- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.081
saol canım bende 140 olandan aldım peki 2. doz ne zaman yapılıcak?
yine devlet aşısının olmadığı boş bir ayda doktor belirleyecek ben anlaşılan senden 1 ay öndeyim... 2. doz olduğunda mutlaka sana haber ederim canım... ama sen mutlaka kuzunu bir doktora götür... en azından her ay onun gelişim takibi yapılması lazım... doktoruna danışmadanda bence aşı fln yaptırma...
canım her ay kontrolumuzu yaptırıyoruz asılarımıda ozel hastanede yaptırıyorum sadece bunu saglık ocagında vurdurdum tel arayıp sorayım yarın barı saol canım
canım öyle göze batan bi fazlan yok ki acele etmeden yavaş yavaş verirsin inş. bide yaz çıkar dolaşır bi ter attın mı tamamdırKızlar bu arada dün itibariyle diyete başlamış durumdayım çok pis azmettim zayıflayacameski resimlerime bakıyorum da evrim geçirmişim resmen (( bir sonraki buluşmada beni daha fit göreceksiniz kızlaarrr bu hafta cilt bakımına da gidecem siyah noktalar türemiş çünküü hamlileliğin başından beri gitmedim güzelleşesim var bu aralar çok kıyafet almıyorum ki küçüklere sığabilmek için inceleyim ben zati çok zayıf değildim ama eski kiloma dönmek istiyorummmm 9 kilo kış kışlamam lazımmm.
Bu arada kızımın benden beslendiğini unutmuş değilim diyet dediğim öyle sıkı diyet değil ekmeği iyice kestim günde en fazla 5 dilim tam tahıllı bol su akşam sadece çorba kahvaltıdan reçeli fln çıkarttım bide porsiyonları kıstım evdeki ufak tabaklarda yemek yiyorum şu euro 2012 olmasa akşamları kocişide alıp yürüyüşede gidecem de futboldan ayrılamıyor 4 sene de bir oluyormuş kaçmazmış bitsede yürüyüşe de başlasam hıphızlı versem kiloları.
berna cım bende fazla giremiyorum bu sıralar bi bakıp çıkıyorum gamzeden görüp bende slayt istedim eşimden onun için bi sürü foto ile boğuşuyorum pc de öptüm tosunumukızlar napıyonuz ya..eşim evde giremiyorum..biz çapkın oğlumla takılmaktayız..bu arada dün tesadüfen videonuzu görüdm gamze çok hoş olmuş..nice yıldönümlerine..bn yine kaçar hepinizi öptm..
kıs bahar beni unuttun mu bende varım yacnm bende yapabiliriz,bernaya da gidebiliriz.. ben bahçelievlerde oturuyorum kızlar, bende olacağına karar verirsek gelebilecek olan herkesi beklerim
canım, dana eti de yememelisin onu atlıyorlar genelde, süt proteini içeriyor o da, kuzu eti en masumu.
