2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nice mutlu huzurlu aşk dolu uzunnn yıllara çekirdek ailenle inşallah Gamzecim. Kutlamalara bayılırım,koskoca bir hafta kutlama modunda rüya gibi Berracım 5 aylık olmuş ticker öyle diyor Yeni ayınız kutlu olsun.

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yılları kızınızla beraber devirirsiniz inşallah.

Valla benim regl im yeni bitti, toplamda 2 kez oldum. göbeğim fark etmesine etti ama yetmezzzzzzz. Sende ol kurtul inşallah Cumartesi bana uyar kuzucum.

keşkeeee nerde o şans bende kızlar ya hafta sonları yapalım bu buluşmaları ama hafta içi olmasın ve mumkunse anadolu yakası olsun çalışan anneleride düşünün

sen iste haftasonu da olsun canım nolcakk

Bende mart annesiyim hep takip ediyordum sayfayı ama okuyucu biri olarak ,artık tatil için annemin yanına geldim oğlanla hazır ilgilenen birileri varken bismillah deyip olaya dahil olmak istedim.Arkadaşların bir araya gelip toplanmasına bayıldım ne güzel bebişler kendi denkleriyle sosyalleşmişler , Allah herkesin bebişini korusun maşallah çok tatlılardı

Hoşgeldin canımmm, bebişe bakcak birinin olması gerçekten mükemmel. Annem ve kardeşlerim sağolsunlar çok destekler bu konuda. Tatil boyunca bizimlesin o zaman Rabbim tümmm bebişlerimizi korusun inşallah. Karşılarına hep hayırlı,iyi insanları çıkartsın.

Avrupaa yakasııı resimlerinize bayildimm:)) Ayselll bebekle sen nasıl yaptın o hazırlıkları :)Fotolara da baya emek harcanmış yani bebekler şekilli şekilli dizilmiş falan süper olmuş :))
MErvecim pastan gerçekten sade ve çok şık olmuş
Alya bebeklerin süprizleri de çok güzel babalarınaa
Gamzecim elilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel seneler geçirin hep beraber inşallah
Bizim de çok güzel geçti ben de kupaya kitap ayracına ve bodye oglumun resimlerini bastirip yazılar yazdırmıştım aldığı en güzel hediye olduğunu söyledii ama ağlamadı yaa heralde mektubum eksik kaldı valla ben olsam ağlardım :)))

C.tesi gece yaptım kuzum sarmayı da sigara böreğinide kızımla sardım resmen o aguuu yaptı bende cvp verdim hain koca gitti yattı kızım tek bırakmadı beni taa on ikide uyudu.Teki sizler bize gelin ben her türlü hazırlığı yine yaparımmm

Merve bebısım cumartesı ALLAH ızın verırse sendeyım yemeklerı lutfen az yaglı ve az sekerlı yap teskkurler:))) Gelmek ısteyen arkads olursaa yazsın bıze ayarlayalım ınsallah. Ben sımdı ananye ınıorum oglumlaa gelıncesı gorusurz coook optum mucxxx

Teşekkür ediyorum canımm.
Benim kocacımda ağlamaz öyle şeylere,tarz meselesi Ben duygunun dibine de vursam ağlamaz. Olsun ben yine de çok seviyorum kocacığımı

Beni bağlamaz,sana diyetten önce gel şiş git dedim mi dedim. Artık yağına şekerine karışma Evet canlarım evimiz Ümraniye. Gelebilen gelmek isteyen herkesi bekleriz. Ananeyi ve Kuzey paşayı öp yerimee, halaya da bir kez daha selam olsun

gamze nice sevgi dolu yılları birlikte devirmeniz dileği ile evlilik yıl dönümünüzü kutlarım

mine ve mervecim cumartesi buluşuyorsunuz demek keşke yakın olsaydım sizlerlede görüşebilsem harika olurdu
yeni fotolarınızı beklerim

Ay ne güzel c.tesi buluşma var Merve seninle tanışmayı çok istiyorum keşke yakın olaydım geliridim dünki buluşmanın tadı damağımda kaldı yaa

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yılları kızınızla beraber devirirsiniz inşallah.

teşekkürler kızlar kutlamalarınız için..

evet mervecim Berra Sultan bugün itibariyle 5. ayını doldurdu, 6. ayından gün almaya başladı artık :)

hedefim bu ay diş çıkarması ile beraber 18 Temmuzda ömrünün ilk 6 ayının kutlaması ile beraber diş buğdayı yapmak, bakalım diş çıkacak mı bu ay :)

ah pınar ah hiç mektupsuz olur mu :)

Berra kendi mail adresinden mail attı babasına, cevapta gelsin diye :) biz uyurken okumuş babası dün sabah geldi çim şişti diyor, gözlerine baktım birkaç emare gördüm ama çoğu silinmişti :)

Çoook tatlısınızzz sizz yaa...
Bütün kuzulara Maşaallahh..analarına da tabi

canlarım hepinizde ve tabiki kuzular harikasınız... harika olmuş... bayıldım hepinize...

Mervecim pasta, süprizleriniz harika olmuş... çok güzel geçmiş... keşke bizimde babamız yanımızda olsaydı sağolsun kocam yanlız bıraktı o gün bizi...

Gamzecim mesajını okuyamadım ama geçmişlerden okuduğum kadarıyla sanırım evlilik yıldönümünüz... Allah uzun birliktelik, sağlık, sıhhat, aşk, huzur eksik etmesin evinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…