- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.581
kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:
bn sanırm 2-3 gbi geleblrm..herks aynı vakt gelsnde sonra biri gelnce biri hadi bn kalkiim artk yapmasın..sabahta gelinmezki aysel snde yanii
Ayy kuzummm ben nerdeyse geceden gelin bizde kalın diyecem çok heyecan yaptımm haa valla
kızlar devit3 ilacını odada mı buzdolabında mı muhafaza ediyorsunuz
bi de ömeri ilk günden itibaren kundakla uyutuyorum şimdi ne kadar ince bi örtüyle yapsam da sıcaklarda pişer yavrucak
şimdi kundak yapmadan uyuttum ama hemencecik uyanıyo napabilirim bi akıl verin
bi de ömeri ilk günden itibaren kundakla uyutuyorum şimdi ne kadar ince bi örtüyle yapsam da sıcaklarda pişer yavrucak
neden nineler dedeler günü fln yok..herşeyin gününü yapmışlarda onlar ada değil mi
bnde çok heycanlıyım..sarılalı sıkı sıkı teletubbiessler gibi tamammı..ama bn eşimn yanında cool davranırm sonra bnle dalga geçer..içeri geçince mıncıklarım sizi
bnde çok heycanlıyım..sarılalı sıkı sıkı teletubbiessler gibi tamammı..ama bn eşimn yanında cool davranırm sonra bnle dalga geçer..içeri geçince mıncıklarım sizi
Ayy kuzummm ben nerdeyse geceden gelin bizde kalın diyecem çok heyecan yaptımm haa valla
herkese selamlar..,
babalar günü için birbirinden güzel ve farklı hediyeler hazırlamış ya da almışsınız.. hepsini sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallahh..
azeri ve isolde (umarım yanlış hatırlamıyorum altını yapmadım çünkü) başınız sağolsun, allah evlatlarınızın babalarına sizlere uzun sğlıklı ömürler nasip etsin..
valla benim eşim anneler gününde hiçbir şey yapmadı, taaa öğleden sonra kutladı.. şimdi ben napıyım ona siz söyleyin :44::44:
canım senin ve eşinin burcunu çok merak ettim ???
ben bile heyecan yaptımfotoları aynı gün bekliyoruz çok merak ediyom
dışarda buluşulmaz bu sıcaklarda ama ev harika fikir
konyada da buluşma olsun biz de buluşak kıskanıyom ben istanbulu
ben bile heyecan yaptımfotoları aynı gün bekliyoruz çok merak ediyom
dışarda buluşulmaz bu sıcaklarda ama ev harika fikir
konyada da buluşma olsun biz de buluşak kıskanıyom ben istanbulu
bn akrep..has akrep :)) yükselenimde akrep..ama eşimin ne olduu hiç belli değil..nüfusta balık gözüküyo ama hatta oğlu onun doğumgününde doğdu..ama işte gerçek doğu tarihi değilmiş anası öyle diyo nüfusta mal bi kadın varmış ismide tarihide kafasına göre takılmş..köyde öyleymiş bilmiom valla hiçde deşmiyom
bn akrep..has akrep :)) yükselenimde akrep..ama eşimin ne olduu hiç belli değil..nüfusta balık gözüküyo ama hatta oğlu onun doğumgününde doğdu..ama işte gerçek doğu tarihi değilmiş anası öyle diyo nüfusta mal bi kadın varmış ismide tarihide kafasına göre takılmş..köyde öyleymiş bilmiom valla hiçde deşmiyom
herkese selamlar..,
babalar günü için birbirinden güzel ve farklı hediyeler hazırlamış ya da almışsınız.. hepsini sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallahh..
azeri,nigoli ve isolde (umarım yanlış hatırlamıyorum altını yapmadım çünkü) başınız sağolsun, allah evlatlarınızın babalarına sizlere uzun sğlıklı ömürler nasip etsin..
valla benim eşim anneler gününde hiçbir şey yapmadı, taaa öğleden sonra kutladı.. şimdi ben napıyım ona siz söyleyin :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?