2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence bi doktora göstersen daha iyi olur en fazla 2 gün yapmadığı oldu ..

yürüyüşü düzenli yapmak işe yarar hadi bakalım bismillah çek ve başla
uyar tabi allahtan bir mani olmazsa neden olmasın

Bir günaydın da benden herkese :) dün gece sıcaktan oğlum uyumadı. arabayla tur attık uyuttuk. eve gelince gene uyandı, pencereyi açtım serinlesin diye. yanına uzandım ik,imiz bir uyumuşuz.üstünde de sadece kolsuz çıtçıtlı badi vardı. ben örttükçe uyandı. en iyisi açık yatsın dedim. sonra örterim diyodum ama gece bi uyandım, o buz gibi benim sırtım tutulmuş umarım hasta olmaz çocuk ((

bu arada zayıflama hakkında konuşulmuş. ben baya verdim şu an 54 kg dyım. ama göbek hala duruyor. kollar bacaklar eridi göbek erimedi valla.. evim 4. kat asansör yok ve ben bebek arabasını 2 güne bir indirip çıkarıyorum. şasesini indir, pusetle oğlanı indir günde ağırlık da kaldırarak 4 kez merdiven inip çıkıyorum sanırım ondan kol bacak eridi bi de mekik çektim mi tamamdır... nasıl spor ama hem de aklını ben gibi gezmeyle bozana bedava

Son düzenleme:
sizlerin var olması bana güç veriyor inanın ne güzel bişi sizlerle bişeyler paylaşmak iyi ki varsınız benim bi sorunum var bebeğim 4. aya girdi aguyu bıraktı ne yapmam lazımm

Son düzenleme:

bendeeeeee istiyorum bu buluşmaya katılmak bende umranıyedeyımmmmmmmmm

Öncelikle kolay gelsin canım taşınma olayı beni hep germiştir :) Benim kuzumdada kaka sıkıntısı vardı dr sorduk bi hafta on güne kadar normal dedi önemli olan süre sonunda yaptığı kakanın formuymuş sıvı olması lazım yanlız alttan uyarmayın dedi.6. yada 7. günün akşamı yaptı

çok duygusal....

slaytı yapan arkadaşın evlilik yıldönümü kutlu olsun geçmişi pek okuyamadım kızlar ama slayta ve bebek reimlerine bayıldım harikasınız

teşekkür ederim yasemin :)

pınarcım unutur muyum seniiii olurr sende de buluşabilriz bana her yol uyar, h.sonu olduktan sonra skıntı yok

ayselcim 3 haftada 1 güzelmiş amaaa ben 8 temmuzda memlekette olucam büyük ihtimalle (

geleneksel prematüre anne ve bebeklere inat yaşantını kısıtlamadan sürdürmen ne kadar güzel.. çoğu taze anne rüzgar üf dese korkar dışarı çıkarmaya. ( ki ben bu gruba dahil edebilirim kendim- özeleştiri yapayım hem- ) benim en çok aklıma şu takılıyor. arabada giderken klimayı kaç derece çalıştırıyorsun? 24-25 olsa dışarsı 35 derece. çıkınca çocuğu sıcak çarpmaz mı ? çalıştırmazsan da içersi hamam misali daha beter.

pınarcım unutur muyum seniiii olurr sende de buluşabilriz bana her yol uyar, h.sonu olduktan sonra skıntı yok

ayselcim 3 haftada 1 güzelmiş amaaa ben 8 temmuzda memlekette olucam büyük ihtimalle (

Tamam kuzum kimde yapalım ne zaman yapalım ben çok sevdim bu buluşmaları.Dediğin gibi h.sonu olsun bana uyar sen memlekete gitmeden bi toplaşma yapak o zaman :)

Gamze yazını beğendim sen anlatırken bile tatilim depreşti fakat kendi adıma pimpirikli obsesif bir tip olduğum için eşimin yaptırdığı tatil rezervasyonunu bile iptal ettirdim.Gidebileceğim tek yer anneciğimin şevkatli kolları olabilirdi ama onlar da il dışına çıkıyor.Eşimin halaları ( altın kızlar hepsi bekar birlikte yaşıyorlar) Bodrum a davet etti,büyük kızım ve eşimin havası değişsin diye gideceğiz ama ben kendimi oraya sadece bakıcı olarak götürüyorum.Kendimi tatil moduna sokamıyorum nasıl kastıysam Mesela oranın akşamları çok güzel olur,şimdiden diyorum büyük kızımla babası gezer gelirler ben evde altın kızlarla takılırım.Yine bizimkiler denize girerler ben bir kenarda otururum izlerim Yanlış mı düşünüyorum kendimi dünyadan çok soyutladım şu 3 aydır..Çok yoğun iş temposu olan biriydim,çok riskli işlerle uğraştım 10 yıllık meslek hayatımda..Birden son 3 ayı evde ve bir bebekle geçirince kendimi kaybettim galiba ya da ben depresyondayım

Tatilden konuşulmuş bu sene bana senelik izin yok ama işyerini kiralanma durumu var o durumdan dolayı bi kaç hafta boşluk olabilir olursa eşimle bizde Baküye gitmeyi düşünüyoruz.

gamze'nin yazısını okuyunca ben de bu konuda tecrübeli biri olarak size tavsiyede bulunmak istedim. kızım Sare'm 2 aylık olana kadar 4 kere uçağa bindi hiç b isıkıntı yaşamadık cadı bi kızım olmasına rağmen önce 40'ı çıkmadan halasının yanına gittik maraş'a, oraya gitmişken antep ve hatay'I da görelim dedik gittik.. arabayla daha rahat oluyo bebeklerle gezmek. lokantaya falan gittiğimizde eşimle nöbetleşe yemek yedik yemeğini yiyen Sare 'yi kucağında gezdirdi :)) sonra 2 aylıkken Bodrum 'a gittik eşimin iş gezisi için bi otelde eğitimleri vardı yine uçakta pek sıkıntı olmadı oralarda da iyiydik.yine sıkıntıları vardı ama daha büyüdüğü için azalmıştı.bide bizim kız bodrum'u sevdi oraya gidince uyumaya başladı ordab döndükten sonra Mardin'de öğretmenlik yapan teyzemizin yanına gittik uçakta yine sıkıntı olmadı 3 gün durduk gündüz fazla sıcak olduğundan biz bile pek çıkmak istemedik akşama doğru eski mardin 'e çıktık falan pek sıkıntı olmuyo yani korkmayın kızlar:)) önünüzdeki 3'er saatlik dilimlere göre ayarlamalarınızı yapın ve gezin:)) şimdiki hedefim Sare'yle tek başıma araba kullanmak:)) bi onu yapmaktan korkuorum

arabada 21-22 derecede çalışıyor genelde klima, bazen 18-19 olduğuda oluyor, Adana'da Mersinde öyle oldu mesela, evde ise kapalı camımız yok, ev rüzgardan uçuyor, Berra'nın üzerinde kolsuz çıtçıtlı body var :)

benim hayat felsefem yaşa ve gör dür, ve kendimi hiç ama hiçbir zaman kısıtlamam, ve böyle çok huzurlu ve mutluyum, biraz rahatlamak sana da iyi gelecek bence...

bebeğim 1,5 aylıkkende istanbul - ordu arası seyahatte ayşemin çıtı çıkmadı ve cok guzeldı keşke gitseydım dıyıcegınıze ıyıkı gıtmısım ya da gıtmeseyım ıyı olurdu demek daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…