2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aay ne bılım ınsan boyletombık tombık olsun ıstıyo,çok şükür tabıkı hasta olmasın da zayıf olsun napım

geçmiş olsun ne rahatsızlığı vardı canım

sağol canım, bağırsak enfeksiyonu olmuş dedi dr. kakası yeşil kokulu ve sümüksüydü. lökosit çıktı. sulu ve çok yapıyordu. nce antibyotik dedi ama ben başka dr a gittim. o damla verdi. destekleyci.. damla kullandık çok şükür artık mis gbi kokuyor.. hala yeşil ama dr. takılma dedi. kötü koku ateş ishal yoksa. ben de kokusuyla avunuyorum şimdilik..

elevit vitamin kullanıyordum sütün kalitesi artsın diye 15 gündür de kullanmadım acaba ondan mı kilo alımı düştü.
eve gelince hemen yuttum bi tane bakayım 15 gün sonra aşıya gittiğimizde kilomuz ne durumda olacak

Saolun dostlarııım,evet 1 ay oldu bu surecte 2 defa bosanmak ıstedıgımı soyledım esıme ama o her seferınde bosanmıcanı,kızınıda benıde cok sevdıgını soyledı.pffffff oyle boskı ve ben en buyuk hatayı en ufak bıseyde onun yuzune vurarak yapıyorum,keske susabılsem bu konu hakkında hıc konusmasam ama ofkeme engel olamıyorum

bılmıyodum ıssaıl malı oldugunu ama napım valla bılsemde alırdım yıne,fısher prıce de abd malı,aynı mantık bırbırınden farklı değiller
eylul e kdar bayaa buyuyolar ve oynama zamanlaarı gecek dıye aldım sımdıden

Geçen ay kuzum ya tam 300 gr zayıflamış kuzucum doktor işe çıktığın için olabilir demişti biberonu tam tutmuyor mama yemiyor off off inş.bu ay toparlar

kıyamam ona. ama dr haklı sanırım. düşünsene bazen tok olslar bile meme isteyip emiyorlar. biberon farklı sonuçta. keyif yapamıyorlar onda. ama ek gıdaya geçince daha rahat olur yeter ki değişik tatlara açık olsunlar..sırf bunun için hamilelikte her şeyi yedim.. b arada ateş de olmuş , geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah..

ben de o günden sonra hergün 3-4 cevz kuru siyah üzüm yiyorum

ben ıcmıyom artık benım dr um ıcme dedı,içsemmıkı?:26:

ultrasonda normal çıktıysa bişi yoktur ama sen doktoruna da söyle endişelendiğini belki tekrar yaptırtır senin de için rahatlar

ilk ay verdiyse normal miş gülnihal ne zaman verdi kuzum

Ben hamileyken bıraktırdı doktor sonlara doğru bidaha da al fln demedi evde duruyor öyle bi kaç kişiden duydum eleviti doktor mu almanı söyledi kuzum
Ne yazıyor kuzum açamadım ben
Ay bizim ki çok yaptı yeşil sümüksü köpüklü bazen kokulu doktor hep normal dedi ama ya şimdi artık hep sarı ve kıvamlı yapıyor ateşi fln da yok bişisi yoktur dimi
aay ne bılım ınsan boyletombık tombık olsun ıstıyo,çok şükür tabıkı hasta olmasın da zayıf olsun napım
Şöyle ısırmalık kat kat dimi kuzum ama sağlıklı olsunlar da zayuf olsunlar dediğin gibi
tamam canım hatırladım inş. toparlarlar yaa valla üzülüyorum
çok kıymetliler çook
Aynen kuzum ya içim gidiyor bişey olacak diyee

Çok sağol canım kızımın yanaklrı indi 2 günde ateş halsizlik emmek iztemedim bidaha olmasın inş.

canım senin oğlun sadece anne sütümü alıyor.yarın ben de kızıma su mu versem ki acaba.şimdi içim bi tuhaf oldu(susuzluk mu çekti ki acep(.

canım ben su veriyorum ya kıyamıyorum yavruma

günaydınlar herkese bizde bugün kızımla heyecandan uyuyamadık yarın memlekete gidiyoruz 15 gün yokuz buralarda

oh ne güzel, iyi yolculuklar iyi tatiller canım, çoruh nehrinin kıyısında piknk de yap :))

sana da hayırlı cumalar canım, aminnn

iyi tatillerrrrrrr

canım ayselcim başın sağolsun ve mekanı cennet olsun babacığının inşallah (

senin de başın sağolsun ve senin de babanın mekanı cennet olsun cnm

sana da hayırlı cumlalar canım, evet artık Lidya da gündüzleri pek uyumuyor, duvar kağıtlarınız da hayırlı olsun

bu çığlık atmalar da yeni çıktı bizde öyleyiz

sana çok gülüyorum ben ya :)))) canım annem doğduğunda uyarmıştı beni, eklem yerlerini sık sık kontrol et ve nemlendir diye, yara olur demişti, bende öyle yapıyorum her zaman, senin de ondan olmuştur, arada kontrol et artık

valla bende veriyorum cnım

kızlar eşim bugnden itibaren izne ayrılcak 1 hafta çok giremiycem ve sizi özlicemm inşallah fırsat bulablrm..

burası da seni çok özliycek

insanlar neden bizlerle uğraşmayı çok seviyorla acaba

bizde Tiny Love Gymini Prenses sipariş ettik bakalım nasıl gelecek

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm

"Neden ağlıyor o Miray?" gibi mantıksız bir soruya "bebek bu ağlar Özlem" diye mantıklı bir cevap verdiğim için komşum benle konuşmuyor ve görünce kafasını çeviriyor...
Delircem ya...

kız annesıyız ya elımz hemen pembeye gıdıyo.bende basta pembeyı alacaktım hatta face sayfasında oylamaya sundum ama ondada pembe cok baskın diğer renklerınde farkına varsın ıstedım o yuzden dıgerını sıparıs ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…