- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.061
evet benimki de bbalık ve çok duygusal oolurlar, ailede ben hariç herkes balıktır da ordan bilirim :))))))
slm kızlar nasılsınız fırsat bulupta giremedim baya birikmiş sayfalar atlayarak okudum resimlerede bayıldım bu arada anadolu yakasındada oluyomu acaba bu tür buluşmalar bende dahil olmak isterimbide dün rotavirüsü aşısı yaptırdım eylüle başka yaptıran varmı bu aşıyı
kıııızzzlaaaaaar
atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma
çok güzel bir paylaşım olmuş canım, keyifle izledim, Allah mutluluğunzu daim etsin, bizde balayında Kemer, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Kalkan turu yapmıştık, o yollarda çok eğlenmiştik :))))))
gamzecim vidyon cok güzel olmusa nice 2,5 10 25 50 yıllara:):)
kızlar merhaba.kızım 2,5 aylık ve 5,5 kilo.sizce zayıfmı?kayınvalidem bu çok ufak diyor ,deliricemmmm
maşaAllah barekAllah
Bu gün benim oğlumda yan döndü, artık tek başına bırakamam kanepede
Benim oğluş çok fena yaa, elimi hafifçe karnına koyuyorum, oğlum karnın mı ağrıyo senin, oyyy kıyamam diyorum, yalancıktan ağlamaya başlıyo, sonra birden gülücük atıyorum gülümsemeye başlıyoBukelemun gibi
uzun zamandır oğluşumun resmini koymuyordum, buda benim oğluş
Eki Görüntüle 447555
Eki Görüntüle 447556
merhabaalar ateş ölçer almak istiyorum ne önerirsiniz temassız buldum bitane kullanan varmı acabaa?
merhabaalar ateş ölçer almak istiyorum ne önerirsiniz temassız buldum bitane kullanan varmı acabaa?
Tam damarıma basmışsınız..Benim kızıma da yan yatırmaktan suratı daralmış kafası sivrileşmiş dedilerdelırme kuzum,kılosu gayet ıyı,ya bu mıllt cok alem takmayalım dıcem ama mumkun olmuo,gecen gun esımın teyzesı kızıma bakarak bu kızın kafası yamuk dedı,kızımın poposunu yesın o goca garı,bı taraflarından element uydurup duruo
çoooooooook şeker maşallah masivacım :))
tşk ederim, evet gamze bana benzetiyorlar, ben babamın kız versiyonuydum, oğlumda benim erkek versiyonumnumaracı velet :))) canım sana çok benziyor gözler falan sana benzettim ? ve tabiki maşşallahhhhhhh :))))
arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım
canım benim oğlum en son 9. gün yaptı, ve 4 gündür yine yapamıyor, doktorumuz yaptığında normal kıvamda yapıyorsa 12 güne kadar normal dedi:44:arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım
benim oğlan 10gün yapmadı ama sıkıntısı yoktu 11.gün doktora götürecektim gece yaptı
slm kızlar,
bugün 4. ay sonu kontrolümüz vardı herşey yolunda. sadece inek sütü alerjisinden şüphelendi dr. yanakları allerji olmuştu Hayal'in. benim tükettiğim süt ürünlerinden olabilirmiş. 1 ay boyunca inek sütü içeren herşey yasakkkk..
ronya canım benm kız da bi ara 10.gün fitil müdahalesiyle yapmıştı. dün yine fitil koyduk kabızdı 5 gündür. ama yapmadı. bazen oluyor ben de anlamadım.
canım benim oğlum en son 9. gün yaptı, ve 4 gündür yine yapamıyor, doktorumuz yaptığında normal kıvamda yapıyorsa 12 güne kadar normal dedi:44:
Kızlar bu arada dün itibariyle diyete başlamış durumdayım çok pis azmettim zayıflayacameski resimlerime bakıyorum da evrim geçirmişim resmen (( bir sonraki buluşmada beni daha fit göreceksiniz kızlaarrr bu hafta cilt bakımına da gidecem siyah noktalar türemiş çünküü hamlileliğin başından beri gitmedim güzelleşesim var bu aralar çok kıyafet almıyorum ki küçüklere sığabilmek için inceleyim ben zati çok zayıf değildim ama eski kiloma dönmek istiyorummmm 9 kilo kış kışlamam lazımmm.
Bu arada kızımın benden beslendiğini unutmuş değilim diyet dediğim öyle sıkı diyet değil ekmeği iyice kestim günde en fazla 5 dilim tam tahıllı bol su akşam sadece çorba kahvaltıdan reçeli fln çıkarttım bide porsiyonları kıstım evdeki ufak tabaklarda yemek yiyorum şu euro 2012 olmasa akşamları kocişide alıp yürüyüşede gidecem de futboldan ayrılamıyor 4 sene de bir oluyormuş kaçmazmış bitsede yürüyüşe de başlasam hıphızlı versem kiloları.
slm kızlar,
bugün 4. ay sonu kontrolümüz vardı herşey yolunda. sadece inek sütü alerjisinden şüphelendi dr. yanakları allerji olmuştu Hayal'in. benim tükettiğim süt ürünlerinden olabilirmiş. 1 ay boyunca inek sütü içeren herşey yasakkkk..
arkadaslar bugun eczaneden rotavırus asısını aldım saglık ocagında vurdurdum kac doz olucak ozel dr yaptırmadım hastanede daha pahalıydı bende boyle vurdurdum saglık ocagı dıger dozu ıcın dr sorun dedı sastım kaldım yaaa
canım iki tip marka var bildiğim kadarıyla...
140 tl olan 2 dozluk
110 tl olan 3 dozluk...
biz 140 tl ye yaptırdık... 2. dozumuz kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?