- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.481
bebeğim 3 buçuk aylık.başka bir evde olduğunda çok ağlıyor kızım.dün annemlere gittik o kadar çok ağladı ki eve geldik.dışarı çıkınca ve eve gelince susutu.bu bi kaç defa oldu neden böyle yapıyor anlayamıyorum acaba yabancı mı biliyor?
bugün oğlum sabahtan bu saate kadar ağladı ne yapcağımı şaşırdım şurup vericektim önce bi su veriyim dedim bi içti bi içti yanmış kuzum 6 ay anne sütünden başka bişi yok diyodum artık su vercem biz bile dayanamıyoruz yazık onlar napsın
Öyle valla kuzum ya geçen yazmıştım Gülnihal çığlık çığlığa diye eve gittim minnoş bi biberonu var 30 ml onunla 10 ml su verdim anam bi kana kana çti sonra da sustu uyudu doktorlar olmaz fln diyor ama işte ağlayan çocuk içti sustu uyudu hem mama veriyoruz onu da suyla hazırlıyoruz sonuçta değil mioyy yavrummm konuşamıyolarki anlatsnlar
Öyle valla kuzum ya geçen yazmıştım Gülnihal çığlık çığlığa diye eve gittim minnoş bi biberonu var 30 ml onunla 10 ml su verdim anam bi kana kana çti sonra da sustu uyudu doktorlar olmaz fln diyor ama işte ağlayan çocuk içti sustu uyudu hem mama veriyoruz onu da suyla hazırlıyoruz sonuçta değil mi
Selam fıstıklar ve bebişleri. Misafirim olduğu için takip edemiyorum sizleri. Cepten 2 dk girip aklıma geleni yazayım dedim. Bugün topigimizi açalı 1 yıl olmuş. Koskoca 1 yıl... Nice nice güzel zamanlarda beraber olmak dileğiyle. Hepinizi cooook öpüyorum
Herkese selam; inşaAllah haller keyfler yerindedir...
Pazartesi günü Beypazarı'na(anneanneme) ve Nallıhan'a(babaanneme) gittik, salı akşamı kulağım ağrımaya başlayınca ve gecede kullaklığımı takamayınca apar topar dün ankaraya geri döndük ve hastaneye gittik, kulağım iltihaplanmış ve şişmiş, bu yüzden işitme cihazım içine sığmıyor, bu yüzden kulağım iyileşene kadar kulaklığımı takamayacağımoğlum geceleri annemin odasında yatıyor, uyanınca annem yanıma getiriyor emziriyorum ve tekrar oraya yatırıyorum
Onun sesini duyamamak çok zoruma gitmişti, ama şimdi o kadar şükrediyorum ki, Rabbim bana bir evlad vermiş, onu görüyorum, kokluyorum, işitme cihazımlada olsa duyuyorum, ya hiç duyamasaydım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, inşaAllah şükreden kullardan olurum
Bizden haberler böyle.... şimdi oğlum uyumuşken ara ara geçmişi okuyayım, çünkü geçmiş baya birikmiş
bu arada geçen sene bugün veya 2 gün sonra idi Berra'nın benimle yaşam serüveninin başlangıcı :)
aynı gün kardeş mi yapsak ne :)))))
gecen yil oglumun gelecegini yani hamile oldugumu babalar gununde ogrenmistim ve harika bir babalar gunu surprizi olmustubu yil oglumla babasinin resimli bir pasta yaptirmayi dusunuyorum ustune canim babammm diye yazdirmayi dusunuyorum ne dersiniz? siz ne dusunuyorsunuz babalar gunu icin?
ömerim kakasını gaz çıkarır gibi pooooorttt sesiyle birlikte bi çırpıda yapıo ve tüm bezi dolduruyo
ishal gibi yani, genelde böyle oldugu için ishal oldugunu düşünmemiştim aslında:44: sizde durumlar nasıl
bi de pişik kremini her alt açmada kullanıyor musunuz
hangi marka kullanıyorsunuz
ben her alt açmada ıslak pamukla altını siliyorum ve sebamed marka pişik kremini kullanıyorum
yoğurt gibi sürüyorum bolca sıcakta bezde pişer diye
canım sabun cevizini kullandın mı hiç?bulaşık makinesindeki performansını merak ediyorum özellikle,grupta soramadım Esra Hanım görür ayıp olur?
inşallah canım hep beraber nice senelere.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlayacak olmanın heyecanı,korkusu,ümidi,hayallleri...vardı.ayın 19'unda başlamıştı maceramız.oy oy nerelere gittim şimdi:))allah dileyen,isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.Selam fıstıklar ve bebişleri. Misafirim olduğu için takip edemiyorum sizleri. Cepten 2 dk girip aklıma geleni yazayım dedim. Bugün topigimizi açalı 1 yıl olmuş. Koskoca 1 yıl... Nice nice güzel zamanlarda beraber olmak dileğiyle. Hepinizi cooook öpüyorum
valla canım nasıl olduğunu tam açıklayamam ama birkaç yerde ben de okumuştum kulak iltihabını.hatta sanki biryerde aspirasyon zatürresine sebebiyet vereceğini de okumuştum.benim zihnimde kullanılmaması gereken bir emzirme pozisyonu olarak kalmış ama bir araştır istersen.kulak iltihabımı hiç duymadım gerçekten öyle bir risk varmı ki?? valla emmiyo çoğu sefer napim yatarak olunca emiyo..yatarak emzirince niye öyle bişe olsunki?
Ne humanası kaldı ne ımnusu ne hıppı ne rezenesı ne ısırganı ne kompostosu:)) Kız cılgın gıbı her duydugumu yııp ıcıorumm buna ragmen sadece yettırıorum ıstee gece yatmadn kac bardk devırıorum:) Anca sabaha kadr tas gıbı oluolar bı kac kere gogsumden sut aktı okdar:) Neysee bunada sukur ıyı kotu emzırıoruz ıste:) Komsunmu dustu camdn bıde buna sahıtmı oldun hihhh cok feci bişey ALLAH rahmet eylesınBen humana içiyorum kuzum bide bol bol komposto ayva bitti kayısı var artık annem hep yapıyor azıcık şekerli benim sütüm çok iyiydi kızımın yemediği zamanalar hep akıyordu akıl edemedim sağıp dolaba atmayı ama koşumuzun camdan düşüp öldüğünü görünce gitti bütün sütşimdi tek meme anca yetiyor valla bide işe çıktım azaldı sanki az emdiği için
ayy cnmm üzülme..tekde olsa yetsinde yeterki idare edersin en azından 6 ay..inşallah daha fazla emzirrsn tabi..bnmde sanki fazla emziremicekmişim gbime geliyo korkuyorm
canım senin oğlun sadece anne sütümü alıyor.yarın ben de kızıma su mu versem ki acaba.şimdi içim bi tuhaf oldubugün oğlum sabahtan bu saate kadar ağladı ne yapcağımı şaşırdım şurup vericektim önce bi su veriyim dedim bi içti bi içti yanmış gülücükler atmaya başladı sonra 6 ay anne sütünden başka bişi yok diyodum artık su vercem biz bile dayanamıyoruz yazık onlar napsın
kızlar bebeklerınız bılınçli gulmeye ne zaman başladı.ve agu lamaya cevaplarsanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?