2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecenlerde burdan cok guzel bı ıslak kurabıye tarıfı almıstım,yapım dedım ama yarısı yandı:) ustelık fazla bıtısık koymusum,pısınce kek gıbı busbutun oldular,sımdı saglam kalanları yıyıverıom garııı

kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm

delırme kuzum,kılosu gayet ıyı,ya bu mıllt cok alem takmayalım dıcem ama mumkun olmuo,gecen gun esımın teyzesı kızıma bakarak bu kızın kafası yamuk dedı,kızımın poposunu yesın o goca garı,bı taraflarından element uydurup duruo

insanlar çok acayip ya neden bi kusur bulmaya çalışırlarki anlmıyorum ben kayınvalidemde kızmın gozunde kızarıklık gördü ayyy bak leke var diyoo kızımıda dogudundan beri 3 kere gördü daha hemen kanıyı koydu allahım sabır versin bizlere bebeklerimize sağlık versin...

kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm

delırme kuzum,kılosu gayet ıyı,ya bu mıllt cok alem takmayalım dıcem ama mumkun olmuo,gecen gun esımın teyzesı kızıma bakarak bu kızın kafası yamuk dedı,kızımın poposunu yesın o goca garı,bı taraflarından element uydurup duruo

kıııızzzlaaaaaar

atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma
maşaAllah barekAllah

Bu gün benim oğlumda yan döndü, artık tek başına bırakamam kanepede

Benim oğluş çok fena yaa, elimi hafifçe karnına koyuyorum, oğlum karnın mı ağrıyo senin, oyyy kıyamam diyorum, yalancıktan ağlamaya başlıyo, sonra birden gülücük atıyorum gülümsemeye başlıyo Bukelemun gibi

uzun zamandır oğluşumun resmini koymuyordum, buda benim oğluş

Son düzenleme:
ne bileyim benim o taraflara böyle bir sevgim bir ilgim var :))) en yakın arkadaşlarımdan biri de oralı, çok güzel anlatmıştır hep oraları :)

ayyy mıray beklentılerını yıkmım yaa,guzel buralar guzel:) bende hep ıstanbulu ve antalyayı merak etmısımdır,hıc gıtmedım oralara

Kızlar bu arada dün itibariyle diyete başlamış durumdayım çok pis azmettim zayıflayacam eski resimlerime bakıyorum da evrim geçirmişim resmen (( bir sonraki buluşmada beni daha fit göreceksiniz kızlaarrr bu hafta cilt bakımına da gidecem siyah noktalar türemiş çünküü hamlileliğin başından beri gitmedim güzelleşesim var bu aralar çok kıyafet almıyorum ki küçüklere sığabilmek için inceleyim ben zati çok zayıf değildim ama eski kiloma dönmek istiyorummmm 9 kilo kış kışlamam lazımmm.
Bu arada kızımın benden beslendiğini unutmuş değilim diyet dediğim öyle sıkı diyet değil ekmeği iyice kestim günde en fazla 5 dilim tam tahıllı bol su akşam sadece çorba kahvaltıdan reçeli fln çıkarttım bide porsiyonları kıstım evdeki ufak tabaklarda yemek yiyorum şu euro 2012 olmasa akşamları kocişide alıp yürüyüşede gidecem de futboldan ayrılamıyor 4 sene de bir oluyormuş kaçmazmış bitsede yürüyüşe de başlasam hıphızlı versem kiloları.

masallah masallaaaaaaah masıvam ne tatlı bı oglun var,sımdıden oyunlarada baslamıs,bende kızıma slow bı muzık dınlettıgımde dudagını buzuo,cok etkılenıo yavrucum:)

Ayy canımm çook tatlı oğluşun maşallah yerim ben onun yalancıktan ağlamasını

resmen cilve yapıyo sana
maaşallah tosuncuk çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…