- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.001
Merhaba...
Gamze, inşallah eşinle birlikte her kırışığında tıpkı bu slayttaki gibi birbirinden güzel anılar biriktirmiş birer dede ve nine olun, berra nın çocuklarını da sevin, büyütün..uzun, sağlıklı mutlu bir ömür olsun paylaştığınız... bu arada o sancılı günlerde bile yüzünden gülümsemen eksik olmamış ya helal olsun arkadaşım...
Merhaba...
Azeri, resimlere bayıldım canım. Tahmin ettiğim gibi gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş.. minnoşlar baya kaynaşmışlar :) bence siz avrupa ayağı olarak bunu geleneksel kk buluşmaları olarak resmileştirin artık. ortamdaki sinerji bunu gerektiriyor valla :)
Slm. Bu hafta çok oğun geçtiğinden nete girmye fırsatım olmadı. Selimhanın perşembe gününden beri ateşi inip çıkıyor. Cumartesi doktora götürdük soğuk algınlığı dedi. Bir ateş düşürücü bir de sekrol diye balgam için ilaç verdi... Kızımdan hatırlayamıyorum kızlar sizin de bebeklerin kafası sıcak oluyor mu?
Okuyabilirsem geçmişi okuyacağım. İyi günler...
Hakkarıde 8 sehıtrabbım aılelerıne sabır versın
slm kızlar
uzun zamandır arada girip okusam da pek yorum yapamadım. önce istanbul sonra karabük ve ankara derken genel olarak şehir dışındadık son 1 aydır şimdi evimiz de izmir deyiz. hayatının ilk 3 ayında türkiyenin yarısını dolaşmış oldu oğlum
bizim de haftasonu evilik yıldönümümüzdü. 16 haziran cumartesi. pazar da babalar günü derken süprizli hediyeli neşeli güzel bir haftasonu geçirdik. aynı böyle olan başka arkadaşlar varmış. hepimizin mutluluğu daim olur hepimiz yavrularımızla daha nice güzel yıldönümleri görürüz umarım.
yalnız oğlum biraz hasta hafif burun tıkanıklığı vardı şimdi de 2-3 gündür öksürmeye başladı. dün dr. kontrolümüz vardı boy kilo hepsi iyimiş. hastalığı içinde kulak ve ciğerlerinde problem yok boğazı biraz kızarmış takipte ol. şimdilik ilaç yazmaya gerek duymuyorum bitki çaylarını ver dedi. umarım ilaçsız ve çabucak atlatır kuzum.
hepinizi öpüyorum. kuzucukları da
slm güzel anneler nasılsınız bakalım gamze seni çok kıskandım evlilik yıldönümünüzü ne güzel kutlamışınız bizimde cuma günüydü evlilik yıldönümümüz ben 1 hafta öncesinden kutladım güzelde bi hediye aldım benimki ne hediye aldı ne kutladı bide diyoki dün için babalar günüya oyüzden babama hediye aldım yazık adamın bişisi yok çok canım sıkıldı bişi demedim bi tek kendi babasını düşünmüş hiç demiyo senin babanada alalım diye bidaha kutlamıycam hiçbişeyini ona alacağıma oğluma alırım
slm güzel anneler nasılsınız bakalım gamze seni çok kıskandım evlilik yıldönümünüzü ne güzel kutlamışınız bizimde cuma günüydü evlilik yıldönümümüz ben 1 hafta öncesinden kutladım güzelde bi hediye aldım benimki ne hediye aldı ne kutladı bide diyoki dün için babalar günüya oyüzden babama hediye aldım yazık adamın bişisi yok çok canım sıkıldı bişi demedim bi tek kendi babasını düşünmüş hiç demiyo senin babanada alalım diye bidaha kutlamıycam hiçbişeyini ona alacağıma oğluma alırım
Hakkarıde 8 sehıtrabbım aılelerıne sabır versın
çok geçmiş olsun canım ilaçları düzenli kullan inş. bi an önce iyileşir
evet atlasın da kafası sıcak oluyo neden bilmem ama zaten sıcak olur çocukların kafası çok aşırı olmadıkça, e havalar da sıcak
bu erkeklerin hepsi aynı galiba düşüncesiz oluyolar benide kendine benzetti önceleri özel günlerde giderdim bayıla bayıla hediyeler alır sürprizler hazırlardım ama baktım karşılığı yok bende bıraktım artık babamı aradınmı babalar günüde diyorum ben babayım artık beni arasınlar diyo
Teşekkürler canımm.Valla ben de çok sevdim buluşma işini kızlar hepsi gelsin bakalım bir sonraki buluşmayı nerde ve ne zaman yapacaz :)
bi yaşıma daha girdim:) eşin de aramamak için bahane aramış bulamamış anlaşılan..
cnm bende yapabiliriz,bernaya da gidebiliriz.. ben bahçelievlerde oturuyorum kızlar, bende olacağına karar verirsek gelebilecek olan herkesi beklerim
Seneye ben de katilirim kismetse. Daha dogrusu bu sonbahardan itibaren. Agustos eylul gibi istanbula tasiniyoruz. Avrupa yakasinda olucaz.
Bu arada kayinvaldemler bahcelievlerde yayla civarjnda oturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?