2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzecim mesajını okuyamadım ama geçmişlerden okuduğum kadarıyla sanırım evlilik yıldönümünüz... Allah uzun birliktelik, sağlık, sıhhat, aşk, huzur eksik etmesin evinizden...

teşekkür ederim Duygu'cum,

evet bugün evlilik yıldönümümüz, biz dün kutladık aslında bu akşam içinde bir pasta mı ayarlasam diye düşündüm şimdi :) cuma günüde eşimin doğum günü, tüm hafta kutlamalar devam edecek yani :)

ayrıca Berra'da 5. ayını doldurdu bugün...

ayy bence pasta ayarla hem evlilik yıldönümü hem berracık 5 aylık oluşu kutlanır... pastalar feda olsun size bundan daha güzel günleriniz olsun canım...

kızlar buluşma resimlerine bayıldımmmhepiniz muhteşem görünüyorsunuz,miniklerin herbiri ayrı tatlı maşallaheşim müsait olsaydı ben de gelecektim ama nasip değilmiş,bir dahakine inşallah.aysel sana da ayrıca maşallah,gülnihal'le öyle bir masa hazırlamışsın.ben kaç gündür bi kısır yapıp yiyemedim valla:)))

kızım 3 buçuk aylık.akşam babalar günü kutlamak için dışarı çıktık gezerken emziğini düşürmüşüz.eve bir geldik yok.evde vardı 1 tane onu verdik oda küçük geldi.eşim bugün aradı eczaneleri zar zor 1 tane buldu onu verdim ama oda küçük gibi geldi üzerinde 3 ay ve sonrası yazıyor.gönlüme göre emzik bulamadım.akşam düşen emzik büyüktü ve güzel emiyordu.nasıl seçmeliyim bilemedim.acaba 6 aylık olandan mı alsam büyük olduğu için.emzik kullanan varsa nasıl aldınız?emzik bizim için önemli de....

Bir sonraki buluşmada sizlere azeri menüsü yapacam inş. birbirimizden kopmayalım çok güzel oluyor ben kendi adıma çoook keyif aldım kuzum inş.bi sonrakine sen de katılırsın

Gunaydın kızlar,gamzecım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...
Kızlar aysıma emerken ınanılmaz ısırıo memeyı,valla dun gozumden yaslar geldı,bıde guluo dana,offf hıc kıyamıyorum,dıslere bakıyorum,ama bı degısıklık gozlemleyemedım,cok ufak zaten cıksın ıstemem,zayıflıcak,huysuzlanıcak,kılo aldırıım dıe gozunun ıcıne bakıyorum bıde dıs olursa yandıkkı ne yandık

Ay ne güzel c.tesi buluşma var Merve seninle tanışmayı çok istiyorum keşke yakın olaydım geliridim dünki buluşmanın tadı damağımda kaldı yaa

keşke gelebilseniz kızlar yaa bende çok tanısmak istiyorum sizinlee. bende cok sevdim bu bulusma tanısma kaynasma işini

koskocaman oldu yaa maşallah maşallahhh diş bugdayına bende cok hevesleniyorumm zamanıyla dişleri cıksaydı Alya mın .

canım benim benim kocacım hiç anlamaz böyle seylerden. anneler gününü bi görsen, bi hediye paketi bir öpücük okadar. ve sonra sıradan bir günmüş gibi geçen bir gün. ben utansın diye yaptım biraz da utandı da ama olsun belki kafaları basmıyor inceliklere ama iyi ki varlar, onun dısında mükemmel eşler hepsi. Allah başımızdan eksik etmesin.

Bir sonraki buluşmada sizlere azeri menüsü yapacam inş. birbirimizden kopmayalım çok güzel oluyor ben kendi adıma çoook keyif aldım kuzum inş.bi sonrakine sen de katılırsın

ne kadar kalabalık o kadar güzel:) bi dahakine daha büyük bi buluşma ayarlayalım kızlar...
ayselcim sen şimdi çok güzel şeyler yapmıştın ama dediğim gibi çıtayı yükselttin, biz netcezz şimdii:))

ahh canım yaa meme acısı hiçbir şeye benzemez. 40 ıma kadar cok cektim. bir süre sonra ısırık baslayacak biliyordum ama senin Aysima kuşun erken başlamış bee Allah yardımcın olsun. oyun oynamak için mi yapıyor acaba yoksa sinirden mi dişetleri falan kasınıyorsa, bende kilo alsın dye cok ugrasıyorum cokk

Canım benimm sen merak etme ben yine yapar getiririm önemli olan görüşmek kalanı hikaye bi çay içsek bile yeter

GAMZECİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuuunnn.. Nice güzel yıllarınız Berra ve ilerde doğacak kardeşi/leri ile huzur içinde geçsin :)

Bız geldıkkkkkkkkk anane bızı bırkıp bayramogluna gıttı:)) Bende evıme cıktım hemen:) Yaa hem gobegm dıosun hem yag seker koyuosun nasıl olck o ıs:)) Rıca ettım sekerımm az kullan ıste cımrılık et kı yerken cımrılık etmeyelım:))) Tamam kısmetse ben cumartesı gelıorumm aysel ve pınar ıkınz bırlıkte atlayın gelın haftasonu ama yasel ogunde calısıodu sanırım Nıysaaaa kısmet olur bırgun ınsallah:)

ohhhh direkt satışa gelmişsiniz şimdi. Bayramoğlunu da pek sevmem ama neyse,yine de havuz kısmını düşününce canım çekti.
Sen yemek kısmını düşünme kuşum yaaa az koyarım hafif , az kalorili olur sen merak etme , gerekirse ben kendi tabağıma boca yaparım sonradan yağı şekeri tuzu

14-07-2011 buraya üye olduğum tarih.Daha evleneli 1,5 ay olmuş d.kontrol hapı alıyorum arada 1-2 gün kaçamak var o kadar adetim geçikti test yaptım bi ihtimal ikinci çizgi çook silik hemen nette araştırmaya başladım çıkan ilk linke tıkladım ve kendimi k. kulübünde buldum.İyiki o gün buraya denk gelmişim hamileliğimin başından beri sıkıntılarımı sevinçelerimi herşeyi paylaştım burda dün ilk kez tanışdık Berna ve Baharla Pınarla da daha önce bir kez görüşmüştük ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi birebir tanışamadıklarımı da çok seviyorum kızımın ilk arkadaşları da burdan inş.nice yıllar burda beraber oluruz

Çalışmasam gelirdim valla Pınarla ama maleseff yoksa ben çok gezentiyim annemle gidiyoruz heryere ama gelsem bi tabak fazladan koymanız gerekirdi beni tek bırakmıyor otobüse fln binemezsin düşürürsün sen çocuğu diyor hç güvenmiyor bana ya kırmzı ışıkta geçersin sen diyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…