- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #57.981
gamze süperr bayıldım..bende yıllar önce henüz eşimle sevgiliyken böyle bir video yapmıştım biz 6 yıl birliktelikten sonra evlendik:)) vay be 8 yıl olmuş..senin videonu izleyince bende bi flashback oldum..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve bütün sevenlerin..
Gamzecım bınlercekez masallahlar olsun sıze,bırbırınıze bakan gozlerınız hep mutlu olsun,oylesıne ımrendımkı fotograflara,aradakı mınık vıdeolara,nebılım hıc boyle olamadık bız,bndan sonrada olmıcaz ne yazıkkı,ama sızı boyle gormek,sıkılmadan vıdeoyu ızlemek dahı mutlu ettı benı,sevgınız hep daım olsun ınsallah
Merhabalar
Yurtdisindan bur musterimiz bana dogum gediyesi olarak respisense diye bir alet yolladi..iyimi etti kotumu bilemiyorum. Bu alet bebegin nefesini izliyor 15saniye nefes almamasi durumunda ilk titresim yapiyor 5saniye sonrada alarm calmaya basliyor. İlk baslarda kullanmiyordum oylece duruyordu kutusunda bigun takim bajim nasilmis dedim derken 3defa titresim ve 1defada alarm caldi.. Bugun oglumu kbb uzmanina giturdum uyku apnrsi suphesiyle herseyin gayet normal oldugunu ve aleti kullanmamami soyledi. Bende anbeme biraktim cunku biliyorumki evde olsa yine takip kafayi bozucam. Neticesinde simdi uyuyamiyorum dewamli bebisi dinliyorum esimde dayanamayip aleti almaya gitti. Takintili bi anne olmaktan korkuyorum.. Alet yokkende surekli nefes kontrolu yapiyordum zaten. Ama bu sekilde olmaktan dolayida dewamli kendime kiziyorum gormemisin ohlu olmus tutmus ...sini koparmis gibi. Nasil bunkadar irdelemekten kurtulucam ve kafami rahatlaticam bilemiyorum.
o büyük aşkınıza kocaman bir maşşallahh diorum cnm
slayt süper sen ve eşin süper berra süpperrr:)
ama en cok dikkatimi ne çekti biliomusun cnm,
senin gülüşün:) gülümsemen cok hoş rabbim yüzünü asla soldurmasın:)
buluşmayı çok kıskandım kızlar istanbula döner dönmez bende katılıcam avrupa yakası buluşmalarına
Gamze slayt müthiş olmuş nice yıılaaraaa
alyanın pastasına bayıldım
bu arada bizde babalar gününde babamıza diş hediye ettik kızım diş çıkardı :) ateşi olmmamasına rağmen çok huysuzlaştı ama çook şeker görünüyo benim tek dişi kalmış canavarım :)
gece gece aklıma topicdeki mazimiz geldi, beni bu topicde en cok etkileyen gamzenin erken dogumuydu, hepimiz onunla brlkte endişelenmiş dua etmştik, az önce gamzenin slaytını izlerken o günler geldi aklıma ve bunları okudum tekrardan gözlerim doldu, ve sizlerle paylaşmak istedim tekrar o günleri
çookk güzel olmuş,çok duygulandım,çok hoşuma gidiyor böyle mutlu mutlu insanlar görmek ve hala olduğunu bilmek..allah hiç ayırmasın sizi inşallah..ayy gece gece bu gözyaşları da neee..
herkeslere günaydın atlas bey uyandı meme emdi tekrar uyudu bende birazdan yatarım tekrar
gamze slaytın çok hoş olmuş,benim hiç aklıma gelmez böle şeyler yapmak ama zaten benim pek aramda yok pc ile belkide ondan,çok hoşuma gitti bende faceme koymak istiyorum en kısa zamanda slayt istiyorum dedim eşime rica ettim bizim için yapmasını okeyini aldım
canım benim çok tşk ederim, yazını okuyunca nasıl mutlu oldum
canım ne kadar güzel... melek arkadaşım ozaman sana kocaman bağırmak istiyorum burdan beni duy olurmu İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM...
canım benim oğlumda bu ay az aldı, ama zaten olması gereken bu, her yüksek yüksek alırlarsa buda obezliğe girer Allah korusun; Benim oğlum 3,200 doğdu, ilk ay 1,600 aldı, ikinci ay 1,400 aldı, şimdi 2 ay 23 günlüğüz kendim tarttığımda 23 günde 600 gram almış, yanı 3. ayda tahminimce 800 gram almış olacak, diğer aylara göre baya fark varArkadaşlar sizlere bişey soracaktım benim kızım 3900 gr doğdu ilk 2 ay ayda 1 yada 900 gr civarında kilo aldı bu ay ise 400 gr almış 6200 gr olmuş kilosu normal ama neden bu kadar az almış olabilir bunu takmış durumdayım beslenmem normal ama şeker pek sevmediğiden şekerli şeyleri pek yemiyorum ne etkilemiş olabilir cevaplarsanız sevinirim
Çok sağol canım,kızımı herkes çok benzetir bana küçüklük resimlerimle aynı :)maşallaaaaaaaahh önce kuzucuklara sonra annlerine hepinizde çok tatlı gönüyorsunuz bu arada
Ayselcim kızın sana çooook benziyo valla
Canım sen gel bize ben öyle bi sofra daha yaparımavrupa yakası bebekler çok tatlı:)
ama sofra ama sofra ayrı muhteşemmmmmmmmmmmmm.
