2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada masallah Ege cok guzel kılo almıs bızım hanfendı çiroz canım,bi de bugunlerde hıc emmıyo ıyıce zayıflayacak

bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldın

az önce sağlık ocağından geldim 15 gün içinde atlas bey çok az kilo almış
niye böle oldu kızlar yaaa çok üzüldüm

Annem ağalam ya Gülnihal alacağına 300 gr da vermişti ben ne yapayım atayım kendimi bi yerden o zaman

valla benimki de geçen hafta kilo almamıştı. ben de kafaya taktım istemeden noldu diye.. dayanamadım tam 1 hafta sonra tekrar ölçtürmeye gittim s.ocağına.. çok şükür telafi etmiş açığı. ya sıcaklardan, ya çok hareket ediyorlarsa yakıyorlar ya da benimki gibi rahatsızlık geçirmişlerse kilo alamıyorlar benim anladığım.. inşalah hemen açığı kapatırlar siiznkiler de kızlar..

doktora kafasını tartamıyo hala dedim
bi de koşsun istersen dedi daha erkenmiş 4 aylıkken tam tutabilecekler inş

bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldın

az önce sağlık ocağından geldim 15 gün içinde atlas bey çok az kilo almış
niye böle oldu kızlar yaaa çok üzüldüm

bi ay az alır bi ay çok alır belli olmaz sağlıklı olmanın ölçütü aldıgı kilo değil üzülme

Annem ağalam ya Gülnihal alacağına 300 gr da vermişti ben ne yapayım atayım kendimi bi yerden o zaman

senin hatun yaz geldi bikini mevsimi başladı deyio diyete girmiş sanırsam

inş. canım sağol bi anneniin en hassas olduğu nokta evladı işte, kafaya takmamak elde değil

off keşke elimden bişey gelseydi..hemen yapardım snn için

bu arada masallah Ege cok guzel kılo almıs bızım hanfendı çiroz canım,bi de bugunlerde hıc emmıyo ıyıce zayıflayacak

maşallah maşallah hepsine.. mamalık olacağız diye korktum. sütüm de azaldı biliyorsun.. neyse şimdilik rahatladım belki bu sütüme de yansır.. ama benim kızıma çiroz dme annesi, fit diyelim..o manken gibi olacak gör bak.. sıcaklardandır. emerkn su gibi oluyor benimki de.. bırakıp bırakıp geri alıyor. geen hafta biz öyleydik işte. hem hastalık hem istekszlik vardı. aman hasta olmasın da arminim..

geçmiş olsun ne rahatsızlığı vardı canım

yaptm bn cnm..şimdi onla uraşıyodm..gayet gzl oldu..fotocularda iyi yoluyolar milleti haa

Movie maker diye bi prog.var onda slayt yapıyorum ama cd ye yazdıramıyorum kuzum ondan mecbur onlara gittim yolma konusunda haklısın çok kazıkçılar

Bi ara ateşlendi kuzucum ondan oldu herhaldee

senin hatun yaz geldi bikini mevsimi başladı deyio diyete girmiş sanırsam

Evet paparaziler kilolu çekerse skandal olur sınra kuzumm

Çok kötü fenalardayim ben kaan evde uyumuyo sitenin bahçesine çıktık bagora çağıra uyuttum bebk arabasıyla geziniom pistim yanımda insanlar bicir bicir havuzda ben bu kilolarla anca onları izlicem bu sene çok sicakkkkkkk

inş. canım sağol bi anneniin en hassas olduğu nokta evladı işte, kafaya takmamak elde değil

bilmem mi bilmem mi hiçç.. mesea ben şimdi kafayı bacak boğumlarına taktım. eşit değil, burda okumuştum. kalça çıkığı olabilirmiş. ama daha 20 günlükken dikkatimi çekmişti ve biizm 30 günlükken ultrasonda normal çıkmıştı. acaba bi daha mı baktırsam diyorum... :44::44:

ya bnde ondan alcaktım bzm dönence ve bi oyuncak var tiny love..bn mutfaktayım eşim kendi kendine söyleniyo "tüh yaa keşke almasaydık bilseydim almazdım valla" fln diyo bnde korktum noluyo diye gttm dedim hacı noluyo niye hayıflandın o kdr.." baksana israil malıymış bunlar" dedim nerden anladın "bak Tel aviv yazıyo" dedi..bnde hmmmm dedm içimden kahroldum desene bizim oyun halısıda yalan oldu o zmn diye direk aklımdaki oyun halısı suya düştü..çünkü bitek türkiyedeki modellerden onu beğenmiştm..bide bright stars mı ne var ama çok pahalı yaa off kocayı nasıl ikna etcemm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…