- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.781
en son 6 kilo 54 cm normalden kısa.zaten doğum olucağı zaman doktor normalden 1 hafta kısa demişti..
yazmayı unuttum palamutun siyah yerleri boy uzatıyormuş.acaba başka neler uzatır
kızlar azranın parmağını nedehn emdiği ortaya çıktı az önce farkettim diş çıkarıyo alt damağında tam ortada beyazlamış daha erken yaa birde çok sıcak inşallah kolay atlatırız bu dönemi
Eveeet bır mevlut daha bıttı ama bende bıttı,ıs yapmamıs olmama ragmen acayıp yoruldum,kızım uyusada bende kıvrılıversem yanına,kızlar hepınızın mırac kandılı mubarek olsun,Rabbım yuzumuzu heep guldurur ınsallah
Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN
maşallah bebişlere çok tatlılar..hele elemsu seninki afet olcak esmer bombaa karakaş karagöz..
maaşallah karaböceğe çok tatlı
Bu gün biraz durgunum canım babamın doğum günü bu gün .Babalar gününe az kaldı hiç unutmuyorum 13 yaşım vardı harçlıkları biriktirip babama hediye almaya gittim tezgahtar parfüm krfavat saat gibi seçenekler sundu saat hepsinden güzeldi onu aldım babamın görme engelli olduğunu unutarak.Gece uyku girmedi gözüme sabah olsunda hediyesini vereyim diye saat 7 de hemen uyandım saçımı taradım giydim ve hediyesini verdim babamın ''ben bu saati gözümle görmem belki ama hayatım boyunca da kolumda taşırım zamandan habersiz'' dedi.Çok suçlu hiss ettim kendimi ama babamın sarılıp öpmesiyle moralim düzeldi.Ve o gün hiç unutmayacağım 23.09.2009 benim hayatımın kahramanı,biricik babamı kaybettimyüreğimin yarısını kaybettim hala onun boşluğu hem hayatımda hem yüreğimde fazlasıyla hiss ediyorum yanımda olamasanda BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAMM (((
Azerı canım Rabbım babacıgına rahmetler eyler ınsallah ve benım babacıgımada ınsallah..bende 2003 senesınde kaybettım babacıgımı,her babalar gununde bende cok uzulurum,neden ama...babamla aramızda hep mesafe vardı,onu cook severdım ama bı kere babam dıye sarılamazdım boynuna,opemezdım cokmus yanaklarını,korkardık,sevdırmezdı babam oyle kendını..sımdı okadar pısmanınkı kızsada dovsede keske gıdıp doyasıya opseymısımde,o vefat ettıgınde ıcımde kalmasaydı.sımdı kızımla babası arasındakı ılıskıye oyle ımrenıyorumkı,babası kızına asık resmen,aysimada bu sevgıye cok guzel karsılık verıyo,keske bızde oyle olsaydık
uyandı bile
Tam 1ay oldu bukotu olayı yasayalı ama hala ıcım sogumadı,hala ılk gunkı gıbı acı cekıyorum,bu babalar gununun esım acısından hıcbı onemı yok benım ııcın oda zaten benım ılk anneler gunumu hatırlamamıstı,aklı baska seylerle ookadar mesgulmuskı bana sıra gelmemıs bıle,esımle bu saatten sonra mutlu olurmuyum sanmıyorum,yıne eskısı gıbı ask dolu gozlerle bakarmym bılmıyorum,tek bıldıgım sey sandıgım kadar guclu olmadıgımmıs,hala cok saskınım,kendımı cook yalnız hıssedıyorum,aglamaktan bıtap dustum,sonumuz ne olucak bılmıyorum ama ne agzmızın tadı var ne tuzu..huzurumuz yok
kızlarrrrr :)
Alternatif Baba Levent Malkoç yani biricik eşimin Babalar Günü yazısı ;
Yaşasın baba oldum! | Alternatif Anne
Eveeet bır mevlut daha bıttı ama bende bıttı,ıs yapmamıs olmama ragmen acayıp yoruldum,kızım uyusada bende kıvrılıversem yanına,kızlar hepınızın mırac kandılı mubarek olsun,Rabbım yuzumuzu heep guldurur ınsallah
kızlar yardım edinbebeğim avent biberonu tutmadı,
emzik zaten almamıştı, çalışacagım için biberon tutmak zorunda,
dr browns ve medela calma önerilmişti sanırım, Alya sütün azar azar
gelmesini istio cok gelince ememiyor, sizler neyi tavsiye edersiniz?
yarn cok yakın bi arkadaşımın düğünü var ve ben kızım biberon tutmadıgı
için gidemicemnolur yardım edin bana:26:
Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN
Canım ben Dr Browns kullanıyorum,çok memnunuz. Doğal akış. Ben kendim denedim o kdar zor geliyor ki süt. Sanırım Alya sevebilir bunu. Uygun fiyatları da zaten.
Medela calma yı emzirme eğitiminde Esra hanım da önermişti. Sanırım rağbet gören bir biberon. Fiyatı biraz daha pahalı .
Ben ilk günlerde Medela kaşık biberon kullandım,biraz zor oluyor onunla süt vermek ama başlığı kaşık şeklinde olduğu için biberonu emziği reddeden bebekler sevebiliyor.
ozaman dr browns doğal akış alayım ilk olarak, eger redderse artık sırayla hepsini denicez:26:
cok saol cnm melek kalpli arkadaşımmm cok öpüorum senii
ozaman dr browns doğal akış alayım ilk olarak, eger redderse artık sırayla hepsini denicez:26:
cok saol cnm melek kalpli arkadaşımmm cok öpüorum senii
günaydıngünaydın günaydıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?