Sofrada kaldı aklım:)))
Canım rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın, o gülen yüzün hiç solmasın eşinle kızınla bir ömür böyle mutlu olursun inş.Çok duygusallaştım çok güzel resimler hepsi.kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....
iyi seyirler....
[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
isolde geçmişe bi gözattımda..merak ettiklerini cevapliim..biz 4 aylık olduk tam..oğlum memeyi bıraktı zaten doğduğundan beri başı hoş değildi memeyle..mama yiyodu..memede yanında ek oluyodu..doktorumuz başlattı..meyve püreleri,milupanın kaşık mamaları ile başladık..kayısı şeftali falan gibi meyveleri rendeliyorum öyle yiyo..mama olarakta en çok milupanın sütlü pirinç maması var onu seviyo..doktoruna sor..belki başlatır sizide yavaş yavaş..
Canım gozun aydınn cok sevındım adına gecmıs olsun bıdaha hıc yasatmasın RabbımHerkese selam;
Biz çok şükür iyiyiz, bugün itibariyle işitme cihaızmı da takmaya başladım
Geçmişi ara ara okudum da babalarımız için çok güzel süprizler yapılmış, Rabbim onları sizin ve bebeklerinizin başından eksik etmesin, ben bir haftadır kulağımın ağrısından hafta sonu eşimi bile ağırlayamadımNeyse bir şekilde telafi edecez artık:26:
Buluşmalara da bayıldım, hepiniz çok güzelsinizAnkarada da olacak mı?
Sende bızı topıgın jınekologu belledın be canım:))) Bunları drun sana anlatmadımı? ılk 1 sene adetlerımz duzensız olabılr hatta hıc olmayabılırz bu gayet normal bır durum eskısı gıbı gunu gunune olmayı bekleme zamanla eskı duzenıne oturcak hersey.ben yine soru sorucam gerçi sorularıma bazen cevap gelmiyor ama olsun.3 buçuk ay önce doğum yaptım mayıs ayının 20 lerinde adet oldum 7 gün sürdü.bu ay yine aynı tarihte olmam gerekiyor mu yoksa emzirdiğim için olmayadabilir miyim normal mi?
Ohhh cok sevındım kızz demek 2 sene yatış:))) Demek ankaraya gıdıosun ıyı gıt gez eglenn sekerım hayırlı yolculuklar donuncesı gorusuruz ınsallah:) O kel uşağını öptum canım mucxx:))Minecim valla misafirdi oydu buydu derken pek giremedim ya.
Bugunde işe başladım ohh yarım gun çalıştım dermişim:) Raporluyken tayin olduğum için giriş yapmaları gerekiyormuş.
Müdürde bil bakalım nereli:) oturduk sohbet ettik Trabzonspordu, hamsiydi ,oftu derken:)
Ben nihayet ücretsiz izne ayrıldım 24 ay olarak yazıldı istediğim zaman bozabılırmışım keyfıme kalmış:)
Bugunde ver elini ankara uşagımı vericem mıllete ben gezicem.Bakalım ilk yolculuğumuz nasıl olucak
kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....
iyi seyirler....
[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
günaydın güzel anneler ve bebişlerrr
ben yine soru sorucam gerçi sorularıma bazen cevap gelmiyor ama olsun.3 buçuk ay önce doğum yaptım mayıs ayının 20 lerinde adet oldum 7 gün sürdü.bu ay yine aynı tarihte olmam gerekiyor mu yoksa emzirdiğim için olmayadabilir miyim normal mi?
Herkese Günaydın
Bu arada Gamzecim videoya bayıldım, daha doğrusu eşinle aranızdaki muhabbete bayıldım, Rabbim bu muhabbetinizi cennete giden yol eylesin, Evladınızla birlikte emin adımlarla, mutlulukla yürüyün
Canım rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın, o gülen yüzün hiç solmasın eşinle kızınla bir ömür böyle mutlu olursun inş.Çok duygusallaştım çok güzel resimler hepsi.
Aşkım depreşti benimde burayı okumaz ama bende kocamı çoook seviyorum canım benimm iyi ki hayatımda, iyi ki onunla evlenmişim
Gamzeeeeeeeeee bayıldımmmmm bayıldımmmmm arkadasımm zaten cok severım resım bakmayı ve bana ne oluosa hıc sıkılmadan agzım kulaklarımda ızledım:)) Ben cok mutluyum ve herkes boyle esıyle cocuguyla mutlu olsun ıstıorum cok hosuma gıdıo boyle seyler gorunce ALLAH mutlulugunuzu daım etsın hep yuzunuz gulsun ınsallah arkadaşım
Gamze esının slayta tepkısı ne oldu?
Merhaba...
Gamze, inşallah eşinle birlikte her kırışığında tıpkı bu slayttaki gibi birbirinden güzel anılar biriktirmiş birer dede ve nine olun, berra nın çocuklarını da sevin, büyütün..uzun, sağlıklı mutlu bir ömür olsun paylaştığınız... bu arada o sancılı günlerde bile yüzünden gülümsemen eksik olmamış ya helal olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?