2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederım benım mınık bal böcegım:))

oooooo senın annen benımkındende betermıs canım yaaaa:))) banada annem karsıdan karsıya gecemzsın dıo hep:)) ayrıca benımkının aklı bende kalıo dıyecegını dıo ama ben o olmadan cıkıorum:))) annende gelsın canım buyukler bulusmalarda cok ıse yarıo test edıldı onaylandı:))))

Evet senin halan gelmişti dimi kuzum anneme buluşmaya gidecem diyince tek bırakmam seni oldu ilk sözü :))) hem bi gün iki yakayı bir araya getirek ya hem avrupa hem anadolu ortak kalabalık bir buluşma ortak noktada serilelim çimlere herkes bişey yapıp getirse işte oldu piknikk:)))

Katılıyorum ve desteklıorum hep dıorumm herkes bısey yapsn getrsn serılelım cımlere pıknık yapalım ben varım ayarlıyalım bı haftsonu ohh mıss:)))

ben cok kılolu dıılım,babasıda oyle dııl,e ıkımızden kılolu bı bebek cıkması mumkun dııl,zaten 2800 dogdu kuzucum,en sonkı kontrollerde 6 kg,63cm geldı,kılo alsın ıstıyorum ama anne sutunden baska bısı almıokı bu dana,hanı araada mama verım dıcem ama mumkun dııl,aptamıl almıstım,tovbe almadı agzına,her hazırladıgımı lavaboya doktum,baska markada almadım hıc,bgnlerdede acayıp ıstahsız,cok uzuluyorum,sen ne yapıyorsun merve kılo alması ıcın

Burda gormustum yaa,arkadasın adını getıremedım sımdı,oglunun resımlerını koymustu,kasıkla bısı yedırıodu dıkkatımı cekmıstı,ne yedırıodu acaba?

Herkese selam;
Biz çok şükür iyiyiz, bugün itibariyle işitme cihaızmı da takmaya başladım

Geçmişi ara ara okudum da babalarımız için çok güzel süprizler yapılmış, Rabbim onları sizin ve bebeklerinizin başından eksik etmesin, ben bir haftadır kulağımın ağrısından hafta sonu eşimi bile ağırlayamadım Neyse bir şekilde telafi edecez artık:26:

Buluşmalara da bayıldım, hepiniz çok güzelsiniz Ankarada da olacak mı?

maşallah azericim bereketli gelinmişsin...
bizim 1 sene sonra oldu ancak...

Burda gormustum yaa,arkadasın adını getıremedım sımdı,oglunun resımlerını koymustu,kasıkla bısı yedırıodu dıkkatımı cekmıstı,ne yedırıodu acaba?

canım sanırım ayçadan bahsediyorsun (MAG34) kayısıi şeftali püresi birde pirinç unlu bişey di ama adını unuttum ayçanın oğlu poyraz bildiğim kadarıyla memeyi bıraktı bu yüzden ek gıdaya başladılar...

canım ne kadar güzel... melek arkadaşım ozaman sana kocaman bağırmak istiyorum burdan beni duy olurmu İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM...

ben yine soru sorucam gerçi sorularıma bazen cevap gelmiyor ama olsun.3 buçuk ay önce doğum yaptım mayıs ayının 20 lerinde adet oldum 7 gün sürdü.bu ay yine aynı tarihte olmam gerekiyor mu yoksa emzirdiğim için olmayadabilir miyim normal mi?

Merhaba herkesee...Arada girip yazılanları takip ediyorum ama çok fazla yorumda bulunamıyorum...Buluşmanıza bayıldım valla.Nasıl kıskandım bilemezsiniz.Ben de gelmek aranızda olmak isterdeim açıkçası.Ama Sivas-Kangal'dan biraz zor tabi:>O bebişler de ne kadar tatlılardı öyle.Allah hepsini nazarlardan korusun....
Benim Göktürk elini öyle bir sokuyor ki ağzına sonra öğürüyor, kusma eğilimi gösteriyor.Her seferinde elini ağzından çekiyoruz.
Ayrıca da ayakları hep soğuk.Nemli ve soğuk.Önce terliyor sonra da buz gibi oluyor.Sizinkiler de böyle bir sorun var mı kızlar?ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…