- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.621
aysel inanmıyormmmm kalplerimz karşılıklııı..bnde o müzik eşliinde video hazırlıycaamm :))) yapabilirsem tabi
pekmezin uyuşturucu etkisi var heralde emziğe az bişi batırıyom her emişinde uyuyakalıyo
benım kutlamamak gıbı bı sansım yok bızde anneler gunu 1 hafta urdu benım kocam abartır boyle seylerı,bi de çok pahalı bı hedıye almıs.bende hem kendı adıma hem de Armin adına 2 tane hediye aldım.baskılı tısortlerden sımdıye kadar çok yaptırdık o yuzden yaptırmadım.ama topıktekı hemen hemen herkes gıbı bı mektup yazıp verıcem,ya bu fıkrı bız kımden calmıstık,kımın esı yapmıstı annler gununde?
cemilecm yapma cnm şekerle tanışmak için daha çok küçükler şeker hastalığı ve dişlerde çürüğe neden olabilir Allah korusun
benım kutlamamak gıbı bı sansım yok bızde anneler gunu 1 hafta urdu benım kocam abartır boyle seylerı,bi de çok pahalı bı hedıye almıs.bende hem kendı adıma hem de Armin adına 2 tane hediye aldım.baskılı tısortlerden sımdıye kadar çok yaptırdık o yuzden yaptırmadım.ama topıktekı hemen hemen herkes gıbı bı mektup yazıp verıcem,ya bu fıkrı bız kımden calmıstık,kımın esı yapmıstı annler gununde?
ohh maşallah size canım benim, benimki böyle günleri sevmez... doğaçlama takılır ama insanın canı çekiyor işte.. yapandan da paylşandan da allah razı olsun o zaman
armin kafasını uzun süreli taşıyabiliyr mu? bizimki öne düşürüyor hemen..
daha önce demiştim ya çok küçükken başını ben tutamayıp o da geriye düşürmüştü yavrum.. acaba boynuna zarar mı vrdim diye içim içimi yiyor bugünlerde..
Canım özel msj kutunu boşalrımısın sana msj atamıyorumm
bugün evlilik yıldönümümüz bakalım kutluycakmı
yok beee ondan bı sey olmaz kuzum bızmkı kaç defa attı kafayı gerı,dr a cok sordum hıcbısey olmaz dedı.çok fazla tutamıyo henuz canım.4.aydan ıtıbaren tutabılırler
bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldınBenim kardeşim de akrep aynı senin gibi ya bu akreplerde var bi değişiklik
Tam 1ay oldu bukotu olayı yasayalı ama hala ıcım sogumadı,hala ılk gunkı gıbı acı cekıyorum,bu babalar gununun esım acısından hıcbı onemı yok benım ııcın oda zaten benım ılk anneler gunumu hatırlamamıstı,aklı baska seylerle ookadar mesgulmuskı bana sıra gelmemıs bıle,esımle bu saatten sonra mutlu olurmuyum sanmıyorum,yıne eskısı gıbı ask dolu gozlerle bakarmym bılmıyorum,tek bıldıgım sey sandıgım kadar guclu olmadıgımmıs,hala cok saskınım,kendımı cook yalnız hıssedıyorum,aglamaktan bıtap dustum,sonumuz ne olucak bılmıyorum ama ne agzmızın tadı var ne tuzu..huzurumuz yok
Tam 1ay oldu bukotu olayı yasayalı ama hala ıcım sogumadı,hala ılk gunkı gıbı acı cekıyorum,bu babalar gununun esım acısından hıcbı onemı yok benım ııcın oda zaten benım ılk anneler gunumu hatırlamamıstı,aklı baska seylerle ookadar mesgulmuskı bana sıra gelmemıs bıle,esımle bu saatten sonra mutlu olurmuyum sanmıyorum,yıne eskısı gıbı ask dolu gozlerle bakarmym bılmıyorum,tek bıldıgım sey sandıgım kadar guclu olmadıgımmıs,hala cok saskınım,kendımı cook yalnız hıssedıyorum,aglamaktan bıtap dustum,sonumuz ne olucak bılmıyorum ama ne agzmızın tadı var ne tuzu..huzurumuz yok
bende akrebim aysel akreplerin arasında kaldın
az önce sağlık ocağından geldim 15 gün içinde atlas bey çok az kilo almış
niye böle oldu kızlar yaaa çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?