2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nıe kızımı sevdıklerı zaman bu sevgıyı uzerıme alınıyorum acaba:) cokmu sevgıye acım bea

ah cnmmm bn seni seviyom ayy ne güzelmiş bu kızın annesi oyy oyy ne güzel saçları varmış ne güzel kaşları varmışş..kızz bu annene ne verdin böyle tatlı olduu..seni bize götüysem geliymisin pınar sosis pişiyiymisin annemle beyabey..Selçuk zçtı altını değiştirimm...işte bzmde kaderimiz bu..b.k temizlemek

arkadaşlar,

hepimiz bebişlerimizin bağırdığından , meme ile cebelleştiğinden bahsediyoruz ve 2 gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum, sıcaklarla birebir etkili olduğunu düşünüyorum ben artık.

evde tüm camlar açık, öyle cereyan olur korkum yok, üzeride kolsuz body var sadece ve saat başı eklem yerlerinin arkasını,kat yerlerine soğuk kompres yapıyorum, bana mısın demiyor, az önce mama verdiğimden hadi çok az su vereyim dedim, hepiniz iyi geldiğini söylüyordunuz, ama içmedi Berra , ne yapacağımı şaşırdım bende , lağlamıyorda çığlık çığlığa bağırıyor artık ((

bnmkide doğduundan beri gülüyodu herkes melekler güldürüyo diyo..olabilrde çünkü sabit bi yere kitlenip gülüyodu daha net görmezken bile..ama şimdi bilinçli gülüyo bariz belli yani..

Selam
Benim bebegim gunduLeri cok rahat emiyor aksam 6 gibi aglayarak emmeye zorluyorum ama bugun kesfettim memeyi agzina verip evin icinde yurumeye baslayinca gayet sakin bi sekilde emmeyi basardik. Sorun yasayanlar deneyin bence.

onuda denedm..bnmde akşamları daha huzursuz oluyo..ama taktii kaptım artk..hiç zorlamıyorm almak istemezse ağlamaya başlıyo hmn yatırp konuşuyorm güldürüyorm oyanşıyorz fln mızmızlanınca memeyi tıkıyo ağzına uyuyo..sonra hmn uyanmaya yakın emziriyorm..yani uyanır uyanmaz..böylece dün güzel bi gün geçirdik hiç sorun olmadı..bide şuna sevindim artık uyku düzeni oluşmuş..10 deyince uyuyo banyo yaptrmama yada emzirmeme grk kalmıyo..

bende beynayı selcuk pasayı yeyım yeyımmm,onun poposunu ısıyıyım,ayacıklarını opeyımmm...
Sevımlı oluyommu hacıı boyle konusunca?

off aysel yaaaa Allah rahmet etsin babana mekanı cennet olsun..offf çokkk üzüldümmm yaaa

Benim babam da anne gibiydi, şevkatli, yumuşak kalpli, sevecen, annemden çok severdim, özledim ya, bir de torununu görebilseydi keşke, ilk ve tek torununu.Keremimi

ya kızlar babalarınıza Allah rahmet etsin..kabirlerinde sabh akşam gösterilen cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah..off çok duygusala bağladım yinee

kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:

HERKESE SELAM... HAYIRLI CUMALAR...

canım babanın mekanı cennet olsun... çok duygulandırdın ben eminim seni ve meleğini görüp seninle gurur duyuyordur...

benim de öyle oldu pzt akşam kahverengi bi leke salı akşam çok az lekelenme oldu
bugün sağlıkocagına gidip test yaptırdım negatif çıktı
pzt gel bi de kan tahlili yapalım dedi hala net değil yani

ayy canım benim aman aman dikkat et daha çok erken...
ya ben daha adet olmadım hamilelik riski olmazda niye böyle leke olupta hastalanmıyorum çözemedim...

çocuğu soğuktan korumak daha kolay sıcaktan koruyamıyorum kapı pencere açamıyorum cereyan olacak hastalanacak yada gaz olacak diye diye soğutucuyu açamıyorum yine bu yüzden dışarı çıksak başına güneş geçecek diye korkuyom otobüse minibüse binsem camlar açılıyo açılmazsa milletin ter kokusu havasızlık of yazarken bile daraldım soğukta bi kat fazla giydirirsin tamam sıcakta bişi yapamıyon çocukta sıkılıyo iyice bu yazı nası geçiricez bilmem :105:

kızlar biz plastik şişme havuz aldık ılık su koyup içinde su ile cıbı cıbı yapıyoruz... çok zevk aldı tavsiye ederim... ayaklarını fln çırpıyo çok komik oldu foto çekemedim şarj bitmişti yarın çekip en kısa zamanda eklerim...

yok canım panik yapma bişicikler olmaz

bu iyi fikir ama nası oturtuyodun cnm..yani ne şekilde duruyo içinde

bu iyi fikir ama nası oturtuyodun cnm..yani ne şekilde duruyo içinde

oturmuyor canım kafasının altına 2-3 tane havlu koydum elimizlede destekliyoruz kulağına su kaçmasın diye suyuda çok az koyuyorum öyle yatar pozisyonda çırpınıp duruyor... dia SA market var burda 16 tl ye aldım küçük plastik havuz...

kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo ?

atlas uyanınca 5 dk. emiyo sonra uykusu gelince kucağa alıp meme veriyorum o zamanda emiyo bazen memede uyuyo yarım saat 45dk. bırakmıyo

acba 5 dk.da doyuyormudur

kızlar duygulandırdınız beni Allah rahmet eylesin
:))bende ilk 3 e girebilecegımı sanmıyorum..

-tavanlara ve avizelere olan aşkı
-saatlerce muhabbet etsen bıkmaması
-ee tabiki memeler
-belki bi ümit ben..

bizde ilk sırada memeler var o yüzden kendime pay çıkarıyorum
çıldırcam bir haftadır çocuk hiçbişekilde meme istemiyo çığlık atıyo çekiyorum sakinleşiyo sütte var niye böyle yapıyo bu çocuk kafayı yemek üzereyim
canım bu şikayet genelde var bence havalarla ilgili bizim evde oturma odası serin oldugu için bu sorunu yaşamadık inşallah da yaşamayız
emzirirken kolunuza bi penye bi bez koyun bi arkadaş tavsiye etmişti
başı kolumuza değdikçe saçlar sırılsıklam oluyo
bi de göğüslerinizi soğuk suyla silin emzirmeden önce
inş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…