- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.661
maşallah maşallah hepsine.. mamalık olacağız diye korktum. sütüm de azaldı biliyorsun.. neyse şimdilik rahatladım belki bu sütüme de yansır.. ama benim kızıma çiroz dme annesi, fit diyelim..o manken gibi olacak gör bak.. sıcaklardandır. emerkn su gibi oluyor benimki de.. bırakıp bırakıp geri alıyor. geen hafta biz öyleydik işte. hem hastalık hem istekszlik vardı. aman hasta olmasın da arminim..
geçmiş olsun ne rahatsızlığı vardı canım
ya bnde ondan alcaktım bzm dönence ve bi oyuncak var tiny love..bn mutfaktayım eşim kendi kendine söyleniyo "tüh yaa keşke almasaydık bilseydim almazdım valla" fln diyo bnde korktum noluyo diye gttm dedim hacı noluyo niye hayıflandın o kdr.." baksana israil malıymış bunlar" dedim nerden anladın "bak Tel aviv yazıyo" dedi..bnde hmmmm dedm içimden kahroldum desene bizim oyun halısıda yalan oldu o zmn diye direk aklımdaki oyun halısı suya düştü..çünkü bitek türkiyedeki modellerden onu beğenmiştm..bide bright stars mı ne var ama çok pahalı yaa off kocayı nasıl ikna etcemm :44:
Geçen ay kuzum ya tam 300 gr zayıflamış kuzucum doktor işe çıktığın için olabilir demişti biberonu tam tutmuyor mama yemiyor off off inş.bu ay toparlar
elevit vitamin kullanıyordum sütün kalitesi artsın diye 15 gündür de kullanmadım acaba ondan mı kilo alımı düştü.
eve gelince hemen yuttum bi tane bakayım 15 gün sonra aşıya gittiğimizde kilomuz ne durumda olacak
elevit vitamin kullanıyordum sütün kalitesi artsın diye 15 gündür de kullanmadım acaba ondan mı kilo alımı düştü.
eve gelince hemen yuttum bi tane bakayım 15 gün sonra aşıya gittiğimizde kilomuz ne durumda olacak
bilmem mi bilmem mi hiçç.. mesea ben şimdi kafayı bacak boğumlarına taktım. eşit değil, burda okumuştum. kalça çıkığı olabilirmiş. ama daha 20 günlükken dikkatimi çekmişti ve biizm 30 günlükken ultrasonda normal çıkmıştı. acaba bi daha mı baktırsam diyorum... :44::44:
ben ıcmıyom artık benım dr um ıcme dedı,içsemmıkı?:26:
ilk ay verdiyse normal miş gülnihal ne zaman verdi kuzum
Ne yazıyor kuzum açamadım benAnne sütünün mucizevi faydası / Çocuklarda Beslenme / Çocuk Sağlığı / Doktorum.kanald.com.tr
resimde yazan yazı beni benden aldı gözyaşlarım sel oldu gitti be
Ay bizim ki çok yaptı yeşil sümüksü köpüklü bazen kokulu doktor hep normal dedi ama ya şimdi artık hep sarı ve kıvamlı yapıyor ateşi fln da yok bişisi yoktur dimisağol canım, bağırsak enfeksiyonu olmuş dedi dr. kakası yeşil kokulu ve sümüksüydü. lökosit çıktı. sulu ve çok yapıyordu. nce antibyotik dedi ama ben başka dr a gittim. o damla verdi. destekleyci.. damla kullandık çok şükür artık mis gbi kokuyor.. hala yeşil ama dr. takılma dedi. kötü koku ateş ishal yoksa. ben de kokusuyla avunuyorum şimdilik..
Şöyle ısırmalık kat kat dimi kuzum ama sağlıklı olsunlar da zayuf olsunlar dediğin gibiaay ne bılım ınsan boyletombık tombık olsun ıstıyo,çok şükür tabıkı hasta olmasın da zayıf olsun napım
Aynen kuzum ya içim gidiyor bişey olacak diyeetamam canım hatırladım inş. toparlarlar yaa valla üzülüyorum
çok kıymetliler çook
kıyamam ona. ama dr haklı sanırım. düşünsene bazen tok olslar bile meme isteyip emiyorlar. biberon farklı sonuçta. keyif yapamıyorlar onda. ama ek gıdaya geçince daha rahat olur yeter ki değişik tatlara açık olsunlar..sırf bunun için hamilelikte her şeyi yedim.. b arada ateş de olmuş , geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah..
benimki uyandı. artık oyun vakti.. sonra da banyo.. bize bugünlük eyvallahh :13:
canım senin oğlun sadece anne sütümü alıyor.yarın ben de kızıma su mu versem ki acaba.şimdi içim bi tuhaf oldu(susuzluk mu çekti ki acep (.
günaydınlar herkese bizde bugün kızımla heyecandan uyuyamadık yarın memlekete gidiyoruz15 gün yokuz buralarda
günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri
ALLAHIM HASTA OLANLARA ŞİFA DERTLİ OLANLARA DEVA BORÇLU OLANLARA ÖDEME KOLAYLIGI SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIGI DÖRT DUVAR ARASINDA KALANLARA EYÜP SABRII VER RABBİİİMM .. AMİN --HERKEZE HAYIRLI CUMALAR--
herkese gunaydın....
