- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.641
ya benim ark. 20 gün var arada. onunki maşallah baya taşıyor. ben de dedim bizimkinde mi bi sorun var. aradaki farkı göze alarak kıyaslıyorum yani 20 gün sonra yine de onunki giibi tutamaz gibime geliyor. neyse o zmaan.. aman ya böyle arada evham krizim tutuveriyor işte..
Mutlu yıllar kuzum nice uzun seneleree
10 yetale karşığında fotoğrafçılar yapıyor annem bende onlara yaptırdım hihihi :)))
bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldın
az önce sağlık ocağından geldim 15 gün içinde atlas bey çok az kilo almış
niye böle oldu kızlar yaaa çok üzüldüm
Annem ağalam ya Gülnihal alacağına 300 gr da vermişti ben ne yapayım atayım kendimi bi yerden o zaman
armin kafasını uzun süreli taşıyabiliyr mu? bizimki öne düşürüyor hemen..
daha önce demiştim ya çok küçükken başını ben tutamayıp o da geriye düşürmüştü yavrum.. acaba boynuna zarar mı vrdim diye içim içimi yiyor bugünlerde..
bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldın
az önce sağlık ocağından geldim 15 gün içinde atlas bey çok az kilo almış
niye böle oldu kızlar yaaa çok üzüldüm
Annem ağalam ya Gülnihal alacağına 300 gr da vermişti ben ne yapayım atayım kendimi bi yerden o zaman
oyun halınız geldı mı canım merak ettım
valla benimki de geçen hafta kilo almamıştı. ben de kafaya taktım istemeden noldu diye.. dayanamadım tam 1 hafta sonra tekrar ölçtürmeye gittim s.ocağına.. çok şükür telafi etmiş açığı. ya sıcaklardan, ya çok hareket ediyorlarsa yakıyorlar ya da benimki gibi rahatsızlık geçirmişlerse kilo alamıyorlar benim anladığım.. inşalah hemen açığı kapatırlar siiznkiler de kızlar..
Tam 1ay oldu bukotu olayı yasayalı ama hala ıcım sogumadı,hala ılk gunkı gıbı acı cekıyorum,bu babalar gununun esım acısından hıcbı onemı yok benım ııcın oda zaten benım ılk anneler gunumu hatırlamamıstı,aklı baska seylerle ookadar mesgulmuskı bana sıra gelmemıs bıle,esımle bu saatten sonra mutlu olurmuyum sanmıyorum,yıne eskısı gıbı ask dolu gozlerle bakarmym bılmıyorum,tek bıldıgım sey sandıgım kadar guclu olmadıgımmıs,hala cok saskınım,kendımı cook yalnız hıssedıyorum,aglamaktan bıtap dustum,sonumuz ne olucak bılmıyorum ama ne agzmızın tadı var ne tuzu..huzurumuz yok
bu arada masallah Ege cok guzel kılo almıs bızım hanfendı çiroz canım,bi de bugunlerde hıc emmıyo ıyıce zayıflayacak
maşallah maşallah hepsine.. mamalık olacağız diye korktum. sütüm de azaldı biliyorsun.. neyse şimdilik rahatladım belki bu sütüme de yansır.. ama benim kızıma çiroz dme annesi, fit diyelim..o manken gibi olacak gör bak.. sıcaklardandır. emerkn su gibi oluyor benimki de.. bırakıp bırakıp geri alıyor. geen hafta biz öyleydik işte. hem hastalık hem istekszlik vardı. aman hasta olmasın da arminim..
yaptm bn cnm..şimdi onla uraşıyodm..gayet gzl oldu..fotocularda iyi yoluyolar milleti haa
Bi ara ateşlendi kuzucum ondan oldu herhaldeevalla benimki de geçen hafta kilo almamıştı. ben de kafaya taktım istemeden noldu diye.. dayanamadım tam 1 hafta sonra tekrar ölçtürmeye gittim s.ocağına.. çok şükür telafi etmiş açığı. ya sıcaklardan, ya çok hareket ediyorlarsa yakıyorlar ya da benimki gibi rahatsızlık geçirmişlerse kilo alamıyorlar benim anladığım.. inşalah hemen açığı kapatırlar siiznkiler de kızlar..
senin hatun yaz geldi bikini mevsimi başladı deyio diyete girmiş sanırsam
senin dr baya esprili yahu, yorumu beni benden aldı, koptum gülmekten burdadoktora kafasını tartamıyo hala dedim
bi de koşsun istersen dedidaha erkenmiş 4 aylıkken tam tutabilecekler inş
yok cnm adam türkiyeye yollamıyomuş sonra boşver dedm bnde yollayanlar vardı ama güvenemedm..sn ne zmn gdp alcan cnm? eğer yakınlarda gitceksen ve bulabilirsen bnada al valla
ilk ay verdiyse normal miş gülnihal ne zaman verdi kuzum
inş. canım sağol bi anneniin en hassas olduğu nokta evladı işte, kafaya takmamak elde değil
bızımıs eylül e kaldı canım,bende dun tıny love sipariş verdım
Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Geçen ay kuzum ya tam 300 gr zayıflamış kuzucum doktor işe çıktığın için olabilir demişti biberonu tam tutmuyor mama yemiyor off off inş.bu ay toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?