2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettim yüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM(((

Son düzenleme:

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm..

offff bende okadar korkuyorumki fazla emmicek diye falan..işin sırrı gece emzirmekte mine gece emzirmen gündüz süt miktarını belirliyo..bana kadın doğumcu doktorum demişti kğçük bebeği vardı onunda...çocuk doktoru sölemedi saolsun taze beyaz üzümde ye bende baya artıtıyo yiyince günde 2 kere yicen..

lamba, avize, ışık veren bi şey
araba ile gezme
kucakta durma
memeler
anne

oğlumdan bi sıralama yapmasını istesek kaçıncı sırada olurdum merak ediyorum:86::103:

:))bende ilk 3 e girebilecegımı sanmıyorum..

-tavanlara ve avizelere olan aşkı
-saatlerce muhabbet etsen bıkmaması
-ee tabiki memeler
-belki bi ümit ben..

çıldırcam bir haftadır çocuk hiçbişekilde meme istemiyo çığlık atıyo çekiyorum sakinleşiyo sütte var niye böyle yapıyo bu çocuk kafayı yemek üzereyim

allah rahmet eylesin canım
bayburt kardeş:) epey yolumuz var yani bakalım nasıl geçecek:)
güle güle gidin inş.
çıldırcam bir haftadır çocuk hiçbişekilde meme istemiyo çığlık atıyo çekiyorum sakinleşiyo sütte var niye böyle yapıyo bu çocuk kafayı yemek üzereyim
üzülme canım geçicidir inş.benimkide yaptı bi ara ama şimdi çok şükür daha iyiyiz
gece ve uyku sersemi emzirmek işe yarıyo bide hoplata zıplata evde gezerek emzir oda işe yarayabilir

Evet canım uykuluyken yarım saat emiyor nerdeyse memeden ayırıp yatağına zor koyuyorum gündüz tam bi komediyiz ama bir iki çekiyor geriniyor bide hommm diyee tutuyor çok komikk oluyor bide emziği ağzına verince dünden beri yüzünü ekşitiyor almıyor noldu bu kıza anlamıyorum sessin dediğimiz bebek gündüzler hööööö yaparak bağırıyor ağlamıyor bazen eyiiiiii yapıyor daha neler görecez bakalımm

inşallah düzelir canım ya anlamadımki niye böyle oluyo memeden ayrılmayan çocuk durduk yere almamaya başladı zaten büyüme atağı haftasında geçsin artık bu hafta

Biliyorum kuzum ağzına biber sürmüş gibi böhüüüü yapıyor memeyi verince dimi düzelecek ama Pınarın dediği gibi uyku sersemiyken çok emzir hemen tutuyor o zaman

Azerı canım Rabbım babacıgına rahmetler eyler ınsallah ve benım babacıgımada ınsallah..bende 2003 senesınde kaybettım babacıgımı,her babalar gununde bende cok uzulurum,neden ama...babamla aramızda hep mesafe vardı,onu cook severdım ama bı kere babam dıye sarılamazdım boynuna,opemezdım cokmus yanaklarını,korkardık,sevdırmezdı babam oyle kendını..sımdı okadar pısmanınkı kızsada dovsede keske gıdıp doyasıya opseymısımde,o vefat ettıgınde ıcımde kalmasaydı.sımdı kızımla babası arasındakı ılıskıye oyle ımrenıyorumkı,babası kızına asık resmen,aysimada bu sevgıye cok guzel karsılık verıyo,keske bızde oyle olsaydık

Hepsinin mekanı cennet olsun inş.canım ben babamla arkadaş gibiydim ona bir kez daha sarılmak için herşeyimi verirdimm

Ne güzel bir dua, Saol canım, Amin inşallah
Ya ne güzel, kıskandırın bizi, biz eve hapis.
Kuzum hepsine Allah rehmet eylesin, ne güzel anlatmışsın, ben de babamı özledim, hayatımdaki en öenmli iki erkek, biri babam birir oğlum, onu o kadar özlüyorum ki.
Benim babam da anne gibiydi, şevkatli, yumuşak kalpli, sevecen, annemden çok severdim, özledim ya, bir de torununu görebilseydi keşke, ilk ve tek torununu.Keremimi
Hepsinin mekanı cennet olsun inş.canım ben babamla arkadaş gibiydim ona bir kez daha sarılmak için herşeyimi verirdimm

benim de öyle oldu pzt akşam kahverengi bi leke salı akşam çok az lekelenme oldu
bugün sağlıkocagına gidip test yaptırdım negatif çıktı
pzt gel bi de kan tahlili yapalım dedi hala net değil yani

slm kızlar,

hepinize hayırlı cumalar...
artık eskisi kadar giremiyorum Hayal bütün gün uyanık. birkaç gündür de evde ustalar vardı, duvar kağıdı işini yeni halledebildik. sütlerin azalmasından bahsedilmiş aynen sanki benm de azalıyor mu ne. bikaç gündür öyle gelmeye başladı. artık 6.ay gelsin die gün sayıyorum resmen yaa..

Azerii cnm babacığına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

benim bebeğim de 3 gündür çığlık çığlığa ağlıyor. fazla emmemeye de başladı memeyi biraz alıp basıyor çığlığı. gece 1 buçukta ancak uyuyabildi. sanırım bu bunaltıcı sıcakların büyük etkisi var

Dünden beri gökalp de aşırı huysuz, ne emiyor ne uyuyor.. kucağa almama rağmen gaaa gaaaaaaaa diye bağıra bağıra ağlıyo çocuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…