- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.561
kızlar biz plastik şişme havuz aldık ılık su koyup içinde su ile cıbı cıbı yapıyoruz... çok zevk aldı tavsiye ederim... ayaklarını fln çırpıyo çok komik oldu foto çekemedim şarj bitmişti yarın çekip en kısa zamanda eklerim...
kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo ?
atlas uyanınca 5 dk. emiyo sonra uykusu gelince kucağa alıp meme veriyorum o zamanda emiyo bazen memede uyuyo yarım saat 45dk. bırakmıyo
acba 5 dk.da doyuyormudur
oturmuyor canım kafasının altına 2-3 tane havlu koydum elimizlede destekliyoruz kulağına su kaçmasın diye suyuda çok az koyuyorum öyle yatar pozisyonda çırpınıp duruyor... dia SA market var burda 16 tl ye aldım küçük plastik havuz...
kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo ?
atlas uyanınca 5 dk. emiyo sonra uykusu gelince kucağa alıp meme veriyorum o zamanda emiyo bazen memede uyuyo yarım saat 45dk. bırakmıyo
acba 5 dk.da doyuyormudur
kızlar duygulandırdınız beni Allah rahmet eylesin
bizde ilk sırada memeler var o yüzden kendime pay çıkarıyorum
canım bu şikayet genelde var bence havalarla ilgili bizim evde oturma odası serin oldugu için bu sorunu yaşamadık inşallah da yaşamayız
emzirirken kolunuza bi penye bi bez koyun bi arkadaş tavsiye etmişti
başı kolumuza değdikçe saçlar sırılsıklam oluyo
bi de göğüslerinizi soğuk suyla silin emzirmeden önce
inş işe yarar
arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizin bağırdığından , meme ile cebelleştiğinden bahsediyoruz ve 2 gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum, sıcaklarla birebir etkili olduğunu düşünüyorum ben artık.
evde tüm camlar açık, öyle cereyan olur korkum yok, üzeride kolsuz body var sadece ve saat başı eklem yerlerinin arkasını,kat yerlerine soğuk kompres yapıyorum, bana mısın demiyor, az önce mama verdiğimden hadi çok az su vereyim dedim, hepiniz iyi geldiğini söylüyordunuz, ama içmedi Berra , ne yapacağımı şaşırdım bende , lağlamıyorda çığlık çığlığa bağırıyor artık((
kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:
ayy canım benim aman aman dikkat et daha çok erken...
ya ben daha adet olmadım hamilelik riski olmazda niye böyle leke olupta hastalanmıyorum çözemedim...
önemli bi şey değildir boş yere eşini de panik yaptırma sonuçta şakır şakır kanamıyo ince bi çiziktir krem sürmekle iyi yapmışsın artık panik anne modundan çıkıp tecrübeli anne olma yolunda ilerliyoruz:129:kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:
süper fikir konya da dia sa varsa ben de alsamkızlar biz plastik şişme havuz aldık ılık su koyup içinde su ile cıbı cıbı yapıyoruz... çok zevk aldı tavsiye ederim... ayaklarını fln çırpıyo çok komik oldu foto çekemedim şarj bitmişti yarın çekip en kısa zamanda eklerim...
canım malesef ev konusunda şanslı değilim bütün odala güneş alıyo ev hamam gibi dediklerini yapcam canım inşallah işe yarar
Berna, boynunun kat yerleri pişik olmuş,yaraya çevirmiş kabuk bağlamış. Panik yapma, yalnız tüm boğum ve kat yerlerini sürekli nemlendirmen lazım, zeytin sütü kullanıyorum ben, Berra'yı her banyodan sonra bununla yağlıyordum zaten, son 1 haftadırda ekstradan dediğim yerlere gün içerisinde sürüyorum, bu şekilde deri birbirine yapışıp pişk ve yara olmuyor.
Zeytin sütü'nü ben hatay'dan getirtiyorum, yarım kiloluk cam yağdanlıkta geliyor, nette bak istersen yarım kilosu 15-17 tl ye var , güvenilir üretici bir çoğu. Oldukça ama oldukça şifalı bir yağ çeşidi bu.
inşallah öyledir canım bu gün de sağlık ocağına gidesim var 15 gün önce tartılmıştık merak ediyorum kaç gr. almış yeterli aldıysa sorun yok satenemiş kuvvetleri arttıı için doyuyodur bnce..biyerde öyle okumuştum...artık bebeğimiz 5 dk.da emse onlara yeterli sütü alabiliyolarmış
canım tam uyuduğunda değil uykuya dalarken emzirmelisin öylece memede uyuya kalıyor atlasdikkat ediyorum ama yine de emin olamıyorum bi türlüregl olsam rahatlayacam
önemli bi şey değildir boş yere eşini de panik yaptırma sonuçta şakır şakır kanamıyo ince bi çiziktir krem sürmekle iyi yapmışsın artık panik anne modundan çıkıp tecrübeli anne olma yolunda ilerliyoruz:129:
süper fikir konya da dia sa varsa ben de alsam
bi de kızlar çoğunuz uyurken emzirdiğinizden bahsetmiştiniz ben de dün uyurken emzireyim de öyle yatayım dedim ama ne mümkün ağzını açmadı
ağzına yerleştirdim emmedi uyumaya devam etti
Aysımaya su verdım,nası ıctı yavrum yaaa,kızlar doktorlar dıyoya anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıe,bazen dınlememekmı gerekıyo acaba,ayy ben su ıcerken gozume pel pel bı baktı yavrucak banada ver der gıbı,verdım bende anaaam nası ıctı kuzum yaa
inşallah öyledir canım bu gün de sağlık ocağına gidesim var 15 gün önce tartılmıştık merak ediyorum kaç gr. almış yeterli aldıysa sorun yok saten
canım tam uyuduğunda değil uykuya dalarken emzirmelisin öylece memede uyuya kalıyor atlas
ama senin ki emiyor dimi bizim bu yöntem memeyi reddedn bebişler için ideal
kızlaaarrrr
a101 de küçük havuz 10 büyük havuz 30 lira
:124::124::124:
arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizin bağırdığından , meme ile cebelleştiğinden bahsediyoruz ve 2 gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum, sıcaklarla birebir etkili olduğunu düşünüyorum ben artık.
evde tüm camlar açık, öyle cereyan olur korkum yok, üzeride kolsuz body var sadece ve saat başı eklem yerlerinin arkasını,kat yerlerine soğuk kompres yapıyorum, bana mısın demiyor, az önce mama verdiğimden hadi çok az su vereyim dedim, hepiniz iyi geldiğini söylüyordunuz, ama içmedi Berra , ne yapacağımı şaşırdım bende , lağlamıyorda çığlık çığlığa bağırıyor artık((
Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettimyüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM (((
Ay kuzum bişi olmamıştır panik yapma.
Bu arada hatunlar ben sizi sabahtan beklemeye koylacam kimin canı kaçta istiyorsa gelsin birde özel istek varsa aliiimmm annemle hazırlayacaz sorun yokkk yani canınız ne çekse söyleyin Dilber hatun yani annem yapacak :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?