- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.681
"Neden ağlıyor o Miray?" gibi mantıksız bir soruya "bebek bu ağlar Özlem" diye mantıklı bir cevap verdiğim için komşum benle konuşmuyor ve görünce kafasını çeviriyor...
Delircem ya...
yoo doktor sölemedi ama perpektüfünde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyodu o yüzden devam ettimBen hamileyken bıraktırdı doktor sonlara doğru bidaha da al fln demedi evde duruyor öyle bi kaç kişiden duydum eleviti doktor mu almanı söyledi kuzum
Ne yazıyor kuzum açamadım ben
Ay bizim ki çok yaptı yeşil sümüksü köpüklü bazen kokulu doktor hep normal dedi ama ya şimdi artık hep sarı ve kıvamlı yapıyor ateşi fln da yok bişisi yoktur dimi
Şöyle ısırmalık kat kat dimi kuzum ama sağlıklı olsunlar da zayuf olsunlar dediğin gibi
Aynen kuzum ya içim gidiyor bişey olacak diyee
Çok sağol canım kızımın yanaklrı indi 2 günde ateş halsizlik emmek iztemedim bidaha olmasın inş.
kız annesıyız ya elımz hemen pembeye gıdıyo.bende basta pembeyı alacaktım hatta face sayfasında oylamaya sundum ama ondada pembe cok baskın diğer renklerınde farkına varsın ıstedım o yuzden dıgerını sıparıs ettım
yoo doktor sölemedi ama perpektüfünde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyodu o yüzden devam ettim
"Neden ağlıyor o Miray?" gibi mantıksız bir soruya "bebek bu ağlar Özlem" diye mantıklı bir cevap verdiğim için komşum benle konuşmuyor ve görünce kafasını çeviriyor...
Delircem ya...
konusmazsa konusmasın hıııııııııııçç takma kafaya paşa gönlü bilir
Anne sütünün mucizevi faydası / Çocuklarda Beslenme / Çocuk Sağlığı / Doktorum.kanald.com.tr
resimde yazan yazı beni benden aldı gözyaşlarım sel oldu gitti be
Delircem ya...
hay yarabbim ne insanlar varya..bu yüzden yüz çeviren bi komşunun yüzünden hayır gelmez zaten boşver..
Aman istediği kadar çevirsin kafasını kuzum daha iyi mantıksız sorular sormaz artık en azından
ya bnde ondan alcaktım bzm dönence ve bi oyuncak var tiny love..bn mutfaktayım eşim kendi kendine söyleniyo "tüh yaa keşke almasaydık bilseydim almazdım valla" fln diyo bnde korktum noluyo diye gttm dedim hacı noluyo niye hayıflandın o kdr.." baksana israil malıymış bunlar" dedim nerden anladın "bak Tel aviv yazıyo" dedi..bnde hmmmm dedm içimden kahroldum desene bizim oyun halısıda yalan oldu o zmn diye direk aklımdaki oyun halısı suya düştü..çünkü bitek türkiyedeki modellerden onu beğenmiştm..bide bright stars mı ne var ama çok pahalı yaa off kocayı nasıl ikna etcemm :44:
evet şaşmamak mümkün değil demi, en güzeli boşvermek haklısın
komşuymuş arkadaşmış vs böyle dış kapının mandallarını hiç takma cnm boşver bence de. bizim ailede var bu tiplerden daha ne olsunnn.
ye bebeğim çok uyuyor bu kadar da iyi anlamadım acaba sıcaklardan mı?
uyuması iyide bizim ki biraz abartı.akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 buçuk 7 gibi uyanıyor.doyuyor tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor.biraz oyalanıyor doyuyor 12 gibi uyuyor.uyanıyor tekrar 4 gibi uyuyor.fazla değil mi sizce.acaba bir problem var da o yüzden mi uyuyor.aman maşallah kızıma nazar değmesin uyusun ama çok olunca insan endişe ediyor.babasına çekmiş herhalde uykusu gelince açlık bile kar etmiyor..)benim kızda hiç uyumuyorr etkisi değişiyo bebişe göre demekki uyusunda büyüsün annesi benimkide uyusa keşkee....
uyuması iyide bizim ki biraz abartı.akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 buçuk 7 gibi uyanıyor.doyuyor tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor.biraz oyalanıyor doyuyor 12 gibi uyuyor.uyanıyor tekrar 4 gibi uyuyor.fazla değil mi sizce.acaba bir problem var da o yüzden mi uyuyor.aman maşallah kızıma nazar değmesin uyusun ama çok olunca insan endişe ediyor.babasına çekmiş herhalde uykusu gelince açlık bile kar etmiyor..)
yok uyanmıyor deliksiz uyuyor.bu arada kızım 3 buçuk aylık.gece hiç kalkmıyo mu canım emmek için
uyuması iyide bizim ki biraz abartı.akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 buçuk 7 gibi uyanıyor.doyuyor tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor.biraz oyalanıyor doyuyor 12 gibi uyuyor.uyanıyor tekrar 4 gibi uyuyor.fazla değil mi sizce.acaba bir problem var da o yüzden mi uyuyor.aman maşallah kızıma nazar değmesin uyusun ama çok olunca insan endişe ediyor.babasına çekmiş herhalde uykusu gelince açlık bile kar etmiyor..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?