- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.801
Gunaydın fıstıklar,bgn aysima hanımın mevlutu var,heyecanlı ama bırazda gergınım,ınsallah sorunsuz ve guzel gecer,mırayımmm mesaj kutusunu bosalttım canım
selam kızlar uzun zamandır yazamadım evimde değilim Aksaraydayım annemdeyim umarım herkes iyidir geçmişi okumaya çalışıcam şimdi size sormak istedğim bişey var kızım son 1 haftadır başparmağını emiyo ve uykuya dalıyo yatağa bırakıyorum kendi kendine uyuyo o şekilde kendi kendine uyuması işime geliyo ama parmağını emdiği için korkuyorum bi zararı var mı acaba başka bebişlerde emiyo mu parmağını
kızlar, ben artık Berra'nın banyo suyuna buğday nişastası 3 yemek kaşığı ekliyorum isilik ve tüm deri problemlerine çözüm oluyormuş, doktorumuza sordum onayladı, yapan başka arkadaşlarımdan duydum bende, onlarında doktorları söylemiş.
kızlar azranın parmağını nedehn emdiği ortaya çıktı az önce farkettim diş çıkarıyo alt damağında tam ortada beyazlamış daha erken yaa birde çok sıcak inşallah kolay atlatırız bu dönemi
Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN
kızlar yardım edinbebeğim avent biberonu tutmadı,
emzik zaten almamıştı, çalışacagım için biberon tutmak zorunda,
dr browns ve medela calma önerilmişti sanırım, Alya sütün azar azar
gelmesini istio cok gelince ememiyor, sizler neyi tavsiye edersiniz?
yarn cok yakın bi arkadaşımın düğünü var ve ben kızım biberon tutmadıgı
için gidemicemnolur yardım edin bana:26:
akşam bi süre atlasla cebelleştim emzirmek ve uyutmak için neyseki sonra uyudu
onu yatırır yatırmaz mutfağa geçtim yarın ayselde buluşacağımızdan ona götürmek için kurabiye yaptım
bazılarının altı karardı ama allahtan son anda yakaladım ki diğerlerini kurtardım,yarın gezmede olacağım için yemeğide aradan çıkardım
geçen gün bi arkadaş bulgur pilavı ve cacık yptım demişti canım çekti, bende uzun zamandır yapmamıştım zaten yapim dedim yarın gelince uğraşmam en azından..derken bu saat oldu birazdan dua okuyup yatacağım tabi arada atlas bey emmek için uyanır onu emzirirken saat kaç olur bilmem.
herkese iyi uykular allah rahatlık versin
kızlar yardım edinbebeğim avent biberonu tutmadı,
emzik zaten almamıştı, çalışacagım için biberon tutmak zorunda,
dr browns ve medela calma önerilmişti sanırım, Alya sütün azar azar
gelmesini istio cok gelince ememiyor, sizler neyi tavsiye edersiniz?
yarn cok yakın bi arkadaşımın düğünü var ve ben kızım biberon tutmadıgı
için gidemicemnolur yardım edin bana:26:
Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN
Armin de almıyo canım biberon çok büyük sıkıntı,bende dr browns var diliyle itiyo bizimki bi de sırıtıyo yaa 'alıycam işte' der gibi
nuby nin var anne göğsü tarzında bi biberonu ondan da az geliyo
bide yassı yani damaklı biberon emzikleri var olmadı onlardan da deneyebilirsin
gerçekten biberon olayı kurtarıcı oluyo atlasa da kabul ettiremiyorum o nedenle uzak gezmelere gidemiyorum
dışarıda işimizi bitirip hemen dönüyoruz
Bunlar çooook tatlı ya, Poyraz delikanlı olmuş, Armin de smer bomba, yerim ben ikisini de, Allah bağışlasın hepsini
güven huzur aşk..
ilk doğdugum anlardı ve ben annemin sıcacık karnından hiç tanımadığım eller tarafından bir anda çıkarılmanın verdiği korkuyla çığlık çığlığa ağlıyordum.. beni alıp hızla bişeyler yapmaya başladılar.. ben korktuğum anlarda anneciğim hep elini karnına koyar bana güven verirdi.. dönüp baktımki annem kalkıp beni ellerinden alamıyor ve ben daha da bi feryadı basarak ağlamaya başladım..
