2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülnihal ve selçuk maşallah çok güzel durdular da bizim sarı tüylüler durmadı pek :)))
annem hep derdi sarkı tyülüler huysz olur die de inanmazdım ama oğlumdan çıktı bak;:)
bu arada tanımayanlar için sölümm, dalgalı saçlı olan benim, diğer esmer hatun pınar..
azeriyi yani ayseli tanıyosunuz artık :) kahverengi eşarplı olan.. geriye de berna kalıyor zaten çapkın oğluyla :))

Kuzum varya farklı resimler Gökalple Selçuğun kankeyta halleri o resimler harikaa :))

Aaa bak tek tek aklıma geliyor kuzum kızımın dekolteli resimleri de var onları koyda bende alayım kendime :)

Gunaydın kızlar. Hayırlı haftalar olsun inşallah. Herkes babasının gununu kutlamıs ne guzel bızımde dun gunumuz cooook coook guzel gectıı gezdık eglendık arkadslarımzla bulstuk kuzey paşam hıc uzmedı annesınıı vallaaa cok guzel geldı bana:)) Yaşasın babalar gunu:)) Kızlar bulusma resımlerınıze bayıldım album yapmıssınz resmen:))) Hepınıze maşallah
Gecmısı okurken aklıma geldın dedım yazı yazarken sorayım nalan nerde dıyee aklımdan gecırıodumkı actıgım sayfada yazdıgını gordum:))) Ne bıtmez mısafırmıs kız hıc gozukmuosun gercı bende pek gıremıorum annem gülee ınıorum ordakı ınternetın yavalıgı malum:)) Ama bugun evde kaldım uzun zamndr kocam saolsun kahvaltımızı hazırladı yedık gıttı nasıl olduysa oglanda 8den berı uyuo

Canım benım cok guzel olmus becerıklı arkadsımmm:) Iyı oldu bunlrı gordugum en yakın zamanda gelıorum benım ıcınde menuyu hazırla:))))

Bebişlerden En haşin Gökalp uykundan uynadı etrafa bi bakması var hepinizi döverim edasında :))
En çapkın Selçuk resimlerden de malum olduğu gibi eli hep kızımda :))
En çok ağlayan Atlas kıymam ben onaa yaa hemde en küçüğümüz :))
Kızımda habire bi tataflarını açtı durdu elbiseye karşı alerjisi var sanki hep kafasına kadar çekiyor elbiselerii:)

Merve canım pastan harika gözüküyor ellerine sağlık çok hoş olmuş:)

gelcem gelcem diyorsun ne gelen var ne giden diyete başladın mı yoksa kuşum ? menü hazır sen merak etme

Aysellll bebeğim bayıldım fotograflarınıza,resmen koskocamann bir albüm olmuş. siz ve bebişleriniz cookk güzelsiniz maşallah

mervecim ellerine sağlık çok güzel gözüküyor,baba çok şanslı :))

Yok baslamadım buaralar gobegım ındı sankı moralmanım sıddetle yukeselmeye basladı:)))) Gelıorum merve soyle bana gunuu valla ne gun geleyımm bızde ev bulusması yapalım kusum bızde album yapalım bızım neycağazımız eksıkkı hıhhh

Canımmm kesinllikle evde buluşun derim ev çok rahat oluyor hem havalar sıcak hem emzirmesi alt değiştirmesi fln oluyor ev en güzelii geçen Pınarla dışarda buluştuk bişi anlamadık valla

fotolar süpper bebişler şahane
hepsi de beyaz giymiş sözleşmiş gibi
ne güzel bi şey yaptınız yaa valla imrenerek bakıom:106:
hiç bebekli arkadaşım yokk çok yalnızım

bayıldım resimlere kıskançlıktan ölmek üzereyım

kızlar hepinıze gunaydın kızım 4. ayına gırdı ve değişik çığlık atmalara başladı sizce normal mı aglamıyor sadece çığlık atıyor :26:

mervecim ellerine sağlık çok güzel gözüküyor,baba çok şanslı :))

Sağol hayatımm. Asıl kızımla biz şanslıyız böyle mükemmel bir babamız olduğu için

