2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4. ayını doldurmak üzere olan veya dolduran bebişleri olan arkadaşlar,
meyve suyu gibi şeyler tattırmaya başladınız mı??

canım evin içinde onlar varken giydiriver sevinsinler, dışarıda giydirmezsen anlarlar belki

offfffffff çok sıcak, akşamüstü de yazmıştım sıcaktan mutfağa girip yemek yapmak gelmiyor içimden ((
Eşim 7 de akşam yemeğine geliyor, inanır mısınız bilmem 18.35 te mutfağa girdim :)))))) patlıcanlı, bol domatesli bir bulgur pilavı ve bol naneli, buz gibi bir cacık yaptım, ohhhhhh :))) tamam işte...
Napayım ama kızım da huysuzlanıyor sıcaktan, bende onla uğraşırken acayip terliyorum, böyle geçirdik bugünü de :))))

iyi aksamlar kizlar
yeni tatlardan bahsetmissiniz hatta bazilariniz baslamissiniz bile ama bizim doktorumuz alti aydan sonra sade yeni tatlar deneyecegiz yine karni anne sutu ile doyacak tabi yettigi surece dedi birde alti ayakadar su bile vermeyeceksin anne sutu ona yeter dedi o yuzden bende birsey vermiyorum ama simdi siz boyle diyince kafam karisti biraz

selam kızlar pek fırsat bulamıyorum artık buraya gelmeye zate geçmişe hiç bakamıyorum bizi merak eden olduysa gayet iyiyiz yazlığa geldik ohhhh mis oğlumuda bugün havuza soktum ama sadece bacaklarını önce biraz ürktü ama sonra hemen tiki aden ortama ayak uydurdu ...sizler inşallah iyisinizdir hepinizi özledik oğluşumla yaklaşık 4 ay buradayız hepinizi öpüyorum....

iyi tatiller canımmm iyi eğlenceler

Merhabalar mart anneleri hepiniz kavusmussunuz yavrulariniza allahim bagislasin evlatlarinizi

ben 40+3 gunlugum doguramadim acikligim sali gunu 1 cmdi mudahale ile tikaci acti dr ama bugun gittigimde hala 1 cm cikti acilmam sali gunu yatiricak hastaneye 3 gunde surse suni sanci vericem normal dogurucaksin diyo dogumu hizlandirmak ve acikligi arttirmak icin yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun bana

nasıl ya açılmazsa ne olacak?

hurma. bana doktorum hurma ye devamli demisti hurma yemeye basladim uc gun sonra dogurdum hayirli dogumlar diliyorum simdiden

Bilmiyorum :26: 3 gunde surse suni sanciyla dogumu bekliycez diyo hala ptesi baska bi drdan gorus alicam ama sizler o evreden gectiniz bilginiz vardir diye sormak istedim

evet canım hurmanın çok etkisi var hatta bana ilk aylarda hiç yedirmediler, son ayda bol bol ye demişlerdi, ama bence sen başka biir doktordan da görüş al, çünkü tehlikeli de olabilir bu durum, 3 gün sancı çeken duymadım ben hiç

hurma. bana doktorum hurma ye devamli demisti hurma yemeye basladim uc gun sonra dogurdum hayirli dogumlar diliyorum simdiden

Sagolun yardiminiz icin allah razi olsun 2 hafta once baslamistim hurmaya ama biraktim yeniden yemeye basliyayim o zaman ptesi baska bi drdan gorus almayi dusunuyorum zaten korkum cocuguma bisey olmasi kalp atislari duzensiz cikti saglik ocaginda o yuzden gittim nstdede duzensizdi ama normal dedi inatla o yuzden korktum size sorayim dedim

canım bence de bir an önce başka bir doktora gitmen iyi olur içiin rahatlar, bak kalp atışları düzensizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…