- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.041
ay ben oaraları pek merak ederim biliyo musun :)))))))))))
bılmıyoruuuum:) neyını merak edıon dadlım yaaa,hıc bısısı yohhh
kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm
delırme kuzum,kılosu gayet ıyı,ya bu mıllt cok alem takmayalım dıcem ama mumkun olmuo,gecen gun esımın teyzesı kızıma bakarak bu kızın kafası yamuk dedı,kızımın poposunu yesın o goca garı,bı taraflarından element uydurup duruo
kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm
maşaAllah barekAllahkıııızzzlaaaaaar
atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma
ne bileyim benim o taraflara böyle bir sevgim bir ilgim var :))) en yakın arkadaşlarımdan biri de oralı, çok güzel anlatmıştır hep oraları :)
ayyy mıray beklentılerını yıkmım yaa,guzel buralar guzel:) bende hep ıstanbulu ve antalyayı merak etmısımdır,hıc gıtmedım oralara
maşaAllah barekAllah
Bu gün benim oğlumda yan döndü, artık tek başına bırakamam kanepede
Benim oğluş çok fena yaa, elimi hafifçe karnına koyuyorum, oğlum karnın mı ağrıyo senin, oyyy kıyamam diyorum, yalancıktan ağlamaya başlıyo, sonra birden gülücük atıyorum gülümsemeye başlıyoBukelemun gibi
uzun zamandır oğluşumun resmini koymuyordum, buda benim oğluş
Eki Görüntüle 447555
Eki Görüntüle 447556
maşaAllah barekAllah
Benim oğluş çok fena yaa, elimi hafifçe karnına koyuyorum, oğlum karnın mı ağrıyo senin, oyyy kıyamam diyorum, yalancıktan ağlamaya başlıyo, sonra birden gülücük atıyorum gülümsemeye başlıyoBukelemun gibi
Eki Görüntüle 447555
Eki Görüntüle 447556
resmen cilve yapıyo sanamaşaAllah barekAllah
Eki Görüntüle 447555
Eki Görüntüle 447556
canım benim ya tşk ederim, bu arada senin kız balık mı yoksamasallah masallaaaaaaah masıvam ne tatlı bı oglun var,sımdıden oyunlarada baslamıs,bende kızıma slow bı muzık dınlettıgımde dudagını buzuo,cok etkılenıo yavrucum:)
canım benim ya tşk ederim, bu arada senin kız balık mı yoksa
Ayy canımm çook tatlı oğluşun maşallah yerim ben onun yalancıktan ağlamasını
oğluşumla çok tşk ederizresmen cilve yapıyo sana
maaşallah tosuncuk çok şeker
canım benim ya tşk ederim, bu arada senin kız balık mı yoksa
evet canım balık burcu,duygusallık ordanmı gelıo acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?