2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süperrr siz havuz sezonunu açmışsınız deymeyin paşanın keyfine o zaman

kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo ?

atlas uyanınca 5 dk. emiyo sonra uykusu gelince kucağa alıp meme veriyorum o zamanda emiyo bazen memede uyuyo yarım saat 45dk. bırakmıyo

acba 5 dk.da doyuyormudur

emerken 1 saatte emiyodu tabi yarısı emmeyse yarısı oynaşma normalde 15dakkada memede süt bitermiş yani 15dk emmesi yeterliymiş

tühh burdada vardı bikaç gün önce kapandı..bari havuzu alsaydım öle kapanaydı

kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo ?

atlas uyanınca 5 dk. emiyo sonra uykusu gelince kucağa alıp meme veriyorum o zamanda emiyo bazen memede uyuyo yarım saat 45dk. bırakmıyo

acba 5 dk.da doyuyormudur

emiş kuvvetleri arttıı için doyuyodur bnce..biyerde öyle okumuştum...artık bebeğimiz 5 dk.da emse onlara yeterli sütü alabiliyolarmış

canım malesef ev konusunda şanslı değilim bütün odala güneş alıyo ev hamam gibi dediklerini yapcam canım inşallah işe yarar

herkes aynı durumda galiba ben de çıt çıtlı badi giydiriyorum sadece buna rağmen uyandığında sırtı su gibi terlemiş oluyor (tabi sıcaktan uyuyabilirse...)artık şaşırdım İstanbuldan kaçasım var!

Berna, boynunun kat yerleri pişik olmuş,yaraya çevirmiş kabuk bağlamış. Panik yapma, yalnız tüm boğum ve kat yerlerini sürekli nemlendirmen lazım, zeytin sütü kullanıyorum ben, Berra'yı her banyodan sonra bununla yağlıyordum zaten, son 1 haftadırda ekstradan dediğim yerlere gün içerisinde sürüyorum, bu şekilde deri birbirine yapışıp pişk ve yara olmuyor.

Zeytin sütü'nü ben hatay'dan getirtiyorum, yarım kiloluk cam yağdanlıkta geliyor, nette bak istersen yarım kilosu 15-17 tl ye var , güvenilir üretici bir çoğu. Oldukça ama oldukça şifalı bir yağ çeşidi bu.

ayy canım benim aman aman dikkat et daha çok erken...
ya ben daha adet olmadım hamilelik riski olmazda niye böyle leke olupta hastalanmıyorum çözemedim...

dikkat ediyorum ama yine de emin olamıyorum bi türlü regl olsam rahatlayacam

önemli bi şey değildir boş yere eşini de panik yaptırma sonuçta şakır şakır kanamıyo ince bi çiziktir krem sürmekle iyi yapmışsın artık panik anne modundan çıkıp tecrübeli anne olma yolunda ilerliyoruz:129:
süper fikir konya da dia sa varsa ben de alsam

bi de kızlar çoğunuz uyurken emzirdiğinizden bahsetmiştiniz ben de dün uyurken emzireyim de öyle yatayım dedim ama ne mümkün ağzını açmadı
ağzına yerleştirdim emmedi uyumaya devam etti

canım malesef ev konusunda şanslı değilim bütün odala güneş alıyo ev hamam gibi dediklerini yapcam canım inşallah işe yarar

bnde ev konusunda şanslı değilim..sadece 2 oda güneş alıyo..keşke bnmde btn odalarım güneş alsaydı..kışın hele dışarı çıktıımda bi süre afallıyodum..yeraltında yaşayan canlılar gbi..aa dünya böyle bi yermiş..

saol gamzecim bi araştıriim

emiş kuvvetleri arttıı için doyuyodur bnce..biyerde öyle okumuştum...artık bebeğimiz 5 dk.da emse onlara yeterli sütü alabiliyolarmış
inşallah öyledir canım bu gün de sağlık ocağına gidesim var 15 gün önce tartılmıştık merak ediyorum kaç gr. almış yeterli aldıysa sorun yok saten
canım tam uyuduğunda değil uykuya dalarken emzirmelisin öylece memede uyuya kalıyor atlas
ama senin ki emiyor dimi bizim bu yöntem memeyi reddedn bebişler için ideal

Aysımaya su verdım,nası ıctı yavrum yaaa,kızlar doktorlar dıyoya anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıe,bazen dınlememekmı gerekıyo acaba,ayy ben su ıcerken gozume pel pel bı baktı yavrucak banada ver der gıbı,verdım bende anaaam nası ıctı kuzum yaa

oohhh be ferahladı yavrum yarasın kuzucuğa

gece uyanmasını beklemiyorum acıktıgını bildiğim saatte uykusunda emziriyorum böylece uykusu bölünmüyo demişti geçen arkadaşlar
dün onu denemek istedim canım da olmadı
şükür emiyor

bizde de aynı şeyleryaşanıyo,memeye aşık Armin meme görünce basıyo çığlığı,bende kesinlikle sıcaktan oldugunu düşünüyorum.tatile gidnce napacam onu düşünüyorum şimdi.marmaris kötü bi tercih mi oldu acaba?:26::26:

canım çok duygulandım Allah babana gani gani rahmet eylesin...

bn sanırm 2-3 gbi geleblrm..herks aynı vakt gelsnde sonra biri gelnce biri hadi bn kalkiim artk yapmasın..sabahta gelinmezki aysel snde yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…