- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.861
günaydın kızlar, resimlere bittimmmm:)) tek kelime ile harika.. oğlumu ilk kez yaşıtlarıyla birarada, oğlum ilk kez sosyalleşti :)) çok duygulandım
bendekiler de bunların aynıları zaten farklı bişi yok..
gülnihal ve selçuk maşallah çok güzel durdular da bizim sarı tüylüler durmadı pek :)))
annem hep derdi sarkı tyülüler huysz olur die de inanmazdım ama oğlumdan çıktı bak;:)
bu arada tanımayanlar için sölümm, dalgalı saçlı olan benim, diğer esmer hatun pınar..
azeriyi yani ayseli tanıyosunuz artık :) kahverengi eşarplı olan.. geriye de berna kalıyor zaten çapkın oğluyla :))
Gecmısı okurken aklıma geldın dedım yazı yazarken sorayım nalan nerde dıyee aklımdan gecırıodumkı actıgım sayfada yazdıgını gordum:))) Ne bıtmez mısafırmıs kız hıc gozukmuosun gercı bende pek gıremıorum annem gülee ınıorum ordakı ınternetın yavalıgı malum:)) Ama bugun evde kaldım uzun zamndr kocam saolsun kahvaltımızı hazırladı yedık gıttı nasıl olduysa oglanda 8den berı uyuoSelam kızlar;
kaç gündür giremedim . misafirdi oydu buydu derken.
Alyaprenses bayıldım mektubuna çok duygusalmış.
Gamzecim eşinin yazısı harika Yılmaz Özdil e rakip olacak kıvamda bir yazı çok hoşuma gitti.
Elemsu kızın çok tatlıymış , esmer güzeliymiş maşallah,
Mag34 senin oğluşda çok sevimli.
Avrupa yakası uyuma resimleri bekliyoruz anadolu yakası 2 saat gecikmeli olarak yayınlamıştı:)))
hatırlayamadıklarım varsa kırılmayın öpüyorum hepinizi
Offf çok fena oldum ben,gerçekten bu kdar güzel yazılırdı bir mektup. Kocacığının ne tepki verdiğini tahmin edemiyorum,neredeyse ben ağlayacaktım.
Bende canım kocacığıma kendi ellerimle pasta yaptım,evden gönderebilmek için yapmadığım cambazlık kalmadı,sırf evden uzak olsun dye sabahın köründe anneme kahvaltıya gittik,onu orda bıraktım,babama hediye alcam dye cıktım. Güzel bir sürprizz oldu,odayıda süsledim kalpler çikolatalar notlar ve minnoşumuzzKocacığımın bir sürü hediyeleri. Pek hoştu. Kendisi bana bu kadar organizasyon yapmamıstı ama olsun,napalım Fotografı çekerken Alya'n ın sonunda ki 'N' düşmüş ama olsun
Eki Görüntüle 446591
Gunaydın kızlar. Hayırlı haftalar olsun inşallah. Herkes babasının gununu kutlamıs ne guzel bızımde dun gunumuz cooook coook guzel gectıı gezdık eglendık arkadslarımzla bulstuk kuzey paşam hıc uzmedı annesınıı vallaaa cok guzel geldı bana:)) Yaşasın babalar gunu:)) Kızlar bulusma resımlerınıze bayıldım album yapmıssınz resmen:))) Hepınıze maşallah
Gecmısı okurken aklıma geldın dedım yazı yazarken sorayım nalan nerde dıyee aklımdan gecırıodumkı actıgım sayfada yazdıgını gordum:))) Ne bıtmez mısafırmıs kız hıc gozukmuosun gercı bende pek gıremıorum annem gülee ınıorum ordakı ınternetın yavalıgı malum:)) Ama bugun evde kaldım uzun zamndr kocam saolsun kahvaltımızı hazırladı yedık gıttı nasıl olduysa oglanda 8den berı uyuo
Canım benım cok guzel olmus becerıklı arkadsımmm:) Iyı oldu bunlrı gordugum en yakın zamanda gelıorum benım ıcınde menuyu hazırla:))))
Offf çok fena oldum ben,gerçekten bu kdar güzel yazılırdı bir mektup. Kocacığının ne tepki verdiğini tahmin edemiyorum,neredeyse ben ağlayacaktım.
