2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım amin, Berra'nın 25 sene sonra en mutlu gününde hazırlayacağı slaytlar için fotoğraf seçerim inşallah, her mutluluğumuzu bir arada yaşarız inşallah ve cümlemize bu mutlulukları yaşatır allahım inşallah...

Teşekkürler canımm.Valla ben de çok sevdim buluşma işini kızlar hepsi gelsin bakalım bir sonraki buluşmayı nerde ve ne zaman yapacaz :)

Slm. Bu hafta çok oğun geçtiğinden nete girmye fırsatım olmadı. Selimhanın perşembe gününden beri ateşi inip çıkıyor. Cumartesi doktora götürdük soğuk algınlığı dedi. Bir ateş düşürücü bir de sekrol diye balgam için ilaç verdi... Kızımdan hatırlayamıyorum kızlar sizin de bebeklerin kafası sıcak oluyor mu?

Okuyabilirsem geçmişi okuyacağım. İyi günler...

slm kızlar nasılsınız fırsat bulupta giremedim baya birikmiş sayfalar atlayarak okudum resimlerede bayıldım bu arada anadolu yakasındada oluyomu acaba bu tür buluşmalar bende dahil olmak isterim bide dün rotavirüsü aşısı yaptırdım eylüle başka yaptıran varmı bu aşıyı

Son düzenleme:
kıııızzzlaaaaaar

atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma

çok geçmiş olsun canım ilaçları düzenli kullan inş. bi an önce iyileşir

evet atlasın da kafası sıcak oluyo neden bilmem ama zaten sıcak olur çocukların kafası çok aşırı olmadıkça, e havalar da sıcak

Hakkarıde 8 sehıt rabbım aılelerıne sabır versın

evet canım allah rahmet etsin yazık o anaların yüreği yanıyodur evlat kolay büyütülmüyo
2 tane erkek evladım var çok korkuyorum nasıl göndereceğim onları allah korusun cümlemizin evlatlarını

slm güzel anneler nasılsınız bakalım gamze seni çok kıskandım evlilik yıldönümünüzü ne güzel kutlamışınız bizimde cuma günüydü evlilik yıldönümümüz ben 1 hafta öncesinden kutladım güzelde bi hediye aldım benimki ne hediye aldı ne kutladı bide diyoki dün için babalar günüya oyüzden babama hediye aldım yazık adamın bişisi yok çok canım sıkıldı bişi demedim bi tek kendi babasını düşünmüş hiç demiyo senin babanada alalım diye bidaha kutlamıycam hiçbişeyini ona alacağıma oğluma alırım

hoşgeldin canım geçmiş olsun

alemsin cemile e sen de deseydin ya benim babamın başı kel mi diye

bu erkeklerin hepsi aynı galiba düşüncesiz oluyolar benide kendine benzetti önceleri özel günlerde giderdim bayıla bayıla hediyeler alır sürprizler hazırlardım ama baktım karşılığı yok bende bıraktım artık babamı aradınmı babalar günüde diyorum ben babayım artık beni arasınlar diyo

SORUYU SORAN arkadaş kimdi hatırlamıyorum Gökalp inde başı hep sıcak, ateşini ölçtüğümde 37 çıkıyor en fazla..ama sıcaklar başladığından beri böyle, önceden normaldi..

Hakkarıde 8 sehıt rabbım aılelerıne sabır versın

Offf yaaa 8 eve ateş düştü... Bitmedi şu lanet olası terör... Allahım kahretsin tümünü...

Teşekkürler cnm... Kullanmaya çalışıyorum artmadan geçer inş..

bi yaşıma daha girdim:) eşin de aramamak için bahane aramış bulamamış anlaşılan..

Teşekkürler canımm.Valla ben de çok sevdim buluşma işini kızlar hepsi gelsin bakalım bir sonraki buluşmayı nerde ve ne zaman yapacaz :)

cnm bende yapabiliriz,bernaya da gidebiliriz.. ben bahçelievlerde oturuyorum kızlar, bende olacağına karar verirsek gelebilecek olan herkesi beklerim

cnm bende yapabiliriz,bernaya da gidebiliriz.. ben bahçelievlerde oturuyorum kızlar, bende olacağına karar verirsek gelebilecek olan herkesi beklerim

Seneye ben de katilirim kismetse. Daha dogrusu bu sonbahardan itibaren. Agustos eylul gibi istanbula tasiniyoruz. Avrupa yakasinda olucaz.
Bu arada kayinvaldemler bahcelievlerde yayla civarjnda oturuyorlar

Seneye ben de katilirim kismetse. Daha dogrusu bu sonbahardan itibaren. Agustos eylul gibi istanbula tasiniyoruz. Avrupa yakasinda olucaz.
Bu arada kayinvaldemler bahcelievlerde yayla civarjnda oturuyorlar

bende yaylada oturyrm sayılır cnm, 5 dk mesafedeyim.. sen taşın bol bol görüşürüz iinşallah:)

Sevgili izmirli mart anneleri
hamileligimiz esnasinda da cok istememe ragmen bi turlu bulusamadik. En kisa zamanda sizlerle bulusmak tanismak istiyorum. Esimin istanbula tayini cikti izmirde son 1 ayimiz. Lutfen bu defa bi yer belirleyip bulusalim bakin arkadaslar ne kadar keyif almislar gitmeden sizleri tanimak istiyorum. Az once amerda ile gorustuk. O yazliga gecmis ama 29 unda bi kacç gunlugune gelicekmis. O da bir bulusma ayarlamayi cok istiyor. Ne dersiniz hoş olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…