battaniyeye sarılarak uzun koridorda hızla ilerledik ve birden beni tanıdık bi kokuya verdiler, uzunca kokladım, hiç yabancı değildi bu koku bana, kimdi o an bilmiyordum ama güven vermişti bana huzura ermiştim ve ilk görüşte aşık olmuştum evet bu koku güven huzur ve aşktı..
aylar geçiyordu ve ben bu kokunun sahibine hep güven huzur aşk diyordum birgün bütün bu isimleri bir isimde birleştirerek ona 'BABA' demiştim, anlamıştım ki güven huzur aşk BABAnın açılımıydı..
evet babacığım aşkımız aynen böyle başladı. yıllar geçse de bitmeyecek heyecanını yitirmeyecek bir aşk..
yürümeye başlayacağım ve ellerini tutarak seninle dünyanın en mutlu adımlarını atacağım, konuşmayı öğreneceğim ve sana sözlerin en güzeli olan BABAmm diyeceğim, ilkokula başlayacağım ve ilk 'BABA' kelimesini yazmayı öğreneceğim..
hep sen gibi sevebileceğim birini arayacağım BABAcım ama asla kimse sen gibi olmayacak, şimdilerde belime kundak sararken gün gelecek gelinliğimin üstünden kırmızı kuşağımı sen saracaksın, o an ikimizinde gözünden yaşlar sicim gibi akarken birbirimize sarılacağız ve ben o an ilk doğduğum günü hatırlayacağım ve diyeceğim ki; 'ben bu kokuyu hatırlıyorum, bu koku güven huzur aşk'.. beni vermek istemeyeceksin arkamdan uzunn uzun bakacaksın belki de, ve senin de aklına benim ilk doğduğum gün gelecek ve diyeceksin ki ' bin yaşına da gelsen hep benim ilk gün sarılıp kokladığım küçük meleğim olarak kalacaksın'..
bu ilk BABAlar günün BABAcım, çok şükür ki benim BABAmsın, benim kahramanımsın, benim ilk ve son aşkımsın.. seni çokk seviyorum rabbim seni benden beni senden ayırmasın BABAcım günün kutlu olsun..
güven huzur aşk..
ilk doğdugum anlardı ve ben annemin sıcacık karnından hiç tanımadığım eller tarafından bir anda çıkarılmanın verdiği korkuyla çığlık çığlığa ağlıyordum.. beni alıp hızla bişeyler yapmaya başladılar.. ben korktuğum anlarda anneciğim hep elini karnına koyar bana güven verirdi.. dönüp baktımki annem kalkıp beni ellerinden alamıyor ve ben daha da bi feryadı basarak ağlamaya başladım..
battaniyeye sarılarak uzun koridorda hızla ilerledik ve birden beni tanıdık bi kokuya verdiler, uzunca kokladım, hiç yabancı değildi bu koku bana, kimdi o an bilmiyordum ama güven vermişti bana huzura ermiştim ve ilk görüşte aşık olmuştum evet bu koku güven huzur ve aşktı..
aylar geçiyordu ve ben bu kokunun sahibine hep güven huzur aşk diyordum birgün bütün bu isimleri bir isimde birleştirerek ona 'BABA' demiştim, anlamıştım ki güven huzur aşk BABAnın açılımıydı..
evet babacığım aşkımız aynen böyle başladı. yıllar geçse de bitmeyecek heyecanını yitirmeyecek bir aşk..
yürümeye başlayacağım ve ellerini tutarak seninle dünyanın en mutlu adımlarını atacağım, konuşmayı öğreneceğim ve sana sözlerin en güzeli olan BABAmm diyeceğim, ilkokula başlayacağım ve ilk 'BABA' kelimesini yazmayı öğreneceğim..
