2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en son 6 kilo 54 cm normalden kısa.zaten doğum olucağı zaman doktor normalden 1 hafta kısa demişti..

yazmayı unuttum palamutun siyah yerleri boy uzatıyormuş.acaba başka neler uzatır

1 hafta kısa olsun ne olcak boşver, bizimkisi de kısaydı bir ayda diğer bebişleri yakaladı maşşallah. seninkisi de öyle olur, ailenin boyunun ortalaması oluyor bebişler eninde sonunda, şimdi kısa olması büyüyünce de kısa olcağını göstermez. palamutun siyah yerlerini doktor mu söyledi? işe yararsa biz de deneriz. benim çok hurma yediğim ay bebişim iyi boy atmıştı ama alakası olmaz herhalde ya:S

hayırlı olsun canım, boşuna endişelendin bak

Allah kabul etsin canım:)

kızlar yardım edin bebeğim avent biberonu tutmadı,
emzik zaten almamıştı, çalışacagım için biberon tutmak zorunda,
dr browns ve medela calma önerilmişti sanırım, Alya sütün azar azar
gelmesini istio cok gelince ememiyor, sizler neyi tavsiye edersiniz?
yarn cok yakın bi arkadaşımın düğünü var ve ben kızım biberon tutmadıgı
için gidemicem nolur yardım edin bana:26:

Canlarım babalarınızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin Rabbim inşallah. Eşimde annesini yakın zamanda kaybetti,canının canı hayatından yitip gittiğinde eksik kalıyor insan,annesini hiç tanımamış olmama rağmen ben bile taşıyamıyorum yokluğunu. Rabbim yerlerini güzel eylesin,cennetin en güzel köşesinde hazır etsin inşallah.

Canım benim kızımda kolları sabitlenmeden uyumuyor, şimdi sıcak olduğu için kolsuz çıtçıtlı bady ile yatırıyorum,kollarını da incecik tülbent ile kundaklıyorum. O zaman rahat uyuyor yoksa uyku haram bize. Kundaksız alıştırmamız lazım ama işte sanırım bu yöntem işime geliyor benim.

Hayatım sen aileni korumak için devam etme kararı verdin,sırf yavrun için. Sen o kadar güçlü bir kadınmışsın ki kolayı seçmedin,belki çoğumuzun yapamayacağını yaptın. Bencil olmadın. Senin şuan sadece zamana ihtiyacın var. Olay o kadar taze ki. Sıradan kavga ettiğimizde bile etkisini üstümüzden atmamız zaman alırken senin yaşadığın olay daha ağır. Rabbim görüyor sen içini ferah tut. Eskisi gibi olup olmayacağını zamanla göreceksin sende zaten. Şimdi ağlama güzel arkadaşım,minik yavrun için ağlama. Artık iyice büyüdüler ve daha çok hissediyorlar, eşinin hatasından miniğin etkilenmesin. Yalnız değilsin, çok uzun zaman oldu birlikteliğimiz, belki hepimiz yan yana gelemiyoruz ama ben inanıyorum ki kalplerimiz bir. İçimizden birinin acısı hepimizindir artık. En kötü zamanlarımızı,eş kavgalarımızı,ilgisizliği,ayrılığı,evlat sevgisini,hamileliği,heyecanı,sabrı,doğumu daha nice duyguları birlikte yaşadık. Düşünüyorum en yakın arkadaşım dediğim kişilerle bile paylaşmadığım duyguları sizinle paylaştım. Hepinizin yeri bende çok ayrı. O yüzden için mi sıkıldı,dayanamayacağını mı düşünüyorsun ya da hiç bir neden yok mu,fark etmez ben her zaman burdayım,her zaman dinlerim,söylerim,yeter ki sen kendini iyi hisset ve geleceğe umutla bak. Boşuna dememişler gün doğmadan neler doğar. Rabbim istesin, O ol desin,karşısında hiçbir şey duramaz. Hakkında en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.

kızlarrrrr :)

Alternatif Baba Levent Malkoç yani biricik eşimin Babalar Günü yazısı ;

Yaşasın baba oldum! | Alternatif Anne

Btanemm yani şuan tek kelime ile tebrik ediyorum eşin Levent'i. Aşkınız daim olsun inşallah. O kadar güzel cümleler seçerek anlatmış ki babalığı, okurken yazısının sonu gelmesin diye düşünürken buldum kendimi. Yakın zamanda Berra kuzumdan da minik bir yazı bekliyorum

Allah kabul etsin canımm. Seninde kandilin mübarek olsun. Cümlemize mutluluk nasip etsin Rabbim.

Canım ben Dr Browns kullanıyorum,çok memnunuz. Doğal akış. Ben kendim denedim o kdar zor geliyor ki süt. Sanırım Alya sevebilir bunu. Uygun fiyatları da zaten.
Medela calma yı emzirme eğitiminde Esra hanım da önermişti. Sanırım rağbet gören bir biberon. Fiyatı biraz daha pahalı .
Ben ilk günlerde Medela kaşık biberon kullandım,biraz zor oluyor onunla süt vermek ama başlığı kaşık şeklinde olduğu için biberonu emziği reddeden bebekler sevebiliyor.

akşam bi süre atlasla cebelleştim emzirmek ve uyutmak için neyseki sonra uyudu
onu yatırır yatırmaz mutfağa geçtim yarın ayselde buluşacağımızdan ona götürmek için kurabiye yaptım
bazılarının altı karardı ama allahtan son anda yakaladım ki diğerlerini kurtardım,yarın gezmede olacağım için yemeğide aradan çıkardım
geçen gün bi arkadaş bulgur pilavı ve cacık yptım demişti canım çekti, bende uzun zamandır yapmamıştım zaten yapim dedim yarın gelince uğraşmam en azından..derken bu saat oldu birazdan dua okuyup yatacağım tabi arada atlas bey emmek için uyanır onu emzirirken saat kaç olur bilmem.

herkese iyi uykular allah rahatlık versin

ozaman dr browns doğal akış alayım ilk olarak, eger redderse artık sırayla hepsini denicez:26:
cok saol cnm melek kalpli arkadaşımmm cok öpüorum senii

ozaman dr browns doğal akış alayım ilk olarak, eger redderse artık sırayla hepsini denicez:26:
cok saol cnm melek kalpli arkadaşımmm cok öpüorum senii

nuby nin var anne göğsü tarzında bi biberonu ondan da az geliyo
bide yassı yani damaklı biberon emzikleri var olmadı onlardan da deneyebilirsin

gerçekten biberon olayı kurtarıcı oluyo atlasa da kabul ettiremiyorum o nedenle uzak gezmelere gidemiyorum
dışarıda işimizi bitirip hemen dönüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…