- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.021
Bak kucuukken hep dua ederdım ALLAH ım bana erkek cocuk verecksen ılk olrk erkek ver kı gerıden gelenlerın abısı olsun derdım cunku benmde abım var ve cok severım abım oldugu ıcın kendımı cok sanslı hıssederım abı babadn sonra koruyan kollayandr ya bı kız cocugu ıcın:) oyle derdım lakın yas ılerledıkce erkegn aılesıne karsı oln tutumuyla kızınkının farkını anlaynca eeee evlenınce evlenmeme ragmen halaaaa anamın yanında kalınca dedımkı heeeeeeeeee demekkı kız baska:)) sımdı annemın 3 kızı 1 oglu var benımle paylasımını abımle yapamaz kıı aralrında yas yok abım dalga gecer onla aramzda ıkı yas var benı delı etme kadın der bazn:))))) kız baskaa annemde der evet erkek dusmana karsı evde kazıktır ama kız evlat daha hayırlıdır:) o yuzden hep kızım olsn ıstedım eger bu erkekse durmak yok yola devam ınsallah ıkıncısı ay parcası gıbın bı kız olur ALLAH verırse cocugumu kardessız bırkmak ıstemem:))
slm kızlar
uzun zamandır arada girip okusam da pek yorum yapamadım. önce istanbul sonra karabük ve ankara derken genel olarak şehir dışındadık son 1 aydır şimdi evimiz de izmir deyiz. hayatının ilk 3 ayında türkiyenin yarısını dolaşmış oldu oğlum
bizim de haftasonu evilik yıldönümümüzdü. 16 haziran cumartesi. pazar da babalar günü derken süprizli hediyeli neşeli güzel bir haftasonu geçirdik. aynı böyle olan başka arkadaşlar varmış. hepimizin mutluluğu daim olur hepimiz yavrularımızla daha nice güzel yıldönümleri görürüz umarım.
yalnız oğlum biraz hasta hafif burun tıkanıklığı vardı şimdi de 2-3 gündür öksürmeye başladı. dün dr. kontrolümüz vardı boy kilo hepsi iyimiş. hastalığı içinde kulak ve ciğerlerinde problem yok boğazı biraz kızarmış takipte ol. şimdilik ilaç yazmaya gerek duymuyorum bitki çaylarını ver dedi. umarım ilaçsız ve çabucak atlatır kuzum.
hepinizi öpüyorum. kuzucukları da
Kızlar sabahtan berı ılk yazdıgm sayfayı bulmak ıcın neler okudum nelerrr karsıma cıkan bu yazımı sızınlede paylasmak ıstedım:)) Hamıleyken hersey nekdr da toz pembeymıs bakın daha hamılyekn 2. cocuk dusunuomusum ahahaha sımdı sorsalar sankı bıdaha aslaaaaaaa yapamıcam gıbı hıssedıorum:))) Ah ahhhh gecmısss nede guzelmıs:))
Merhaba mart anneleri ben nisan annesiyim 6 nisanda kızım doğdu. Size bir sorum olacak bebişleriniz basini sabit tutabiliyormu?
kızlar, aşağıdaki videoda 2,5 yılımız var....
iyi seyirler....
[video=youtube;C2SpA3_KXUE]http://www.youtube.com/watch?v=C2SpA3_KXUE&feature=youtu.be[/video]
merhabaalar ateş ölçer almak istiyorum ne önerirsiniz temassız buldum bitane kullanan varmı acabaa?
Hakkarıde 8 sehıtrabbım aılelerıne sabır versın
bahar bizim en önemli şarkımız, diğerleride öyle :)
Slm. Bu hafta çok oğun geçtiğinden nete girmye fırsatım olmadı. Selimhanın perşembe gününden beri ateşi inip çıkıyor. Cumartesi doktora götürdük soğuk algınlığı dedi. Bir ateş düşürücü bir de sekrol diye balgam için ilaç verdi... Kızımdan hatırlayamıyorum kızlar sizin de bebeklerin kafası sıcak oluyor mu?
Okuyabilirsem geçmişi okuyacağım. İyi günler...
çok güzel bir paylaşım olmuş canım, keyifle izledim, Allah mutluluğunzu daim etsin, bizde balayında Kemer, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Kalkan turu yapmıştık, o yollarda çok eğlenmiştik :))))))
bız balayında sdc ızmır gumuldure ve kusadasına gıtmıstık,sızınkının yanında epey sonuk ama kayserıde yasayıp denız gormemıs bırı ıcın oralar bana cennet gıbı geldı,hıc donmek ıstememıstım,yuzme bılmıyom hacııı bıleydım cok artızz olurdum oralarda,ayy aklıma geldı,sımdı ben yuzme bılmıyom,gıymısım bıkını 45 kılo fucutumla guneslenecem dıye sezlonga serpılmısım,bı baktım odun kocam elınde sımıtle gelmıs,bana almıs sımıdı,allah cızırtını versın herııf,tum sahıle rezıl ettı benı,forsum neyım kalmadı:)
canım biz "microlife" ın temessız olanını aldık çok da menunuz, tavsiye ederim, ama bir dezavantajı var eşim habire ölçüp duruyor :))))))))))))))))
hahah evet bende ona baktım canım onu alayım ozaman ama dediğin gibi eşlerimiz bozmassa kulanırız uzun bir süreee:)
çok güldm :)))))) bak ne güzel anılarınız var fatmacım, kayseri de misin sen?
evet canım kayserıdeyım,napımm bardagın dolu tarafını gormeye calısmaktan baska carem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?