- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.501
kızlar bebeklerınız bılınçli gulmeye ne zaman başladı.ve agu lamaya cevaplarsanız sevınırım.
nice girl yazdıkların birebir beni anlatıyor:))içmedik şey bırakmadım,ittire ittire şükür 3 ay bitiyor.inşallah şu önümüzdeki üç ayı da atlatsak.ömrümde böyle yiyip içmedim.malt hülasası içmekten bira göbeğim olacak yakında:))
amuda bile kalktım olmuyo olmuyo..o böyle katıla katıla ağlayınca cinnet geçircem diye korkuyorm..ne var yani emsende doysan..
alyaprenses ve merve ilgilenip sorduğunuz ve haber ver dediğiniz için yazıyorum zeynep duru yu bugün doktora götürdüm dr göbeğinde bi sorun olmadığını her ihtimale karşı kan testi yapalım ona göre k vitamini aşısı yaparız dedi testte normal çıktı aşıya gerek yok annesi dedi çok normal kafana takma o beyazlık bişey değil müdahale istemez dedi tabiki çok sevindim:)))
bu arada bugün hastaneden çıkınca kızımla babasına ayakkabı ve gömlek aldık dayanamadık şimdiden gösterdik:) babasıda çok beğendi:)))
Olmayınca olmuooo neden olmuo anlamıorum evvelden buyuklerımızın o dolup tasan memelerı nıye bızde olmadıı hıc bılmem:)) Annem laf arsıında bılıncsızce bana ne laflr soyluooo ahh ahh:)) Bızım daha 2 bucuk ay olduu nerde 3 ay bıtcek ınsallah uzun surer emzırmemız:) O maltı hıc sevemedm sıcak ıctım öğürdüm bı kac kez burnumu tıkayarak souk ıctım sonra daha almadım:) Benımde tatlı yemekten bıra degıl bıldıgın gobek oldu yanı:))
canım benim annem de aynıydı.hatta bu kız iştahlı kırkı çıkmaz mamaya başlarız bile demişti.ne moral ama di mi:))ama sonra iyice didik didik sorunca şunu anladım canım,önceden emzirme konusunda bu kadar bilinçli değilmiş büyüklerimiz.mutlaka mama,muhallebi vs vermişler.iş güç varmış,oturup bebeği emzirecek vakitleri bile olmazmış bazan.birkaç öğünü tok tuttuğu için mamayla geçiştirmişler.uyumak için gece vermişler mesela.eee o arada da göğüsler taşar tabiicanım malt berbat bişey,ben de ilaç niyetine içiyom napıyım.ama süt yapıyor sanki,içince bir tık fark ediyor:))
gidin kız gidin ne güsel değişiklik olur memleket nere kardeşgünaydınlar herkese bizde bugün kızımla heyecandan uyuyamadık yarın memlekete gidiyoruz15 gün yokuz buralarda
herkese günaydınnnn
kızım uyuyor ama ben 5 ten beri ayaktayım
gidin kız gidin ne güsel değişiklik olur memleket nere kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?