2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım bende 140 olandan aldım peki 2. doz ne zaman yapılıcak?

yine devlet aşısının olmadığı boş bir ayda doktor belirleyecek ben anlaşılan senden 1 ay öndeyim... 2. doz olduğunda mutlaka sana haber ederim canım... ama sen mutlaka kuzunu bir doktora götür... en azından her ay onun gelişim takibi yapılması lazım... doktoruna danışmadanda bence aşı fln yaptırma...

canım her ay kontrolumuzu yaptırıyoruz asılarımıda ozel hastanede yaptırıyorum sadece bunu saglık ocagında vurdurdum tel arayıp sorayım yarın barı saol canım

canım her ay kontrolumuzu yaptırıyoruz asılarımıda ozel hastanede yaptırıyorum sadece bunu saglık ocagında vurdurdum tel arayıp sorayım yarın barı saol canım

bişey değil canım... he iyi ozaman her ay gidiyorsan diğer ay sorarsın... en azından diğer ay olmayacak çünkü diğer ay devlet aşıları var yani 2. ay yapılan karma aşının 2. dozları olacak...

benim yaptırdıgım rotavirüsü aşısının ismi rotarix 2 doz olarak vuruluyor bi 3 ayda bide 5. ayda biz 3 buçuk ayda yaptırdık diğeride 5. ay yada takip eden 10 gün içinde yapılacak. aşı 6-24. haftalar arası yapılması gerekliymiş bazıları 2.-4. ayda bazısı ise 3-5. aylarda yaptırıyormus ama 3 . aya kadar yaptırmak gerekliymiş ve aşı 3 yaşına kadar koruyormuş.

selam kızlar bşberon kullanan arkadaşlar kaç numaralı biberon emziklerini kullanıyorsunuz ben avent biberonu kullanıyorum hala 1 numara kullanıyorum 2 numarayı denedim sanki tıkandı gibi geldi ama 1de de çok yoruluyor yavaş geldiği için çekerken zorlanıyor. 3. aydan sonra mı geçiliyor 2 numaraya.

canım öyle göze batan bi fazlan yok ki acele etmeden yavaş yavaş verirsin inş. bide yaz çıkar dolaşır bi ter attın mı tamamdır
benim kara kızım napıyo öpüyorum onu
kızlar napıyonuz ya..eşim evde giremiyorum..biz çapkın oğlumla takılmaktayız..bu arada dün tesadüfen videonuzu görüdm gamze çok hoş olmuş..nice yıldönümlerine..bn yine kaçar hepinizi öptm..
berna cım bende fazla giremiyorum bu sıralar bi bakıp çıkıyorum gamzeden görüp bende slayt istedim eşimden onun için bi sürü foto ile boğuşuyorum pc de öptüm tosunumu
cnm bende yapabiliriz,bernaya da gidebiliriz.. ben bahçelievlerde oturuyorum kızlar, bende olacağına karar verirsek gelebilecek olan herkesi beklerim
kıs bahar beni unuttun mu bende varım ya
ayvansaray metrobüs durağına yakınım bende de toplanabiliriz.
aslında şu toplanmaları bi sıraya koysak mı ne
sarı pipiyi öp benim için

bende hiç çocuğum olmayacak sanıyordum. Aylarca hastalanmıyordum her seferinde doktora gidip ilaçlarla hastalanıyordum. İlaçla bile olmam gereken en son günde hastalanıyordum. Doktorumda bir sürü kalitesiz yumurta var, çok zor hamile kalman diyordu. O kadar çok ağlıyordum ki doğru düzgün regl bile olamıyorken nasıl hamile kalacam diye kendimi yiyordum. En sonunda eşim korunmayı bıraktı ne de olsa hastalanamıyorum ya aylarca uğraşacağız diye düşünüyorduk. Ama eşimin korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldım... Midem bulanıyordu ama mide hastası olduğum için hiç hamile olabileceğim aklıma gelmiyordu. Arkadaşım belki hamilesin diye içime kurt düşürüp zorla test yaptırttı. Testte iki çizgi görünce bile inanmadım. Eşime galiba hamileyim dedim :) Bir kere de kan testi yaptırttım. Onda da pozitif çıktı ama yine inanamadım. İnternetten bakınca hormon değerleri yükselirse kan testi pozitif çıkabilir diyordu, dedim kesin bir hormon değerim yüksek. Hemen doktordan randevu aldık o söyleyince inandım artık hamile olduğuma. Ama ilk kalp atışını duyana kadar içim içimi yemişti. Şimdi birtanecik oğlum yanımda. Hala inanamıyorum mucize gibi bir şey bu :) Benim küçük mucizem, biricik bebeğim....

