2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm annemde anaokul öğretmeniii iş yerindeki kadına selamımı söyle..bigün berna gelip öpcek sni de

Teşekkür ederim canımm. O kutlamadı diye sende kutlamamazlık etme o zaman onlara kızma hakkımız olmuyor bence onun yaptığının aynısını yapınca tam tersini yap ki hatasını anlasınn

ne demek canım. valla az önce hain bi plan geçti yazdım ben de hemen ama sanırım oğlumun dilinden şöyle güzel bir mektup yazasım var.. bir de benim oğlum babasının fotokopisi .. aslı ve fotokopisi, diye iki tshirt bastırayım dedim..kendime de anca taşıyıcısı yazdırabilirim bu durumda sanırım gamzenin böyle bir fikri vardı zaten(ayrıca teşekkürler bu güzel fikir için).. neyse bir şeyler yapacağım artık.. sen de sağol canım.. sanırım buluşma var yine topiğinizde. maşallah size.. bebeklerinizin akıllı uslu duracağı, güzel bir buluşma olur umarım..

Son düzenleme:

balık olabilir eşin oturup ağlamış ya sütün bitti diye:26:

Kesinllikle ev daha rahar kuzum emzirmesi var havalar çok sıcak rahat rahar takılcaz inş.. istanbula gelirsen bi gün buluşurz inş. kuzum

kesinlikle.. ahh keşke.. ama bi de eşim ne der o faktör var netten tanıdıgım insanlarla buluşmaya gidiyorum desem ne der ne tepki verir kestiremiyorum ama ben netten tanışmış gibi değil yıllardır tanıomuşum gibi hissediorum

dışarda buluşamayız ztn bn siyahlar içinde tutuşurm artk vampir gibi

ben de öyle yapabilirim belki ama kendimi bu sıcakta bağlanmış düşünemiyorum o yüzden kundaksız uyumaya alıştırmaya çalışsam daha iyi olur sanki

yemeğe çıkartıp ona ödetiyim ben de...
harika fikir

Kuzum benim süprizlerim bunlar tişörtümüz dün geldi mektubumuz hazır ve son bi video kaldı geri ''bana bir masal anlat baba'' müziği eşliğinde :))) Bu arada evet pazar günü bizdeyiz inş. çok sevindim kuzum ilk arkadaşlarıyla tanişacak önceden Atlasla tanıştı şimdi Selçuk ve Gökalp de gelecek

aysel inanmıyormmmm kalplerimz karşılıklııı..bnde o müzik eşliinde video hazırlıycaamm :))) yapabilirsem tabi

benım kutlamamak gıbı bı sansım yok bızde anneler gunu 1 hafta urdu benım kocam abartır boyle seylerı,bi de çok pahalı bı hedıye almıs.bende hem kendı adıma hem de Armin adına 2 tane hediye aldım.baskılı tısortlerden sımdıye kadar çok yaptırdık o yuzden yaptırmadım.ama topıktekı hemen hemen herkes gıbı bı mektup yazıp verıcem,ya bu fıkrı bız kımden calmıstık,kımın esı yapmıstı annler gununde?

şuan tam 29 tane yeşil zeytin yedim...aysel hala bni davet etmekte ısrarcımısın?

Ohh afiyet olsun canım benimm ve tabi ki ısrarcıyım sen yeter ki bize gel ben sana her türlü yemek hazırlarım türk azeri mutfağı hiç farketmez hepsindennn:)

Ben ta hamileliğin başından nasıl ki burdayım eşime de hep anlatıyorum hatta bazen bişey olurdu hamileyken k.klubune sor ordaki arkadaşların bilir belki diye buluşacağımızı söyledim ''sevindim senin adına hemen hemen yaşadıklarınız aynı birbirinizden bişeyler öğreniyorsunuz tanışıp kaynaşmanız ne güzel'' dedi kuzum ::))

amerda..................

benim eşimde öyle çocukla ilgili bişey olsa hemen sor bakıyım onların bebişlerindede oluyomuymuş der yada işten geldiğinde noldu sordunmu neymiş çözümü der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…