Bende canım kocacığıma kendi ellerimle pasta yaptım,evden gönderebilmek için yapmadığım cambazlık kalmadı,sırf evden uzak olsun dye sabahın köründe anneme kahvaltıya gittik,onu orda bıraktım,babama hediye alcam dye cıktım. Güzel bir sürprizz oldu,odayıda süsledim kalpler çikolatalar notlar ve minnoşumuzzKocacığımın bir sürü hediyeleri. Pek hoştu. Kendisi bana bu kadar organizasyon yapmamıstı ama olsun,napalım Fotografı çekerken Alya'n ın sonunda ki 'N' düşmüş ama olsun
Eki Görüntüle 446591
gelcem gelcem diyorsun ne gelen var ne gidendiyete başladın mı yoksa kuşum ? menü hazır sen merak etme
Aysellll bebeğim bayıldım fotograflarınıza,resmen koskocamann bir albüm olmuş. siz ve bebişleriniz cookk güzelsiniz maşallah
Yok baslamadım buaralar gobegım ındı sankı moralmanım sıddetle yukeselmeye basladı:)))) Gelıorum merve soyle bana gunuu valla ne gun geleyımm bızde ev bulusması yapalım kusum bızde album yapalım bızım neycağazımız eksıkkı hıhhh
Günaydın kızlar dün buluşma çok güzel geçti kızlar hepinizi tanıdığma çok sevindim hepsi birbirinden şeker anneler tabi bebişler de.Çok iyi kaynaştılar Selçuk bir ara kızımı taciz etti resmen tab sonra Gülnihal de yakasına yapıştı onun hepsi resimlerde var Atlas çığlık atarken Pınar ve Mertkan sallamaya başlayınca anında sustu onlarda resimlerde var (bu arada Mertkan Pınarın büyük oğlu)kızımın üstündeki cicic Berna teyzesinden hediye Bahar teyzesinin hediyesi de onun çektiği resimlerde kızmın üstüne Pınar teyzesinin hediyesi büyük geldi onunla resim çekinemedik dün harika bir gündüüü
İşte dünden fotolar devamı Baharda
Eki Görüntüle 446661 Eki Görüntüle 446649 Eki Görüntüle 446648 Eki Görüntüle 446647 Eki Görüntüle 446646 Eki Görüntüle 446645 Eki Görüntüle 446644 Eki Görüntüle 446643 Eki Görüntüle 446642 Eki Görüntüle 446641 Eki Görüntüle 446650 Eki Görüntüle 446651 Eki Görüntüle 446660 Eki Görüntüle 446659 Eki Görüntüle 446658 Eki Görüntüle 446657 Eki Görüntüle 446656 Eki Görüntüle 446655 Eki Görüntüle 446654 Eki Görüntüle 446653 Eki Görüntüle 446652 Eki Görüntüle 446640 Eki Görüntüle 446639 Eki Görüntüle 446627 Eki Görüntüle 446626 Eki Görüntüle 446625 Eki Görüntüle 446624 Eki Görüntüle 446623 Eki Görüntüle 446622 Eki Görüntüle 446621 Eki Görüntüle 446620 Eki Görüntüle 446618 Eki Görüntüle 446628 Eki Görüntüle 446629 Eki Görüntüle 446638 Eki Görüntüle 446637 Eki Görüntüle 446636 Eki Görüntüle 446635 Eki Görüntüle 446634 Eki Görüntüle 446633 Eki Görüntüle 446632 Eki Görüntüle 446631 Eki Görüntüle 446630 Eki Görüntüle 446619
mervecim ellerine sağlık çok güzel gözüküyor,baba çok şanslı :))
Yok baslamadım buaralar gobegım ındı sankı moralmanım sıddetle yukeselmeye basladı:)))) Gelıorum merve soyle bana gunuu valla ne gun geleyımm bızde ev bulusması yapalım kusum bızde album yapalım bızım neycağazımız eksıkkı hıhhh
Canımmm kesinllikle evde buluşun derim ev çok rahat oluyor hem havalar sıcak hem emzirmesi alt değiştirmesi fln oluyor ev en güzelii geçen Pınarla dışarda buluştuk bişi anlamadık valla
Eki Görüntüle 446220
bu da benim karaböcüğüm : ARMİN
Ama bunlar çook tatlıı ya yerim ben ikisinideeeEki Görüntüle 446427
selam kızçeler ömerim babasının gününü kutluyo sizlerle de paylaşmak istedim
alyaprenses resmen tüylerim diken diken oldu ben böyle olduysam babası kim bi,lir neler hissetmiştir
Valla Berna oğluşun kızmı habire taciz etii gerçi kızım da ona sırıtıp durdu elini bile tuttu amabu arada bnm Selçuk hızlı çıktı..resimleri eklerse bahar görürüz..gökalp selçuk gülnihal yan yana..selçuk ortada..bi eli gülnihalin bacaanda bi eli gökalbin elini tutuyo..valla yere bakan yürek yakan..napcam bn bu oğlanı..
Bende o durumdayım kuzum tutam tutam dökülüyor saçlarım yaayaaaaaaaaaaaa bu nasıl bir saç dökülmesi, ne zaman bitecek?halıyı fırçaladım bir dünya saç çıktı ve ben bundan nefret ediyorummmmmmm güya elektrikli süpürgeyle süpürüyorum
Ben yerim onu dün ilk geldiğinizde çok güzel konuşutordu sohbet etti benle resmen bide gülüyor yerim onu bennntekrar günaydın biz uyandık artık uyumaz atlas bey şimdi altı açık ayaklar havada değişik tonlarda seslse çıkararak oynuyo
bende gidim onunla oynim
Sende katıl bize kuzummm :)bayıldım resimlere kıskançlıktan ölmek üzereyım
kızlar hepinıze gunaydın kızım 4. ayına gırdı ve değişik çığlık atmalara başladı sizce normal mı aglamıyor sadece çığlık atıyor :26:
kızlar fotolara bayıldım hepsi harika
hemen bunları bastırıp albüme koymam lazım
Demek indi hee bunu bana nasıl yaparsınnn Mine benim göbüşüm olduğu gibi duruyor amaNeyse gel bana örnek ol bari. Bende dün zayıflama adına epeyy yürüyüş yaptım. Akşama doğru kocacım minik bebeğim annem kardeşlerim çıktıkk Hidiv Kasrı na gittik,orda mükemmel bir yürüyüş alanı var ,sen gezenti kesin bilirsin,sağın solun ağaç,ortam mükemmelll, sanırım 1.5 saate yakın yürüdük. Eve geldiğimde hafiflemiş hissettim kendimi Lakin gece de kocacıgımın babasına gidip orda yediğimiz pastayı böreği saymazsak
Sen kesin geliyorum diyorsan ( sonunda ) ben seni Bu Perşembe den itibaren bekliyorum istediğin gün istediğin saat gelebilirsin çiçeğim. Hatta güzel forumdaşlarım evim Atakentte,Ümraniye de. Gelebilecek herkesi bekliyorumm. Bizim Avrupa yakasından neyimiz eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?