2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kuzum bişi olmamıştır panik yapma.
Bu arada hatunlar ben sizi sabahtan beklemeye koylacam kimin canı kaçta istiyorsa gelsin birde özel istek varsa aliiimmm annemle hazırlayacaz sorun yokkk yani canınız ne çekse söyleyin Dilber hatun yani annem yapacak :118:

Son düzenleme:
kızlar devit3 ilacını odada mı buzdolabında mı muhafaza ediyorsunuz

bi de ömeri ilk günden itibaren kundakla uyutuyorum şimdi ne kadar ince bi örtüyle yapsam da sıcaklarda pişer yavrucak
şimdi kundak yapmadan uyuttum ama hemencecik uyanıyo napabilirim bi akıl verin

oda sıcaklıında yazıyo ama 25 derece altında..kundaa gelince alıştr artk cnm ne kdr kundaklıcan..1 uyanr 2 uyanr sonunda alışr

neden nineler dedeler günü fln yok..herşeyin gününü yapmışlarda onlar ada değil mi

Bu günü ninieler günü ilan edelim kuzum ileriyi de düşünmek lazım ama demii:)))))
bnde çok heycanlıyım..sarılalı sıkı sıkı teletubbiessler gibi tamammı..ama bn eşimn yanında cool davranırm sonra bnle dalga geçer..içeri geçince mıncıklarım sizi

Hiihiii sen nasıl istersen cooll hatunn :)

bnde çok heycanlıyım..sarılalı sıkı sıkı teletubbiessler gibi tamammı..ama bn eşimn yanında cool davranırm sonra bnle dalga geçer..içeri geçince mıncıklarım sizi

Ayy kuzummm ben nerdeyse geceden gelin bizde kalın diyecem çok heyecan yaptımm haa valla

ben bile heyecan yaptım fotoları aynı gün bekliyoruz çok merak ediyom

dışarda buluşulmaz bu sıcaklarda ama ev harika fikir
konyada da buluşma olsun biz de buluşak kıskanıyom ben istanbulu

herkese selamlar..,

babalar günü için birbirinden güzel ve farklı hediyeler hazırlamış ya da almışsınız.. hepsini sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallahh..
azeri,nigoli ve isolde (umarım yanlış hatırlamıyorum altını yapmadım çünkü) başınız sağolsun, allah evlatlarınızın babalarına sizlere uzun sğlıklı ömürler nasip etsin..
valla benim eşim anneler gününde hiçbir şey yapmadı, taaa öğleden sonra kutladı.. şimdi ben napıyım ona siz söyleyin :44::44:

Son düzenleme:
Bu arada mağazadaki hatun beni yine delirtti yemekte anneme çok güveniyorum Gülnihali eğitmesi açsından dedim eski ana okul öğretmeni annem, kadın bana amann ne eğitecek biraz büyüsün ağlayınca açacak caillou pepee tamam işte oda susacak annem bize bile belli saatler dışında tv izletmiyordu yasaktı kocaman çocuk olmuştuk eminim kızımı da çok iyi eğitecek dedim kadın hahahah tabii kesin öyle olacak dedi yolacam bi gün saçını başını az kaldı sinirr uyuz gıcıkkkkkkk

benimki de yalan yanlış yarım ağız kutladı kutlamış bile saymıyom
nasıl kutlanılır göstermek için kutlayacam kapak olsun

canım senin ve eşinin burcunu çok merak ettim ???

bn akrep..has akrep :)) yükselenimde akrep..ama eşimin ne olduu hiç belli değil..nüfusta balık gözüküyo ama hatta oğlu onun doğumgününde doğdu..ama işte gerçek doğu tarihi değilmiş anası öyle diyo nüfusta mal bi kadın varmış ismide tarihide kafasına göre takılmş..köyde öyleymiş bilmiom valla hiçde deşmiyom

ben bile heyecan yaptım fotoları aynı gün bekliyoruz çok merak ediyom

dışarda buluşulmaz bu sıcaklarda ama ev harika fikir
konyada da buluşma olsun biz de buluşak kıskanıyom ben istanbulu

Kesinllikle ev daha rahar kuzum emzirmesi var havalar çok sıcak rahat rahar takılcaz inş.. istanbula gelirsen bi gün buluşurz inş. kuzum

Nasııııııı ismi de mi kafasına göre yazmış yaa

ben odasında şifonyerin üstünde tutuyorum elimin altında olsun da unutmiim diye..
valla bende kundak yapıyorum ilk gunden beri, ama şimdi sadece ellerini incecik bi tülbentle bağlıyorum cok rahat edıyoruzz, bide zaten ustunde sıfır kol bi zıbını var okadarcık

Benim kardeşim de akrep aynı senin gibi ya bu akreplerde var bi değişiklik

Teşekkür ederim canımm. O kutlamadı diye sende kutlamamazlık etme o zaman onlara kızma hakkımız olmuyor bence onun yaptığının aynısını yapınca tam tersini yap ki hatasını anlasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…