2008de evlendım,2011de hamıle kaldım,ılk 2 sene zaten ıstemıyorduk,ama bıseyler ters gıdıyodum pco oldugumu ogrendım,tıbbı yardım almam gerekıodu hamıle kalmam ıcın,off mıllet ne konusuodu yaa,cocugun olmuomu,kac sene oldu hadı yapın artık,doktora gıttınızmı dıye,bu gerızekalı ınsanların hepsıne lafını verdıgım ıcın cok dusmanım oldu,ama neyı gordum o benı uzen ınsanlar sonralarda cok daha cıddı sıkıntılarla ugrastı,bebegı olmuo dıye adımı cıkaran bı tanıdıgımızın bebegı olmuo sımdı,hıcbırı ıcın beddua etmedım ama Rabbım gozyaslarımı bende bırakmadı,o agladıgım gecelerı hıc unutamıyorum,Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah,ben yumurta gelıstırme ıgnelerıyle hamıle kaldım,1ay boyunca hergun kendıme ıgne yaptım,hergun yumurta kontrolu ıcın doktordaydım,ılıskı durumuna bıle doktor karar verıyodu,hıc olmıcak zannederken evladım suan kollarımda ve hamdolsunkı suan onu emzırıyorum
kıııızzzlaaaaaar
atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma
maşaAllah barekAllah
Bu gün benim oğlumda yan döndü, artık tek başına bırakamam kanepede
Benim oğluş çok fena yaa, elimi hafifçe karnına koyuyorum, oğlum karnın mı ağrıyo senin, oyyy kıyamam diyorum, yalancıktan ağlamaya başlıyo, sonra birden gülücük atıyorum gülümsemeye başlıyoBukelemun gibi
uzun zamandır oğluşumun resmini koymuyordum, buda benim oğluş
Eki Görüntüle 447555
Eki Görüntüle 447556
amiiin canım, Rabbim hepimizin evladını nazarlardan saklasın,onları bize bağışlasın... bugün 8 tane şehit, 16 yaralımız var ve 18 tanede pkk öldürülmüş, bu ölenlerin ve yararlıların hepsi birer ananın kuzusuydu, hepsininde anası evladının saçının teline kıyamazken şimdi hepside birer kurşunla hayatlarını kaybettiler, inşaAllah artık bu acılar son bulurmaşallah canım ya oğluna bayıldım Allah nazarlardan saklasın inşallah
canım çok geçmiş olsun, inşaAllah atlatırda öyle ameliyata gerek kalmaz,bu gün doktor kontrolümüz vardı 5,5 kilo olmuşuz pipimizin altında kordon kisti var 6. aya kadar kendiliğinden geçebilir geçmezse alınacak dediler içim cızzzz etti.rotavirüs aşımızı olduk.bir sorunumuz yok.Birtek d vitaminini 4 damlaya çıkardık.Herkesin bebeğini allah kendisine bağışlasın...içim buruk bu akşam...Aaa mamayı da 4 ölçeğe çıkardık.4 saatte bir verilecek.
hayırlı aksamlar .. iyisiniz insallah . Bebeklerınız hayırlı olsun .. hepsı hayırlı evlat olurlar inş..
size bir sorum var ..
ben hamılelıgımde 23 kılo aldım ve dogumuma 1 aay var .. cok kılo aldıgım ıcın herkes normal doguranlar kıloları hemncecık verıyorlar dıyor .
birde belimde bel fıtıgı var ve benı cok zorluyor .. sizce sezeryan mı olmalıyım ??
hayırlı aksamlar .. iyisiniz insallah . Bebeklerınız hayırlı olsun .. hepsı hayırlı evlat olurlar inş..
size bir sorum var ..
ben hamılelıgımde 23 kılo aldım ve dogumuma 1 aay var .. cok kılo aldıgım ıcın herkes normal doguranlar kıloları hemncecık verıyorlar dıyor .
birde belimde bel fıtıgı var ve benı cok zorluyor .. sizce sezeryan mı olmalıyım ??
aynen bende çook istiyoruumm diyete girmeyi..ama eşim yasak koydu :2: çocuk emziriyorum diye..dolabıma bakıp bakıp duruyorum eskilerime ve artık ne giyeceğime :2:ben 1-2 kere denedim şu yemek kısma işini, ama hemen akşamında sütümdeki azalmayı farkettm ve hemen terkettim diyeti ( çokta üzülmüştüm ya ) yürüyüşlere cıkıyım dıyorum oğluşumla ama çook sıcak yaa.. tam bi çıkmazdayım yani...
canım öyle göze batan bi fazlan yok ki acele etmeden yavaş yavaş verirsin inş. bide yaz çıkar dolaşır bi ter attın mı tamamdır
benim kara kızım napıyo öpüyorum onu
kıs bahar beni unuttun mu bende varım ya
ayvansaray metrobüs durağına yakınım bende de toplanabiliriz.
aslında şu toplanmaları bi sıraya koysak mı ne
sarı pipiyi öp benim için
Gunaydin kizlaaar
Gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?