2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım kilo alması için günde 1 mama veriyorum daha dogrusu kaka sayısı azalsın dye. hala düzene grmedi günlük 9-10 keske alsa mamayı miniğin yaa belki biraz toparlanırdı. bzm yarın kontrolümüz var bakalım durum ne, cok üzülüyorum bende ama napalım bizimkiler de zayıf saglıklı bebiş olcaklar.

canımm cok sevindim cihazı tekrar takmana. tekrar cok geçmiş olsun,düzeldi kulagının iltihabı. Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin inşallah. Sağlık versin Rabbim sende daha sonra sürpriz yaparsın ne olcak ki sanki.

Mervecim pastaya bayıldım .
Başarılı bir çalışma gercekten. Butik pastacılık yapabilirsin İlk müsterin ben olurum:)

ohhhh bebeğim izin işini de hallettin demekk cok sevindim sende artık oglusunla birlikte takılcaksın evinde. Pasta içinde tşk ediyorum yaptım bşeler işte elimden geldiği kdar. Alya'm izin verse şeker hamuru olayına girmek istiyorum ama işte wc ye bile zor gidiyorum,gündüz uykularımız 1 saate indi

kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

Canımmm cok ama cokkk güzel video hazırlamıssın. İlk defa baskasının resimlerine bakarken sıkılmadım bi baktım 12 dk geçmiş bile,düğün videonuz Berra'nın videosu Fil üzerindeki resim Büyük Fenerbahçemizin forması ile resimleriniz Berra kuzumun fotografları daha niceleri, 2.5 seneyi doya doya , her anın tadını çıkararak yaşamışsınız, çiğ köfte fotosu da cok hoş belirtmek isterim Rabbim ağzınızın tadını huzurunuzu daim etsin inşallah. Güzel ailenle yaşayacağın her gün bir öncekinden daha güzel olsun.

teşekkür ederim canım, umarım eşimin gözlerini buğulandırırım :))) 1 saat sonra evde, uçakta şuan

Son düzenleme:

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

gamze süperr bayıldım..bende yıllar önce henüz eşimle sevgiliyken böyle bir video yapmıştım biz 6 yıl birliktelikten sonra evlendik:)) vay be 8 yıl olmuş..senin videonu izleyince bende bi flashback oldum..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve bütün sevenlerin..

amin canım,hepimizin...

Gamzecım bınlercekez masallahlar olsun sıze,bırbırınıze bakan gozlerınız hep mutlu olsun,oylesıne ımrendımkı fotograflara,aradakı mınık vıdeolara,nebılım hıc boyle olamadık bız,bndan sonrada olmıcaz ne yazıkkı,ama sızı boyle gormek,sıkılmadan vıdeoyu ızlemek dahı mutlu ettı benı,sevgınız hep daım olsun ınsallah

isolde geçmişe bi gözattımda..merak ettiklerini cevapliim..biz 4 aylık olduk tam..oğlum memeyi bıraktı zaten doğduğundan beri başı hoş değildi memeyle..mama yiyodu..memede yanında ek oluyodu..doktorumuz başlattı..meyve püreleri,milupanın kaşık mamaları ile başladık..kayısı şeftali falan gibi meyveleri rendeliyorum öyle yiyo..mama olarakta en çok milupanın sütlü pirinç maması var onu seviyo..doktoruna sor..belki başlatır sizide yavaş yavaş..

kızlar iyi geceler.ben ergo baby aldım ama ne zaman kullanmaya başlayayım karar veremedım bebişim 55 günlük.yenidoğan aparatını almadım.siz kanguru tarzı şeylerı ne zaman kullanmayay başladınız.tşkler

Merhabalar
Yurtdisindan bur musterimiz bana dogum gediyesi olarak respisense diye bir alet yolladi..iyimi etti kotumu bilemiyorum. Bu alet bebegin nefesini izliyor 15saniye nefes almamasi durumunda ilk titresim yapiyor 5saniye sonrada alarm calmaya basliyor. İlk baslarda kullanmiyordum oylece duruyordu kutusunda bigun takim bajim nasilmis dedim derken 3defa titresim ve 1defada alarm caldi.. Bugun oglumu kbb uzmanina giturdum uyku apnrsi suphesiyle herseyin gayet normal oldugunu ve aleti kullanmamami soyledi. Bende anbeme biraktim cunku biliyorumki evde olsa yine takip kafayi bozucam. Neticesinde simdi uyuyamiyorum dewamli bebisi dinliyorum esimde dayanamayip aleti almaya gitti. Takintili bi anne olmaktan korkuyorum.. Alet yokkende surekli nefes kontrolu yapiyordum zaten. Ama bu sekilde olmaktan dolayida dewamli kendime kiziyorum gormemisin ohlu olmus tutmus ...sini koparmis gibi. Nasil bunkadar irdelemekten kurtulucam ve kafami rahatlaticam bilemiyorum.

iyi seyirler....

o büyük aşkınıza kocaman bir maşşallahh diorum cnm
slayt süper sen ve eşin süper berra süpperrr:)
ama en cok dikkatimi ne çekti biliomusun cnm,
senin gülüşün:) gülümsemen cok hoş rabbim yüzünü asla soldurmasın:)

cnm seni cok iyi anlıorum hepimiz yeni anneyiz ve bu sorumluluğun vermiş oldugu yükle okadar endişe doluyuzki neyi nasl yapacağımızı bildigimiz halde bazı durumları saplantı haline getiriyoruz, mesela bende Alya'yı düzgün tutamadıgımı, düzgün pozisyonda emziremediğimi, bnm yüzümden vücudunun şeklinin bozulacagını düşünüorum hep, tabi bnmkisi biraz daha masum kalıo senin durumunun yanında, böyle şeyler düşünerek psikolojimizi bozuoruz ve bebeklerimiz bzm bütün hislerimizi paylaştıgı için huzursuz huysuz bebekler olup cıkıolar, cok da vurdumduymaz olmamak lazm ama cok da saplantı yapmamak lazm malum sakınan göze çöp batarmış bnce o aleti imha edin cnm Allaha emanet yavrularımız daha ötesi varmı.

buluşmayı çok kıskandım kızlar istanbula döner dönmez bende katılıcam avrupa yakası buluşmalarına
Gamze slayt müthiş olmuş nice yıılaaraaa
alyanın pastasına bayıldım
bu arada bizde babalar gününde babamıza diş hediye ettik kızım diş çıkardı :) ateşi olmmamasına rağmen çok huysuzlaştı ama çook şeker görünüyo benim tek dişi kalmış canavarım :)

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..

kendine gelmiştir artık herhalde ama bebeği merak ediyorum inşallah iyidir yavrucak....

1.5 saat oldu gelmiştir kendine dogru inşallah iilerdir ya acaba bebiş nasıl Allah ım korusun onu kilosu da iidir umarım bebişin de tez zamanda toparlanır minik

Kızlar bende Gamzenin telefonu var aslında ama arıyorum kimse açmıyor, müsait değiller heralde henüz.Bir haber alırsam sizede haber veririm hemen

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

gece gece aklıma topicdeki mazimiz geldi, beni bu topicde en cok etkileyen gamzenin erken dogumuydu, hepimiz onunla brlkte endişelenmiş dua etmştik, az önce gamzenin slaytını izlerken o günler geldi aklıma ve bunları okudum tekrardan gözlerim doldu, ve sizlerle paylaşmak istedim tekrar o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…