- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.541
Nıe kızımı sevdıklerı zaman bu sevgıyı uzerıme alınıyorum acaba:) cokmu sevgıye acım bea
benim bebeğim de 3 gündür çığlık çığlığa ağlıyor. fazla emmemeye de başladı memeyi biraz alıp basıyor çığlığı. gece 1 buçukta ancak uyuyabildi. sanırım bu bunaltıcı sıcakların büyük etkisi var
tam olarak bir tarih hatırlamıyorum canım.çünkü çok güler yüzlüydü ve çoook erken gülmeye başladı.annem melekler güldürüyor diyip kafamı karıştırmıştı hep:))meğerse bilinçli gülüyormuş kızım,sonradan anladım.tabii zamanla netleşiyor,başta şimdiki gibi gülmüyordu.
Selam
Benim bebegim gunduLeri cok rahat emiyor aksam 6 gibi aglayarak emmeye zorluyorum ama bugun kesfettim memeyi agzina verip evin icinde yurumeye baslayinca gayet sakin bi sekilde emmeyi basardik. Sorun yasayanlar deneyin bence.
ah cnmmm bn seni seviyom ayy ne güzelmiş bu kızın annesi oyy oyy ne güzel saçları varmış ne güzel kaşları varmışş..kızz bu annene ne verdin böyle tatlı olduu..seni bize götüysem geliymisin pınar sosis pişiyiymisin annemle beyabey..Selçuk zçtı altını değiştirimm...işte bzmde kaderimiz bu..b.k temizlemek
Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettimyüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM (((
Azerı canım Rabbım babacıgına rahmetler eyler ınsallah ve benım babacıgımada ınsallah..bende 2003 senesınde kaybettım babacıgımı,her babalar gununde bende cok uzulurum,neden ama...babamla aramızda hep mesafe vardı,onu cook severdım ama bı kere babam dıye sarılamazdım boynuna,opemezdım cokmus yanaklarını,korkardık,sevdırmezdı babam oyle kendını..sımdı okadar pısmanınkı kızsada dovsede keske gıdıp doyasıya opseymısımde,o vefat ettıgınde ıcımde kalmasaydı.sımdı kızımla babası arasındakı ılıskıye oyle ımrenıyorumkı,babası kızına asık resmen,aysimada bu sevgıye cok guzel karsılık verıyo,keske bızde oyle olsaydık
Benim babam da anne gibiydi, şevkatli, yumuşak kalpli, sevecen, annemden çok severdim, özledim ya, bir de torununu görebilseydi keşke, ilk ve tek torununu.Keremimi
bende beynayı selcuk pasayı yeyım yeyımmm,onun poposunu ısıyıyım,ayacıklarını opeyımmm...
Sevımlı oluyommu hacıı boyle konusunca?
Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettimyüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM (((
benim de öyle oldu pzt akşam kahverengi bi leke salı akşam çok az lekelenme oldu
bugün sağlıkocagına gidip test yaptırdım negatif çıktı
pzt gel bi de kan tahlili yapalım dedi hala net değil yani
arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizin bağırdığından , meme ile cebelleştiğinden bahsediyoruz ve 2 gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum, sıcaklarla birebir etkili olduğunu düşünüyorum ben artık.
evde tüm camlar açık, öyle cereyan olur korkum yok, üzeride kolsuz body var sadece ve saat başı eklem yerlerinin arkasını,kat yerlerine soğuk kompres yapıyorum, bana mısın demiyor, az önce mama verdiğimden hadi çok az su vereyim dedim, hepiniz iyi geldiğini söylüyordunuz, ama içmedi Berra , ne yapacağımı şaşırdım bende , lağlamıyorda çığlık çığlığa bağırıyor artık((
kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:
kızlar biz plastik şişme havuz aldık ılık su koyup içinde su ile cıbı cıbı yapıyoruz... çok zevk aldı tavsiye ederim... ayaklarını fln çırpıyo çok komik oldu foto çekemedim şarj bitmişti yarın çekip en kısa zamanda eklerim...
bu iyi fikir ama nası oturtuyodun cnm..yani ne şekilde duruyo içinde
Azerı canım Rabbım babacıgına rahmetler eyler ınsallah ve benım babacıgımada ınsallah..bende 2003 senesınde kaybettım babacıgımı,her babalar gununde bende cok uzulurum,neden ama...babamla aramızda hep mesafe vardı,onu cook severdım ama bı kere babam dıye sarılamazdım boynuna,opemezdım cokmus yanaklarını,korkardık,sevdırmezdı babam oyle kendını..sımdı okadar pısmanınkı kızsada dovsede keske gıdıp doyasıya opseymısımde,o vefat ettıgınde ıcımde kalmasaydı.sımdı kızımla babası arasındakı ılıskıye oyle ımrenıyorumkı,babası kızına asık resmen,aysimada bu sevgıye cok guzel karsılık verıyo,keske bızde oyle olsaydık
:))bende ilk 3 e girebilecegımı sanmıyorum..
-tavanlara ve avizelere olan aşkı
-saatlerce muhabbet etsen bıkmaması
-ee tabiki memeler
-belki bi ümit ben..
canım bu şikayet genelde var bence havalarla ilgili bizim evde oturma odası serin oldugu için bu sorunu yaşamadık inşallah da yaşamayızçıldırcam bir haftadır çocuk hiçbişekilde meme istemiyo çığlık atıyo çekiyorum sakinleşiyo sütte var niye böyle yapıyo bu çocuk kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?