2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çookk güzel olmuş,çok duygulandım,çok hoşuma gidiyor böyle mutlu mutlu insanlar görmek ve hala olduğunu bilmek..allah hiç ayırmasın sizi inşallah..ayy gece gece bu gözyaşları da neee..

canım benim, teşekkür ederim, allah sana unutma özelliğimizi çok daha kuvvetli versin...

beste, o aleti yenidoğan yoğun bakımında erken doğan,apnesi olan bir bebeğin ailesine verdir, dilersen ön ayak olurum buna... sende olduğu sürece psikolojin bozulur, kendine veya eşine bağla bakalım kaç kez alarm verecek, senin bebeğinin çok şükür ki böyle bir sorunu yok, allah dert verir unutma bunu, uyku apneli ailelerin neler çektiğini o alarmın ne kadar süre ne sıklıkla çaldığını ve o ilk nefesi ne kadar geç alabildiklerini bir bilsen ve o duyguyu yaşasan.... allah yaşatmasın beste, yazdığın ve hissettiğin emin ol hiçbirşey...

eşime hergün teşekkür ediyorum bu gülümsememi sürdürdüğü için, biz kolay bir araya gelmedik, halada zorlamaya devam ediyor,Berra desen onuda zor aldık hayatımıza, çok şükürki hala gülebiliyorum, 2,5 senedir hiç keşke dedirtmedi,hiç arkamda bıraktıklarımdan dolayı pişman olmadım...

teşekkürler :)

sen ne yaptın ya... gece gece olur mu böyle... çok duygulandım,hatta ağladım...

çookk güzel olmuş,çok duygulandım,çok hoşuma gidiyor böyle mutlu mutlu insanlar görmek ve hala olduğunu bilmek..allah hiç ayırmasın sizi inşallah..ayy gece gece bu gözyaşları da neee..

teşekkür ederim canım... mutluluktandır o gözyaşları :)

herkeslere günaydın atlas bey uyandı meme emdi tekrar uyudu bende birazdan yatarım tekrar

gamze slaytın çok hoş olmuş,benim hiç aklıma gelmez böle şeyler yapmak ama zaten benim pek aramda yok pc ile belkide ondan,çok hoşuma gitti bende faceme koymak istiyorum en kısa zamanda slayt istiyorum dedim eşime rica ettim bizim için yapmasını okeyini aldım

teşekkürler canım, eşin en kısa sürede hazırlar umarım :)

Herkese Günaydın

canım ne kadar güzel... melek arkadaşım ozaman sana kocaman bağırmak istiyorum burdan beni duy olurmu İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM...
canım benim çok tşk ederim, yazını okuyunca nasıl mutlu oldum

canım benim oğlumda bu ay az aldı, ama zaten olması gereken bu, her yüksek yüksek alırlarsa buda obezliğe girer Allah korusun; Benim oğlum 3,200 doğdu, ilk ay 1,600 aldı, ikinci ay 1,400 aldı, şimdi 2 ay 23 günlüğüz kendim tarttığımda 23 günde 600 gram almış, yanı 3. ayda tahminimce 800 gram almış olacak, diğer aylara göre baya fark var

Bu arada Gamzecim videoya bayıldım, daha doğrusu eşinle aranızdaki muhabbete bayıldım, Rabbim bu muhabbetinizi cennete giden yol eylesin, Evladınızla birlikte emin adımlarla, mutlulukla yürüyün

Günaydın güzel mart anneleri nasılsınız bütün güzellikler sizin ve bebişlerinizin olsunnn

maşallaaaaaaaahh önce kuzucuklara sonra annlerine hepinizde çok tatlı gönüyorsunuz bu arada
Ayselcim kızın sana çooook benziyo valla
Çok sağol canım,kızımı herkes çok benzetir bana küçüklük resimlerimle aynı :)
avrupa yakası bebekler çok tatlı:)
ama sofra ama sofra ayrı muhteşemmmmmmmmmmmmm.
Sofrada kaldı aklım:)))
Canım sen gel bize ben öyle bi sofra daha yaparım
kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
Canım rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın, o gülen yüzün hiç solmasın eşinle kızınla bir ömür böyle mutlu olursun inş.Çok duygusallaştım çok güzel resimler hepsi.
Aşkım depreşti benimde burayı okumaz ama bende kocamı çoook seviyorum canım benimm iyi ki hayatımda, iyi ki onunla evlenmişim

saol canım tesekkur ederım,kızım tam 3aylık,4.ayımızı doldurdugumuzda bende ek besınlere yavasca gecıcem,,sende gorunce merak ettım,kızım bıraz zayıg gıbı gelıyo bana,o sebeble neyle baslasak dıye arastırma yapıyorum,anne sutunden baska bısı almıyo,gecıs benım ıcın epey zorlu olucak galıba

Canım gozun aydınn cok sevındım adına gecmıs olsun bıdaha hıc yasatmasın Rabbım

Sende bızı topıgın jınekologu belledın be canım:))) Bunları drun sana anlatmadımı? ılk 1 sene adetlerımz duzensız olabılr hatta hıc olmayabılırz bu gayet normal bır durum eskısı gıbı gunu gunune olmayı bekleme zamanla eskı duzenıne oturcak hersey.

