2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar :)) buluşma süperdi, resimlerden de anlaacağaınız üzre biz çok eğlendik :) ayselciğimin ellerine sağlık hamarat hatun :))
biz ewe yeni girebildik babamız bayıldı hediyesine, hemen giydi resim çekindiler gökalple :)) resimler geliyooo...
derrrken maalesef yükleyemiyorum, boyut büyükkkk

Bızde gezdık bgn,esım homurdansda avmlerı dolastık ve alısverıs yaptım,hem kendıme hem kızıma aldım bısıler
mıraycım vajınal yapısıklık durumunu bende duydum,gozle gorulur bı durummu bu acaba,suan kızımda bı sıkıntı yok ama yınede kontroldde doktora sorarım,bu arada benımde saclar dokulmeye basladı..pfffff

ayyyyyyyy süper gezmişsiniz ohh, bizde evdeydik kızımla tüm gün, babamız çalışıyor bugün, bir de adet oldum hiç halim yok (( evet evet gözle görülür bişey, açıp baktığında açıksa sorun yok, ama kapalı yani bitişikse sıkıntı işte...

canım harikasın gözlerin dolu dolu okudum...

beğenen herkese cok tşkr ederiz:)

cnm sende cok yeteneklisin maşşallahh gercekden cok muntazam olmuş ellerine sağlık bayıldımmm gercekden

Selam kızlar;
kaç gündür giremedim . misafirdi oydu buydu derken.
Alyaprenses bayıldım mektubuna çok duygusalmış.
Gamzecim eşinin yazısı harika Yılmaz Özdil e rakip olacak kıvamda bir yazı çok hoşuma gitti.
Elemsu kızın çok tatlıymış , esmer güzeliymiş maşallah,
Mag34 senin oğluşda çok sevimli.
Avrupa yakası uyuma resimleri bekliyoruz anadolu yakası 2 saat gecikmeli olarak yayınlamıştı:)))
hatırlayamadıklarım varsa kırılmayın öpüyorum hepinizi

anam bna kalsa hmn verdiydim biberonu..lakin eşim ısrarcı vermiceksin diyo..
anlıyorum canım ne kadar ilgili şaşırdım valla

baharcım canım ben de istiyorum mail ile

Offf çok fena oldum ben,gerçekten bu kdar güzel yazılırdı bir mektup. Kocacığının ne tepki verdiğini tahmin edemiyorum,neredeyse ben ağlayacaktım.
Bende canım kocacığıma kendi ellerimle pasta yaptım,evden gönderebilmek için yapmadığım cambazlık kalmadı,sırf evden uzak olsun dye sabahın köründe anneme kahvaltıya gittik,onu orda bıraktım,babama hediye alcam dye cıktım. Güzel bir sürprizz oldu,odayıda süsledim kalpler çikolatalar notlar ve minnoşumuzz Kocacığımın bir sürü hediyeleri. Pek hoştu. Kendisi bana bu kadar organizasyon yapmamıstı ama olsun,napalım Fotografı çekerken Alya'n ın sonunda ki 'N' düşmüş ama olsun

muhteşem olmuş pasta cnm bnmm, ayy canım cekdi
kaç gündür tatlıyı terkedeyim zayıflim dedim
ama sütüm azaldı yarın gene abanıcam
eşin eminim mest olmuştur, benmkide cok cok mtlu oldu,
Allah başımızından yanımızdan kalbimizden eksik etmesin eşlerimizi,
eşleriyle problemli olan arkadaşlarımada dua ediorum inş bütün
olumsuzlukları problemleri düzelir de cok cok mutlu olurlar

cnm sende cok yeteneklisin maşşallahh gercekden cok muntazam olmuş ellerine sağlık bayıldımmm gercekden
canımm benimki seninki gibi el işçiliği değil ki yetenek olsun aldım kalemi yazdım o kadar

ohhhhhhh pasta süper bayılıorum pasta yapabilen hatunlara

günaydınlaaarrrrrrr
topikte bi başımayım istediğim çılgınlığı yapabilirim :122::121::118::119::111::92:

tek başına olmak çok sıkıcı nerelerdesininz hala uyur musunuz yoksam uyanınnnnnnn :95:

tekrar günaydın biz uyandık artık uyumaz atlas bey şimdi altı açık ayaklar havada değişik tonlarda seslse çıkararak oynuyo
bende gidim onunla oynim

oh ne güzel gezmeler yapılmış bende hafta sonu gezme hayalleri kuruyordum ki yine mastit oldum iki aylık bebeğim ben üç kere mastit oldum
bende babalar gününü kutlamadım çünkü eşimde benim anneler günümü kutlamadı kendi annesini aradı ama ne annemin nede benim kutlamadı içime oturdu bende kutlamadım oh olsun işte

Günaydın kızlar dün buluşma çok güzel geçti kızlar hepinizi tanıdığma çok sevindim hepsi birbirinden şeker anneler tabi bebişler de.Çok iyi kaynaştılar Selçuk bir ara kızımı taciz etti resmen tab sonra Gülnihal de yakasına yapıştı onun hepsi resimlerde var Atlas çığlık atarken Pınar ve Mertkan sallamaya başlayınca anında sustu onlarda resimlerde var (bu arada Mertkan Pınarın büyük oğlu)kızımın üstündeki cicic Berna teyzesinden hediye Bahar teyzesinin hediyesi de onun çektiği resimlerde kızmın üstüne Pınar teyzesinin hediyesi büyük geldi onunla resim çekinemedik dün harika bir gündüüü
İşte dünden fotolar devamı Baharda

günaydın kızlar, resimlere bittimmmm:)) tek kelime ile harika.. oğlumu ilk kez yaşıtlarıyla birarada, oğlum ilk kez sosyalleşti :)) çok duygulandım
bendekiler de bunların aynıları zaten farklı bişi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…