- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.901
Ayy çok tatlı bu ördek amaaa yerim onu ben çok şekerr maşallahEki Görüntüle 446791
Babamıza netten almış olduğum tişört ve ördeğim..her ne kadar ben koyu bir cimbomlu olsamda, babalar günü yüzü suyu hürmetine dedik..ve sustum
benimdeeeeeeeeeeee
Gamzecim mesajını okuyamadım ama geçmişlerden okuduğum kadarıyla sanırım evlilik yıldönümünüz... Allah uzun birliktelik, sağlık, sıhhat, aşk, huzur eksik etmesin evinizden...
teşekkür ederim Duygu'cum,
evet bugün evlilik yıldönümümüz, biz dün kutladık aslında bu akşam içinde bir pasta mı ayarlasam diye düşündüm şimdi :) cuma günüde eşimin doğum günü, tüm hafta kutlamalar devam edecek yani :)
ayrıca Berra'da 5. ayını doldurdu bugün...
Ayy çok tatlı bu ördek amaaa yerim onu ben çok şekerr maşallah
En kısa zamanda tekrarlayalım kuzumm
kızlar buluşma resimlerine bayıldımmmhepiniz muhteşem görünüyorsunuz,miniklerin herbiri ayrı tatlı maşallah eşim müsait olsaydı ben de gelecektim ama nasip değilmiş,bir dahakine inşallah.aysel sana da ayrıca maşallah,gülnihal'le öyle bir masa hazırlamışsın.ben kaç gündür bi kısır yapıp yiyemedim valla:)))
gamze nice sevgi dolu yılları birlikte devirmeniz dileği ile evlilik yıl dönümünüzü kutlarım
mine ve mervecim cumartesi buluşuyorsunuz demek keşke yakın olsaydım sizlerlede görüşebilsem harika olurdu
yeni fotolarınızı beklerim
Ay ne güzel c.tesi buluşma var Merve seninle tanışmayı çok istiyorum keşke yakın olaydım geliridim dünki buluşmanın tadı damağımda kaldı yaa
teşekkürler kızlar kutlamalarınız için..
evet mervecim Berra Sultan bugün itibariyle 5. ayını doldurdu, 6. ayından gün almaya başladı artık :)
hedefim bu ay diş çıkarması ile beraber 18 Temmuzda ömrünün ilk 6 ayının kutlaması ile beraber diş buğdayı yapmak, bakalım diş çıkacak mı bu ay :)
ah pınar ah hiç mektupsuz olur mu :)
Berra kendi mail adresinden mail attı babasına, cevapta gelsin diye :) biz uyurken okumuş babası dün sabah geldi çim şişti diyor, gözlerine baktım birkaç emare gördüm ama çoğu silinmişti :)
canlarım hepinizde ve tabiki kuzular harikasınız... harika olmuş... bayıldım hepinize...
Mervecim pasta, süprizleriniz harika olmuş... çok güzel geçmiş... keşke bizimde babamız yanımızda olsaydı sağolsun kocam yanlız bıraktı o gün bizi...
Bir sonraki buluşmada sizlere azeri menüsü yapacam inş. birbirimizden kopmayalım çok güzel oluyor ben kendi adıma çoook keyif aldım kuzum inş.bi sonrakine sen de katılırsın
Gunaydın kızlar,gamzecım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...
Kızlar aysıma emerken ınanılmaz ısırıo memeyı,valla dun gozumden yaslar geldı,bıde guluo dana,offf hıc kıyamıyorum,dıslere bakıyorum,ama bı degısıklık gozlemleyemedım,cok ufak zaten cıksın ıstemem,zayıflıcak,huysuzlanıcak,kılo aldırıım dıe gozunun ıcıne bakıyorum bıde dıs olursa yandıkkı ne yandık
ne kadar kalabalık o kadar güzel:) bi dahakine daha büyük bi buluşma ayarlayalım kızlar...
ayselcim sen şimdi çok güzel şeyler yapmıştın ama dediğim gibi çıtayı yükselttin, biz netcezz şimdii:))
Beni bağlamaz,sana diyetten önce gel şiş git dedim mi dedim. Artık yağına şekerine karışmaEvet canlarım evimiz Ümraniye. Gelebilen gelmek isteyen herkesi bekleriz. Ananeyi ve Kuzey paşayı öp yerimee, halaya da bir kez daha selam olsun
Bız geldıkkkkkkkkk anane bızı bırkıp bayramogluna gıttı:)) Bende evıme cıktım hemen:) Yaa hem gobegm dıosun hem yag seker koyuosun nasıl olck o ıs:)) Rıca ettım sekerımm az kullan ıste cımrılık et kı yerken cımrılık etmeyelım:))) Tamam kısmetse ben cumartesı gelıorumm aysel ve pınar ıkınz bırlıkte atlayın gelın haftasonu ama yasel ogunde calısıodu sanırımNıysaaaa kısmet olur bırgun ınsallah:)
Bız geldıkkkkkkkkk anane bızı bırkıp bayramogluna gıttı:)) Bende evıme cıktım hemen:) Yaa hem gobegm dıosun hem yag seker koyuosun nasıl olck o ıs:)) Rıca ettım sekerımm az kullan ıste cımrılık et kı yerken cımrılık etmeyelım:))) Tamam kısmetse ben cumartesı gelıorumm aysel ve pınar ıkınz bırlıkte atlayın gelın haftasonu ama yasel ogunde calısıodu sanırımNıysaaaa kısmet olur bırgun ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?