- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.101
arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım
Ben bol su içiyorum sütte bi azalam yok kuzum hemde dediğim gibi öyle sıkı diyet değil kıstım yemekleri ve tatlı işini o kadar :)
Annemle anlaştık sabahları o çıkarken bende çıkacam yürüyüşe saat 6 da gidiyor eşim yedi buçıkta işe gidiyor o gidene kadar bir buçuk saat yürüyüp gelecem kuzum akşamları tembel kocamı götüremiyorum yürüyüşe.Buluşma işini düzene koyalım dediğin gibi kuzum 3 haftada bir yapalım 8 temmuz 3.hafta oluyor uyarsa tabi
OO kuzum hoş geldinnn Miray nasıll
Beni bağlamaz,sana diyetten önce gel şiş git dedim mi dedim. Artık yağına şekerine karışmaEvet canlarım evimiz Ümraniye. Gelebilen gelmek isteyen herkesi bekleriz. Ananeyi ve Kuzey paşayı öp yerimee, halaya da bir kez daha selam olsun
arkadalar herkese selam
taşınma telaşımız var pek giremiyorum
arkadaşlar benim kızım tam 8 gündür kaka yapmıyor
ama zerre kadar sancısı ağrısı ve şişliği yok
ne yapacam bilemedim bugünde yapmazsa yarın doktora götüreyim diyorum
bu arada zeytin yağı ve çok azda fitil verdim ama yapmadı
sizlern böyle bir durum başınıza geldimi :44:
ne yapmalıyım
Gunaydinn güzel anneler
Ben anne olduğumdan beri gercekten cok duygusallastim gecen okuduğum kitaptaki su satırları sizle de paylaşmak istedim beni cok etkiledi:
'Anneler ölünce hemen cennete gitmezler. Yeryüzünde biraz daha kalıp cocuklarina göz kulak olabilmek icin Tanrı'dan özel izin alırlar. Fani ömürlerinde evlatlariyla aralarında her ne gecmis olursa olsun..'
Hepimiz annelerimizin degerini bilelim çünkü bu dünyadaki iki canlı arasındaki en kuvvetli bağ bu iste ötesi yok şimdi sıra bizde...
slaytı yapan arkadaşın evlilik yıldönümü kutlu olsun geçmişi pek okuyamadım kızlar ama slayta ve bebek reimlerine bayıldım harikasınız
canım öyle göze batan bi fazlan yok ki acele etmeden yavaş yavaş verirsin inş. bide yaz çıkar dolaşır bi ter attın mı tamamdır
benim kara kızım napıyo öpüyorum onu
berna cım bende fazla giremiyorum bu sıralar bi bakıp çıkıyorum gamzeden görüp bende slayt istedim eşimden onun için bi sürü foto ile boğuşuyorum pc de öptüm tosunumu
kıs bahar beni unuttun mu bende varım ya
ayvansaray metrobüs durağına yakınım bende de toplanabiliriz.
aslında şu toplanmaları bi sıraya koysak mı ne
sarı pipiyi öp benim için
Ben bol su içiyorum sütte bi azalam yok kuzum hemde dediğim gibi öyle sıkı diyet değil kıstım yemekleri ve tatlı işini o kadar :)
Annemle anlaştık sabahları o çıkarken bende çıkacam yürüyüşe saat 6 da gidiyor eşim yedi buçıkta işe gidiyor o gidene kadar bir buçuk saat yürüyüp gelecem kuzum akşamları tembel kocamı götüremiyorum yürüyüşe.Buluşma işini düzene koyalım dediğin gibi kuzum 3 haftada bir yapalım 8 temmuz 3.hafta oluyor uyarsa tabi
OO kuzum hoş geldinnn Miray nasıll
pınarcım unutur muyum seniiii olurr sende de buluşabilriz bana her yol uyar, h.sonu olduktan sonra skıntı yok
ayselcim 3 haftada 1 güzelmiş amaaa ben 8 temmuzda memlekette olucam büyük ihtimalle(
geleneksel prematüre anne ve bebeklere inat yaşantını kısıtlamadan sürdürmen ne kadar güzel.. çoğu taze anne rüzgar üf dese korkar dışarı çıkarmaya. ( ki ben bu gruba dahil edebilirim kendim- özeleştiri yapayım hem- ) benim en çok aklıma şu takılıyor. arabada giderken klimayı kaç derece çalıştırıyorsun? 24-25 olsa dışarsı 35 derece. çıkınca çocuğu sıcak çarpmaz mı ? çalıştırmazsan da içersi hamam misali daha beter.
Gamze yazını beğendim sen anlatırken bile tatilim depreşti fakat kendi adıma pimpirikli obsesif bir tip olduğum için eşimin yaptırdığı tatil rezervasyonunu bile iptal ettirdim.Gidebileceğim tek yer anneciğimin şevkatli kolları olabilirdi ama onlar da il dışına çıkıyor.Eşimin halaları ( altın kızlarhepsi bekar birlikte yaşıyorlar) Bodrum a davet etti,büyük kızım ve eşimin havası değişsin diye gideceğiz ama ben kendimi oraya sadece bakıcı olarak götürüyorum.Kendimi tatil moduna sokamıyorum nasıl kastıysam Mesela oranın akşamları çok güzel olur,şimdiden diyorum büyük kızımla babası gezer gelirler ben evde altın kızlarla takılırım.Yine bizimkiler denize girerler ben bir kenarda otururum izlerim Yanlış mı düşünüyorum kendimi dünyadan çok soyutladım şu 3 aydır..Çok yoğun iş temposu olan biriydim,çok riskli işlerle uğraştım 10 yıllık meslek hayatımda..Birden son 3 ayı evde ve bir bebekle geçirince kendimi kaybettim galiba ya da ben depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?