2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azerii canım ne güzel geçmiş buluşma resimlerde süper bende bursadayım burdada buluşma yapılıyo ama bizim haberimiz olmuyoo

aynı sıkıntı bızdede var canım,kızımın kolları bacakları bahsettıgın sekılde,bu sıcakta nasıl boyle oluyor anlamıyorum,usudugunu dusunup tekrar gıydırıyorum

ay önceden hamileken ne heyecanlı oluyodu burası şimdide bebek bakımın paylaşıyoruz benim kızımda sıcakta emmek istemiyo iştahımı kaçıyo anlamadım emerken ben bile ekstradan terliyorumm kilolar gitse barii :))

Evet ben de emzirirken aşırı terliyorum.Kilolar gitse ama hiç bir kıpırtı yok.Aynıyım hiiiiiç kilo veremedim.Ama artık daha da dikkat ediyorum.Bakalım şimdi ne olacak...

Evet ben de emzirirken aşırı terliyorum.Kilolar gitse ama hiç bir kıpırtı yok.Aynıyım hiiiiiç kilo veremedim.Ama artık daha da dikkat ediyorum.Bakalım şimdi ne olacak...

bende bugünden itibren yürüyüşe başladım ama devamı gelirmi bilmemm kızı arabasına yatırıyom iteleye iteleye yürüyorum işe yarasa bari 76 kiloyum korkunç rakamm ben ve 76 kilo bir zamanlar 55 kiloydum 4 ay arayla ikinciye hamile kalırsam böle olur iştee

Merhaba kızlar,

Ben de Nisan annesiyim. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun. Ben yurtdışından ürün getirtip satış yapıyorum. İlginizi çekebileceğini düşündüğüm ürünleri yayınlıyorum. Beğendiğiniz ürün olursa benimle irtibata geçebilirsiniz. Özelden mesaj atabilirseniz daha rahat görme şansım olur. Teşekkür ederim...

Arkadaşlar sizlere bişey soracaktım benim kızım 3900 gr doğdu ilk 2 ay ayda 1 yada 900 gr civarında kilo aldı bu ay ise 400 gr almış 6200 gr olmuş kilosu normal ama neden bu kadar az almış olabilir bunu takmış durumdayım beslenmem normal ama şeker pek sevmediğiden şekerli şeyleri pek yemiyorum ne etkilemiş olabilir cevaplarsanız sevinirim

maşallaaaaaaaahh önce kuzucuklara sonra annlerine hepinizde çok tatlı gönüyorsunuz bu arada
Ayselcim kızın sana çooook benziyo valla

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice güzel yıllar yaşayın inş...
msj attım mı hatırlamıyorum ama koltuktan bulursano fiyata birden fazlabenide haberdar et olur mu

Minecim valla misafirdi oydu buydu derken pek giremedim ya.
Bugunde işe başladım ohh yarım gun çalıştım dermişim:) Raporluyken tayin olduğum için giriş yapmaları gerekiyormuş.
Müdürde bil bakalım nereli:) oturduk sohbet ettik Trabzonspordu, hamsiydi ,oftu derken:)
Ben nihayet ücretsiz izne ayrıldım 24 ay olarak yazıldı istediğim zaman bozabılırmışım keyfıme kalmış:)
Bugunde ver elini ankara uşagımı vericem mıllete ben gezicem.Bakalım ilk yolculuğumuz nasıl olucak

mrb arkadaşlar, bana şu 3. aydan itibaren i açıklar mısınız??? ben lierac çatlak kremi almıştım, onda da 3. aydan itibaren kullanınız yazmaktaydı. ben de 11. haftada başladım kullanmaya, fakat araştırdığımda hamilelerin çoğu 4. ay başlamış. ben de endişelendim yardımcı olur musunuz??

Mervecim pastaya bayıldım .
Başarılı bir çalışma gercekten. Butik pastacılık yapabilirsin İlk müsterin ben olurum:)

1. adetten 35 gün sonra 2. yi oldum canımi

mrb arkadaşlar, bana şu 3. aydan itibaren i açıklar mısınız??? ben lierac çatlak kremi almıştım, onda da 3. aydan itibaren kullanınız yazmaktaydı. ben de 11. haftada başladım kullanmaya, fakat araştırdığımda hamilelerin çoğu 4. ay başlamış. ben de endişelendim yardımcı olur musunuz??

kızlar sabahtan beri slayt hazırlamakla meşguldüm, foto seç, yerleştir o bu derken bu saati buldum :)

eşim orkide göndermiş, ne kadar bu zamana kadar 3 orkide çöpü boyladıysada bundan umutluyum yaşatacağım :)

birazdan slaytı yükleyeceğim buraya, you tube a yükleniyor şu anda...

ne zaman istersen o zaman başla, hiç fark etmez, yeterki geç olmasın, birde şu yazıma bir göz at istersen,

LeGa-Be-Be: Hamilelikte Çatlar mısın Çatlamaz mısın ?

kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

tek kelime ile süper şarkılarda muhteşem en güselide çok sevdiğim candan erçetin'in bahar şarkısı. Rabbim mutluluğunuzu gün geçtikçe arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…