- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.961
tek kelime ile süper şarkılarda muhteşem en güselide çok sevdiğim candan erçetin'in bahar şarkısı. Rabbim mutluluğunuzu gün geçtikçe arttırsın.
ben cok kılolu dıılım,babasıda oyle dııl,e ıkımızden kılolu bı bebek cıkması mumkun dııl,zaten 2800 dogdu kuzucum,en sonkı kontrollerde 6 kg,63cm geldı,kılo alsın ıstıyorum ama anne sutunden baska bısı almıokı bu dana,hanı araada mama verım dıcem ama mumkun dııl,aptamıl almıstım,tovbe almadı agzına,her hazırladıgımı lavaboya doktum,baska markada almadım hıc,bgnlerdede acayıp ıstahsız,cok uzuluyorum,sen ne yapıyorsun merve kılo alması ıcın
Herkese selam;
Biz çok şükür iyiyiz, bugün itibariyle işitme cihaızmı da takmaya başladım
Geçmişi ara ara okudum da babalarımız için çok güzel süprizler yapılmış, Rabbim onları sizin ve bebeklerinizin başından eksik etmesin, ben bir haftadır kulağımın ağrısından hafta sonu eşimi bile ağırlayamadımNeyse bir şekilde telafi edecez artık:26:
Buluşmalara da bayıldım, hepiniz çok güzelsinizAnkarada da olacak mı?
Minecim valla misafirdi oydu buydu derken pek giremedim ya.
Bugunde işe başladım ohh yarım gun çalıştım dermişim:) Raporluyken tayin olduğum için giriş yapmaları gerekiyormuş.
Müdürde bil bakalım nereli:) oturduk sohbet ettik Trabzonspordu, hamsiydi ,oftu derken:)
Ben nihayet ücretsiz izne ayrıldım 24 ay olarak yazıldı istediğim zaman bozabılırmışım keyfıme kalmış:)
Bugunde ver elini ankara uşagımı vericem mıllete ben gezicem.Bakalım ilk yolculuğumuz nasıl olucak
Mervecim pastaya bayıldım .
Başarılı bir çalışma gercekten. Butik pastacılık yapabilirsin İlk müsterin ben olurum:)
kızlar sabahtan beri slayt hazırlamakla meşguldüm, foto seç, yerleştir o bu derken bu saati buldum :)
eşim orkide göndermiş, ne kadar bu zamana kadar 3 orkide çöpü boyladıysada bundan umutluyum yaşatacağım :)
birazdan slaytı yükleyeceğim buraya, you tube a yükleniyor şu anda...
kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....
iyi seyirler....
[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
Canımmm cok ama cokkk güzel video hazırlamıssın. İlk defa baskasının resimlerine bakarken sıkılmadım bi baktım 12 dk geçmiş bile,düğün videonuz Berra'nın videosu Fil üzerindeki resim Büyük Fenerbahçemizin forması ile resimleriniz Berra kuzumun fotografları daha niceleri, 2.5 seneyi doya doya , her anın tadını çıkararak yaşamışsınız, çiğ köfte fotosu da cok hoş belirtmek isterimRabbim ağzınızın tadını huzurunuzu daim etsin inşallah. Güzel ailenle yaşayacağın her gün bir öncekinden daha güzel olsun.
teşekkür ederim canım, umarım eşimin gözlerini buğulandırırım :))) 1 saat sonra evde, uçakta şuan
kızlar slayt yaparken hangi programla yapıyorsunuz movie maker mı yada baska mı ?
movie maker ile yaptım
iyi seyirler....
[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
gamze süperr bayıldım..bende yıllar önce henüz eşimle sevgiliyken böyle bir video yapmıştım biz 6 yıl birliktelikten sonra evlendik:)) vay be 8 yıl olmuş..senin videonu izleyince bende bi flashback oldum..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve bütün sevenlerin..
iyi seyirler....
iyi seyirler....
