2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabahtan berı ılk yazdıgm sayfayı bulmak ıcın neler okudum nelerrr karsıma cıkan bu yazımı sızınlede paylasmak ıstedım:)) Hamıleyken hersey nekdr da toz pembeymıs bakın daha hamılyekn 2. cocuk dusunuomusum ahahaha sımdı sorsalar sankı bıdaha aslaaaaaaa yapamıcam gıbı hıssedıorum:))) Ah ahhhh gecmısss nede guzelmıs:))

Hosgeldin canımmm güzelce gezmişsiniz oğlunla ne güzell
Sizinde yıldönümünüz kutlu olsun,Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Oğluşuna geçmiş olsun,umarım kısa sürede atlatır rahatsızlığı. İlaç kullanman gerekmez.

Eğer bu erkekse yola devam demekkkk O zaman sen yoluna devam et anacım büyük konuşmuşsun hehehe Kuzeye kardeş gerek,normal de doğurdun beklemek yok

merhabaaaaaa, geçmişi okuyamadım kızlar valla, herkes iyidir umarım, biz iyiyz işte yuvarlanıp gidiyoruz :))))))))))))

kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....

iyi seyirler....

[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]

çok güzel bir paylaşım olmuş canım, keyifle izledim, Allah mutluluğunzu daim etsin, bizde balayında Kemer, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Kalkan turu yapmıştık, o yollarda çok eğlenmiştik :))))))

kızlar napıyonuz ya..eşim evde giremiyorum..biz çapkın oğlumla takılmaktayız..bu arada dün tesadüfen videonuzu görüdm gamze çok hoş olmuş..nice yıldönümlerine..bn yine kaçar hepinizi öptm..

evet hep sıcak ve hep ateşi varmış gibi, bu durumu bende soracaktım sizlere, paranoyak oldum ateş ölçmekten (((((

çok güzel bir paylaşım olmuş canım, keyifle izledim, Allah mutluluğunzu daim etsin, bizde balayında Kemer, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Kalkan turu yapmıştık, o yollarda çok eğlenmiştik :))))))

bız balayında sdc ızmır gumuldure ve kusadasına gıtmıstık,sızınkının yanında epey sonuk ama kayserıde yasayıp denız gormemıs bırı ıcın oralar bana cennet gıbı geldı,hıc donmek ıstememıstım,yuzme bılmıyom hacııı bıleydım cok artızz olurdum oralarda,ayy aklıma geldı,sımdı ben yuzme bılmıyom,gıymısım bıkını 45 kılo fucutumla guneslenecem dıye sezlonga serpılmısım,bı baktım odun kocam elınde sımıtle gelmıs,bana almıs sımıdı,allah cızırtını versın herııf,tum sahıle rezıl ettı benı,forsum neyım kalmadı:)

çok güldm :)))))) bak ne güzel anılarınız var fatmacım, kayseri de misin sen?

hahah evet bende ona baktım canım onu alayım ozaman ama dediğin gibi eşlerimiz bozmassa kulanırız uzun bir süreee:)

doğduğundan beri kullanıyoruz cnm hiç sorun yaşamadık, ablamle eşi doktor medical den aldılar bunu önermişler, saklıcam ben artık ya :))))))) hava sıcak olunca ateşi varmış gibi oluyo ama yok yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…