2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun sizlerden en azindan sorumu cvpladiniz rabbim evlatlarinizi sizlere bagislasin bana da dua edin ki bende saglicakla kavusayim iyi aksamlar....

Allah razi olsun sizlerden en azindan sorumu cvpladiniz rabbim evlatlarinizi sizlere bagislasin bana da dua edin ki bende saglicakla kavusayim iyi aksamlar....

ne demek canım her zaman yardımcı olmaya çalışrız, amin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın, ,nş bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine , bizleri haberdar et...

İnşallah kolay geçer doğumun sağlıkla kavuşursun bebişine canım, benim doktorum yürüyüş önermişti.

Gunaydın fıstıklar,bgn aysima hanımın mevlutu var,heyecanlı ama bırazda gergınım,ınsallah sorunsuz ve guzel gecer,mırayımmm mesaj kutusunu bosalttım canım

bn bol bol sıcak suyla duş aldm hergün..bide doğumu başlatır diye tarçınlı su içiyodum..kocayla yaramazlıkta doğumu tetikliyo..ve geçendede söylemiştm görümcem 42.haftada doğurdu..açıklıı 1 cm bile yoktu..suni sancı verdiler sabah akşama doğru doğurdu..mrk etme 1 cm bile açılman varsa işe yarar suni sancı diye düşünüyorm..3 gün fln sürmez yani..ama istersen brz daha bekle kendiliiinden gelir yani..40.hafta normal..42.haftaya kdr bekle derim eğer gebeliin normalse hiçbi risk unsuru yoksa ve herşey yolundaysa...

günaydın hatunlar

bu gün iş yerime aramam lazım çünkü pazar günü d.iznimin son günü
ekime kadar ü.siz izinle uzatacağım kısmetse

selam kızlar uzun zamandır yazamadım evimde değilim Aksaraydayım annemdeyim umarım herkes iyidir geçmişi okumaya çalışıcam şimdi size sormak istedğim bişey var kızım son 1 haftadır başparmağını emiyo ve uykuya dalıyo yatağa bırakıyorum kendi kendine uyuyo o şekilde kendi kendine uyuması işime geliyo ama parmağını emdiği için korkuyorum bi zararı var mı acaba başka bebişlerde emiyo mu parmağını

offffffffffff bu yazıyı okuyunca iyice panik oldum şimdi ben kızımla sürekli ilgileniyorum kaliteli zaman geçirdiğime de inanıyorum oynlar da oynuyorum onunla ilgi ve sevgi yoksunluğu olabilir diyor bu yazıda yaaaaaaa moralim bozuldu şimdiiii ((((((((

canım neden dert ediyorsun ki bebekler ellerini emerler benimkide elini komple azına sokmaya çalışıyo
bu dönemde bütün bebekler yapıyo sanırım

Sağanak sağanak Rahmet yağsın yuvanıza, Hergün RESULLULAH girsin rüyanıza, Melekler AMİN desin dualarınıza.ALLAHA emanet olun
KANDİLİNİZ MÜBAREK DULARINIZ KABUL OLSUN.

herkese hayırlı kandiller.
Yavrulara ne kadar su veriyorsunuz çok sıcak artık ben de veriyorum.hele emzirmek iyice dert ter içinde kalıyoruz.

Ayselcım yazını okuyunca cok duygulandım bende babamı 2003 te kaybettım senın acın daha cok taze senı cok ıyı anlarım Yıllardır babalar gununu nefretle karsıladım ama bu babalr gunu ıcın cok mutluyum cunku kocam artık baba oldu ve aklımdan turlu turlu suprızler gecıo o baba oldugu ıcın. Dılerım Rabbım yavrularımızın babalrına uzun omurler versın onlar bızım gıbı mahsun kalmasınlar ınsallah

Yaa benımkı gece uykusuna gırıo hıc kalkmıokı en erken 5 te uyanıo benımde gece goguslerım cok dolgun olmadıgı ıcın sagmıorum yanlısmı yapıorum bılmıorum ama eger formul buysaa kalkar sagarım napalım Gercı bende gecen bıyerde okumstumm sabah 5 le 8 arasındakı emzırme butun gun ıcındekı emzırme mıktrını belırlıo dıyee yanı umarım desteksız sallamıorumdur ama boyle bıseydı:))) Tmam uzumude deneyelımm kobay olduk :)))

Bende annemın korku senryolarındn oturu heran tatıle cıkmaktan vazgecebılırım alternatf olark bızde balkona sısme havuzu dusunduk:)) Bakalımm bızımkıde suyu cok sevıo kesın bunada bayılır:))
Sen ne bakıosun onaa yaaa valla annem benden daha ıyı bakıo cocugumaaa oyle konustuklrı zaman onlara kısaca hoşşşt de yavrum:)
Sağanak sağanak Rahmet yağsın yuvanıza, Hergün RESULLULAH girsin rüyanıza, Melekler AMİN desin dualarınıza.ALLAHA emanet olun
KANDİLİNİZ MÜBAREK DULARINIZ KABUL OLSUN.

herkese hayırlı kandiller.
Yavrulara ne kadar su veriyorsunuz çok sıcak artık ben de veriyorum.hele emzirmek iyice dert ter içinde kalıyoruz.

Sızınde kandılınz mubarek olsun ve dıger tum arkadaslarımında kandılını kutluorum Rabbım tum hayırlı dualarınızı kabul etsın ınsallah

kızlarrr lukapudan kitabım geldi harika olmuş ssüper bir hediye oldu umarım eşimde begenir. Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dualarını kabul olsun.

canlar kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul eylesin...

bir arkadaşım paylaşmış bende sizinle paylaşmak istedim;
İSİLİK PROBLEMİ OLANLAR MUTLAKA OKUSUN!!!!
bunu vakit kaybetmeden yazmalıyım internette edindiğim bir tarifi değerlendirip denedim ve isilik problemimiz hemen çözüldü:))
4su bardağı su (benim su miktarım 700-750ml arası idi) 2 yemek kaşığı çörekotu bu ikisini kaynatıp soğumasını bekleyin. soğuduktan sora pamuk ile isilikli bölgeye sürün kurulamayın nemli nemli kalsın 12 saat içinde isilikler kayboldu. mutlu günlerrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…