2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anadolu yakasın sık sık buluşuyor, eğer daha sık girersen eminim yakalarsın bir buluşma, mesela haftaya bir buluşma ayarlama ihtimalimiz yüksek, Nalan Ankarada , Pınar Gebze'de onlar evlerine gelsin ayarlarız birşeyler.

kıııızzzlaaaaaar

atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma

maşallah ona, benim ki bir yandöndü öylede kaldı :)

çok güzel bir paylaşım olmuş canım, keyifle izledim, Allah mutluluğunzu daim etsin, bizde balayında Kemer, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Kalkan turu yapmıştık, o yollarda çok eğlenmiştik :))))))

eşimle geçireceğim 3. yaza giriyorum, ilk yazımızda balayı açmıştık yazı, uzakdoğu'ya gittik , devamında ramazan bayramında ayvalık-bodrum yaptık , kurban bayramında kemer-kalkan arasında dolaştık, hafta sonu kaçamaklarını saymıyorum , sevgili sevgilim görmediğim her yeri gösterme telaşına düşmüştü :)

2. yazımızda aynı zamanda babymoon olmuş oldu Berra sayesinde :) assos-fethiye aralığında her yerde 2 gece kalma şeklinde 15 günlük ege turu yaptık, bakalım bu sene ne yapacağız, Berra'dan dolayı tekne turu yapalım diye düşünüyoruz eğer bu sene yapamazsak önümüzdeki 2 sene daha yapamayız , sabun gibi olacak o dönemler çünkü, şimdi ayaklanmadan yapalım diyoruz, göcekten çıkıp yunan adaları şeklinde bir rut , hakkımıza hayırlısı...

gamzecim vidyon cok güzel olmusa nice 2,5 10 25 50 yıllara:):)

teşekkür ederim Beste'cim, hepimize o yılları göstersin rabbim...

kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm

Benim kızım 5 aylık 5,5 kilo :) doktora göre çok sağlıklı benim için zaten öyle, daha iyi böyle diyorum taşıması kolay oluyor :)))

numaracı velet :))) canım sana çok benziyor gözler falan sana benzettim ? ve tabiki maşşallahhhhhhh :))))

Tam damarıma basmışsınız..Benim kızıma da yan yatırmaktan suratı daralmış kafası sivrileşmiş dediler Oysa ki doğduğunda daha dar suratlıydı şuan düzeldiğini hissediyorum.sırt üstü yatır yanlarına yastık koy düzelir diyolar.Hey Allahım eşime dedim biz devamlı görmekten anlayamıyoruz da gerçekten bir sıkıntı mı var çocuğun suratında ,o da bana bilmem doktora göster istersen diyor( buarada ben kendim doktorum,güya laf kakıştırıyor ) Yine aynı ortamda biri de bana nekadar seviyorsun sevme bukadar,gören de ilk defa çocuğu olmuş diyecek dedi.Aaaaaa , 5 dakikalığına gittim alttan üstten moralimi mahvettiler geldim.Bütün gece acaba anormal mi seviyorum diye düşündüm:44: Ya evlat sevilmez mi,Allah vergisi,dünya tatlısı, en masum, en muhtaç..Ben onu sevmeyeyim de neyapayım..
yazdım rahatladım OOOOhhh :))) burası da anı defteri gibi oldu benim için. sevgili günlük

arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım

arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım

çoooooooook şeker maşallah masivacım :))

numaracı velet :))) canım sana çok benziyor gözler falan sana benzettim ? ve tabiki maşşallahhhhhhh :))))
tşk ederim, evet gamze bana benzetiyorlar, ben babamın kız versiyonuydum, oğlumda benim erkek versiyonum

Bu arada milletin laflarından bahsedilmiş, Dün kayınvalidemlerdeydim ve kayınvalidem anlattı, komşularla oturuyorlarmış, kadının biri demiş ki gelinden haber var mı, çocuğu var mı demiş, annemde hayır daha yok demiş, başka bir kadında '' onların çocuğu olmaz oğlunda, gelininde çok zayıf'' demiş

benim zavallı kaynanacım üzüntüden kahrolmuş, be kadın sen Allah mısında böyle diyosun, hadi diyosun 75 yaşında kalp ve tansiyon hastasına bu denir mi ve bu olaydan bir hafta sonra sen aradın '' HAMİLEYİM'' dedin, nasıl mutlu oldum diyor...

