2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, ben artık Berra'nın banyo suyuna buğday nişastası 3 yemek kaşığı ekliyorum isilik ve tüm deri problemlerine çözüm oluyormuş, doktorumuza sordum onayladı, yapan başka arkadaşlarımdan duydum bende, onlarında doktorları söylemiş.

canım şuan normal emmesi, bu dönem dışında çok emerse 2 yaşında falan o zaman için yazıyor o yazı. Şu dönem damakları gelişiyor, dişleri çıkacak falan emmesi lazım bugün doktor da dedi hatta emecek bol bol diye:)

Selam herkese,

Bugün bebişimizi doktora götürdüm, rota aşısını yaptırdık. Gelişimi iyi herşey normal dedi doktor. Artık odasını ayırıp ve uyku eğitimine başlayabilirsiniz dedi, biz de karyolasını sipariş etmiştik, bu ayın sonunda odasına geçirip uyku eğitimine başlıycaz.

Uyku eğitimi de şu şekilde yap dedi. Önce odasına alışsın, daha sonra odasına geç, dışardan hiçbir ses gelmesin dikkatini dağıtacak(babanın sesi falan), alıştığı bir ses varsa olabilir, kucağında dursun, mayışmaya başlayınca yatağına koy kendi kendine uyusun yavaş yavaş yavaş adım adım alıştır kendi kendine uyumaya dedi.

Bu arada artık işsizim ama mutluyum:) Bebişimle ilgilenicem, maddi sıkıntıları tazminatla halledicez, bir süre bakıcım da bana yardımcı olcak, sonra bebişimle tatile falan gidicez öyle yani:) Doktor belden aşağısını denize sokmama izin verdi bu arada.

Bir de bebişimde hafif fizyolojik reflü varmış yatağı eğimli olsun dedi bizimkisi zaten eğimli, yalnız yeni karyolasına geçtiğinde o eğimi nasıl yapıcam bilemedim, var mı o şekilde eğim yapan, yastık falan mı kullanmak lazım.

Gamze canım sana da şey sorcaktım hotmilk iç çamaşırlarından almak istiyorum ama unnadoda 85e kadar var, ben önceden 80 kullanıyordum ama şimdi 95 falan oluyor bu emzirme sütyenlerinde onu nasıl yapıcam, sen kaç kullanıyorsun mesela, hotmilkin kalıpları nasıl. 85g vardı, ben g ye pek tanık olmadım mesela.
Bu arada h&m in emzirme sütyenleride güzel ama renk skalası fazla geniş değil. Onda 90 oluyor bana mesela.

Nihal iş olayı ne oldu ? Meraktayım ?

kanal kapandı turner türkiye'den çekildi biz de kaldık öyle ama tazminat falan vercekler, bir süre çalışmış gibi olcam idare edicek beni, o yüzden fazla dert etmedim, bir süre bebişime bakıcam o arada süper bir iş çıkarsa işe başlarım yoksa başlamam en az 1 sene.

bak üzüldüğüne değmedi böyle daha iyi oldu bebeğini kendin büyüteceksin

Nihal, öncelikle işsizliğin sıkıntı yaratmamasına sevindim.

Berra'nın yatağı 60*120 normal bir yatak (bizimkiler gibi) ben baş kısmının altına (yani yatağın ahşabı ile yattığı yatak arasına), 4 er tane havlu koydum bu şekilde eğim yaptık.

Hotmilk 80 d kullanıyorum, ölçü tablosundan dedikleri yerleri ölçüp, aynı ölçülerden sipariş verdim sorun olmadı tam bedenim çıktı :)

Arkada galiba 6-7 tane kademe var, eğer kaplar olursa çevreyi ayarlarsın zaten,

Birde ben emzirmeden hemenö nce ölçmüştüm, şiş hali ile

Sağol canım, ben de diğer yatağının altına battaniye katlayıp koymuştum ama bu yatak sert, olmaz diye korkmuştum ama oluyor demekki süper. Sütyen olayında da benim cup olur küçük zaten de arkadan sıkınca sinir oluyorum, 6-7 kademe olayı süpermiş. ben geçen gün gördüm vardı unnadoda ama beden olayından kaçırdım hiç de açıp bakmamışım ölçüm tablosu varm mı diye, hiç aklıma gelmedi. Neyse bir dahaki sefere çıkarsa kaçırmam umarım:)

Çok sağol canım

Kızlar e-bebekte çıtçıtlı bodyler 5 milyon, ben geçen 13 tane aldım, memnun da kaldım. Kumaş kaliteleri süper olmasa da günlük kullanım için çok güzel, benim bebişin salyaları, terleri ve kusmukları meşhur olduğundan gün içinde çok sık değiştiriyorum iyi oluyor. Bir de wonderkids önlüklü takımlar var onlar da çok güzel ve kumaşı da çok kaliteli tavsiye ederim.

hepinize hayırlı kandiller kızlar..
biz kızımla tatile çıkıyoruz, bir hafta esenköye ordan da bir hafta kayınvalidemlere manisaya..sizi çok özliycem..bebişelriniz de siz de Allah a emanet olun..

kızlar ya bişey sorucam size?bebeğimin boyu normalden biraz kıs.ben boyu uzasın diye balık tüketmeye çalışıyorum.başka neler yiyebilirim bebeğim 3 buçuk aylık ona verebileceğim birşey olabilir mi sadece d vitamini veriyorum.boy uzatan şeyler neler?bana yardımcı olabilirmisiniz?

kısa derken kaç cm ki canım?

ben de merak ettim kaç cm, balığın boy uzattığını hiç duymamıştım, uzatıyormuymuş gerçekten?

kızlar azranın parmağını nedehn emdiği ortaya çıktı az önce farkettim diş çıkarıyo alt damağında tam ortada beyazlamış daha erken yaa birde çok sıcak inşallah kolay atlatırız bu dönemi

Eveeet bır mevlut daha bıttı ama bende bıttı,ıs yapmamıs olmama ragmen acayıp yoruldum,kızım uyusada bende kıvrılıversem yanına,kızlar hepınızın mırac kandılı mubarek olsun,Rabbım yuzumuzu heep guldurur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…