kıııızzzlaaaaaar

atlas efendi yan dönmelere başlamıştı veee dün itibari ile yüz üstü dönmeye başladı
maaşallah suphanallah benim yaramaz ve ağlak oğluma

maşallah maşallah atlas efendiye ben de kızım dönsün die sabırsızlıkla bekliorum ama daha dönmedi sanırım ben korkumdan onu fazla hareket ettirmedim die pasif kaldı ya da hala zamanı var hayırlısı artık

maşallah canım ya oğluna bayıldım Allah nazarlardan saklasın inşallah

bu gün doktor kontrolümüz vardı 5,5 kilo olmuşuz pipimizin altında kordon kisti var 6. aya kadar kendiliğinden geçebilir geçmezse alınacak dediler içim cızzzz etti.rotavirüs aşımızı olduk.bir sorunumuz yok.Birtek d vitaminini 4 damlaya çıkardık.Herkesin bebeğini allah kendisine bağışlasın...içim buruk bu akşam...Aaa mamayı da 4 ölçeğe çıkardık.4 saatte bir verilecek.

maşallah canım ya oğluna bayıldım Allah nazarlardan saklasın inşallah
amiiin canım, Rabbim hepimizin evladını nazarlardan saklasın,onları bize bağışlasın... bugün 8 tane şehit, 16 yaralımız var ve 18 tanede pkk öldürülmüş, bu ölenlerin ve yararlıların hepsi birer ananın kuzusuydu, hepsininde anası evladının saçının teline kıyamazken şimdi hepside birer kurşunla hayatlarını kaybettiler, inşaAllah artık bu acılar son bulur

canım çok geçmiş olsun, inşaAllah atlatırda öyle ameliyata gerek kalmaz,

Bu arada biz perşembe günü afyona termale gideceğiz, eşimde cuma günü izin alıp oraya gelecek, haftaya perşembeye kadar orada kalacağız, o zamana kadar girmeye fırsatım olamayabilir, hepinizi çoook öpüyorum

hayırlı aksamlar .. iyisiniz insallah . Bebeklerınız hayırlı olsun .. hepsı hayırlı evlat olurlar inş..
size bir sorum var ..
ben hamılelıgımde 23 kılo aldım ve dogumuma 1 aay var .. cok kılo aldıgım ıcın herkes normal doguranlar kıloları hemncecık verıyorlar dıyor .
birde belimde bel fıtıgı var ve benı cok zorluyor .. sizce sezeryan mı olmalıyım ??

olma anacımnormal doğum yapmana bı sakınca yoksa gidip o ameliyat masasına yatma.ben sezo oldum,totalde 9 kılo aldım ama 9 uda duruyo

esperanza gecmiş olsun canım,alerjiniz çıkmış
masiva,maşallah oğluşuna
gamze,videonuz çok güzel olmuş canım,becerikli hatunsun ne diym elinden her iş geliyo.eşin ne tepki verdi merak ettim

ben yarın spora başlıycam inş powerplate inş kısa sürede sonuc alabılırım

ben 2 ay önce dğum yaptım 25 kilo aldım 23 ünü verdim, sezaryen oldum, hiç göbeğim kalmadı ve tüm kiloları ilk 1 ayda verdim bence kilo ile doğum şeklnin alakası yok, normalde kilo alıp verme durumun doğum öncesi kilon metabolizman etkili yani doğum şekline takılma doktor ne önerirse o olsun sağlıcakla..

Ben bol su içiyorum sütte bi azalam yok kuzum hemde dediğim gibi öyle sıkı diyet değil kıstım yemekleri ve tatlı işini o kadar :)

Annemle anlaştık sabahları o çıkarken bende çıkacam yürüyüşe saat 6 da gidiyor eşim yedi buçıkta işe gidiyor o gidene kadar bir buçuk saat yürüyüp gelecem kuzum akşamları tembel kocamı götüremiyorum yürüyüşe.Buluşma işini düzene koyalım dediğin gibi kuzum 3 haftada bir yapalım 8 temmuz 3.hafta oluyor uyarsa tabi
Gunaydin kizlaaar
Gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir

OO kuzum hoş geldinnn Miray nasıll

Gunaydinn güzel anneler
Ben anne olduğumdan beri gercekten cok duygusallastim gecen okuduğum kitaptaki su satırları sizle de paylaşmak istedim beni cok etkiledi:
'Anneler ölünce hemen cennete gitmezler. Yeryüzünde biraz daha kalıp cocuklarina göz kulak olabilmek icin Tanrı'dan özel izin alırlar. Fani ömürlerinde evlatlariyla aralarında her ne gecmis olursa olsun..'
Hepimiz annelerimizin degerini bilelim çünkü bu dünyadaki iki canlı arasındaki en kuvvetli bağ bu iste ötesi yok şimdi sıra bizde...

Azeri canimmm aslinda giriyorum hergun foruma ama okuyup cikiyorum cogu zaman telefondan yazmak cok zor :)) Miray iyi teyzesi. Babanneyle evde oturuyo :) buyuyo iste.. sen nasilsin?? Bulusmanizi gordum bayildim bayildim.. Biz daha toparlanamadik ankara olarak :)) dogumdan once daha cok gorusuyoduk valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…