi bile okuyacak fırsatım olmadı doğru düzgün.kızım zeynep hanfendi kaç gündür bir huysuz sormayın.meme istemiyor,meme istiyor,bir sinirler,bi afra tafra:))doğduğundan beri bu kadarını yapmamıştı diyebilirim.3 ay atağı mı,sıcaklar mı bilmiyorum.öyle ki bana sütümü bile sorgulattırdı,yetmiyor mu yoksa diye.yarın 3 ay kontrolümüz var,bakalım doktor amcası ne diycek.bizden haberler böyle.

inşallah canım hep beraber nice senelere.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlayacak olmanın heyecanı,korkusu,ümidi,hayallleri...vardı.ayın 19'unda başlamıştı maceramız.oy oy nerelere gittim şimdi:))allah dileyen,isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.

kulak iltihabımı hiç duymadım gerçekten öyle bir risk varmı ki?? valla emmiyo çoğu sefer napim yatarak olunca emiyo..yatarak emzirince niye öyle bişe olsunki?
valla canım nasıl olduğunu tam açıklayamam ama birkaç yerde ben de okumuştum kulak iltihabını.hatta sanki biryerde aspirasyon zatürresine sebebiyet vereceğini de okumuştum.benim zihnimde kullanılmaması gereken bir emzirme pozisyonu olarak kalmış ama bir araştır istersen.

alyaprenses ve merve ilgilenip sorduğunuz ve haber ver dediğiniz için yazıyorum zeynep duru yu bugün doktora götürdüm dr göbeğinde bi sorun olmadığını her ihtimale karşı kan testi yapalım ona göre k vitamini aşısı yaparız dedi testte normal çıktı aşıya gerek yok annesi dedi çok normal kafana takma o beyazlık bişey değil müdahale istemez dedi tabiki çok sevindim:)))

bu arada bugün hastaneden çıkınca kızımla babasına ayakkabı ve gömlek aldık dayanamadık şimdiden gösterdik:) babasıda çok beğendi:)))

Ne humanası kaldı ne ımnusu ne hıppı ne rezenesı ne ısırganı ne kompostosu:)) Kız cılgın gıbı her duydugumu yııp ıcıorumm buna ragmen sadece yettırıorum ıstee gece yatmadn kac bardk devırıorum:) Anca sabaha kadr tas gıbı oluolar bı kac kere gogsumden sut aktı okdar:) Neysee bunada sukur ıyı kotu emzırıoruz ıste:) Komsunmu dustu camdn bıde buna sahıtmı oldun hihhh cok feci bişey ALLAH rahmet eylesın
ayy cnmm üzülme..tekde olsa yetsinde yeterki idare edersin en azından 6 ay..inşallah daha fazla emzirrsn tabi..bnmde sanki fazla emziremicekmişim gbime geliyo korkuyorm

Aynı korku bendede var yaa Bende sankı uzun sure emzıremıcm gıbı hıssedıorum korkuorum dıorum en azındn 6 ay emse Annemde dıo o emdıkce sutun bıtmez azalabılr ama bıtmez 2 damlada olsa ver uşağumaa ılaçtır o dıyo:)))

canım senin oğlun sadece anne sütümü alıyor.yarın ben de kızıma su mu versem ki acaba.şimdi içim bi tuhaf oldu(susuzluk mu çekti ki acep(

kızlar bebeklerınız bılınçli gulmeye ne zaman başladı.ve agu lamaya cevaplarsanız sevınırım.

tam olarak bir tarih hatırlamıyorum canım.çünkü çok güler yüzlüydü ve çoook erken gülmeye başladı.annem melekler güldürüyor diyip kafamı karıştırmıştı hep:))meğerse bilinçli gülüyormuş kızım,sonradan anladım.tabii zamanla netleşiyor,başta şimdiki gibi gülmüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…