- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.921
ohhhh direkt satışa gelmişsiniz şimdi. Bayramoğlunu da pek sevmem ama neyse,yine de havuz kısmını düşününce canım çekti.
Sen yemek kısmını düşünme kuşum yaaa az koyarım hafif , az kalorili olur sen merak etme , gerekirse ben kendi tabağıma boca yaparım sonradan yağı şekeri tuzu
Çalışmasam gelirdim valla Pınarla ama maleseffyoksa ben çok gezentiyim annemle gidiyoruz heryere ama gelsem bi tabak fazladan koymanız gerekirdi beni tek bırakmıyor otobüse fln binemezsin düşürürsün sen çocuğu diyor hç güvenmiyor bana ya kırmzı ışıkta geçersin sen diyor :)))))
oooooo senın annen benımkındende betermıs canım yaaaa:))) banada annem karsıdan karsıya gecemzsın dıo hep:)) ayrıca benımkının aklı bende kalıo dıyecegını dıo ama ben o olmadan cıkıorum:))) annende gelsın canım buyukler bulusmalarda cok ıse yarıo test edıldı onaylandı:))))
Evet senin halan gelmişti dimi kuzum anneme buluşmaya gidecem diyince tek bırakmam seni oldu ilk sözü :))) hem bi gün iki yakayı bir araya getirek ya hem avrupa hem anadolu ortak kalabalık bir buluşma ortak noktada serilelim çimlere herkes bişey yapıp getirse işte oldu piknikk:)))
Katılıyorum ve desteklıorum hep dıorumm herkes bısey yapsn getrsn serılelım cımlere pıknık yapalım ben varım ayarlıyalım bı haftsonu ohh mıss:)))
ahh canım yaa meme acısı hiçbir şeye benzemez. 40 ıma kadar cok cektim. bir süre sonra ısırık baslayacak biliyordum ama senin Aysima kuşun erken başlamış bee Allah yardımcın olsun. oyun oynamak için mi yapıyor acaba yoksa sinirden mi dişetleri falan kasınıyorsa, bende kilo alsın dye cok ugrasıyorum cokk
Burda gormustum yaa,arkadasın adını getıremedım sımdı,oglunun resımlerını koymustu,kasıkla bısı yedırıodu dıkkatımı cekmıstı,ne yedırıodu acaba?
canım ben bunu gözden kaçırdım:26: , kimin bebişine dizanteri teşhişi konuldu, Rabbim acil şifa versin..Bebegıne dızanterı konulan arkadasımız naptı acaba,ınsallah guzel haberler getırır
Ayça idi o, kaşık mama diye düşündüm ben :)
canım ben bunu gözden kaçırdım:26: , kimin bebişine dizanteri teşhişi konuldu, Rabbim acil şifa versin..
14-07-2011 buraya üye olduğum tarih.Daha evleneli 1,5 ay olmuş d.kontrol hapı alıyorum arada 1-2 gün kaçamak var o kadar adetim geçikti test yaptım bi ihtimal ikinci çizgi çook silik hemen nette araştırmaya başladım çıkan ilk linke tıkladım ve kendimi k. kulübünde buldum.İyiki o gün buraya denk gelmişim hamileliğimin başından beri sıkıntılarımı sevinçelerimi herşeyi paylaştım burda dün ilk kez tanışdık Berna ve Baharla Pınarla da daha önce bir kez görüşmüştük ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi birebir tanışamadıklarımı da çok seviyorum kızımın ilk arkadaşları da burdan inş.nice yıllar burda beraber oluruz
Burda gormustum yaa,arkadasın adını getıremedım sımdı,oglunun resımlerını koymustu,kasıkla bısı yedırıodu dıkkatımı cekmıstı,ne yedırıodu acaba?
Herkese selam;
Biz çok şükür iyiyiz, bugün itibariyle işitme cihaızmı da takmaya başladım
Geçmişi ara ara okudum da babalarımız için çok güzel süprizler yapılmış, Rabbim onları sizin ve bebeklerinizin başından eksik etmesin, ben bir haftadır kulağımın ağrısından hafta sonu eşimi bile ağırlayamadımNeyse bir şekilde telafi edecez artık:26:
Buluşmalara da bayıldım, hepiniz çok güzelsinizAnkarada da olacak mı?
maşallah azericim bereketli gelinmişsin...
bizim 1 sene sonra oldu ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?