2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evvett nihayet meşhur buluşma sona erdi
nedense en çok merak ettiğim buluşma
sende foto var mı pınarcım varsa hemen ekle çok merak ediom

kurabiyeyi götürmedin demek

canlarım yaa çok tatlısınız valla hepinizi çok sevdim..aysel herşeyi çok güzel hazırlamış mükemmeldi herşey..
pınar bu arada Selçuk bey haaala emmedi hani bi ara emzirdim ya ..ondan beri

canlarım yaa çok tatlısınız valla hepinizi çok sevdim..aysel herşeyi çok güzel hazırlamış mükemmeldi herşey..

ayyyy ne güzel çok merak ediyorummmmm foto istiyorummmmmmmm

evvett nihayet meşhur buluşma sona erdi
nedense en çok merak ettiğim buluşma
sende foto var mı pınarcım varsa hemen ekle çok merak ediom

kurabiyeyi götürmedin demek

evet canım şimdilik sona erdi
ben foto. mak.evde unuttuğumdan( bu arada herşeyi unutmuşum yani,atlas bey iki ayağımı bi papuca soktuğundan) foto çekemedim bahar(peri) ve aysel(azeri) bol bol çektiler bende heyecanla bekliyorum canım

ayyyy ne güzel çok merak ediyorummmmm foto istiyorummmmmmmm
canım bende bekliyorum valla kızlar bi sürü çektiler

canım benimkide emmedi eve geldik zaten uykusu vardı ya hemen salıncağına yatırdım uyuyo
sen inatla vermeye devam et ama çok da aç bırakma kuzuyu ver biberonla yazık yok yere aç kalmasın yaaa
bide kaşık uçlu biberon emzikleri var onlardan alıp sütü öyle verebilirsin

canım harikasın gözlerin dolu dolu okudum...

anam bna kalsa hmn verdiydim biberonu..lakin eşim ısrarcı vermiceksin diyo..

ne babalar günüydü ama anneler günü sönük kaldı...
sabah erkenden uyandık kahvaltımızı yaptık eşime gömlek almıştım oğlumla birlikte verdik... kollarını beğenmedi çok genişmiş... terziye göstercem...
neyse derken saat 10 gibi eşim annesine gitti... evi taşınıyor yardıma...
ilk babalar günümüzde yine ayrı kaldık... haftanın zaten 1 günü eşimi görüyorum izin günü ondada sağolsunlar bizi ayırmak için başarılı oluyorlar...

kelebek oğlun çok tatlı
alyaprenses snnde yazın çok hoş olmuş..
bnde bugn baba kalkmadan mektubumuzu başucuna koydm sonra selçukla içeri geçtik orda uyumuşuz..bu geldi arkadan sarıldı gözler kırmızı ağlamaktan :)) tamda geldii sırada rüya görüyodum bn ona video hazırladım müzikli onu açıyomuş müzii yokmuş bişiler olmuş yapamamışmnasılda sinirlendm neyse allahtan rüyaymış..bide pcyi açınca orda oğluyla resmini gördü videoyuda izledi bugn 2 taraftan vurun bakalm dedi çok duygulandı..

böyle olunca gel de üzülme değil mi?

bu arada bnm Selçuk hızlı çıktı..resimleri eklerse bahar görürüz..gökalp selçuk gülnihal yan yana..selçuk ortada..bi eli gülnihalin bacaanda bi eli gökalbin elini tutuyo..valla yere bakan yürek yakan..napcam bn bu oğlanı..

anam bna kalsa hmn verdiydim biberonu..lakin eşim ısrarcı vermiceksin diyo..

canım bende başta hem emziriyordum hem biberonla veriyordum ama bi süre kendi evime gelince biberonu daha sık verdim ve o sırada emmeyi reddeteye basladı ve hala emmiyor beni sağarak veriyorum ve bu benim için çok yorucu oluyor gerçi kızım için yapArım ama keşke emebilseydi. sütüm geldiği sürece sağarak vermeye devam edecem suan mamasız sadece anne sütüyle besleniyor.

yaaaaaaaaaaaa bu nasıl bir saç dökülmesi, ne zaman bitecek? halıyı fırçaladım bir dünya saç çıktı ve ben bundan nefret ediyorummmmmmm güya elektrikli süpürgeyle süpürüyorum

Slm kızlar, bugün deliler gibi gezdik dolastık..1saat oldu geleli..annem geldi 2gün önce zaten..sabah dısarı kahvaltıya gittik..ordan avm ye dolas dolas ayaklarım sisti..ebebek ten berenime oyuncaklar aldım..lansinoh gögüs pedleride indirimdeydi aldım.cokmu acımazsızım bilmiyorum ama ben esimin babalar gününü kutlamadım.cünkü anneler gününden 1gün önce kavga etmistik ve anneler gününün sabahında evden cıkıp bütün bir gün tek basımıza kalmıstık berenle kutlamadı bile..bende bu sebepten kutlamadım..

demekki bnmkide emmicek ne kdr uğraşsamda

ohh iyi yapmışın cnm..insan alışveriş yapınca nasıl rahatlıyo..alışverişden kastımda artık bu zamn diliminde çocuklarımıza aldıımız oyuncak bez kıyafet fln yani..kendime alsam o kdr mutlu olmuyorm artk..bnde gidip alışverişin dibine vurasım var..öyle mağazalarda kıyafet fln değil ha toys'rus a fln gidip oğlumun gönlünü yapmak ona oyuncaklar almktan bahsediyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…