hep sen gibi sevebileceğim birini arayacağım BABAcım ama asla kimse sen gibi olmayacak, şimdilerde belime kundak sararken gün gelecek gelinliğimin üstünden kırmızı kuşağımı sen saracaksın, o an ikimizinde gözünden yaşlar sicim gibi akarken birbirimize sarılacağız ve ben o an ilk doğduğum günü hatırlayacağım ve diyeceğim ki; 'ben bu kokuyu hatırlıyorum, bu koku güven huzur aşk'.. beni vermek istemeyeceksin arkamdan uzunn uzun bakacaksın belki de, ve senin de aklına benim ilk doğduğum gün gelecek ve diyeceksin ki ' bin yaşına da gelsen hep benim ilk gün sarılıp kokladığım küçük meleğim olarak kalacaksın'..
bu ilk BABAlar günün BABAcım, çok şükür ki benim BABAmsın, benim kahramanımsın, benim ilk ve son aşkımsın.. seni çokk seviyorum rabbim seni benden beni senden ayırmasın BABAcım günün kutlu olsun..
aminn cnm rabbim asla ayırmasın bizi meleklerimizdenCanım ya Harikasınız, o kadar güzel anlatmışsın ki, resimler de harika, Allah evlatlarımızı bizden ve babalarından ayırmasın
şu an ağlıyorum başka da diyecek sözüm yok...
cnm bnm bugün bnde cok duygusalım, Allah sevinç gözyaşlarylaı doldursun gözümüzü..
Kızlar aslında benim biraz canım sıkkın. Kızımın alnında sütlü kahve bir leke var, sol gözünün çok üüstünde, saçının bittiği yerde. Kimse görmüyordu ben görüyordum uzun zamandır, gösterince de belli belirsiz diyorlardı. Ama eşimin başının etini yedim ne bu ne bu diye diye. Dün cildiye doktoruna götürdük, şükür ki tehlikeli birşey değilmiş. Nevus yani "ben" dedi doktor. Güneşten koruyun, Babe isimli 50 faktör güneş koruyucusu sürün güneşe çıkarken, 6 ay sonra da tekrar göreyim dedi. Çocuk doktorunuzda takip etsin dedi ki zaten o da önemsiz bişey demişti. Ama ben anneyim kafama çok takıyorum, tamamen kaybolma ya da daha da belirginleşme ihtimali varmış( Buna da şükür başka bişey olmasın diyorum ama yine de üzülüyorm. Ha aynısından babasının karnında da var ama çok silik, 2 yıldır farketmemişim düşünün. Öyle işte canım sıkıldı buna...
Bir de ne zamndır paylaşayım diyorum sizinle, kız bebeklerde vajina bitişikliği olabiliyormuş, 2 yaşına kadar açılmazsa da cerrahi operasyon gerekiyormuş. Burda bir öğretmen arkadaşımın kızının öyleymiş, geçen de bana ziyarete geldiğinde anlattı. 4. ayda doktoru farketmiş, ama 2 yaşına girdi çocuk açılmış çok şükür. Bende kızımınkini gösterdim açıkmış şükür. Sizler de kontol edin isterseniz...
annelik işte cnm bnm, bi başkasında görsen bu da sorunmu edilir dersin ama
evlat olunca iş değişiyor işte, şükür özür kusur yok yavrularımızda,
bzm eşimle kan uyuşmazlığımız var die ilk cocuk olmasına ramen dogurana
kadar aklım ckdı bi özrü olucak die, ama şükürler olsun mevlama hçbişey olmadı,
benmde kızımın sağ koltuk altının hemen altında pamukşekeri gibi bemmbeyaz
incecik incecik bi tutam tüy varokadar hoşuma gidioki ak sakallı dedem diorum
ama heralde Alya büyüdüğünde o kıllardan nefret edecek gibime gelio
inş dökülürde kalmaz nişan mişan, senin bebişinin benide inşşş hemmen kaybolur cnm bnm,
ayrıca o bahsettigin vajina bitişikliğinide bende göstereyim saolasın cnm bilgilendirdigin için
Ne kadar dikkat edilecek şey var ama dimi, erkek bebeklerde sünnet yeri bitişikliğini duymuştum da kız bebeklerininkini hiiiç duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?