Demek indi hee bunu bana nasıl yaparsınnn Mine benim göbüşüm olduğu gibi duruyor ama Neyse gel bana örnek ol bari. Bende dün zayıflama adına epeyy yürüyüş yaptım. Akşama doğru kocacım minik bebeğim annem kardeşlerim çıktıkk Hidiv Kasrı na gittik,orda mükemmel bir yürüyüş alanı var ,sen gezenti kesin bilirsin,sağın solun ağaç,ortam mükemmelll, sanırım 1.5 saate yakın yürüdük. Eve geldiğimde hafiflemiş hissettim kendimi Lakin gece de kocacıgımın babasına gidip orda yediğimiz pastayı böreği saymazsak
Sen kesin geliyorum diyorsan ( sonunda ) ben seni Bu Perşembe den itibaren bekliyorum istediğin gün istediğin saat gelebilirsin çiçeğim. Hatta güzel forumdaşlarım evim Atakentte,Ümraniye de. Gelebilecek herkesi bekliyorumm. Bizim Avrupa yakasından neyimiz eksik

Canımmm kesinllikle evde buluşun derim ev çok rahat oluyor hem havalar sıcak hem emzirmesi alt değiştirmesi fln oluyor ev en güzelii geçen Pınarla dışarda buluştuk bişi anlamadık valla

Dogru evde daha kolaydr tabı dısrda huyszlanınca sende gerılıosn:))) KIzlar bundan sonra toplasıp ev gezmesı yapıoruz:)))

herkese merhaba,

fotolar çok güzel kızlar,buluşmalarınızın devamını bekliyoruz :) bebişleriniz beraber büyür inşallah...

alya ve alya 'nın hediyeleri çok güzel olmuş :) becerikli anneleri... :)

Bize gelirsek, dün herkes gibi bizde çok güzel bir gün geçirdik. Babalar günününe ek evlilik yıldönümümüzü de kutladık, Büyükada'ya gittik akşam, çok güzel bir yemek yedik,herşey çok güzeldi yani :)

Sevgili eşim, bu gün Kayseriye seyehate gittiğinden evlilik yıl dönümümüz 1 gün önce kutlandı, aslında bugündü, cuma günüde eşimin doğum günü, bu demek oluyor ki bu hafta boyunca bizim evde kutlamalar devam edecek.

Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN

Ama bunlar çook tatlıı ya yerim ben ikisinideee

Valla Berna oğluşun kızmı habire taciz etii gerçi kızım da ona sırıtıp durdu elini bile tuttu ama
yaaaaaaaaaaaa bu nasıl bir saç dökülmesi, ne zaman bitecek? halıyı fırçaladım bir dünya saç çıktı ve ben bundan nefret ediyorummmmmmm güya elektrikli süpürgeyle süpürüyorum
Bende o durumdayım kuzum tutam tutam dökülüyor saçlarım yaa
tekrar günaydın biz uyandık artık uyumaz atlas bey şimdi altı açık ayaklar havada değişik tonlarda seslse çıkararak oynuyo
bende gidim onunla oynim
Ben yerim onu dün ilk geldiğinizde çok güzel konuşutordu sohbet etti benle resmen bide gülüyor yerim onu bennn
Sende katıl bize kuzummm :)
kızlar fotolara bayıldım hepsi harika
hemen bunları bastırıp albüme koymam lazım

Aynen kuzum bende albüm yapıcam

kkelebekk; Hediyenize bayıldım, ellerine sağlık ne güzel olmuş öyle,
Merveciğim, senin de el emeği pstana bayıldım, ellerine sağlık,
Kızlar buluşmanıza da hayran kaldım, çocuklar harika siz ayrı bir harikasınız, gerçekten de evde buluşmak daha rahattır tabi,
Duygucuğum üzülme canım, bizimde ilk babalar gününde babamız 5 saat evet evet 5 saat kahveye gitti, öküz kocam,
Miraycığım, hamilelik ve lohusalıktan sonra saç dökülmesi normalmiş, hormonlar tekrar normale dönecekmiş,- dert etme kız kökü bizde, işin ilginç yanı benim oğlanın saçları dökülüyor, hem de nasıl, her yerden topluyom, ağzından gözünden
safulcuğum; iyi yapmışın kız, artık şunu öğrendim ki bizi ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyız,
yaseminnnciğim, konuşma alıştırmaları ya da bizimle iletişime geçme çabalarıdır bence, normal yani, gerçi benim oğlan daha küçük bakalım onda da olacak mı

Indı derken tahta olmadım ama farkedecegm kdr ındı acaba dıorum regl olsam dahamı cok ıner ben hala olmadım ve bazn bagırsak harketlrımı acaba hamıle olabılırmyım dıye yorumluyorum:))) Demek goturdugunn pasta borek saymazsak hee guldr benı:))) Ben hazır ve nazırım cuma benım kontrolum ve asılrım var cumrtsiı uygunmudr yavrum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…