- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.761
offffffffffff bu yazıyı okuyunca iyice panik oldum şimdi ben kızımla sürekli ilgileniyorum kaliteli zaman geçirdiğime de inanıyorum oynlar da oynuyorum onunla ilgi ve sevgi yoksunluğu olabilir diyor bu yazıda yaaaaaaa moralim bozuldu şimdiiii((((((((
Nihal iş olayı ne oldu ? Meraktayım ?
kanal kapandı turner türkiye'den çekildi biz de kaldık öyleama tazminat falan vercekler, bir süre çalışmış gibi olcam idare edicek beni, o yüzden fazla dert etmedim, bir süre bebişime bakıcam o arada süper bir iş çıkarsa işe başlarım yoksa başlamam en az 1 sene.
Selam herkese,
Bugün bebişimizi doktora götürdüm, rota aşısını yaptırdık. Gelişimi iyi herşey normal dedi doktor. Artık odasını ayırıp ve uyku eğitimine başlayabilirsiniz dedi, biz de karyolasını sipariş etmiştik, bu ayın sonunda odasına geçirip uyku eğitimine başlıycaz.
Uyku eğitimi de şu şekilde yap dedi. Önce odasına alışsın, daha sonra odasına geç, dışardan hiçbir ses gelmesin dikkatini dağıtacak(babanın sesi falan), alıştığı bir ses varsa olabilir, kucağında dursun, mayışmaya başlayınca yatağına koy kendi kendine uyusun yavaş yavaş yavaş adım adım alıştır kendi kendine uyumaya dedi.
Bu arada artık işsizim ama mutluyum:) Bebişimle ilgilenicem, maddi sıkıntıları tazminatla halledicez, bir süre bakıcım da bana yardımcı olcak, sonra bebişimle tatile falan gidicez öyle yani:) Doktor belden aşağısını denize sokmama izin verdi bu arada.
Bir de bebişimde hafif fizyolojik reflü varmış yatağı eğimli olsun dedi bizimkisi zaten eğimli, yalnız yeni karyolasına geçtiğinde o eğimi nasıl yapıcam bilemedim, var mı o şekilde eğim yapan, yastık falan mı kullanmak lazım.
Gamze canım sana da şey sorcaktım hotmilk iç çamaşırlarından almak istiyorum ama unnadoda 85e kadar var, ben önceden 80 kullanıyordum ama şimdi 95 falan oluyor bu emzirme sütyenlerinde onu nasıl yapıcam, sen kaç kullanıyorsun mesela, hotmilkin kalıpları nasıl. 85g vardı, ben g ye pek tanık olmadım mesela.
Bu arada h&m in emzirme sütyenleride güzel ama renk skalası fazla geniş değil. Onda 90 oluyor bana mesela.
Benim çıkış saatim geldi eve kaçıyorum hazırlık yapıcam Bernaya datlu yapacam p.tesi görüşürüzz
Nihal, öncelikle işsizliğin sıkıntı yaratmamasına sevindim.
Berra'nın yatağı 60*120 normal bir yatak (bizimkiler gibi) ben baş kısmının altına (yani yatağın ahşabı ile yattığı yatak arasına), 4 er tane havlu koydum bu şekilde eğim yaptık.
Hotmilk 80 d kullanıyorum, ölçü tablosundan dedikleri yerleri ölçüp, aynı ölçülerden sipariş verdim sorun olmadı tam bedenim çıktı :)
Arkada galiba 6-7 tane kademe var, eğer kaplar olursa çevreyi ayarlarsın zaten,
Birde ben emzirmeden hemenö nce ölçmüştüm, şiş hali ile
kızlar ya bişey sorucam size?bebeğimin boyu normalden biraz kıs.ben boyu uzasın diye balık tüketmeye çalışıyorum.başka neler yiyebilirim bebeğim 3 buçuk aylık ona verebileceğim birşey olabilir mi sadece d vitamini veriyorum.boy uzatan şeyler neler?bana yardımcı olabilirmisiniz?
kızlar ya bişey sorucam size?bebeğimin boyu normalden biraz kıs.ben boyu uzasın diye balık tüketmeye çalışıyorum.başka neler yiyebilirim bebeğim 3 buçuk aylık ona verebileceğim birşey olabilir mi sadece d vitamini veriyorum.boy uzatan şeyler neler?bana yardımcı olabilirmisiniz?
en son 6 kilo 54 cm normalden kısa.zaten doğum olucağı zaman doktor normalden 1 hafta kısa demişti..ben de merak ettim kaç cm, balığın boy uzattığını hiç duymamıştım, uzatıyormuymuş gerçekten?
yazmayı unuttum palamutun siyah yerleri boy uzatıyormuş.acaba başka neler uzatırben de merak ettim kaç cm, balığın boy uzattığını hiç duymamıştım, uzatıyormuymuş gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?