Merhabalar
Yurtdisindan bur musterimiz bana dogum gediyesi olarak respisense diye bir alet yolladi..iyimi etti kotumu bilemiyorum. Bu alet bebegin nefesini izliyor 15saniye nefes almamasi durumunda ilk titresim yapiyor 5saniye sonrada alarm calmaya basliyor. İlk baslarda kullanmiyordum oylece duruyordu kutusunda bigun takim bajim nasilmis dedim derken 3defa titresim ve 1defada alarm caldi.. Bugun oglumu kbb uzmanina giturdum uyku apnrsi suphesiyle herseyin gayet normal oldugunu ve aleti kullanmamami soyledi. Bende anbeme biraktim cunku biliyorumki evde olsa yine takip kafayi bozucam. Neticesinde simdi uyuyamiyorum dewamli bebisi dinliyorum esimde dayanamayip aleti almaya gitti. Takintili bi anne olmaktan korkuyorum.. Alet yokkende surekli nefes kontrolu yapiyordum zaten. Ama bu sekilde olmaktan dolayida dewamli kendime kiziyorum gormemisin ohlu olmus tutmus ...sini koparmis gibi. Nasil bunkadar irdelemekten kurtulucam ve kafami rahatlaticam bilemiyorum.
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..
kendine gelmiştir artık herhalde ama bebeği merak ediyorum inşallah iyidir yavrucak....
1.5 saat oldu gelmiştir kendine dogru inşallah iilerdir ya acaba bebiş nasıl Allah ım korusun onu kilosu da iidir umarım bebişin de tez zamanda toparlanır minik
Kızlar bende Gamzenin telefonu var aslında ama arıyorum kimse açmıyor, müsait değiller heralde henüz.Bir haber alırsam sizede haber veririm hemen
ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi
herkese merhaba kızlar....
öncelikle dualarınıız için çok çok teşekkür ederim...
kendimden başlayayım, spinal ile doğum yaptım öyle aman aman canım yanmadı sonda daha çok canımı acıttı.
anında uyuştum ve hiç birşey hissetmeden doğum gerçekleşti göğüslerimden itibaren uyuşuktum,uyuşukluk 3 saat sonra tamamen geçti, uyuşukluk giderken ağrılarda başladı ama ağrı kesici iğnelerin zamanlaması ve dozu güzel ayarlandığından çok sıkıntı yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum.
katı yiyecek yasak sıvı alıyorum ve bol kahve içmem gerekiyormuş, baş ağrısını önlemek içinmiş olay kafein tüketmek....
kanamam oluyor ama henüz beni rahatsız etmedi.
saat 9 da ilk kez yürüdüm ve kızımı gördüm görüş saatleri öğlen 2 akşam 9 ama yüzü bize dönük değildi...
2 kere süt sağımı yaptım 2 saatte bir yapmayada devam edicem 2. sağımda azıcık sıvı geldi hamileliktede hiç sıvı gelmemişti ilk oldu yani 1-2 damla gerçi.
doğuma eşimi almadılar, sezeryan olacak ve eşini isteyenler hastanelerine şimdiden sorsun o gün hayal kırıklığı uğramayın.
kızıma gelirsek, benden alır almaz doktor bastı yaygarayı, herkes şaşırdı 33 haftalık bebeğin ağlayabilmesi beklenen bir durum değilmiş, maşallahı vardı bebişimin, ilk yarım saatlik gözlemde ise solunum sıkıntısı çekmiş şu anda solunum cihazına bağlı ama üzeri kapalı küvezde durmuyor üstü açık küvezde...
ilk 24 saat beslemeyecekler serum bağlı, benim sütümde biran önce gelirse sütümle besleyecekler inşallah...
aklıma gelenler bunlar kızlar, sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya çalışırım...
işin duygusal kısmına gelirsek henüz hiçbirşeyin farkında değilim şaşkınlık ve anlamlandıramama var, içimdeymiş gibi geliyor belki dokunamamış olmak koklayamamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?