- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.841
demekki bnmkide emmicek ne kdr uğraşsamda
Bızde gezdık bgn,esım homurdansda avmlerı dolastık ve alısverıs yaptım,hem kendıme hem kızıma aldım bısıler
mıraycım vajınal yapısıklık durumunu bende duydum,gozle gorulur bı durummu bu acaba,suan kızımda bı sıkıntı yok ama yınede kontroldde doktora sorarım,bu arada benımde saclar dokulmeye basladı..pfffff
Eki Görüntüle 446427
selam kızçeler ömerim babasının gününü kutluyo sizlerle de paylaşmak istedim
alyaprenses resmen tüylerim diken diken oldu ben böyle olduysam babası kim bi,lir neler hissetmiştir
canım harikasın gözlerin dolu dolu okudum...
kelebek oğlun çok tatlı
alyaprenses snnde yazın çok hoş olmuş..
bnde bugn baba kalkmadan mektubumuzu başucuna koydm sonra selçukla içeri geçtik orda uyumuşuz..bu geldi arkadan sarıldı gözler kırmızı ağlamaktan :)) tamda geldii sırada rüya görüyodum bn ona video hazırladım müzikli onu açıyomuş müzii yokmuş bişiler olmuş yapamamışmnasılda sinirlendm neyse allahtan rüyaymış..bide pcyi açınca orda oğluyla resmini gördü videoyuda izledi bugn 2 taraftan vurun bakalm dediçok duygulandı..
Eki Görüntüle 446427
selam kızçeler ömerim babasının gününü kutluyo sizlerle de paylaşmak istedim
alyaprenses resmen tüylerim diken diken oldu ben böyle olduysam babası kim bi,lir neler hissetmiştir
anlıyorum canım ne kadar ilgili şaşırdım vallaanam bna kalsa hmn verdiydim biberonu..lakin eşim ısrarcı vermiceksin diyo..
selam kızlar :)) buluşma süperdi, resimlerden de anlaacağaınız üzre biz çok eğlendik :) ayselciğimin ellerine sağlık hamarat hatun :))
biz ewe yeni girebildik babamız bayıldı hediyesine, hemen giydi resim çekindiler gökalple :)) resimler geliyooo...
derrrken maalesef yükleyemiyorum, boyut büyükkkk
selam kızlar :)) buluşma süperdi, resimlerden de anlaacağaınız üzre biz çok eğlendik :) ayselciğimin ellerine sağlık hamarat hatun :))
biz ewe yeni girebildik babamız bayıldı hediyesine, hemen giydi resim çekindiler gökalple :)) resimler geliyooo...
derrrken maalesef yükleyemiyorum, boyut büyükkkk[/
canım mesaj kutuna bak mail adresimi gönderdim
güven huzur aşk..
ilk doğdugum anlardı ve ben annemin sıcacık karnından hiç tanımadığım eller tarafından bir anda çıkarılmanın verdiği korkuyla çığlık çığlığa ağlıyordum.. beni alıp hızla bişeyler yapmaya başladılar.. ben korktuğum anlarda anneciğim hep elini karnına koyar bana güven verirdi.. dönüp baktımki annem kalkıp beni ellerinden alamıyor ve ben daha da bi feryadı basarak ağlamaya başladım..
battaniyeye sarılarak uzun koridorda hızla ilerledik ve birden beni tanıdık bi kokuya verdiler, uzunca kokladım, hiç yabancı değildi bu koku bana, kimdi o an bilmiyordum ama güven vermişti bana huzura ermiştim ve ilk görüşte aşık olmuştum evet bu koku güven huzur ve aşktı..
aylar geçiyordu ve ben bu kokunun sahibine hep güven huzur aşk diyordum birgün bütün bu isimleri bir isimde birleştirerek ona 'BABA' demiştim, anlamıştım ki güven huzur aşk BABAnın açılımıydı..
evet babacığım aşkımız aynen böyle başladı. yıllar geçse de bitmeyecek heyecanını yitirmeyecek bir aşk..
