- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.701
Mıray ne guzel ısmın var,bende kızımın adının mıray olmasını cok ıstemıstım son anda aysima oldu,kızımın ısmını cok sevıyorum ama mırayı gorunce ıcım cız edıyo
kavruluyorum sıcaktan ya mutfak zaten cayır cayır ve ben daha yemek yapmadım(
teşekkür ederim canım, bende ne tesadüftür ki senin kızının ismini okuyunca her defasında "ay ne kadar güzel isim koymuşlar adıyla yaşasın diyorum" :)) özeline msj atmıştım gördün mü?
saol mıraycım gercekten begenmene sevındım,kımı begenıo kımı o ne bıcım ısım dıo,bende cokta fifi dıorum:)
bılmıyodum ıssaıl malı oldugunu ama napım valla bılsemde alırdım yıne,fısher prıce de abd malı,aynı mantık bırbırınden farklı değiller
eylul e kdar bayaa buyuyolar ve oynama zamanlaarı gecek dıye aldım sımdıden
uyuması iyide bizim ki biraz abartı.akşam 9 gibi uyuyor sabah 6 buçuk 7 gibi uyanıyor.doyuyor tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor.biraz oyalanıyor doyuyor 12 gibi uyuyor.uyanıyor tekrar 4 gibi uyuyor.fazla değil mi sizce.acaba bir problem var da o yüzden mi uyuyor.aman maşallah kızıma nazar değmesin uyusun ama çok olunca insan endişe ediyor.babasına çekmiş herhalde uykusu gelince açlık bile kar etmiyor..)
saol mıraycım gercekten begenmene sevındım,kımı begenıo kımı o ne bıcım ısım dıo,bende cokta fifi dıorum:)
kızlarrrrr :)
Alternatif Baba Levent Malkoç yani biricik eşimin Babalar Günü yazısı ;
Yaşasın baba oldum! | Alternatif Anne
bence de çok güsel isim ayyüzlü :) ismide yüzüne sirayet etmiş maşallah. nursimayı duymustum bende o da pek hoşuma gitmişti ama biz Zehra koyduk kızımızın ismini çokta begeniyorum:)
Kızlar yaaa sıze bısı dıcem,bak sımdı:) benım bı gıyım tarzım var abartıdan uzak sade ama oldukca uyumlu,evın ıcınde rahatım tabı ama sacım fonsuz ve tabıkı ojesız asla dolanmam,eger dısarı cıkacaksam daha usturuplu gıyınırım,etraftan ıyı tepkıler alırım gıyım zevkımle alakalı,kızımıda oyle gıydırmek ıstıyorum,benım zevkım dogrultusunda ama annecım ve kayınvalıdecım,kız cocugu dıe nerde cart pembe nerde allı pullu sey var alıyolar saolsunlar ve ben gıydırmeyınce bozuluyolar,uff napcam ben yaa
bence mutlu ol huzurlu rahat ki uyuyo uyumasa sorun for example ömer :)yok uyanmıyor deliksiz uyuyor.bu arada kızım 3 buçuk aylık.
ismi çok çok güzel bi arkadaşımın kızlarının ismi aysima gülsena bayılıyorummm :)Mıray ne guzel ısmın var,bende kızımın adının mıray olmasını cok ıstemıstım son anda aysima oldu,kızımın ısmını cok sevıyorum ama mırayı gorunce ıcım cız edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?