- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.721
4. ayını doldurmak üzere olan veya dolduran bebişleri olan arkadaşlar,
meyve suyu gibi şeyler tattırmaya başladınız mı??
canım ben sadece arada su veriyorum biberona koyup onu 4-5 kez çekip bırakıyor...
Kızlar yaaa sıze bısı dıcem,bak sımdı:) benım bı gıyım tarzım var abartıdan uzak sade ama oldukca uyumlu,evın ıcınde rahatım tabı ama sacım fonsuz ve tabıkı ojesız asla dolanmam,eger dısarı cıkacaksam daha usturuplu gıyınırım,etraftan ıyı tepkıler alırım gıyım zevkımle alakalı,kızımıda oyle gıydırmek ıstıyorum,benım zevkım dogrultusunda ama annecım ve kayınvalıdecım,kız cocugu dıe nerde cart pembe nerde allı pullu sey var alıyolar saolsunlar ve ben gıydırmeyınce bozuluyolar,uff napcam ben yaa
4. ayını doldurmak üzere olan veya dolduran bebişleri olan arkadaşlar,
meyve suyu gibi şeyler tattırmaya başladınız mı??
selam kızlar pek fırsat bulamıyorum artık buraya gelmeye zate geçmişe hiç bakamıyorum bizi merak eden olduysa gayet iyiyiz yazlığa geldik ohhhh mis oğlumuda bugün havuza soktum ama sadece bacaklarınıönce biraz ürktü ama sonra hemen tiki aden ortama ayak uydurdu ...sizler inşallah iyisinizdir hepinizi özledik oğluşumla yaklaşık 4 ay buradayız hepinizi öpüyorum....
Merhabalar mart anneleri hepiniz kavusmussunuz yavrulariniza allahim bagislasin evlatlarinizi
ben 40+3 gunlugum doguramadim acikligim sali gunu 1 cmdi mudahale ile tikaci acti dr ama bugun gittigimde hala 1 cm cikti acilmam sali gunu yatiricak hastaneye 3 gunde surse suni sanci vericem normal dogurucaksin diyo dogumu hizlandirmak ve acikligi arttirmak icin yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun bana
nasıl ya açılmazsa ne olacak?
Merhabalar mart anneleri hepiniz kavusmussunuz yavrulariniza allahim bagislasin evlatlarinizi
ben 40+3 gunlugum doguramadim acikligim sali gunu 1 cmdi mudahale ile tikaci acti dr ama bugun gittigimde hala 1 cm cikti acilmam sali gunu yatiricak hastaneye 3 gunde surse suni sanci vericem normal dogurucaksin diyo dogumu hizlandirmak ve acikligi arttirmak icin yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun bana
Bilmiyorum :26: 3 gunde surse suni sanciyla dogumu bekliycez diyo hala ptesi baska bi drdan gorus alicam ama sizler o evreden gectiniz bilginiz vardir diye sormak istedim
hurma. bana doktorum hurma ye devamli demisti hurma yemeye basladim uc gun sonra dogurdumhayirli dogumlar diliyorum simdiden
evet canım hurmanın çok etkisi var hatta bana ilk aylarda hiç yedirmediler, son ayda bol bol ye demişlerdi, ama bence sen başka biir doktordan da görüş al, çünkü tehlikeli de olabilir bu durum, 3 gün sancı çeken duymadım ben hiç
Sagolun yardiminiz icin allah razi olsun 2 hafta once baslamistim hurmaya ama biraktim yeniden yemeye basliyayim o zaman ptesi baska bi drdan gorus almayi dusunuyorum zaten korkum cocuguma bisey olmasi kalp atislari duzensiz cikti saglik ocaginda o yuzden gittim nstdede duzensizdi ama normal dedi inatla o yuzden korktum size sorayim dedim
selam herkese nasılsını? kuzularda iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?