yürümeye başlayacağım ve ellerini tutarak seninle dünyanın en mutlu adımlarını atacağım, konuşmayı öğreneceğim ve sana sözlerin en güzeli olan BABAmm diyeceğim, ilkokula başlayacağım ve ilk 'BABA' kelimesini yazmayı öğreneceğim..
hep sen gibi sevebileceğim birini arayacağım BABAcım ama asla kimse sen gibi olmayacak, şimdilerde belime kundak sararken gün gelecek gelinliğimin üstünden kırmızı kuşağımı sen saracaksın, o an ikimizinde gözünden yaşlar sicim gibi akarken birbirimize sarılacağız ve ben o an ilk doğduğum günü hatırlayacağım ve diyeceğim ki; 'ben bu kokuyu hatırlıyorum, bu koku güven huzur aşk'.. beni vermek istemeyeceksin arkamdan uzunn uzun bakacaksın belki de, ve senin de aklına benim ilk doğduğum gün gelecek ve diyeceksin ki ' bin yaşına da gelsen hep benim ilk gün sarılıp kokladığım küçük meleğim olarak kalacaksın'..
bu ilk BABAlar günün BABAcım, çok şükür ki benim BABAmsın, benim kahramanımsın, benim ilk ve son aşkımsın.. seni çokk seviyorum rabbim seni benden beni senden ayırmasın BABAcım günün kutlu olsun..
anlıyorum canım ne kadar ilgili şaşırdım valla
baharcım canım ben de istiyorum mail ile
Offf çok fena oldum ben,gerçekten bu kdar güzel yazılırdı bir mektup. Kocacığının ne tepki verdiğini tahmin edemiyorum,neredeyse ben ağlayacaktım.
Bende canım kocacığıma kendi ellerimle pasta yaptım,evden gönderebilmek için yapmadığım cambazlık kalmadı,sırf evden uzak olsun dye sabahın köründe anneme kahvaltıya gittik,onu orda bıraktım,babama hediye alcam dye cıktım. Güzel bir sürprizz oldu,odayıda süsledim kalpler çikolatalar notlar ve minnoşumuzzKocacığımın bir sürü hediyeleri. Pek hoştu. Kendisi bana bu kadar organizasyon yapmamıstı ama olsun,napalım Fotografı çekerken Alya'n ın sonunda ki 'N' düşmüş ama olsun
Eki Görüntüle 446591
canımm benimki seninki gibi el işçiliği değil ki yetenek olsun aldım kalemi yazdım o kadarcnm sende cok yeteneklisin maşşallahh gercekden cok muntazam olmuş ellerine sağlık bayıldımmm gercekden
Offf çok fena oldum ben,gerçekten bu kdar güzel yazılırdı bir mektup. Kocacığının ne tepki verdiğini tahmin edemiyorum,neredeyse ben ağlayacaktım.
Bende canım kocacığıma kendi ellerimle pasta yaptım,evden gönderebilmek için yapmadığım cambazlık kalmadı,sırf evden uzak olsun dye sabahın köründe anneme kahvaltıya gittik,onu orda bıraktım,babama hediye alcam dye cıktım. Güzel bir sürprizz oldu,odayıda süsledim kalpler çikolatalar notlar ve minnoşumuzzKocacığımın bir sürü hediyeleri. Pek hoştu. Kendisi bana bu kadar organizasyon yapmamıstı ama olsun,napalım Fotografı çekerken Alya'n ın sonunda ki 'N' düşmüş ama olsun
Eki Görüntüle 446591
Slm kızlar, bugün deliler gibi gezdik dolastık..1saat oldu geleli..annem geldi 2gün önce zaten..sabah dısarı kahvaltıya gittik..ordan avm ye dolas dolas ayaklarım sisti..ebebek ten berenime oyuncaklar aldım..lansinoh gögüs pedleride indirimdeydi aldım.cokmu acımazsızım bilmiyorum ama ben esimin babalar gününü kutlamadım.cünkü anneler gününden 1gün önce kavga etmistik ve anneler gününün sabahında evden cıkıp bütün bir gün tek basımıza kalmıstık berenle kutlamadı bile..bende bu sebepten kutlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?