sonra geçen hafta köye gittik ya, oğlumu gören herkes ''biz senden tombiş bebek beklemiyorduk, sütün olmaz diyorduk, oğlunu iyi beslemişsin'' diyorlar....ya hayret bişi bu sütün olmasını yada olmamasını sağlayan insanoğlu değil, nasıl bu kadar dar kafalı olabiliyor insanlar, nasıl insanlar üzerinden böyle yorum yapabiliyorlar anlamıyorum

benim oğlan 10gün yapmadı ama sıkıntısı yoktu 11.gün doktora götürecektim gece yaptı

slm kızlar,
bugün 4. ay sonu kontrolümüz vardı herşey yolunda. sadece inek sütü alerjisinden şüphelendi dr. yanakları allerji olmuştu Hayal'in. benim tükettiğim süt ürünlerinden olabilirmiş. 1 ay boyunca inek sütü içeren herşey yasakkkk..

ronya canım benm kız da bi ara 10.gün fitil müdahalesiyle yapmıştı. dün yine fitil koyduk kabızdı 5 gündür. ama yapmadı. bazen oluyor ben de anlamadım.

canım benim oğlum en son 9. gün yaptı, ve 4 gündür yine yapamıyor, doktorumuz yaptığında normal kıvamda yapıyorsa 12 güne kadar normal dedi:44:

benim oğlan 10gün yapmadı ama sıkıntısı yoktu 11.gün doktora götürecektim gece yaptı

canım benim oğlum en son 9. gün yaptı, ve 4 gündür yine yapamıyor, doktorumuz yaptığında normal kıvamda yapıyorsa 12 güne kadar normal dedi:44:

kızlar sağolun gönlüme su sertiniz

2008de evlendım,2011de hamıle kaldım,ılk 2 sene zaten ıstemıyorduk,ama bıseyler ters gıdıyodum pco oldugumu ogrendım,tıbbı yardım almam gerekıodu hamıle kalmam ıcın,off mıllet ne konusuodu yaa,cocugun olmuomu,kac sene oldu hadı yapın artık,doktora gıttınızmı dıye,bu gerızekalı ınsanların hepsıne lafını verdıgım ıcın cok dusmanım oldu,ama neyı gordum o benı uzen ınsanlar sonralarda cok daha cıddı sıkıntılarla ugrastı,bebegı olmuo dıye adımı cıkaran bı tanıdıgımızın bebegı olmuo sımdı,hıcbırı ıcın beddua etmedım ama Rabbım gozyaslarımı bende bırakmadı,o agladıgım gecelerı hıc unutamıyorum,Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah,ben yumurta gelıstırme ıgnelerıyle hamıle kaldım,1ay boyunca hergun kendıme ıgne yaptım,hergun yumurta kontrolu ıcın doktordaydım,ılıskı durumuna bıle doktor karar verıyodu,hıc olmıcak zannederken evladım suan kollarımda ve hamdolsunkı suan onu emzırıyorum

kızlar bu haftasonu ailemn yanına ankaraya gidiyoruz. çok özlemişim ankaramı yaa. kızımla ilk kez uzun yola çıkıyoruz bakalım napıcaz. bütün kış buralardaydım hamilelik, bebek vs derken çok bunaldım. alışveriş festivali de varmış ankarada. tam zamanında gidiyorum:) 10 gün fln kalıp dönücez. ordan da yazlığa geçeriz. bebişle ilk tatilimiz olucak çok heyecanlıyım.yaşasın tatilll....

aynen bende çook istiyoruumm diyete girmeyi..ama eşim yasak koydu :2: çocuk emziriyorum diye..dolabıma bakıp bakıp duruyorum eskilerime ve artık ne giyeceğime :2: ben 1-2 kere denedim şu yemek kısma işini, ama hemen akşamında sütümdeki azalmayı farkettm ve hemen terkettim diyeti ( çokta üzülmüştüm ya ) yürüyüşlere cıkıyım dıyorum oğluşumla ama çook sıcak yaa.. tam bi çıkmazdayım yani...

arkadaslar bugun eczaneden rotavırus asısını aldım saglık ocagında vurdurdum kac doz olucak ozel dr yaptırmadım hastanede daha pahalıydı bende boyle vurdurdum saglık ocagı dıger dozu ıcın dr sorun dedı sastım kaldım yaaa

canım, dana eti de yememelisin onu atlıyorlar genelde, süt proteini içeriyor o da, kuzu eti en masumu.

canım iki tip marka var bildiğim kadarıyla...
140 tl olan 2 dozluk
110 tl olan 3 dozluk...
biz 140 tl ye yaptırdık... 2. dozumuz kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…