2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoo doktor sölemedi ama perpektüfünde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyodu o yüzden devam ettim

iyi yapmışsın canım güle güle oynasın yavrun, ben dayanamadım pembe istedim :)))))))

"Neden ağlıyor o Miray?" gibi mantıksız bir soruya "bebek bu ağlar Özlem" diye mantıklı bir cevap verdiğim için komşum benle konuşmuyor ve görünce kafasını çeviriyor...
Delircem ya...

hay yarabbim ne insanlar varya..bu yüzden yüz çeviren bi komşunun yüzünden hayır gelmez zaten boşver..

konusmazsa konusmasın hıııııııııııçç takma kafaya paşa gönlü bilir

nedendir bilmem böyle şeyleri çok takıyorum, kırmak hoşuma gitmiyor insanları, ama ben kırılacak birşey de göremiyorum, zaten hiç hazzetmeyiz birbirimizden, onun dediği herşeyi ben yuttum demekki yutmamam gerekiyormuş

"Neden ağlıyor o Miray?" gibi mantıksız bir soruya "bebek bu ağlar Özlem" diye mantıklı bir cevap verdiğim için komşum benle konuşmuyor ve görünce kafasını çeviriyor...
Delircem ya...

Aman istediği kadar çevirsin kafasını kuzum daha iyi mantıksız sorular sormaz artık en azından

bizde de tiny love oyuncaklar var. benm eşim de aynı tepkiyi vermişti :)

benim kızda hiç uyumuyorr etkisi değişiyo bebişe göre demekki uyusunda büyüsün annesi benimkide uyusa keşkee....
uyuması iyide bizim ki biraz abartı.akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 buçuk 7 gibi uyanıyor.doyuyor tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor.biraz oyalanıyor doyuyor 12 gibi uyuyor.uyanıyor tekrar 4 gibi uyuyor.fazla değil mi sizce.acaba bir problem var da o yüzden mi uyuyor.aman maşallah kızıma nazar değmesin uyusun ama çok olunca insan endişe ediyor.babasına çekmiş herhalde uykusu gelince açlık bile kar etmiyor..)

gece hiç kalkmıyo mu canım emmek için

canım allah sağlık versin de bişi yoktur endişe etme sıcaklık sersem gıbı yapmıstır allahım koruusn meleklerımıızıı...

Mıray ne guzel ısmın var,bende kızımın adının mıray olmasını cok ıstemıstım son anda aysima oldu,kızımın ısmını cok sevıyorum ama mırayı gorunce ıcım cız edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…