bız kaan'nımla beraber yazlıktayız artık... butun yazlık tez zamanda bızı tanıdı cunku sahılde bagra cagıra gezen bı bız varız :)
hergun dısarı cıkartıyorum onu ve okadar mutlu oluyorumkı anlatamam sankı o hava alınca benım cıgerlerıme temız hava dolmus gıbı sevınıyorum.
suan balkondayız oglum ana kucagında gene aglamaya calısıo :)
Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettimyüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM (((
Azerı canım Rabbım babacıgına rahmetler eyler ınsallah ve benım babacıgımada ınsallah..bende 2003 senesınde kaybettım babacıgımı,her babalar gununde bende cok uzulurum,neden ama...babamla aramızda hep mesafe vardı,onu cook severdım ama bı kere babam dıye sarılamazdım boynuna,opemezdım cokmus yanaklarını,korkardık,sevdırmezdı babam oyle kendını..sımdı okadar pısmanınkı kızsada dovsede keske gıdıp doyasıya opseymısımde,o vefat ettıgınde ıcımde kalmasaydı.sımdı kızımla babası arasındakı ılıskıye oyle ımrenıyorumkı,babası kızına asık resmen,aysimada bu sevgıye cok guzel karsılık verıyo,keske bızde oyle olsaydık
slm kızlar,
hepinize hayırlı cumalar...
artık eskisi kadar giremiyorum Hayal bütün gün uyanık. birkaç gündür de evde ustalar vardı, duvar kağıdı işini yeni halledebildik. sütlerin azalmasından bahsedilmiş aynen sanki benm de azalıyor mu ne. bikaç gündür öyle gelmeye başladı. artık 6.ay gelsin die gün sayıyorum resmen yaa..
Azerii cnm babacığına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
arkadaşlar,
hepimiz bebişlerimizin bağırdığından , meme ile cebelleştiğinden bahsediyoruz ve 2 gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum, sıcaklarla birebir etkili olduğunu düşünüyorum ben artık.
evde tüm camlar açık, öyle cereyan olur korkum yok, üzeride kolsuz body var sadece ve saat başı eklem yerlerinin arkasını,kat yerlerine soğuk kompres yapıyorum, bana mısın demiyor, az önce mama verdiğimden hadi çok az su vereyim dedim, hepiniz iyi geldiğini söylüyordunuz, ama içmedi Berra , ne yapacağımı şaşırdım bende , lağlamıyorda çığlık çığlığa bağırıyor artık((
kızlar bişey sorcam ya sbh Selçuğu emzirirken baktm boyun kıvrımlarında böyle bişiler kurumuş artık ölü derimiydi yoksa dışardan gelen ve biriken şeylermiydi bilmiyorm bnde soydum onları sonra bi baktım kanıyo yaa boyun çizgisi komple kanadı hafiften ama ilk defa panik yapmadım deli dana gibi eşimi arayıp sanki müfettiş gecıt gibi ordan müdahale edebilcekmişcesine "bu çocuun boynu kanıyo napcam bn" demedim..pişik kremi sürdüm..sizdede oldumu kızlar ya ciddi bişeymidir..ciddi bişeyse panik yapmaya başlimmi eşimi ariyimmi :26:
Aysımaya su verdım,nası ıctı yavrum yaaa,kızlar doktorlar dıyoya anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıe,bazen dınlememekmı gerekıyo acaba,ayy ben su ıcerken gozume pel pel bı baktı yavrucak banada ver der gıbı,verdım bende anaaam nası ıctı kuzum yaa
kızlar eşim bugnden itibaren izne ayrılcak 1 hafta çok giremiycem ve sizi özlicemminşallah fırsat bulablrm..
Bu arada mağazadaki hatun beni yine delirtti yemekte anneme çok güveniyorum Gülnihali eğitmesi açsından dedim eski ana okul öğretmeni annem, kadın bana amann ne eğitecek biraz büyüsün ağlayınca açacak caillou pepee tamam işte oda susacak annem bize bile belli saatler dışında tv izletmiyordu yasaktı kocaman çocuk olmuştuk eminim kızımı da çok iyi eğitecek dedim kadın hahahah tabii kesin öyle olacak dedi yolacam bi gün saçını başını az kaldı sinirr uyuz gıcıkkkkkkk
bızımıs eylül e kaldı canım,bende dun tıny love sipariş verdım
Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
sağol canım, bağırsak enfeksiyonu olmuş dedi dr. kakası yeşil kokulu ve sümüksüydü. lökosit çıktı. sulu ve çok yapıyordu. nce antibyotik dedi ama ben başka dr a gittim. o damla verdi. destekleyci.. damla kullandık çok şükür artık mis gbi kokuyor.. hala yeşil ama dr. takılma dedi. kötü koku ateş ishal yoksa. ben de kokusuyla avunuyorum şimdilik..
banyoyu yaptırıyomusun tek basına artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?