- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.601
Bu arada mağazadaki hatun beni yine delirtti yemekte anneme çok güveniyorum Gülnihali eğitmesi açsından dedim eski ana okul öğretmeni annem, kadın bana amann ne eğitecek biraz büyüsün ağlayınca açacak caillou pepee tamam işte oda susacak annem bize bile belli saatler dışında tv izletmiyordu yasaktı kocaman çocuk olmuştuk eminim kızımı da çok iyi eğitecek dedim kadın hahahah tabii kesin öyle olacak dedi yolacam bi gün saçını başını az kaldı sinirr uyuz gıcıkkkkkkk
benimki de yalan yanlış yarım ağız kutladı kutlamış bile saymıyom
nasıl kutlanılır göstermek için kutlayacam kapak olsun
Nasııııııı ismi de mi kafasına göre yazmış yaa
yemeğe çıkartıp ona ödetiyim ben de...
çok karışık aysel gelince hatrlat anlatrm :))
Teşekkür ederim canımm. O kutlamadı diye sende kutlamamazlık etme o zaman onlara kızma hakkımız olmuyor bence onun yaptığının aynısını yapınca tam tersini yap ki hatasını anlasınn
bnm annemde anaokul öğretmeniiiiş yerindeki kadına selamımı söyle..bigün berna gelip öpcek sni de
bn akrep..has akrep :)) yükselenimde akrep..ama eşimin ne olduu hiç belli değil..nüfusta balık gözüküyo ama hatta oğlu onun doğumgününde doğdu..ama işte gerçek doğu tarihi değilmiş anası öyle diyo nüfusta mal bi kadın varmış ismide tarihide kafasına göre takılmş..köyde öyleymiş bilmiom valla hiçde deşmiyom
Kesinllikle ev daha rahar kuzum emzirmesi var havalar çok sıcak rahat rahar takılcaz inş.. istanbula gelirsen bi gün buluşurz inş. kuzum
dışarda buluşamayız ztn bn siyahlar içinde tutuşurm artk vampir gibi
ben odasında şifonyerin üstünde tutuyorum elimin altında olsun da unutmiim diye..
valla bende kundak yapıyorum ilk gunden beri, ama şimdi sadece ellerini incecik bi tülbentle bağlıyorum cok rahat edıyoruzz, bide zaten ustunde sıfır kol bi zıbını var okadarcık
harika fikiryemeğe çıkartıp ona ödetiyim ben de...
ne demek canım. valla az önce hain bi plan geçti yazdım ben de hemen ama sanırım oğlumun dilinden şöyle güzel bir mektup yazasım var.. bir de benim oğlum babasının fotokopisi .. aslı ve fotokopisi, diye iki tshirt bastırayım dedim..kendime de anca taşıyıcısı yazdırabilirim bu durumdasanırım gamzenin böyle bir fikri vardı zaten.. neyse bir şeyler yapacağım artık.. sen de sağol canım.. sanırım buluşma var yine topiğinizde. maşallah size.. bebeklerinizin akıllı uslu duracağı, güzel bir buluşma olur umarım..
şuan tam 29 tane yeşil zeytin yedim...aysel hala bni davet etmekte ısrarcımısın?
Kuzum benim süprizlerim bunlar tişörtümüz dün geldi mektubumuz hazır ve son bi video kaldı geri ''bana bir masal anlat baba'' müziği eşliğinde :))) Bu arada evet pazar günü bizdeyiz inş. çok sevindim kuzum ilk arkadaşlarıyla tanişacak önceden Atlasla tanıştı şimdi Selçuk ve Gökalp de gelecek
herkese selamlar..,
babalar günü için birbirinden güzel ve farklı hediyeler hazırlamış ya da almışsınız.. hepsini sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallahh..
azeri,nigoli ve isolde (umarım yanlış hatırlamıyorum altını yapmadım çünkü) başınız sağolsun, allah evlatlarınızın babalarına sizlere uzun sğlıklı ömürler nasip etsin..
valla benim eşim anneler gününde hiçbir şey yapmadı, taaa öğleden sonra kutladı.. şimdi ben napıyım ona siz söyleyin :44::44:
şuan tam 29 tane yeşil zeytin yedim...aysel hala bni davet etmekte ısrarcımısın?
kesinlikle.. ahh keşke.. ama bi de eşim ne der o faktör var netten tanıdıgım insanlarla buluşmaya gidiyorum desem ne der ne tepki verir kestiremiyorum ama ben netten tanışmış gibi değil yıllardır tanıomuşum gibi hissediorum
berna az yeee,şişersin valla
benım kutlamamak gıbı bı sansım yok bızde anneler gunu 1 hafta urdu benım kocam abartır boyle seylerı,bi de çok pahalı bı hedıye almıs.bende hem kendı adıma hem de Armin adına 2 tane hediye aldım.baskılı tısortlerden sımdıye kadar çok yaptırdık o yuzden yaptırmadım.ama topıktekı hemen hemen herkes gıbı bı mektup yazıp verıcem,ya bu fıkrı bız kımden calmıstık,kımın esı yapmıstı annler gununde?
Ohh afiyet olsun canım benimm ve tabi ki ısrarcıyım sen yeter ki bize gel ben sana her türlü yemek hazırlarım türk azeri mutfağı hiç farketmez hepsindennn:)
Ben ta hamileliğin başından nasıl ki burdayım eşime de hep anlatıyorum hatta bazen bişey olurdu hamileyken k.klubune sor ordaki arkadaşların bilir belki diye buluşacağımızı söyledim ''sevindim senin adına hemen hemen yaşadıklarınız aynı birbirinizden bişeyler öğreniyorsunuz tanışıp kaynaşmanız ne güzel'' dedi kuzum ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?