2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nice girl yazdıkların birebir beni anlatıyor:))içmedik şey bırakmadım,ittire ittire şükür 3 ay bitiyor.inşallah şu önümüzdeki üç ayı da atlatsak.ömrümde böyle yiyip içmedim.malt hülasası içmekten bira göbeğim olacak yakında:))

kızlar bebeklerınız bılınçli gulmeye ne zaman başladı.ve agu lamaya cevaplarsanız sevınırım.

Valla benımkıde cok erken basladı sımdı bılınclının alasını guluo elınden gelse konuscak:)) Benım oglanda en basından berı cok farkındalıgı yuksek bı bebektı en basındn berı hep konustum onunla belkı etkısı vardır bılemıorum

Olmayınca olmuooo neden olmuo anlamıorum evvelden buyuklerımızın o dolup tasan memelerı nıye bızde olmadıı hıc bılmem:)) Annem laf arsıında bılıncsızce bana ne laflr soyluooo ahh ahh:)) Bızım daha 2 bucuk ay olduu nerde 3 ay bıtcek ınsallah uzun surer emzırmemız:) O maltı hıc sevemedm sıcak ıctım öğürdüm bı kac kez burnumu tıkayarak souk ıctım sonra daha almadım:) Benımde tatlı yemekten bıra degıl bıldıgın gobek oldu yanı:))

amuda bile kalktım olmuyo olmuyo..o böyle katıla katıla ağlayınca cinnet geçircem diye korkuyorm..ne var yani emsende doysan..

Selam
Benim bebegim gunduLeri cok rahat emiyor aksam 6 gibi aglayarak emmeye zorluyorum ama bugun kesfettim memeyi agzina verip evin icinde yurumeye baslayinca gayet sakin bi sekilde emmeyi basardik. Sorun yasayanlar deneyin bence.

ohh cok sevindim canımm,üzerinden büyükk bir yük kalkmıstır smdii. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. tertemiz tahlilleride.
bende yarın bakıcam hediye ne kadar tembelim insan son ana bırakır mı yaaaaaa

canım benim annem de aynıydı.hatta bu kız iştahlı kırkı çıkmaz mamaya başlarız bile demişti.ne moral ama di mi:))ama sonra iyice didik didik sorunca şunu anladım canım,önceden emzirme konusunda bu kadar bilinçli değilmiş büyüklerimiz.mutlaka mama,muhallebi vs vermişler.iş güç varmış,oturup bebeği emzirecek vakitleri bile olmazmış bazan.birkaç öğünü tok tuttuğu için mamayla geçiştirmişler.uyumak için gece vermişler mesela.eee o arada da göğüsler taşar tabiicanım malt berbat bişey,ben de ilaç niyetine içiyom napıyım.ama süt yapıyor sanki,içince bir tık fark ediyor:))

Denemekten ne zarar gelır dur barı yarındn sonra lısteme onuda eklıyeyım:)) Begenmıorum ama mınık tosun paşamm guzelce emsın sutunu dıyee denıcem benımkı cook memeyee duskunn uzuluorum sutum olmazsa dıye

günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri

ALLAHIM HASTA OLANLARA ŞİFA DERTLİ OLANLARA DEVA BORÇLU OLANLARA ÖDEME KOLAYLIGI SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIGI DÖRT DUVAR ARASINDA KALANLARA EYÜP SABRII VER RABBİİİMM .. AMİN --HERKEZE HAYIRLI CUMALAR--

herkese gunaydın....

bız kaan'nımla beraber yazlıktayız artık... butun yazlık tez zamanda bızı tanıdı cunku sahılde bagra cagıra gezen bı bız varız :)
hergun dısarı cıkartıyorum onu ve okadar mutlu oluyorumkı anlatamam sankı o hava alınca benım cıgerlerıme temız hava dolmus gıbı sevınıyorum.
suan balkondayız oglum ana kucagında gene aglamaya calısıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…