Ohhh cok sevındım kızz demek 2 sene yatış:))) Demek ankaraya gıdıosun ıyı gıt gez eglenn sekerım hayırlı yolculuklar donuncesı gorusuruz ınsallah:) O kel uşağını öptum canım mucxx:))
kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

Gamzeeeeeeeeee bayıldımmmmm bayıldımmmmm arkadasımm zaten cok severım resım bakmayı ve bana ne oluosa hıc sıkılmadan agzım kulaklarımda ızledım:)) Ben cok mutluyum ve herkes boyle esıyle cocuguyla mutlu olsun ıstıorum cok hosuma gıdıo boyle seyler gorunce ALLAH mutlulugunuzu daım etsın hep yuzunuz gulsun ınsallah arkadaşım

Gamze bizimde aynı sizin gibi evlilik yıl dönümü,babalar günü, bi hafta sonra da eşimin doğum günü var ne hazırlayacam ben ona şimdi ay 3 bi arada olunca kafası duruyor sanki insanın ben babalar gününde hazırladığım slaytı vermedim senden ilham laarak böyle bi video da ben mi yaptırsam çalıştığım için uğraşamam ben evde de eşim var görür yine fotoğrafçıya vermem gerekecek resimleri ne yapsam kiiiiii farklı fikirlere açığım arkidişler :))

doğum sonrası bu şekilde olması gayet normal cnm bir süre sonra düzelecektir

gamze nice yıllara cnm slaytın mükemmel olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin...

canımsın sen ya.... senin duanı almak için birşeyler yapasım söyleyesim geliyor, o kadar güzel dua ediyorsun ki....

:) eşin okumasa, sen okut canım :)))

aynen Mine ya, senin fotolarına bakarkende benim ağzım kulaklarımda oluyordu, gerçekten o kareden neyin ne olduğu anlaşılıyor :))

Gamze esının slayta tepkısı ne oldu?

3 kere izledi (eve 22.30 da geldi, Berra'yı uyuttu ve 00.30 'da da biz uyuduk, demekki yatana kadar video dışında birşey izlememişiz :)))

Defalarca beni ne kadar çok sevdiğini,ne kadar mutlu olduğunu, ne iyi etmişim böyle bir şey hazırlayarak, fotoğraf seçimleri ve sıralaması çok iyiymişleri gözleri buğulu buğulu söyledi :)))

Birde şöyle bir tespitte bulundu, ben onu düşünmemiştim, Berra'dan önce durak durak dolanıyoruz, arada bir hastane molası verip,sonrasında kaldığımız yerden devam etmişiz :)))

slm kızlar
uzun zamandır arada girip okusam da pek yorum yapamadım. önce istanbul sonra karabük ve ankara derken genel olarak şehir dışındadık son 1 aydır şimdi evimiz de izmir deyiz. hayatının ilk 3 ayında türkiyenin yarısını dolaşmış oldu oğlum
bizim de haftasonu evilik yıldönümümüzdü. 16 haziran cumartesi. pazar da babalar günü derken süprizli hediyeli neşeli güzel bir haftasonu geçirdik. aynı böyle olan başka arkadaşlar varmış. hepimizin mutluluğu daim olur hepimiz yavrularımızla daha nice güzel yıldönümleri görürüz umarım.
yalnız oğlum biraz hasta hafif burun tıkanıklığı vardı şimdi de 2-3 gündür öksürmeye başladı. dün dr. kontrolümüz vardı boy kilo hepsi iyimiş. hastalığı içinde kulak ve ciğerlerinde problem yok boğazı biraz kızarmış takipte ol. şimdilik ilaç yazmaya gerek duymuyorum bitki çaylarını ver dedi. umarım ilaçsız ve çabucak atlatır kuzum.
hepinizi öpüyorum. kuzucukları da

Merhaba...

Azeri, resimlere bayıldım canım. Tahmin ettiğim gibi gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş.. minnoşlar baya kaynaşmışlar :) bence siz avrupa ayağı olarak bunu geleneksel kk buluşmaları olarak resmileştirin artık. ortamdaki sinerji bunu gerektiriyor valla :)

Gamze, inşallah eşinle birlikte her kırışığında tıpkı bu slayttaki gibi birbirinden güzel anılar biriktirmiş birer dede ve nine olun, berra nın çocuklarını da sevin, büyütün.. uzun, sağlıklı mutlu bir ömür olsun paylaştığınız... bu arada o sancılı günlerde bile yüzünden gülümsemen eksik olmamış ya helal olsun arkadaşım...

alyaprenses, sanki beni anlatmışsın. aynı evham kaynaklı korkuları ben de yaşıyorum. şu an kafasını çok dik tutamıyor ve ben çocuğu düzgün tutmadım ondan oldu d,iye kafayı takıp duruyorum. annelik büyük sorumluluk, bazen altında ezilmekten korkuyorum.. ama bunları aşmamız gerek..

bu arada iki sorum var, sizlere, oğlumun pipisinin altında tabanı geniş, ucuna doğru incelen bir kızarıklık var. hametan sürdüm ama sadece kırmızılığı aldı. ama geçmedi. nette araştırdım ama bi şey bulamadım. tecrübe eden var mı acaba böyle bir şeyi? 10 gün sonra aylık kontrolu beklesem mı?
bir de oğlumun ilk ay boyu 7 cm, 2. ay 2 cm şimdi 1 cm uzadı. normal mi sizce?

Son düzenleme:

Amin canım amin, Berra'nın 25 sene sonra en mutlu gününde hazırlayacağı slaytlar için fotoğraf seçerim inşallah, her mutluluğumuzu bir arada yaşarız inşallah ve cümlemize bu mutlulukları yaşatır allahım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…