2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amerdanın eşi yapmıştı cnm
bi hafta mı sürdü naptı onca gün çok şanslısın

ohh maşallah size canım benim, benimki böyle günleri sevmez... doğaçlama takılır ama insanın canı çekiyor işte.. yapandan da paylşandan da allah razı olsun o zaman

armin kafasını uzun süreli taşıyabiliyr mu? bizimki öne düşürüyor hemen..

daha önce demiştim ya çok küçükken başını ben tutamayıp o da geriye düşürmüştü yavrum.. acaba boynuna zarar mı vrdim diye içim içimi yiyor bugünlerde..

yok beee ondan bı sey olmaz kuzum bızmkı kaç defa attı kafayı gerı,dr a cok sordum hıcbısey olmaz dedı.çok fazla tutamıyo henuz canım.4.aydan ıtıbaren tutabılırler

Tam 1ay oldu bukotu olayı yasayalı ama hala ıcım sogumadı,hala ılk gunkı gıbı acı cekıyorum,bu babalar gununun esım acısından hıcbı onemı yok benım ııcın oda zaten benım ılk anneler gunumu hatırlamamıstı,aklı baska seylerle ookadar mesgulmuskı bana sıra gelmemıs bıle,esımle bu saatten sonra mutlu olurmuyum sanmıyorum,yıne eskısı gıbı ask dolu gozlerle bakarmym bılmıyorum,tek bıldıgım sey sandıgım kadar guclu olmadıgımmıs,hala cok saskınım,kendımı cook yalnız hıssedıyorum,aglamaktan bıtap dustum,sonumuz ne olucak bılmıyorum ama ne agzmızın tadı var ne tuzu..huzurumuz yok

yok beee ondan bı sey olmaz kuzum bızmkı kaç defa attı kafayı gerı,dr a cok sordum hıcbısey olmaz dedı.çok fazla tutamıyo henuz canım.4.aydan ıtıbaren tutabılırler

ya benim ark. 20 gün var arada. onunki maşallah baya taşıyor. ben de dedim bizimkinde mi bi sorun var. aradaki farkı göze alarak kıyaslıyorum yani 20 gün sonra yine de onunki giibi tutamaz gibime geliyor. neyse o zmaan.. aman ya böyle arada evham krizim tutuveriyor işte..

CAnımm ne yaşadın bilmiyorum ama o kadar üzme kendini ağlama bebişinde etkilenir sonra

kolay seyler yasamsadın canım Allah yardım etsın sana,ama henuz cok yenı,inş bu kötü günler gecer.eskısınden cok daha mutlu olursunuz

canım ne kadar sıkıcı bir durum tahmin ediyorum ama artık devam kararı aldığına göre eski defterleri unutmalısın
düşünmemelisin
üzme kendini artık

anneler günü babalar günü boş ver bunları sen eskisi gibi davranmaya çalış her şey yerine oturacak merak etme

canım olaydan bir ay geçtiğine göre ayrılmayı düşünmüyorsun sanırım inşallah bu günleri unutturacak kadar güzel günler yaşatır sana
eskisi gibi aşk dolu gözlerle bakarsın inşallah
bence sen güçlü bi kadınsın en hassas oldugun dönemde böyle bi şeyi öğrendin ve kızını düşündün yıkılmadın
üzüldün ağladın elbet ama yıkılmadın
bugün babasının kızına aşık oldugundan bahsetmiştin yanılmıyorsam
inşallah kızın vesile olur eski güzel günlere dönmenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…